What are you looking for

ja, ikväll ska jag försöka se harry p iaf. i tisdags tog alko-suget över. även igår, då jag var på kalas och tryckte tårta i norrmjöle lät olles som en klockren idé. Det tyckte inte vakterna när jag och julleriet kom spatserande x antal timmar senare, nej. Därav bröt jag och julia oss in bakvägen uppe på taket. De va nice! Med tanke på att jag var på taket sist, ja. dagen innan dagen D om jag säger så. men det var skit kul, tack!

iallafall får jag ett samtal från julia strax före halv fyra på morgonen där hon säger att hon är hos petra på teg. sen somnar hon. utomhus,på grisbacka vid icasupermarket. fast samtidigt går hon. ja. ungefär sådär mycket fattade jag också av julias samtal. vart extremt pigg,orolig trodde hon blivit drogad, våldtagen och dumpad på ica, så jag gjorde mig redo för en cykeltur och ringde upp 10000 miljarder ggr. Idag minns julia inget av detta. Hon hade ringt mig i sömnen. När jag var orolig att hon var på teg/grisbacka ensam, låg hon och kurrade i sin säng. Värt

Where's your head at

Jag och julleriet missade harry p igår. sög, men då inväntar vi frewda och tare på torsdag istället. torsdag då jag lovat att klippa och färga stepmonster. enkelt val, bio på torsdag it is. så igår istället for vi till petra och firade lill-fredag. började kvällen med att jag var tvungen att laga middag till mina små barn. Julia och petra alltså. Jag lagade typ det enda jag kan, som jag lärt mig från mah sistah, alá stuvade makaroner och korv. jag tror dom tyckte det vart as gott (Y) Sedan fyllde vi på alkohol depåerna lite och begav oss vidare. Det jag vill komma till är att mitt i alltihopa igår när vi anlänt till stan uppstårett mirakel. ett riktigt jävla mirakel alltså. julia fick mig att igår, tisdagen den 28e juli 2009 att verkligen tro på gud.

over and out, nu ska jag jobba och ikväll ska jag på kalas. bye

Mannen som tvättade sitt hår i öl fick stans gladaste mjäll.

jag hade nog inte kunnat vara lyckligare nu!! tia the mongo ska ta bussen till svall den 12 augusti för att sedan ta planet därifrån till alanya och möta upp mig och jennifer där. JA, det är sant och jag är lycklig att jag inte ens fattar att det är sant! betalade just hennes resa, så om 15 dagar smäller det! WOWOOWEHEHHEHEWWWOOW det kommer bli så himla keeeeeeewl! ÅH! PUSS!!


Say what you want about me

ja. då var man här igen alltså. vaknade av att pappa väckte mig halv tolv. hittar inte mobil. väska. jacka. skor. Det är ju lyckat. bra kväll Micaela. Nyss har jag färgat wilmas hår och om 20 min kommer mamma och hämtar mig och kör mig till stugan. Hon tycker att jag behöver rehab. Så hon kör mig till bushen och tar hand om mig. Är åter i staden på tisdag, synes

I will be late, so dont stay up and wait for me

jag har haft backstreetboys låt på hjärnan hela veckan. och de är inte okej då jag hatar dom mest i hela världen. kan dock inte sluta sjunga på den. hemma, på jobbet. everywhere. ganska jobbigt 

kvällens roligaste. har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. nästan

hii my love

I am impatiently waiting for you with

I'm counting the days of the future

I am very excited

Which hotels are the future

want to spend all day with you

I understand now better than I like you too

began to take the faster heartbeat

every day you wake up with your dream

I really love you


eyes of living was not a forgery

bana sms gönder kendine iyibak

send sms to me take care of yourself

pussspusss

pusss

my sweeti

low lowlow low

hahhaa jag vet någon som kommer bli glad om 19 dagar iallfall. hahahahahha nu jag jag fortsätta skratta åt detta roliga hela kvällen. hahahahhaha


My battery is low

Fick jobba över idag, men det gjorde som ingenting. Är inte direkt så att det är så mycket drag är hemma.. Glömde köpa det enda viktiga jag skulle köpa. måste komma ihåg det imorrn, annars får jag och julia snickra ihop ett eget hahaha.

