24 h

om 24 h landade jag i antalya för en timme sen :) sitter alltså i bilen och pussas typ nu?? HIHI MYZZIGT

Idag sista jobb dagen, fick sen skjus till stan, och nu ska jag städa. Dammtorka, dammsuga, diska, städa toan osv. Kan ju inte låta han komma till sitt nya hem och det som ut som.. ja typ som det brukar se ut här? hahah, nee jag är faktiskt rätt dutktig på att hålla rent omkring mig. Har typ blivit lite halv pedant sen jag flyttade hemifrån konstigt nog? Förutom i sovrummet där jag förvarar min klädbomb på golvet.. men nu är den long gone!

Fett drygt att jag typ ska upp fem imorgon.. fattar inte varför det inte går några inrikes flyg i stortsett på helgerna? måste flyga med åtta planet, fast mitt plan från sthlm inte går förens två? Drigt. Men tur har jag att petra ska komma och vara med mig på flygplatsen!! :) Saknar henne så. Den lill lurken ska btw flytta hem till umeå! ELLER HUR? det hoppas jag iallafall. Hon har dock inte riktigt insett att hon ska det dock? Men jag ska övertala henne ;)

Nu ska jag inte sitta här och löka, har tonvis med saker att göra. Ha en trevlig vecka allahopa, och tänk vad lyckans mig som far till varmare breddgrader imorgon!


Headline visning 21 feb

Här är lite bilder från visningen igår föresten!


American Crew

Kursen idag var super bra verkligen! Nu blir man värsta taggad på att bara klippa massa snygga killar juu. Vi höll iallafall till på hotell Winn, 12 personer var vi från lia olika salonger. Lunch på viktoria fick vi också, lyx! Imorrn ska jag kika på en ny sax som vi fick klippa med idag. Vill ha!!

Lite roligt är en annan sak också, för er som orkade läsa i tidigare inlägg ang detur och min flygbiljett och att det inte gick att boka tur och retur men bara åka på returen är det ju ganska knasigt. Innan jag ringde i igår så hade jag skickat ett mail med samma ärende. Men jag tänkte att jag inte orkade vänta på svar, så jag ringde istället. Och nej, det var ju helt omöjligt att hjälpa mig. Jag kunde inte boka enkel biljett men fick inte heller betala för en t o r och bara använda ena resan. Vansinne tyckte jag men dom har väl sina regler precis som alla andra. ELLER INTE? för när jag kommer hem har jag fått svar på mailet och det skulle ju tydligen visste gå hur bra som helst att göra en lite specialare "bara för mig". Super glad blev jag ju självklart, men tänkte endå ba alltså what!! Hur kan en person säga attdet finna absolut inget vi kan hjälpa dig med blablabla (och alla som står mig nära vet att jag kan vara rätt övertaladnde så jag bönade verkligen och bad liksom) och sen i ett sketet mail på 3 rader så funkar det hur bra som helst? Knasigt. Nu är iallafall biljetterna bokade och betalda. Köpte en tur och retur till mig och fick köpa bara en retur biljett till mr lovahlovah

Nu har jag städat och diskat i två timmar och förtjänar ett lååångt bad. som jag ska ta mig nu. Fy vad skönt. Hade!

Tåls att tänka på

när jag inte kan sova, fast jag borde, brukar jag alltid hitta massa intressanta saker. Eller oftast ovärda tror jag? Men denna var rätt tänkvärd faktiskt.

VÄRDE

Tänk dig att det finns en bank som varje morgon sätter in 86 400 kr på ditt konto.
Det är inget fel. Insättningarna är lagliga och korrekt gjorda av en otroligt rik välgörare.
Men banken överför inte pengarna till nästa dag.
Varenda natt blir alla pengar som du inte använt den dagen borttagna från ditt konto.
Vad skulle du göra i ett sådant tillfälle?

Självklart hade du använt alla pengarna den dagen de sattes in på ditt konto, dag efter dag.
Och det roliga är att vi har ett sådant konto!
Men det är inte pengar som sätts in på ditt konto eftersom namnet på kontot är TID.

Varje dag blir du utrustad med 86 400 sekunder.
Varje natt försvinner obrukad tid.
Om du inte nyttjar dagens insättning så är det enbart ditt fel.
Det finns ingen väg tillbaka. Du kan inte övertrassera kontot imorgon!
Du måste leva i nuet och förbruka dagens insättning.
Investera tiden smart så att du får bästa möjliga avkastning i form av hälsa, lycka och framgång. Tiden går. Gör det bästa av dagen idag!

