Kasta inte sten i glashus

äntligen har vi normalt internet igen och jag har kunnat se alla de 12 avsnitten paradise som jag missat. helvete i brevlådan vad det händer grejer alltså! Dom ligger inte på den lata sidan så att säga. Annars är jag mest bara arg just nu, eftersom folk glappar käft i de mest onödiga tillfällen. Ska därför fara till skärgårn och bada mastu i en flott villa med två vänninor. Ytterst sofistikerat!

Ciao Bella! Jag ska önska mig en italienare i julklapp. Säkert mycket mindre komplicerade.

Love we deal with



grattis nennebäsen 22 år! Man är dock bara så gammal som man gör sig, ett citat som nenne helt klart lever upp till! haha. Remembah, age is just a number ;) Hoppas du får en wonderbra dag, önskar jag var där och kunde krama skiten ur dig! I love you looong time.


Klart och betart!

Eftersom extrem-oturen sedan sist vi bokade, verkade ha avtagit gjorde jag ett nytt (bättre) försök. Denna gång blir det inte en helvettesresa på 13 h 55 min via schweich och zürich, utan direkt flyg á 3 h 50 min till antalya.

10 juli klockan 18.20 landar vi! (du kan ju skriva upp det i almenackan rebecca, så du ej glömmer det!) Sjukt vad jag läntar nu.
Nedräkningen har börjat!


Party at a rich dude's house

ÄLSKAR KE$HAS NYA LÅTAR!! to die for

Idag har jag jobbar i stan med frida och lina! Jätte nice. Ska prata med laila så jag får börja vara i stan lite oftare tror jag! Anyway, har haft två modeller idag, båda gick bra! Sen hann jag käka lunch med julleriet också.

Igår hjälpt jag petra att flytta. "Jaha vart ska hon flytta då?" tänker ni. Hon ska flytta hem. Och ska inkräkta på mitt revir!! Nämen, dela rum kan ju vara mysigt. inte direkt så vi inte gjort det det senaste halvåret iallfall i stortsett. Jag är alltid i hennes lägenhet, då jag inte är där så är hon fan här. Så det går nog bra! :) Mysigt att ha mjaow hemma lite innan hon flyttar till hufudstaden. Snyft.

Ska operera in jenniferns telefon i hennes hand btw. Eller laptoppen på hennes mage. HATAR ATT INTE KUNNA FÅ TAG I DIG!! Men, du kommer se mitt fetdamp på msn, så.. hehe, call me


uppdateringen av min "höftkaka".. bara den är borta till sommarn är jag nöjd!

You learn things you never knew, you never knew.

Kom just hem från subban, favvo haket som vi var tvungen att fly för att det helt sonika började lukta bränd tonfisk. Vi hann iallfall dricka varsin kaffe och snacka massa dynga, jag, elsa och pe! Det var mys!

Imorrn ska jag ta mig i kragen och fara och köpa en kortare piercingstav, innan jag typ kommer tappa tänderna för att den slår i för mycket, sen ska jag även träffa judebjörnen! Blir nice. Älskar att vara ledig, synd bara att men inte blir rik av det. Införskaffade mig även mina beloved skor idag. och shorts, en blus och en väska. Jag tror att min hjärna automatiskt blir shoppinggalen när jag får lön, även om den vet att jag inte får röra den!!? Inte ok.

Har iallfall hittat min och jenjens lägenhet nu. Det blir inte en lägenhet under tre månader. Utan TRE. Jaja, omväxling är ju alltid bra! Eller? Ärsh, det kommer bli bra iallfall. Jag tvivlar ej.

La även över bilder från kammen. Lite från petris födelsedag blandannat! enjoy






I dont care, If i loose my mind

Idag har jag varit stenbakis. Legat i soff-läge ändå sen julia ringde och väckte mig halvelva imorse. Har sett tolv tusen brooke knows best avsnitt på mtv och ätit lasagne. Sjukt slappt

Gårkvällen dårå! Det var trevigt. Var först hos petra och började alkoholförtärningen, taxi till stan, till en fest ovanför costas (centralt och bra!) for väl därifrån vid tolvtiden kanske, upp på corran. Corran svek inte, som vanligt, mitt minne gör dock det på missa bitar. Men trefigt hade jag! Och petra bröt hennes klack hahahahhahahha!! alltså två delar. 10 cm klackar. KUL! mitt på dansgolvet. hahahha åh. sjukt komiskt.