Inatt drömde jag att jag var tvungen att ta en sabbats år eller vad det heter till nederländerna med en tjej som jag aldrig träffat förut! Helt sjukt konstigt, för vi blev som tvingade att bli bff's fast vi var extremt olika och jag hatade typ henne. Det var dock ganska skönt att prata med någon om allt skit som finns och inte behöva vara rädd att det skulle komma tillbaka till personen det handlade om och massa skitsnack och grejer. utan liksom kunna berätta hela sitt liv och exakt vad man tycker om vilka och vad man inte tycker om andra.. utan att bli typ.. dömd? Så jag tänkte typ lägga ut en annons på blocket.se "Micaela, 18. Söker bästis att snacka skit med. Du får absolut aldrig säga emot henne utan ska helst bara nicka, le och säga att hon har helt rätt" Hm, kanske vore nått.

Nu ska jag leka med pappa och hans kompisar som hälsar på. EEh,nej det ska jag inte. Jag ska faktiskt tvätta. eftersom ingen annan i det här huset verkar göra det åt mig. annat är det när man är hos mamma.. ljuva tanke. 


twenty tiny days!

I used to laugh it off

Nu ska jag ta på mig solglasögonen, sätta mig på hojjen och dra ner till stan, sätta mig på en uteservering och dricka öl. Äntligen har sommaren kommit till umeå!


weah!


snart ska jag till älgfarmen! sommarens totala höjdpunkt

Aint no mountin high enough

eeeeeeeeeeh, oj. baksmaällan kom som ett brev på posten när man anlände till jobbet efter 20 minuters nattsömn i ett två manna tält. för att förtydlliga det hela, ett två manna tält med sex personer i. det borde helt uber seriöst vara förbjudet att jobba söndagar. jag todde gud skapade söndagen som en vilo-dag?? kom väl absolut inte ihåg sist jag vilade på en söndag iallafall.

Aja, igår bjöd kvällen på skellefteå! Blev kanske inte som planerat men det var kewl. jag orkar inte lyfta ett finger idag så jag ska typ sitta här och slicka facebook. pews pews! 

Whatcha you gonna do about it

Imorrn drar jag till skellefteå och trästock! otippat och riktigt taggad! ses där!

Look inside, look inside your tiny mind

vädergudarna verkar planera väderleken efter mitt arbets schema. alltså sol varje dag micaela jobbar och mulet varje dag jag är ledig. men det är ju bra, för att vara blek e nice (Y) har drickigt upp mitt åttonde paket juice nu. fattar inte vad som hänt, har under en 18års period hatat juice och har nu drickt åtta litrar på en helg.

annars har jag lyssnat på fjortismusik sen jag kom hem från stan. ganska underhållande faktiskt!



imorgon skulle det bli fint väder. självklart, bara för att jag jobbar 09.30-19. jag kommer dö av överkonsumtion av tropicanas mandarinjuice och brist på socialt nätverk.
WHERE'S MAH POWAH

Var ligger landet där man böjer bananerna

alltså jag är ju där!! SLÅ MIG EN SIGNAL ELLER EMAILA MIG FÖR JAG ÄR JU DÄR!! NUUUU!!



haha antar att jag och jennifer kommer sitta och dreggla till exakt detta om en månad! haha, så mycket sjukt