För att förstå värdet av ett ÅR, fråga en student som missade examen.
För att förstå värdet av en MÅNAD, fråga en mamma som fött ett barn för tidigt.
För att förstå värdet av en VECKA, fråga redaktören på en veckotidning.
För att förstå värdet av en DAG, fråga de nyförälskade som väntar på att träffas.
För att förstå värdet av en MINUT, fråga han som kom försent till flyget.
För att förstå värdet av en SEKUND, fråga han som precis lyckats undkomma en bilolycka.
För att förstå värdet av en MILLISEKUND, fråga han som kom tvåa i OS.

Värdesätt vartenda ögonblick och värdesätt det ännu mer när du delar det med en person som betyder mycket för dig. Och tänk på att tiden inte väntar på någon. Gårdagen är historia. Framtiden är ett mysterium. Dagen idag är en gåva.

Home is wherever with you

Dålig update är min nya starka sida. Men det får ni leva med, ni ska vara glad att ni får smygkika in i mitt ofantligt (HÖHÖ) roliga liv lite nu och då iallafall!? Idag ska jag ju egentligen alltid ha sovmorgon till kl 13. Då brukar jag passa på att tvätta på morgonen, eftersom jag typ aldrig hinner på kvällarna eftersom jag kommer hem rätt sent och ja. Är lat typ? Men iallafall så började jag 09.30 istället för frida, men fick då sluta tidigare. Men, då har vi ju haft visningen med jobbet idag! Så när jag kom fram till vasaplan, sprang jag på stadium och köpte tennisbollar (har fått för mig att jag ska tvätta mina täcken så dom blir som nya och superfluffiga som mamma sa) hade letat typ överallt men det är inte tennis säsong tydligen? Aja, stadium levererade iallafall. For hem slängde in täckET eftersom båda inte rymdes. där failade min plan totalt. aja. sprang tillbaks till jobbet, fixade modeller osv, sprang hem, tog ut tvätten slängde in den i tumlare, slängde in nästa täcke, sprang tillbaks till jobbet och sen till café station där visningen höll. Sjukt bra visning. Ska lägga upp några bilder när jag fått från vårat bildspel. Sjukt bra modeller, sjukt duktig fotograf henrik och framförallt, grymma frisörer på headline såklart!

Nu sitter jag och väntar på att min sista tvätt ska bli klar. Tror jag återigen kommer få en lapp uppsatt om att jag endast ska tvätta på utgivna tider (därför jag gärna gör det morgonen annars har det en tendens att bli natt-tvätt för min del) men om ca 45 minuter kan jag gå ner om hämta den, då borde det vara klart! Sen ska jag sova i mina nytvättade täcken som känns som moooooln helt serri. Fan vad skönt kommer aldrig vakna igen!

Imorrn har fyra stycken på jobbet fått turen att gå på american crews kurs som hålls på hotell Win. Trefligt! Så imorgon mellan 10-17 ska jag förhoppningsvis utveckla mina manliga klippkunskaper, det är ju alltid kul med kurser så jag är jätte taggad!

Nu när jag liks skrivit om allt onödigt som händer i mitt liv ungefär kan jag ju lika gärna fortsätta med att jag ringde detur idag. fucking detur dom inte ville göra som jag ville :( Jag sa liksom att jag kunde boka två st tur och retur biljetter (bara för att försäkra att jag coh min prins får åka hem tillsammans liksom!?) Men nej, det gick ju såklart inte om han bara skulle flyga på hemresan. Men whatta fakk liksom tänker jag, om jag betalar för tur och retur och han bara åker retur, WHATS THE PROBLEMMM? nej, så jag får snällt vänta till den 28e med att boka hans biljett. och då kan det ju lika gärna vara slut? och då får vi flyga i olika plan? Kul att det verkar helt serri som det bara typ är vi på headline som gått service kurs och vet hur man på ett trevligt sätt ska serva kunder? Tycker alla klädaffärer i stan är värdelösa (de flesta) migrationsverket helt abnormt otrevliga. Det är typ headline och Gunnar då, som är trevliga och hjälpsamma. Onda värld vi lever i. Skämt å sido. Jag blir irriterad nu när allt liksom är klart och så ska en lite besservisser på detur fucka ur mitt humör! Bara för att hon inte har en pojkvän att hämta i turkiet!? Typ!? eller nått. Nu ska jag sova. börjar nog bli trött. Godnatt!



fem dagar kvar nu!!:)

