I can walk on water, I can fly

Igår var jag på sommardroskan. Jag överväger ju seriöst alternativet att jag klädde av mig där inne. för imorse innan jag skulle till jobbet kunde jag för mitt liv, inte hitta mina kläder!? jag har letat överallt i rummet, och resten av huset, dom finns inte kvar!! resulterade i att jag fick lov att jobba i några kvarlämnor jag lämnat hos far. kul. jag hade ju typ nya kläder dessutom. och shortsen skulle jag ju ha med till stockholm? vad hände alltså.

efter jobbet gick jag in på två affärer. kom ur med tre linnen två tunikor och en klänning. och jag ska liksom till stockholm imorrn, i syfte: Shopping. Kul att halva lönen typ är gone. nej, nu måste jag packa! See yah, don't wanna be yah


lets do some stupid shit

imorrn är jag snäll och dissar solen för att hålla ut en hjälpande hand för headline! Jag ska med andra ord jobba imorrn. Vilket kanske är lika bra, då solen denna dag förvandlade mitt ansikte till en tomat. Jag ska göra en grej imorrn!!! Men vad det är, är en överraskning! är nervös *skakar med knäna* nejmen det blir nog bra

anywho, dagen har varit sweet. ja, förutom mitt illröda ansikte då vill säga. Var ut till sörmjöle och chillade och kom tillbaka och hängde på en gräsplätt med heidi och elton, svensk sommar på bästa vis! I helgen skulle jag vilja ha lite förslag om vad som händer, för just nu har jag ingen aning.



gnatt

would you dance, if I asked you to dance?

sitter nu i väntan på antligen, den tysta pinsamma bilfärden till obbola, eller på mamma som ska komma och hämta mig. hoppas på alternativ numero dos. vill bara hem till obbolahooden nu och ringa tia och sitta på taket, berget, i skogen, den nedbrända bron, bakom ica, busskuren eller vart fan som helst och snacka och röka lungorna svarta.

utöver detta vill jag till stockholm, nu. på studs. helst vill jag aldrig komma hem heller

haha, förövrigt gjorde jag en rätt klantig grej nyss. råkade svälja en isbit, alltså en stor. gjorde ont som satan så jag tänkte att jag smälter den, så jag drack typ tre liter varmt vatten. nu mår jag så illa att jag vill dö! höhö see yah bee-yotch

Go go, do your thang

swingfly - touch and go och lill rain - adore you är de enda låtarna på min spelningslista nu, vilket innebär att jag ska ta med mig datorn ut och steka medans dom här låtarna eggar repeat i x antal timmar. vi gillare.



jag vill trolla tillbaks till dagen 10 juni, samma dag som gud och alla andra allsmäktiga där uppe bestämde sig för att skapa en pakt mot mig. seriöst, jag har fan haft extremt oflyt sen studenten. var det därför jag inte gick om trean fast jag egentligen borde gjort det eller?

allt är skit nu och jag var väl två sekunder från att fylla mina fickor med gråsten och vada ut i havet för att möta mitt öde igår när jag var ute och gick. det kan ju bara bli bättre nu iallfall. eller?

my sweet escape

det var ingen fröjd att komma hem från jobbet igår. verkligen verkligen inte. ungefär av samma anledning som jag nu går in till stan för att ta bussen till obbola och fly till mamma. tur att ha skilda föräldrar sånna här gånger. får gå förbi en bankomat på vägen då jag är tvingad att betala tillbaka varenda centiliter som saknas. av allt. kul. tur att jag jobbar som ett cpskadat svin resten av sommaren då så jag kan ge pengar till min pappa. nja, inte direkt vad jag tänkt mig. fattar bara inte varför folk aldrig kan hålla sig till sina egna jävla fittsaker


finns i obbola linjevägen 64, förmodligen på altanen med en cigg i handen ifall ni vill något


hush hush

orkar inte yttra mig allt för mycket, idag kommer pappa och co hem, önskar dock att dom kom hem imorgon så hade jag kunnat styra upp allt lite bättre och på så vis rädda att mitt huvud avlägsnas från min kropp ikväll. men ja. vad ska man säga. vi hade ju sjukt skoj iallafall!