I never really cared until I met you

Haha, jag måste berätta om den bästa drömmen jag drömt i mitt liv. Jag drömde att hahaha, åh det var så himla kul!!!!!!!!!! aja, jag drömde iallfall att jag for till alanya, och på flygplatsen i turkland möter jag, vem JO AMIR BABY! hahah, åh han ska givetvis bo på parkalanya som oss. han har liksom balkongen brevid. det är ju ljus&mörk david nummer två när han tittar över balkongen och säger "hallå är ni svenskar eller?" sen festade vi med han varje kväll och det var så himla kul. vi har liksom "såhäääär tighta" nejmen på riktigt, extremt verklig dröm. haha, en sak till en kväll hade vi vart aspackade och spytt på en taxi chafför, och ahhahaha. enda saken som skulle få honom att köra hem oss iallafall var att han skulle få hångla med både jag jennifer och amir. haha, då trog vi en alanya last yeah "nonono, swedish girls neever kiss on the first date!!" sen började vi hångla med varandra. sjukt jävla äckel fruktansvärt neger roligt. hoppas verkligen att det där var en sanndröm!?


jag och gubben ♥ (jag hade dock inte blonda extensions i drömmen) dah

åh, nu är det bara att hoppas med andra ord ;) Igår då, blev inte så myckt duktigt städ och tvätt för min del. utan petra kom hit med ben and jerrys och ostkrokar. vi skulle se sex and the city men det slutade med att vi satt och pratade och kedjerökte hela kvällen istället. kan väl säga att det var ett, endast ett samtalsämne vi hade. och det kan ni ju garran gissa vilket det var. imorrn är jag ledig, och det är lovat 25 grader varmt och molnfritt. jag ska alltså steka imorrn. av rang.

Rap das armas

Lite småjobbigt att min sista kunds fru var med om en trafikolycka imorse. och dom visste inte om hon skulle överleva. vad fan gör man hos frisören då?? tror någon, att jag hade någon som helst aning om vad jag skulle säga? EH, NEJ. jag är utbildad frisör, inte psykolog. extremt jobbigt. vad svarar men när någon säger till en "ja, det blir väl att fara tillbaks till sjukhuset nu då.. och se hur mycket som finns kvar av henne.." eeeeeeeeh? stum. inte ofta jag blir det, men jag hade verkligen inget att säga. ursh

annars är jag på jätte bra humör. igår sov jag från när jag kom hem från jobbar kl 17 till halv nio imorse! tror jag var rätt trött.. men nu är jag utvilad! ledig på onsdag, hoppas vädergudarna är med mig. Nu ska jag försöka he igång tvn som av någon mystisk anledning står "raderade program" på alla kanaler. tack. inte ens ettan eller tvåan fungerar. jag upprepar, tack. vad ska jag typ nu sysselsätta mig med......


God morgon

pratade med petra i telefon nyss, hon är hemma!! hon ville inte hem, förvånad? -Nej. Jag längtar så himla mycket!! Nu har är jag på jobbet, känns lite segt sådär... Anywho sitter jag och planerar min kväll till fullo. Jag ska:

städa..
sen lägga mig i badet, he hårinpackning i håret, ansiktsmask och hela köret och sen ska jag ligga där tills min kropp förvandlats till ett russin. SÅ HIMLA SKÖNT!! åh, hoppas klockan kan gå snabbt idag. tvivlar dock på den. härnäst, trycka tre resorb och lalla runt i sallen. tja!


niema tego zlego, co na dobre nie wychodzi

slå upp den vettja



nu ska jag vänta på att mitt hår ska torka, dricka en liter mandarinjuice och tänka på det roliga som hände ikväll :) gud så glad jag är!!!! sen ska jag sova. pallar ju inte att min buss går tio över åtta imorrn och jag börjar tio. orkar man taxi?

You loosing your mind, again

blir en lugn kväll ikväll. så himla tråkigt. fast, kanske lika bra i och med att jag jobbar tidigt imorrn. att jag inte har några pengar, ingen alkohol, inget ombyte och inte heller sovplats ikväll var jag tvungen att ta lite hänsyn till när jag gjorde mitt val. tårkigt iallfall, men jag får väl köra dubbelt upp imorrn eller så höhöh. om det bara skulle kunna sluta regna så skulle allt bli så mycket.. mycket soligare typ




vill du verkligen gå igenom det här en gång till? lärde vi oss ingenting från förra missödet? Jag hoppas du har märkt att jag slutat bry mig. Borde gjort det för länge sen men, it takes a fool to remain sane. Tänk bara gärna en extra gång på vilka konsekvenser dina handlingar kan föra med sig. Nå, är det värt det?

