grekland; bilder


home sweet home

ïgår klockan 14.00 landade jag återigen i umeå, efter en vecka i grekland. Vi har solat, badat, stekt, gått upp och ner för helvetesbackar som skulle få otogar-backen att kännas som en neför backe, druckigt massa goa drinkar, ätit på mysiga resturanger, träffat ett gäng härliga norskar och bara haft en kanon vecka helt enkelt! Nu är vi iallafall hemma igen, brunast av alla men flagnas väre än en orm som ömsar skinn. att det alltid ska vara så?? fattar inte vad jag gör för fel!
Imorse gick jag iallafall upp tidigt för att vi skulle hinna fara på media markt innan jag började, sätter oss i bilen, kör hela vägen dit och inser att de öppnar elva. hur fan kan man öppna elva?? det är väl en oskriven regel att alla affärer ska öppna tio?! så det var bara att vända. Får fara dit ikväll efter jobbet istället. Nu ska jag äta nått innan jag beger mig till jobbet. Ska lägga upp lite roliga bilder sen! hadi öptuuuum

grekland here we come!

har bussat hela natten hit till sthlm, inte sovit en blund men det hindrar inte, känner mig pigg och taggad för nya äventyr. denna gång blir det grekland med min andra hälft och fan vad underbart vi ska ha det. sola bada, dricka färgglada drinkar i solen och bli så fruktasvärt bruna!! Älskar spontanitet och impuls, och ÄLSKAR att vara utomlands. Och grekland blir ju nått helt nytt, så varför inte liksom.

igår när jag kom hem från jobbet, asstressad eftersom vi bokade resan natten innan ochhade typ 1 timme på mig att packa (brukar göra det ca 1-2 veckor tidigare annars) så skulle mete hjälp mig att tvätta på dagen eftersom jag inte hann det, men då gjorde han hela tvätten blå :( fast som plåster på såren hade han farit och köpt nya skor till mig gullungen :) eftersom han btw råkade göra mina nya converse blåa också. Jag kommer sakna min baby! <3 ses om en vecka!




balbilder

här är några bilder från frisyrerna på baldagen. Super rolig dag att jobba tycker jag, och super fina flickor som gick på röda mattan i solskenet senare på eftermiddan.

och grattis till mina tre finaste småänglar som tog examen idag. två gick ut sexan och en nian!

la friseúr

sitter med bottenfärg i håret. PÅ TIDEN. min baby har hjälpt mig, tur när jag sett mer ut som en uteliggare än frisör på senare dar. Har även tagit ut mitt löshår. buhu, gillar INTE. och 90% av mitt egna följde typ med. jävla hår, kunde inte gud typ ha förutspått när han gav mig mina gener att jag skulle bli frisör så han gav mig ett starkt hår som faktiskt går att färga. som typ inte går av när man bleker det. där är jag nu. tunnhårig och korthårig. mitt hår är det man kan kalla "tur-att-löshår-finns-fall" men det gör inget, för jag snackade med lina ikväll och vi ska fara och köpa ett annat slags till veckan. Så här kan jag ju inte gå runt liksom. lös hår iz the shiet
annars då. igår var vi och reparerade åbäket jag köpt till bil hemma hos pappa. med ståltråd. sen for vi och hämtade alper och frida på flyget. det lät som att det var flyget som landade när vi körde in på parkeringen. med det menar jag självklart att ljuddämparen i avgassystemet är PAJJ. cok paj. men det var ju kul att den funkade dom två veckorna iallafall. typ. önskar jag kunde börja skita pengar eler nått, skulle fan behöva det.
Ikväll har jag iallafall varit och solat och nu ska jag skölja min färg. Imorrn ska mete spela så jag ska möta upp frida för ett glas vin och lite surr i solen efter jobbet. Trevligt trevligt.

trött söndag

när vi kom hem ikväll skulle jag egentligen fara och sola, skulle bara vila liiite på soffan. slutade med att både jag och mete somnade ovanpåvarandra i min fruktansvärt stora soffa och sov där i fyra timmar. galet trött men det var nog för att jag inte sov så mycket gårnatten. Min älskling var iallafall kanonduktig på tc, så nu fortsätter det väl bara med spelningar runt om på umeås klubbar här efter! Stolt flickvän.


