"If you judge people, you have no time to love them."

Ibland är det skönt att ha en person, en vän som man inte behöver ringa varje dag, man behöver inte ses jämt och uppdatera varandra om det minsta lilla som hänt, men varje gång man träffas så känns det som man aldrig varit ifrån varandra och man pratar oavbrutet tills man insett att flera timmar gått. Vi har varit med om för mycket tillsammans, för att jag någonsin skulle se ett liv utan dig. Tusen tack för idag gumman, jag ser så fram emot Tallin! Love you!


Hoppet är en vaken dröm.

fullspäckad helg minst sagt! Afterwork i fredags, följt av jobb, min minsta syster fyllde tolv år, vilket firades, återigen jobb på söndagen och så har även min älskade syster varit på besök ändå fram tills imorse då planet åter tog henne till huvudstaden. Vi har varit på laserdome, töntat oss och spelar massa spel, bakat lussekatter, varit på bio, bowlat, färgat hennes hår tok-rött och bara myst en himla massa. Trevliga dagar!

Idag är jag också ledig, så jag har tagit en rejäl sovmorgon, sedan tog jag ett bad med inpackning och ansiktsmask och nu ligger jag i soffan under filten och ser satc. Snart ska jag nog pallra mig ner till staden och införskaffa mig en kalender. En bra att ha grej känns det som, då mitt minne ofrivilligt väljer att radera viss fakta jag präntar in. Sen ska jag nog städa lägenheten litegranna. Men det kändes av nån konstig anledning oviktigast, FNISS!

Fick föressten just mitt diplom nerdroppad i brevlådan! Vad duktig man känner sig.


jag fortsätter hoppas.

Att vakna lycklig.


Jag älskar dig.



with voilent words

Igår efter jag jobbar klart kom victoria hit. Vi chillade, lagade mat. Insåg att vi var sötsugna. Klädde på oss asmycket tjockkläder för att traska i snöstormen till hemmakväll för att köpa mörkchocklad och baka brownies. Hemmakväll hade inte mörkchocklad, så det blev ljus i stället. Sprolla tänke vi och traskade hem. 1. Jag brände chockladröran totalt när jag skulle smälta den så den var bara att kasta. Likamed vi typ traskade till hemmakväll i onödan. Sen stoppar vi in våra icke-chokladiga browniesar i ungen. Typ fem min senare utbrister jag: "AAAh, vi glömde he i smör!? " 2. Jag har inget smör hemma. Fuck. Vi häller olja ovanpå kakan och försöker tappert röra ihop allt. Gick sådär. In i ugnen igen, jag går och duschar och kommer ut: "HELVEEETEEEE KAKAAN!!!" 3. Den blev torr, bränd och utan choklad. Be aldrig oss baka brownies till ditt kalas.

Det var iallafall mys,båda somnade sött i soffan när vi såg på tv. Slitna krigare.

Idag efter jobbet har vi varit på essensity utbildning, schwartkopfs nya ekologiska färg som ska komma. Verkade hur bra som helst, så det är ju bara hoppas att den är lika bra som den verkar, då kanske jorden ungår att sprängas pga av miljöförstöring på nåra tusen år till! Eller nått. Men fina färger var det iallafall!

På tala om färg sitter jag med avfärgning i håret. Jag hällde lite i ögat och hade inga handskar, så nu har jag allergisk reaktion på händerna. Lyckat Micaela. Jag håller på färga bort mitt svarta hår, och jag har tagit ut min tungpiercing! Mitt nästa move är att köpa tiara och leka ängel. Skoja ba. Men det kan ju inte skada att se lite snäll ut för en gångs skull.

Ikväll kommer petra till umeå! Weihoioio. Fast vi har after-work imorrn så jag kan ändå inte umgås med henne. Fast jag klagar inte, afterwork brukar innebära viiiin mahah. Värt! Sen på lördag fyller min minsta lillasyster tolv år. Grattis till henne!

Nått annat ovärt jag kan skriva som ni tycker är intressant? hm.. typ inte. Jag håller på kolla biljetter till turkiet fnizz.



jag och victoria i våra snyggaste outfit. Tror jag ska ha den på jobbet imorrn. Endast.

Bayswater

Jag vill beställa hem en väska. Inte vilken väska som helst utan en Mulberry bayswater. Hurra säger plånboken! Nejmen jag vill verkligeverkligen ha en, och jag tycker alla kopior är fula :( Tur vi får lön på torsdag. Synd att jag har massa räkningar att betala, är skyldig petra pengar sen sthlm eftersom mina tog slut, och jag måste köpa en hem försäkring.. och julklappar? vad leker jag? Jag får leka stropp i min rikemansväska i nästa liv. Suck.