What is done by night appears by day

jag är sämst i hela världen. fick just typ femte gradens brännskada på handleden när jag skulle laga kyckling i ugnen. skulle peta in filé jäveln och vet inte riktigt vad som hände men helt plötsligt leker mina reflexer lekar med mig och jag slungar handen rätt upp i "taket" npå ugnen och får ett brännsår. det luktade (läs luktar) bränd hud i hela köket. och om min hand. ursh. klantskalle

och fråga mig inte varför jag lagar kyckling nu, mina typ matvanor blir lite försenade när inte mamma eller någon är hemma och lagar middag åt mig. hahaha. anywho, nu ska jag äta min middag sen ska jag hoppa i säng och tagga jobb imorrn. Weah!

You cant buy happiness

eh, jordu. jag är överlycklig!! jag har just köpt världens snyggaste skor. ibland är det bra att obbolabussarna går satt man är på jobbet 1½ timme innan man börjar! Inte ekonomiskt visserligen, men mycket bra ändå! Back to work, tja

Sex education

Har just lärt mig en hel del!! haha, nja. men sjukt underhållande program minsann. idag var det genomgång för hur många personer man kan ligga med innan det räknas som för många. intressant att det var killarna som var mer brydda om hur många ens partner hade varit med än tjejerna. trodde det var the girls som var de brydda i ett förhållande. men vad vet jag, en oskuldsfull, hemmasittande plugghäst om det? nada. dom gick även igenom könssjukdomar och att man ska testa sig ofta blablabla. inget man inte hört hundra gånger förut med andra ord. men några nast bilder visades iaf, mjaou!

jag sitter väl mest och garvar ihjäl mig, och det är ju kul. mindre roligt var det när jag såg att det var dubbelavsnitt av big brother på tv400 och jag byte kanal och insåg att tv400 självklart valt att inte fungera idag. of course liksom. så jag tänkte att jag lika gärna kan gå och lägga mig, men då fastnade jag istället här. ovanligt? nej

PS. JAG HATAR ALLA SPAMM/REKLAM/SKITNEGERHOR MAIL JAG FÅR!!!!! varja jävla gång man loggar in.
Välkommen baramicaela! du har 1187 olästa epostmeddelanden. suck me! jag vill inte!

Its been hurting all the way

Igår efter jobbet for jag ut till stugan, det var blött. regningt. och grått. men mysigt! Idag har jag solat, for in till stan för att fixa naglarna, och köpa nya solglajjer eftersom mina spårlöst försvann en kväll på droskan (hoppas för guds skull att jag verkligen inte använde dem där inne) sen träffade jag julia, sen for jag hem. jobb imorgon, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag etc. mycket jobb framöver = dineros for moí. jag kollar på lägenheter för fullt, till hösten ska jag sluta snylta på mamma och pappa. (som om jag någonsin gjort det ens?) och det känns bättre än bra!

fint väder idag, men sorry suckers regnet är tillbaks imorrn. hade inte kunnat bry mig mindre då jag ska stå inne och jobba heeele dagen. sweet! nu ska jag hoppa in i duschen och förhoppningsvis tvätta bort lite färg från mitt hår som typ blivit svart.
see yah, dont wanna be yah




that bitch aint no part of me

Tror jag aldrig någonsin sovit så mycket som jag gjort inatt. men, det var skönt, känner mig dock inte ett dugg utvilad. Något annat roligt som hänt idag.. Nej, inte det heller. extremt tråkigt har inte gjort en enda vettig grej. glott på the hills typ. värt att vara ledig sånna här regniga dagar. mycket värt (y)