friday

värmen fortsätter. det är sjukt att jag nästan svettas lika mycket om dagarna som i turkiet. helt galet. 25 grader varmt igårkväll vid tolv. normalt? nej. Men helt klart något jag skulle kunna vänja mig vid!!
har varit på tivolit med frida och alper, sviiiinskoj. tyckte iallfall vi tjejer som skrattade som små flickor när grabbarna blev alldeles grön i ansiktet av åksjuka. mete var lite grinig när vi kom hem att jag tvingat in han i karusellerna och mådde dåligt hela kvällen stackarn. lite dåligt samvete fick jag.
ikväll är jag "barnvakt" åt mina syskon. Jag är dock hemma hos oss och dom är hos kompisar. haha. men jag ska dit snart så ska jag och wilma myzzza hela kvällen. pappa har lämnat cash som vi ska spendera på onyttigheter, gillas! mohaha. och min karl ska jobba som dj på TC ikväll, så jag ska dit en sväng med honom innan jag far hem och hänga i solen! PUSS

28 c

gott folk, idag har det varit så jäääävla varmt. Det har varit som att gå in i bastu när man går ut från jobbet. strålande sol, inte ett moln, mjukglas på ett proppfullt torg, lunch på en uteservering och lättklädda människor. Så har min dag sett ut! är resten av sommaren såhär har jag inget emot att stanna i sverige. När jag slutat jobbet for jag hem där pojkarna stog vid grillen och jag och frida pimplade vin. Käkade en rågod middag tillsammans sen gick vi ner till stan, för att förhoppningsvis gå på tivolit, men det öppnade imorrn. Så då blir virvelvinderln för hela slanten!! så vi promenerade sakta genom stan, sen bestämdejag mig för att suntan och att bättre på brännan vore en idé och så blev det. nu sitter jag här, liiite aningens stel i skinnet och litte rödlätt men fräknarna en efter en och snart vaknar min pigment till liv också förhoppningsvis!
så imorrn blir det tivoliii jag längtar!!

En jude och en ragnar

kvällen har spenderats med dessa! min jb som jag inte sett på evigheter och hennes nya pluttegulligullepluttpluttbäbiskissemisse som jag bara ville ta med mig hem. jag dör så söt. kanske måste jag och mete skaffa en katt ändå? hm. började dagen med att fara till billackeringen, sen köpa löshår och lillsasyster, till salongen för att färga och sätta i löshåret och sen mötte jag upp jb för att handla lite gott på systemet innan vi traskade till hennes nya lägenhet typ tio min ifrån mig! vi drack likör 43 som var aaaaasgott, och tre flaskor vin, sen fick det vara bra eftersom vi jobbade imorrn.. hehe. vi grillade iallafall fläskfilé och åt god sallad och satt ute på deras gård till halv tolv då jag traskade hem. jätte trevlig kväll, fler sånna åt folket!

söndag

dagen i ära är det söndag. trodde man skulle få sova ut och ta igen sömnen efter nattens bravader men icket, hade råkat lova en ivrig pojkvän att vi skulle ta bilen till obbola och biltvätten och storstäda den innifrån och ut. Så imorse blev jag uppslipten från sängen, masade mig ner till bilen, hämtade victoria på vägen! väl i obbola stog vi alla i solen med tvättsvampar och massa skum och vatten och tvätta min nya fina brum bil, slipade bort lite rost då jag och mete köpt "bättringfärg" på biltema dagen innan. DEN VAR TURKOS. min bil är blå. Eller ja.. nu är den blå med turkosa fläckar. jag som hade kollat upp färgkoden!? typiskt mig och min otur eller så säg!? iallafall for vi sedan hem och grillade och sen blev jag medlurad till bölesholmarna men då tog jag brum hem igen, där var det myggigt.

imorrn ska jag fara till nån riktig billackering och fråga vad det kostar att fixa till åbäcket. suck. sedan ska jag coh victoria sola om vädret tillåter! det har ju varit helt magiskt idag och ikväll ju! på tisdag ska jag fixa min hennes hår med färg och löshår innan hennes bal som är på onsdag som jag lovat. lillgumman som är så stor och slutar nian :') hihi. sen ska jag träffa jennifer på kvällen (på tiden!!) och vi ska dricka nått gott och förhoppningsvis njuta av fint väder och varandras sällskap. Sjukt bra dagar framför mig känner jag! sen jobb på onsdag!
BTW. har jag köpt det enda jag alltså gud. letat ihjäl mig!! efter sthlm då jag såg en svart inne på åhlens som tydligen INTE var till salu!? vad har åhlens city för stil att skylta med en massa saker som dom inte ens säljer! men nu har jag hittat mig älsking!! en fågelbur. genast vart min karl överlycklig och trodde vi skulle köpa fågel. givetvis inte älskling svarade jag bara och gick till kassan. antingen vill jag ha blockljus i den, en blomma eller precis som den är. den är perfektion i min ögon!