Årets första myggbett!

nu har jag en permantent i verkningstid, ont i en axel och panik över morgondagen. p är iallfall på systemet nu så jag lär ju inte sitta med problemet nykterist på midsommar iallfall. nice!

jag och j bokade just boende och resa till stockholm, känns bättre än bra! och för er som inte sett mig, eller hört har julia färgat mitt hår grått. mörk-grått. jag är numera miko á 80 bast. min chef OCH faster sa dock igår att det är mer grönt. kill me. färgar fan svart ikväll. typ. KErra


you know I want cha

väldigt knepig kväll igår måste jag säga. dagen idag hade dock knappt kunnat bli bättre. Julia är med mig på jobbet, vi cyklade hit i motvind och spöregn. Gick in på icamaxi som två blöta råttor och kom ut med, en räksallad, en kycklingsallad, två majskolvar, en tacopaj, en lasagn, en burk svarta oliver, en burk syltlök, en liter brämhults apelsinjuice, en ramlösa och en drickyoughurt. Vi har bakisfest i fikarummet nu kan man säga!


FYFAAAN VAD VI ÄR BRA!!

måste väl bara säga att gårdagen var total lycka hela dagen igenom! började bra, slutade dock inte ett dugg bra, men det gör inget för allt var så bra ändå att jag inte ens orkar tänka på det. åkte iallfall polisbil hem (inte av anledningen ni tror) och exploderade min mobil, fick en stöt och flög två meter bakåt och tappade mobilenoch kameran, väska, jacka, kort ovh leg. otursdag på turdagen och jag bryr mig inte det minsta! JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!!!!!!!!!!

säger väl såhär, far till pappa nu i två veckor, och vi har fortfarande inget internet. Så, ni kan ju ringa mig

It's now or never

fattar inte egentligen att jag fastnade framför dattan när jag har noll komma noll tid för detta. Ska kila iväg på solariet och fritera, inte för att jag känner nån panik att jag vill bli brunare, bara för att jag flagnat av rang och det nu ser ut som jag har hudsjukdomar över hela ryggen/axlarna. not fun. jag borde ju typ skita i att ta på mig den fina vita klänningen och finskor, jag kommer ändå se ut som en skallerorm med sånt där sicksackmönster på ryggen. helt sjukt fult. blir nästan grinfärdig.

förmodligen hände detta bara för att jag sa till hoe ca 109 ggr innan vi for att jag vill inte, inte inte flagna på studenten. Jag brukar liksom torrflagna ibland men inte så det är en helt annan färg under. vad händer just denna gång. JUST DENNA GÅNG jag helst av allt inte ville det. jo, det blir värre än någonsin. tack gud. vad har jag någonsin gjort dig för ont?



avlutningen i ettan! STUDENTEN IMORRN!! woh! WOOOOH!

My life, your entertainment

Jag har just haft en sensuell, intim och erotisk afton med squerty(?)hoe ikväll. Vi smörjde in varanda med cocosnötsolja och masserade våra mest beskärda delar med cirkelrörelser. Hade dock varit mer tillfredsställande om vi vart i alanya så man kunde röka inomhus, utomhus, affärerna, toaletterna you name it. Men icket, här fick vi ställa oss ute på trottoarkanten spritt språngande naken och stiff nipples var ju bara förnamnet.

Eventuellt, eventuellt har jag kommit på en lösning att ladda min mobil via usb-kabeln! vet dock inte om det funkar men jag hoppas det!!!!! så slipper jag köpa en ny. fast vänta, jag vill ju ha den jag har kollat ut nu. och det sitter ju inte i pengarna direkt. höhööhöh. nämen, det är ju ändå pengar jag aldrig räknat med so what. hoppas det inte funkar!

har tusen miljarder grejer att göra inför studenten. ångrar som ett psyk att jag lovade att vi kunde vara hos mig. jag kommer ju genomföra min och hoes idé att springa ut elva, åka på flaket en timme sen dirr till skells flygplats, komma fram till hotellet tio, hinka sprit och sen gå ut i studentklänningen och mössan. låter en aningens bättre än x3m i mina öron


the place I belong

att vara hemma igen får noll av fem toasters. Vi landade i övik (typ störtlandning) halvt nakna till grå himmel och minusgrader. som pricken över i:et körde hoes pappa vilse så vi fick sitta på flygplatsen tills allt hade stängt. Hann iallfall under den tiden se hur de städa vårat plan och fyllde på det med turresugna turister. Jag var väl en mikrosekund nära att hoppa på planet igen, missa studenten för att få mer värme, tequila, rape me och ja.. hahaha. allt.

glömde även min laddare på hotellrummet. smart som en fisk är man, helst eftersom jag fan inte kan ha någon annan laddare, eller köpa en ny eftersom min kinajapanskautvecklingsstörda telefon har ett annat uttag än de svenska. så, efter jag och hulla vaknat idag vare bara att kolla på en ny telefon till mig. Efter att ha haft tre kina skitmobiler kanske jag tillslut ha lärt mig något, eftersom jag endast surfade runt på svenska sidor idag. lucky me (Y)

alanya var iallfall hur bra som helst för er som undrar, världens roligaste bilder kommer inom kort. tja

RSS 2.0