Och vårat internet funkar fortfarande inte..... Så nu har jag tvingar pe att ta hennes datta hem hit till pappa. Datanörd som man är, hehe

Two hops this time

therese är hemmaaa!! Jätte brun och jätte fräsch.. Får mig att känna mig ännu mer groteskt blek och äcklig. Började iallfall dagen med att färga hennes hår och sätta in en jävla massa löshår på na. Värsta baben sen kan jag lova! Sen kom jag hem, lanade ph med victoria, och nu ska jag gå ut till petra och höra om vi ska sova. Hon ska flytta hem igen. Känns typ ändå inte särskillt konstigt, då hon ändå är här jämt! Så det känns bra ;) Är ju bra om vi blir lite less på varandra nu innan sommarn också, då vi ska flytta ifrån varandra. buhu.

Sista dagen imorrn, sen lång helg. Jobbar inte förens på onsdag nästa gång!? Och för er trogna läsare; Jag har fått tillbaks mina pengar från flyget. Mina onda mail gav utdelning! Nice.


a moment like this



sometimes you have to be apart from people you love
but that doesn't mean you love them any less
sometimes it even makes you love them more


nighty night

man märker när jag har lite att göra. då bombarderar jag nämligen pe och nenne med photoshopade bilder. hahaha dom är jätte skojiga! Skulle garran lagt upp dom på fejjan, om det inte vore så att x antal biatches skulle döda mig. sända brevbomber typ. Jaja, dom får skylla sig själv att dom inte har bätre koll på sina karlar! Jätte rolig är jag iallfall. En riktigt rolig vän! Tänk om fler personer vore som jag! Hehe

Nu ska jag sova. Imorrn ska jag dejta både judebjörnen och pe. Som fyller 21 år idag! Grattis till min lilla stora syster!


f**k this

Vet inte om man ska skratta eller gråta. Igår drogs liksom ~4100 kr från mitt kort á alanya resan. Idag vaknar jag av ett sms, från travelink.se där det typ står att vårat flygbolag typ gått i kk eller dyl och vi måste boka en ny resa och att dom ska sätta tillbaks pengarna. Oddsen att när man väl tar sig i kragen och gör något så blir det ändå skit! fan. Jaja, det slutar inte där. Ska boka en annan bra resa, ser att jag inte alls fått mina pengar!? Så nu har jag inte råd att boka någon ny resa heller. ÅÅÅÅååååhh, morr.

Och nej vänta. det dåliga slutar inte där heller. Jo, igår typ fem min efter att jag bokat OCH BETALAT biljetterna, får jag et mail av våran hyresvärd på den första lägenheten. Som huxflux har ändrat sig angående vårat pris vi ska betala. Från 7500 till 15200 FÖR EN MÅNAD???? Måste gå på några riktigt tunga droger alltså, för det där var inte okej någonstans. Skickar arga mail tillbaka men kommer inte fram till något. Letar nya lägenheter. Alla är uppbokade redan. Funderar nu på att typ lägga ut en kontakt annons på nån turkisk sida "Två svenska flicka vill bo i er lägenhet i en månad". Tror vi hade fått napp på den alltså! Pallar dock inte att jag blivit blåst på både flygbiljetter och boende under en och samma kväll. Gud vill nog inte att jag ska flytta till alanya. ELLER JO FÖR FAN DET VILL HAN VISSTE!! det har jag bestämmt. Punkt.


JAG DÖR





NU FINNS DET INGEN ÅTERVÄNDO!!!!!! iiiiiiiiiiiiiiiih!