den blå faran

sitter just nu nyhemkommen från en färd i den blå faran min nya bil, som därav namnet inte kan köra sakta. ettan funkar typ inte så det är alltså en lite rally bil. men det går som ett skott och den var helt klart värd pengarna! (pepparpeppar att den typ inte faller ihop imorgon) det firade vi med att fara runt umeås alla vägar sen på hemvägen köpte vi godis och portello på godishuset. så nu dricker jag ett stoooort glass med portello med massa is och känner mig som fem år igen. kanske för att jag alltid drack portello när jag var liten! men fy så gott.
imorrn sviker vädret mig. som vanligt. pratade just med pe i telefon och konstaterade att det varit så de senaste åren typ. att det är soligt när jag jobbar och moln/regn när jag äe ledig. jag äe nu ledig fram till onsdag. det ska vara moln/regn hela tiden. på ONSDAG därimot ska det vara 20 grader och inte ett moln. fredag och helgen 25 grader. DÅ JAG JOBBAR!? kill me softly vad har jag gjort för att inte förtjäna lite sol??
imorrn blire att hälla i sig några glas vin sen sätta sig på en uteservering och käka med julleriet! mycket trevligt, helst om kära solen ville spendera kvällen med oss. lets hope so. innan dess ska jag väl jag och min kära karl (som jag ska med flit slita upp typ klockan nio imorrn bitti fast han är ute och svirar ikväll HEHE) fara och shoppa lite grejer på sånna ställen man inte annars tar sig med buss! som jag längtat, boom here i come!!!!! och så ska vi på biltema och köpa billack. rosten ska b-o-r-t. skrutt bil är ingen jag vill ka runt med! pax att pimpa den blå faran for sure!!

sen morsdagsmiddag

hohooo! hem hem från mamma för ett tag sen dit vi blev bjudna till deras nya lägga (2 min ifrån mig) för smörgås tårta. Blev inget morsdagsfirande i söndags, så jag köpte en jätte fin hjärtblomme i kruka och en lite vattenkanna!! UR SÖTT! Hade jag vart rikare hade jag sprungit tillbaks dit imorrn och köpt en hit också! Men vi har det rätt hemtrevligt här iallafall ;) Min trägårdspojke har planterat gräslös, vitlök, jordgubbar och basilika på balkongen. Så nu har vi massa blommor, ute möbler och matta på balkongen. Nu saknas bara sommaren och rosé i soleeeeen! hehe. klippte och färgade lillasysters hår igår, sötnosen min. Fick lite extra cash av mamma som alltid är så snäll och ger mig pengar stackarn. Snart ska jag lära mig det här med budget! Snart!! Och så hittade jag dessutom ett fint fat och massa ljus som jag ville ha, så hon köpte det med, lyyyyx. så nu har jag städat och gjort fint här ikväll, behövligt. på fredag ska vi köpa bil. skulle gjort det tidigare i veckan, men har vart strul med papper och post. Men på fredag kirras det! Hoppas det blir bra och den inte brakar ihop snabbt. Då dör jag lite.

ledig imorrn känns såååå gött. Vet dock inte vad man kan göra då stan är stängd?? är det sol ska jag odla fräknas iallafall. ett som är säkert! om bara några veckor ska jag kunna ha shorts och bara ben, och det är inget mina ben tillåter just nu.. får invardera solkusten om inte annat. senare imorrn ska vi far och grilla med några vener, vilken ska bli mys eftersom det vankas sol! trefligt. ledig hela helgen också, ändå tills onsdag faktiskt. ska eventuellt ta tummen ur röven och boka tid hos en naprapat. Knäcka till min rygg lite vore behövligt. Min karl har ju lovat mig 30 min massage varje kväll och vi köpte bilen, än så länge har han hållt sig iallafall ;) gud vilken onödigt inlägg. men har tråkigt så jag tänkte skriva av mig lite. nu ska jag see big bang teori. jag och mete har snart sett klart alla mina tre OC-boxar. vi måste hitta oss en ny serie att se sen! hade inte petra typ slarvat bort 4 oth boxar hade vi ju kunnat börja där......... suck pe. hehe

btw kommer petra hit till stan snart! Och jag är ledig hela veckan hon är här! Då ska vi göra stan osäker och fara på älgfarmen, KUNG



ibland saknar jag mitt mörka hår :( (där med utväxt och blekbrunt bara löshåret svart pga av 3 mån i turkland, MEN) att jag aldrig kan vara nöjd!

RSS 2.0