♥ ♥ ♥

Mitt underbara humör fortsätter! Idag ringer jobbtelefonen, emma svarar och ger sedan telefonen till mig och ba "det är nån från migrationsverket" balle tänker jag för jag förmodar att jag glömt skicka med ngra papper. typ personbevis eller att dom typ inte fattar vad jag skrivit eller nått. Men nej, Gunnar olofsson som typ efter detta vill döpa min förstfödda son till (heheh obs skämt) hade valt att ta sig an vårat ärende och fatta ett beslut redan idag, fast att han sa igår att han hade fullt den här veckan och inte kunde börja förens nästa. Underbara gunnar. Han beviljade uppehållstillstånd i 2 år framöver och den 5 mars landar vi tillsammans i Sverige. Kan inte beskriva med ord hur bra det känns!! ÅH! hjärtahjätahjärta

för att fira for jag direkt från jobbet på gymmet med victoria och sprang löpband och gymmade!



oh happy day!

jag har haft glädje rus hela dagen. vilka underbar dag. Dagen med stort D. Vaknade i morse (givetvis typ tre timmar tidigare än jag önskat men vad gör det om hundra år) och for innan jobbet med pappa till umestan för att hämta ut ett paket till min pöjkvän. Har nämligen besätllt DJ:spelare åt honom. Fett snäll. Lite störd ärjag på dom, dom är ju beställda från usa, och då tänkte jag att jag får väl en avi inom ca en vecka tio dar nånting. Men nae, tydligen inte. ca två veckor senare mailar jag företaget, dom säger att dom skickat för lääängesen. Ger mig ett nummer. jag ringer och dom säger att dom försökt leverara det till mig tre ggr men misslyckats!? what tänker jag och fattar inget. då var det tydligen hemleverans på det där saans paketet. men hur kunde jag veta det då dom pantskallarna varken ringer eller mailar?? så jag går ju där snällt och väntar på en avi som aldrig kommer, och posten är EV DAG ifrån att skicka tillbaks mitt paket till usa utan att jag får pengarna tillbaka!! Fett knas! Kan man göra så? Får man göra så? Jobbar inte normala människor på dagarna och kan inte sitta hemmaoch vänta på att ta emot paket som man inte ens vet ska komma? Wierdo.

Iallafall, så hämtade jag dom, körde hem, lämnade dom och traskade till jobbet. Vi har fixat med modeller för visningen på måndag och fotat och det har varit sååå kul verkligen. Sen på lunchen ringde jag ett satans samtal till migrationsverket, trodde jag tills han svarade och visade sig vbara världens trevligaste och hjälpsammaste man jag fårr som handläggare. Så han (trots att han inte kollat på vårat ärende nått) läste igenom papperet medans jag hände kvar i telefonen, pratade jätte länge och förklarade. Och sa sedan att vi har visum till 99% och att det verkar inte vara några som helst konstigheter. Men för att vara säker och att han fixat sina anteckningar osv så skulle jag ringa tillbaka om en vecka och få allt bekräftat. Men han sa att det var inga problem att få det innan jag åker, så vi kan flyga hem tillsammans. Jag kan inte beskriva lyckan med ord! 5 mars landar jag coh babyboo i Umeå! WIIIE!

Och inte nog med det så fortsatte kungdagen med goa kunder och sen efter jobbet, modelljobb och fotosessioner i olika genre till klockan tio ikväll då jag traskade hem och hade DJ genom gång med M via msn hahaha. Han ba "press this. make this. aaaaoooh, askim you so good make! hahah i also waaaant blablabla" tror han var lite avis att jag fick sitta och taffsa på hans djspelare när det är allt han pratar om dagarna i ända typ hur mycket han vill ha egna. Men snart så. Rättare sagt bara nio dagar! Åh jag längtar så jag tror jag snart går sönder!

Och vill ni veta en annan helt amazing sak med den här awesome dagen!! Jag ska få fara med mitt älskade jobb till Oman i en vecka den 6e november. Har varit lite prat om det innan, men ville inte kläcka nån nyhet förens det var bestämt. Men nu är det det. Här snackar vi sex and the city for suuuure! Fem stjärnigt hotell osv. Det bästa, för de bästa ;) Jag kommer känna mig som en gud i detta fantastiska land. Ja. som ni hör. Jag är överlycklig. Ingenting skulle kunna förstöra mitt humör nu! Oman here we go!




alla ♥-ans dag

Godmorgon! Skönt att få sova ut, och solen lyser utanför fönstret. Helt underbart. Nu ska jag storstäda lägenheten sen ska jag träffa tilda på stan och fika bland alla kärlekspar. Jag ska även köpa en present till min darling som fyller år den 4 mars när jag far dit. Rätt svårt, men eftersom det här är min sista lediga dag tills jag far så måste jag fixa det idag.