Idag bokas förmodligen en resa. Fick väl typ tjugotusen ångestattacker när jag fick sms av petra där hon berättade hur varmt det var och vad dom gjorde/skulle göra osv. mycket kul för mig, som sitter i ett regnigt obbola utan vänner. ensam och övergiven. Nu ska jag se mer tv. inte ens min familj vill vara hemma med mig, utan dom har flytt till stugan i fyra veckor. lonley, im mr looonleeey. Nae, serri. nu ska jag ringa lite samtal och hoppas på att min ögoninflammation kan gå över nångång

på rosa moln

humörsvängning av rang från förra inlägget, men jag hade inte kunnat bry mig mindre! JAG HAR ALDRIG VARIT SÅHÄR GLAD/NÖJD I HELA MITT LIV!!

efter jobbet igår ringde miss j och berättade att hon skulle efterfesta med min största idol. jag grät och skrek på hela ica maxi kollade arg på mig. jag snackar om johan palm alltså, som uppträdde på skellefteåfestivalen igår (där jag utan tvekan hade vart om jag inte jobbat). det var en jobbig tid för mig, att inse att många mina vänner skulle få ta del av älskade johan och inte jag.

sååå, när jag får ett sms från frewda när jag och julleriet står vid tc att johan palm är på max löper, observera, löper jag och julia kommer efter hela vägen till max på e4an och där sitter han. allas våran johan. jag tappade andan och skrek och skakade och kunde inte andas och julia skämdes som satan över mitt lite.. pinsamma beteende. hon sa att jag såg exakt lika patetisk ut som tjejen som skämde ut sig på tv. hehe. sen kom han fram, vi snackade lite, kramades och fotograferade. och NEJ jag skojar inte. (hade förmodligen kunnat göra bort mig lite mindre, men det är bara något  vi kommer skratta åt om några år när vi har hus och barn tillsammans). jag ska göra en fototapet i mitt rum av bilden. seriöst, jag har flugit runt på rosa moln hela dagen. jag är så himla glad!!!!!!

innan jag började jobba sprang jag in på maxi och köpte en burk svarta oliver och en liter jordgubbar. så nu sitter jag här, överlycklig, smaskande på jordgubbar och tänker på johan :)


hehehhe

kill a night

det var väl extremt länge sen jag var såhär arg. Du är, ja. jag har inga jävla ord för dig

let's go INSANE

eller nej. för jag åkte ju aldrig insane. för att jag jeya och emma var så pass bakis att jag blev snurrig av att gå på gamlastans kullerstens gator. inte inte inte inte okej. jag som typ for till stockholm för att åka den. vi skulle inte ha skutit upp grönan till sista dan, för då finns det ju som ingen återvändo när man mår som ett cp i magen. var iallfall sjuuukt sjukt roliga kvällar där nere. hehe kul också att cpfyllan andra kvällen var totalt free. gratis är gott. riktigt gott. lika gott som tequila med hockeypulver! haha man lär sig något nytt varje dag sägs det. sant.

värt att nämna om stockholmstrippen:

* JAG VAR PÅ SAMMA UTESTÄLLE SOM KILLEN I MINA DRÖMMAR!! HAN VAR TILL OCH MED SNYGGARE IRL!!!!! TAPPADE ANDAN OCH HÖLL PÅ SVIMMA NÄR JAG SÅG HONOM I BAREN!! AAAAH. HANS KOMPIS RAMLADE ÖVER VÅRAN SOFFA OCH HAN STOG BAKOM OCH SÅG SÅ JÄVLA PERFEKT UT OCH JENNIFER OCH EMMA MISSADE HONOM, ALLA GÅNGER!!!? kan också berott på att det ändå jag gjorde hela kvällen var att slicka hans ansikete med min blick.

* jennifer fick fågelbajs i pannan vid plattan

* jag stekte en transvestit

* jennifer gick ut naken. på både mosebacke och det andra stället som jag inte minns namnet på. bilder kommer.

* vi såg världens största råtta halv fem på morgonen. jag och j höll på spy

* emma träffade sin pappa. hahahhahahahhahahhahah

* Jag och emma kirrade så vi kom in på alla krogar. Jennifer kirrade alkohol-stopp därinne. Tack j

* Vi träffade moa!

* jag är nu 11 tusen fattigare


fler bilder på bilddagboken kommer.

RSS 2.0