Meet me half way

Igår var jag på c to the orone och det var oväntat roligt!! Jag hade skitskoj verkligen. Kom väl dit i senaste laget kan man tycka men. Och petra glömde sitt leg hemma (där ser ni, det är inte bara jag!!) Men hon flörtade in sig hos vakten. Kul att han hatar mig och knappt släpper in mig med leg, och petra helt utan liksom. Jaja, jag hade skit skoj iallfall. Dansade tills jag blev blöt i svett och sjuukt mycket folk ute. sick. Jätte skoj verkligen! Spanx! (och jeya du behöver ej kommentera "told you so" eller dyl;) )

Idag har jag jobbar medans hela min släkt har varit samlade och ätit smörgåstårta. Mamma och pe fyller nämligen gammgummor idag, men ja som sagt har vissa av oss ett jobb att sköta! Jag ska dock hem nu och hoppas att det finns något kvar till mig! Ikväll ska jag och nenne göra en hemlig alldeles speceill och helt overklig sak typ!! Jag är nervös och förväntansfull ;) Mer om detta senare.

Can I walk with you

Nu ska jag sova! Upp tidigt och jobba imorrn, jobbar till fem. Sen kanske man har tur och får hämtning av pe hihihi sen venne. typ dricka vin och gå ut, frågan är vars. Ganska kul imorse när jag var på subway med petra och sofie och ska äta frukost. Köper endast en kaffe á 15kr för att jag är så fattig. Jag skiter liksom i att äta frukost, för att ha råd att köpa vin till helgen. Framförhållning (Y)



Såhär snygg blev mina fransar btw! Helt a naturale! Nästa gång sa lina att vi skulle göra längre ;) Me like.


Äpplet faller inte långt från trädet

Petra septemper-09


Micaela januari -10



jag håller på dö av smärta, vilket innebär att jag inte förstår hur petra överlevde.

I'm diffrent now

Är fortfarande sjukt arg efter samtalet jag fick när jag satt på starz med petra igårkväll. Men ack så chockade alla kommer bli.
Och du kommer få äta upp vartenda litet ord du sagt.

 

 


Dessie gästbloggar


höftkaka alá pe

Nu är det bevisat än en gång att jag inte kan sova mindre än sju timamr på en natt, för då vaknar jag inte!? Om ingen typ våldväcker mig alltså. Jag vaknar inte av väckarklockan iallafall. Skulle ta bussen som gick fem över nio för att göra fransarna. Vaknar lungt och stillsamt 09.45. 09.45!?!?!??!? Jag formligen hoppade upp ur sängen, slängde på mig kläder, sprang ner, ringde lina bad om ursäkt och sa att jag tar fem över tio bussen istället. Smetade på mig lite smink och skulle sedan löpa till bussen för att inte missa den med. Vad gör jag? -Jo. Jag drar en feeet vurpa. Alltså en sån där man filmar och skickar in till americas funniest home videos. Den enda (hoppas jag) som vittnade detta katastrofala fall vad jag och brevbäraren. Han såg sjukt rädd ut, sprang ut ur bilen och utbrister "MEN HUR GICK DET DÄR!!!?" Jag plockade upp resterna av min kropp och fortsatte springa till bussen för jag skulle skämmas ögoner ur mig att ringa upp lina igen "hej, alltså jag missade även fem över tio bussen. oups." det gör så jävlajävla ont och jag försöker hålla inom mig alla tänkbara svordomar som ville ploppa ut ur munnen. Kommer fram till busshållsplatsen, börjar må RÅ ILLA, håller på spy. Får kvälvningar (tur jag var ensam) sen kommer bussen. Tar mig själv samman, hoppar på och när jag väl satt mig svartnar det för ögonen. Skriver ett sms "kan man få hjärnskakning i höften?" Och sedan dess har det inte slutat göra ont alltså. Den är även svullen, hård, varm och börjar bli lite festligt blå/lila. Jag kan inte heller:

1. Gå normalt, ta stora steg alltså.
2. Ha väskan på vänster axel vilken jag ALLTID har. för då nuddar den höften och jag svimmar.
3. Åka buss när det guppar utan att behöva hålla andan och bita mig i kinden.
4. Sitta normalt.

Jag har alltså gjort en pe, i alanya. Con Gratz, vi kanske är släkt trotsallt.

If it hadn't been..