Ihelgen har jag bara slappat. Har jobbat, sen for jag ut till mamma och co i stugan. Har så sjukt lite pengar nu (självförvållat, jag vet) så det var skönt att slippa slösa pengar, och istället tjäna pengar på bli bjuden på mat osv ;) hihi!

Önskar självklart att jag hade fått spendera den här dagen med min älskling också, men det kommer så småningom. Klockan ett ska jag ringa migrationsverket igen och sparka dom i röven lite. HEHE.

Over and out

I've got sunshine in my pocket

lalalala, idag är jag världens lyckligaste. Jag far tillbaka till turkiet den 26 februari och får pussa på min älskling igen!! känslan är total. Googlar man lycka kommer en bild på mig upp.


I was born to do this

Idag efter jobbet for jag till Onur och Soner som lagade mat åt mig! Sonar ba "Michaleella sooo perfect you have TWO turkish men cooking for you!" I know lan, bcs im best. Mohahha.

Imorrn klockan ett ska jag ringa migrationverket igen. Våra samtal ser ungefär ut som följande: "Ja hejsan mitt namn är Mi.." "Hur kan jag hjälpa dig" "Eehh, ja jo jag har försökt ringa tidigare men det .." "Vem söker du?" "jaa, alltså jag vet ju inte rikigt eftersom jag aldrig får.." "Då får du återkomma mellan 13-14 idag. " Klick. Dom har inte gått charm-skola på migrationverket. Icket. Charm-skola yok. Och inte nog med det, för att få denna trevliga pratstund med dem, måste man sitta ca 40 min i telefon kö. Kul va! Idag hade jag just kund mellan den tiden men imorrn har jag satt min lunch så att jag kan ringa. Då ska jag fan få nått vettigt ur dom!! Jag är så himla less på den här sega skiten! Jag tror helt ärligt att jag skulle kunna göra deras jobb bättre. OCH SNABBARE? Men det skulle typ vem som helst. Det kan ju omöjligt bli långsammare iallafall. Fakkin'

Jaja, slut med negativa vibbar. Idag har jag och min prins varit tillsammans i 6 månader. Vad kul att jag får fira det och göra nått gulligt romantiskt och mysigt som alla andra par kan. Eller hur? Längtar också till alla hjärtans dag som jag får spendera med min älskling. Inte. En sak är då säker, efter att vara ifrån varandra såhär till och från kommer jag aldrig ta honom för givet när han är här. Aldrig. Jag ska tacka gud varje kväll för att jag får somna brevid dig och vakna upp brevid dig. Men hadi lan för fan, jag vill ha dig här nu! :( Mitt hjärta orkar inte vara brustet längre.

Imorrn får jag dessutom veta om vi får träffas om 17 dagar. Det finns inget i världen jag hellre skulle önska.


Every night is another story



lite bilder från i sommras när jag var och hälsade på hos familjen som jag fått från deras kamera! Saknar värme, sol och bad. Och mest möjligheten att få vara med min prins varje dag. Det är kärlek.

update

jag ursäktar till er som faktiskt tycker det är intressant att läsa för den usla uppdateringen. Jag hade det värdsbäst i turkiet, hade inte kunnat bli bättre. Och jag är så kär att det flyger fjärilar ut mina öron!! Trodde att visumpapperna skulle ligga och vänta på mig när jag kom hem men icket. Ett argt telfonsamtal senare och jag var ännu argare än innan. Jävla praktikanter på migrationsverket.

Men förhoppningsvis önskar jag att det är ordnat till i mars. Då är jag bjuden på bröllop i istanbul(!!), min prins fyller år och så kan jag samtidigt hämta hem honom hit så han slipper flyga själv stackarn. Vilket dröm det skulle vara. Det måste gå att fixa. Jag håller alla mina tummar och tår!

Sen jag kom hem har jag bara jobbat, inte orkar packa upp väskan har jag heller, (eftersom jag innerst inne önskar att jag istortsett bara ska packa om den) och igår efter jobbet for jag till frida och blev bjuden på mat och vin. Färgade hennes hår och satte in löshår på henne gjorde jag också. En mysig lördag. Nu ska jag strax springa till bussen och fara och jobba. Önskar jag jobbade varje dag fram tills jag far nästa gång, tiden går så snabbt när jag jobbar och så långsamt då jag är hemma. Fast iofs så jobbar jag typ varje dag, hehe. Men det är kul, jag älskar mitt jobb!

Nu ska jag bege mig, ville bara tala om att jag levde! Puss alla


seni bekliyorum daima askim


RSS 2.0