Där hade jag ju iallafall en anledning att kallas skit. Var ju rätt brun när jag kom hem från turkiet i augusti med heddan och nenne. Nygaddad och brun!! September resan solade jag typ tre timmar. totalt. på en heeeeel vecka. INTE OKEJ. då kom jag hem ogaddad och blek. dock gjorde jag massa andra saker som helt klart var värt att vara blek för. Men hade ju kunnat skippa att sova för att sola istället? Liksom. Är ett av våra nya mål nu i sommar.
1. Sola och vara chokladbruna hela vistelsen (yeah wish us good luck..)


karma is a bitch

idag for jag in till stan vid tolvtiden, mötte juden och vi han traska igenom hela umeås utbud i alla affärer och jag hann hitta ett par finfina skor som båda mina jenniferor tycker är fula. uwääk. lissin! Men jag ska köpa dom imorrn ändå. Dom är ju dock lika dom jag beställt hem från hm, men dom kommer inte förens vecka 14 typ. Och jag är garran på att dom är för små. Mina fötter är ju inte smala direkt. morr. Så jag kanske måste skicka tillbaks dom.. Då har jag ett par andra fina nästan lika skor att glädja mig åt! Och om hm skorna passar, ja då har jag två par nya fina skor till min samling! wehooo!

Ikväll skulle jag egentligen farit med juden och isacool på olles. Men stressen, det obefinliga alkoholfrådet, kylan och min ekonomi hindrade mig. Så jag antar att jag ska tvätta bort sminket nu och vakna pigg och fräsh imorrnbitti då jag ska förlänga fransarna! weii, jag är astaggad! Skönt att slippa sminka sig. Kan jag typ sova en halvtimme extra varje morgon!

Nu ska jag plugga lite teori och prata klart framtidsutsikterna med AD innan jag somnar och drömmer fina drömmar! So long bitches




en vardag jag helt klart skulle kunna vänja mig vid!


back to black


så nu är det gjort, nu är jag svarthårig igen! Lär ju inte ångra mig, det känns skitbra faktiskt. Nu kommer jag väl se ut såhär i typ två år framåt. Känns väl mindre festligt. Men, då kanske håret växer för en gångs skull och blir långt! Tänk positivt! Nu ska jag sätta mig och plugga teori. Super kul. Har körlektion imorrn och skulle ju faktiskt vara kul att nån gång fara dit och faktiskt ha gjort min "läxa". Ledig imorrn alltså, ska träffa judebjörnen so it would seem! Kalas skoj.

På torsdag är jag också ledig! Vilket lyx. Då ska lina göra ögonfransförlängning på mig. Vi har börjat med det på salongen, och hon hade en lucka då, så då passar jag på tänkte jag. Ganska sköna förmåner att få komma och förlänga fransarna gratis ;) BTW, fick hem nennes paket idaaaaaag!! Så himla skoj. De var dock inte som på hemsidan.. Men det blir nog bra ändå. Jag och mamma och sprungit runt i huset och provat dom. Har fotat, men kan inte visa, för nennes får inte veta förens födeledaaaan. HIHI! Jag är så himla rolig!!
Önskar typ att jag var min egen vän!


catch my breath

Jag fick nyss en garderob av mama! Antar att även hon är less på att se mitt berg som jag skapat i petras garderob (jag insåg att mina två inte räckte till) så nu har hon köpt backar så jag kan fylla ut lite. känns fint, tack! Nu gäller det bara att faktiskt vika in alla kläder.. Fy.

Imorrn ska jag tydligen stanna kvar på sallen och färga håret! (färgade det dock här hemma igårkväll) men jag är sugen på nått nytt. kan bli sköj! Skönt att få lite hjälp också. antar att min utväxt bak där jag inte når själv inte är att leka med. ouups. Jaja, det man inte ser mår man inte dåligt av. Ikväll ska jag även ta pengar från mitt sparkonto, för att kunna betala min telefonräkning. INTE OKEJ. sedan ska jag även föra över pengar från sparkontot för att betala depositionen på inges lägga! Det känns mycket mer okej på nått konstigt sätt ;)

Jag taggar sommar, bruna ben, blommiga shorts, glajjer i solen, bill och bull i hufudstaden, vin i parken, arlanda express mot arlanda
och sen börjar sommaren på riktigt.



180 dagar kvar nu!!


Obsessed;

Blev ingen bio igår, fattar inte hur avatar alltid kan vara fullsmackat kväll efter kväll när det typ var tre veckor sen den hade premiär!? Så jag och petra ändrade våra planer och for och köpte tre filmer istället. En utav dem var ciao bella! och varken min eller min systers guldfiskhjärna fattade vad som var vitsen med kolan? alltså dumlen?? Vi försökte liksom googla fram det efter filmens slut. Någon?

Gick iallfall på stan på dagen och helveeete vilken rea det är nu. mellandagsrean sög ju kuk men nu säljer dom ju allt! super billigt. I LIKE A LOT. Har verkligen fått upp ögat för det här med pajletter, äger nu både: Paljettleggings, en paljettklänning, 3 paljettröjor, en paljett kavaj, en paljett kofta, ett par paljett shorts, en paljett kjol, en paljett bikini och två paljett "bhar". Dagen då paljetter blir fet-ute kommer jag behöva inhandla mig en helt ny garderob. Typ. Inte för att jag någonsin iofs brytt mig om jag är super inne eller inte men. Idag har jag iallfall jobbat. Kan vara bra att jag börjar jobba ihop lite pengar också, istället för att bara bränna dem.

En vän från förr har även hört av sig. Det var oväntat men mycket kul. Helst i och med att det inte var länge sedan jag städade mitt rum och hittade gamla lappar/brev/dagböcker vi skrivit till varandra. Det gäller att bevara och värna om det man har, livet är ingenting man kan ta förgivet.


Know that I must pass this test

Har nyss besällt nennebäsens födelsedags present. Två olika grejer. En bra, fin sak som jag tror hon kommer gilla! Och en sak som hon kommer skratta åt lika mycket som jag gjorde när jag beställde den, sen döda mig! :D hahaha, åh jag läntar tills att få se den minen alltså!! haha. Jobbigt bara att för att det ska bli fullpott på rolighets skalan, så var jag tvungen att beställa en åt mig själv också.. Dubbelt så dyrt för min stackars ekonomi. Men jag har ju kommit fram till att jag ändå inte kommer lämna sveriges gränser innan jag drar till turkiet, så då förtjänar jag att unna mig själv saker! Illa bara att det är något jag absolut inte vill ha egentligen ;)


Nu kom nyss petra hit, vi ska ha film kväll och imorrn blir det stadsdag och sen bio på kvällen.


Från i onsdags, innan olearys

I'll give it a shot

Tydligen så duger inte min bländande skönhet min storasysters krav på min blogg. (avundsjuka kallas det) Hon saknade även text, so I bring it. Sjukt händelserik dag, verkligen. Vaknade upp nio. Sjukanmälde mig tio över. Såg tv till tolv med e, rasmus på luffen, såg sedan alla missade paradise avsnitt på dattan, for till rimi och köpte massa mat vi egentligen inte gjort oss förtjänta av alls, OCH choklad. hallå? nyårslöftet? Men jag är ju faktiskt sjuk. Då får man tröstäta. Sen kom mamma och hämtade mig. Körde mig till obbolahålet och där har jag suttit i min sacko-säck med två täcken och fyra kuddar since, och sett gossipgirl. Även med en tallrik hallon yoghurt oh K-special. Något mer.. Hm. Nej. Antar att min morgondag också kommer spenderas i sacko-säcken. Eller i soffan framför stor tvn. Inte för att ni bryr er iallfall. Jaja, nu ska jag sova! Godnatt


I'm only me, when I'm with you


Don't bring flowers after im dead

Ska strax springa till bussen som ska ta mig till staden. Blir utgång med petra,felicia,judebjörnen och isa! ev elina? I dunno. Ska bli trevligt iallfall. jobbar dock imorrn, inte fullt lika roligt.

Hann iaf lägga in lite bilder så ni vet vad jag pysslat med.

Dagen efter nyår sov vi sex slitna tjejer hemma hos pappa..





På lördagen stod återigen vin på schemat och vi begav oss till allstar:




annars har jagbara jobbar varvat med att ligga hemma och lana gossipgirl med antingen wilma eller victoria!


I'm in miami bitch

haha undra om övriga besökare i gallerian där jag jobbar diggar när jag jobbar ensamen om dagarna. Då är det inte direkt lugna favoriter om jag säger så, och inte på en acceptabel ljudnivå heller egentligen. Men mina chefer plus mina flesta andra kollegor festar ju runt i thailand. Så då tycker jag att jag åtminstone borde få ha mitt eget lilla party i salongen. I love spotify

Skulle btw in och köpa lunch på maxi innan jag började. Hade exakt två hundra kronor på kontot (och telia räkningen på typ 1000 spänn är EJ betald, suck) och istället för mat råkade jag visst bara köpa världens finaste och mysigaste halsdum. Även brun-utan-sol ansikte och en ny kropp. Man ser typ mina blodådror genom huden annars, så blek är jag.




I'm the king of your fanclub

Glömde kanske säga det roligaste med gårdagen. Jag fick leka extrem makeover på pe:


you tought you were there to guide me

but you were only in my way.




ikväll har jag: snorat, hostat, chattat med mongolid-turkar på msn (alltid ett bra tidsfördriv), frysit, väntat på petra, inte orkar gå och hämta mobilen för att ringa frida, samt kollar igenom alla mina 1800 alanya bilder. allt ifrån 06, 07, båda ggrna 08 och de triplla ggrna 09. Läst igenom min gamla blogg och insett att jag var lika patetisk nu som då. Det där är liksom.. från 26 augusti 07. Då var jag 16 bast. Nu är jag 19 och sitter fortfarande lika paralyserad vid det där skitlandet. Som wilma sa till mig "alltså micaela om du flyttar till turkiet kommer du ju bli jätte less" -JA, JAG HOPPAS DET!! Tror ju dock inte det. Men man kan alltid hoppas. Jag älskar verkligen landet när man är där. Hatar dock vad det gör med mitt psyke när jag är hemma




What's there inside you, shines through to me

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Massa dumheter
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nej, jag och pe har dock stora planer för i år
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Inte vad jag vet!
4. Dog någon som stod dig nära? Tur nog, inte!
5. Vilka länder besökte du? Egypten, Turkiet x3
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Tycker att större delen av 2009 bestått av saknad.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 22 september, bästa dagen i hela mitt liv
8. Vad var din största framgång 2009? Börja väl ta tag i olika saker. Prioritera.
9. Största misstaget? Hmm... misstag och misstag. Jag har för lätt att lita på männsikor.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Har opererat bort halsmandlarna
11. Bästa köpet? Alla turkietbiljetter. Och alla kläder!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Turkiet
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? VERKLIGEN!! studenten, turkiet osvosvosv
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? roligt att jag och jenjen faktiskt pratade om detta igår. Men klara minnesbomber är ju: Hotel room service, sexy bitch och trehundra andra låtar.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare!!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Hittat på saker
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Saknat och slösat mindre pengar på obetydliga saker
18. Hur tillbringar du julen? Med westers släktet
19. Blev du kär i år? Nee..
20. Favoritprogram på TV? How I met your mother, two and a half men
21. Bästa boken du läste i år? gossip girl
22. Största musikaliska upptäckten? INNA
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En ghd plattång
25. Något du önskade dig men inte fick? En systemkamera
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jobbade på dagen, sen olearys med mina vänner på kvällen!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att jag spenderat mer tid utomlands och mindre tid i skitsverige
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Antingen halvnaken i alanya eller i leggings härhemma
29. Vad fick dig att må bra? Jennifer, Jennifer, Petra, Heidi, Julia. samt alla männsikor i turkiet.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Chuck Bass
31. Vem saknade du? Typ alla
32. De bästa nya människorna du träffade? Många namn! alla nya människor i år har varit mig varmt om hjärtat!


Nyår! Var jätte trevligt till en början. Sen tycker jag väl inte direkt att det slutade som jag tänkt men. men i och med att jag inledde det nya året nere på botten kan det ju härifrån, bara bli bättre. Det skålar jag för!

RSS 2.0