You are my loooowe

Imorse försov jag mig. Jätte mycket. Min hjärna/kropp är inte skapt att gå upp innan kloickan sju på morgonen. Så jag snoozade ofrivilligt i 45 min längre än tänkt. Men jag hann nästan i tid till frukostmötet iallafall! hihi

Nu när jag kommit hem jag har lagat makaroner, sett paradise, slängt i en tvättmaskin (inte orkar röra klädberget i hallen än), tömt mobilen på bilder och nu ska jag koka te och ringa min babyboo. Sen ska ta en dusch och se satc! Har sovmorgon imorrn, ursh så skönt det känns!




Gud vad jag saknar dig.

You're half a world away.







tog helt galet lite bilder när jag var i konya/beysheir och managvat men världens sötaste Emirhan fick jag med. Blir våra barn en fjärdedel så söt och snäll som den pojken kommer jag vara världens lyckligaste mamma. Så himla söt verkligen. Sen har jag och mete bakat asvidrig tårta som vi bjöd turkfamiljen på sen hahahaha! Men vi gjorde den så himla fin iallafall, det är ju huvudsaken M.M ♥ Haha, hans familj måste ju btw tycka att vi är som två barnungar. Anywho, jag gillart iallafall! Det är tråkigt att vara seriös! Våga vägra fo sho

Nu ska jag typ hoppa i säng, känns som jag inte sovit ut på hur länge som helst. Och imorrn har vi frukostmöte på jobbet nere på stan innan jag ska upp till strumpan och jobba, så tidig morgon imorrn alltså. Burr. Imorse hade jag sovmorgon, men vaknade klockan halv åtta fast jag såg paradise till klockan tre? Så jag passade på att måla mina naglar, ASCOOLA. Använde smink från makeupstore och voíla så har jag glittrat som en liten stjärna hela dagen! Skämt och sido, det var coolt, jag är cool. End of story.

home sweet home

trodde jag skulle dö av värmeslag när jag på lördag dag landade i ett 27gradigt varmt antalya med strålande sol. Trodde inatt att jag skulle dö av köld när jag klev ur planet och det är 17 minus i umeå.

Turkiet var underbart. Helt obeskrivligt. Jag är så lyckligt lottad, och fast du för tillfället är så långt bort, kan jag inget annat än vara överlycklig at jag har dig. För mig är du perfektion i alla former, seni cok cok cok seviyorum kocam benim, daima! Om du bara visste hur lycklig du gör mig och hur lycklig jag blir när du säger det du säger. Kärlek.

Stockholm med min andra hälft var också helt fantastiskt. Fyrstjärnigt hotell på drottninggatnr, följt av plankstek och utgång och en magisk sömn i hotellsängen och en ännu bättre frukostbuffé. Mjami! Att jag har spenderat 4500 kr på shopping, på två dagar får mig att få lite dåligt samvete.. Men så här mycket har jag inte skrattat på gud vet hur länge. Skratthicka ungefär varannan timme och alla måste trott att vi varit tok-fulla dygnet runt så flummiga och knasiga vi varit. Men roligt. Så sjukt härligt.

Imorrn blir det jobb, kul jag har saknat det! Och sen efter att jag total-bantat plånboken i stockholm så behöver jag det! haha.

Om 38 h ses vi askiiiim!

Distance never separates two hearts that really care, for our memories span the miles and in seconds we are there.
But whenever I start feeling sad, because I miss you, I remind myself how lucky I am to have someone so special to miss.



from a distance the world looks blue and green

idag har fläskläppen fläskat ner sig till mer normal storlek. Nu ser det ut som ett abnormt munsår istället, vilket jag inte tycker är ett dugg bättre.

Jaja, nog om det, jag kommer nog få massa pussar iallafall! Fnizz. Idag har vi haft löshårs-kurs på salongen med Maria. Riktigt bra, är grymt sugen på att börja göra hårförlängningar med micro-ringar som hon gick igenom! Först var det teori två timmar, sen gick alla och åt lunch på angelini och sen hade vi praktiskt lite på docka och fick sedan göra på varandra. Sjukt kul! Och håret känns än så länge jätte bra! wie

Nu ska jag packa klart, se till att allt är klart ikväll, för när jag kommer hem från jobbet imorrn är det bara för att duscha, hämta väskan och eventuellt slänga i mig havregrynsgröt innan jag ska traska till busstationen med fin feta väska och bege mig mot huvudstaden oxh därnäst turkiet. Hasta la vista baby!

Sneekpeek på min fina lägga ska ni få btw!








fläskigt värre

sitter här i min ensamhet igen och ser på stac. Pratade just med mr lovahlovah och hahahha gud jag kan nästan inte ens skriva det, så klumpigt är detta. Alltså, halvligger ner i soffan ovanpå ett torn av kuddar och pratari telefonen, tycker plötsligt när spotify byter låt att ljudet från dattan blev något högt. Jag ska ta upp laptopen utan att resa på mig (på tok för lat) och får upp datorn med ena handen, men det är så tung (i behov av workout, ja) så jag TAPPAR den rakt i mitt ansikte och spräcker läppen. Det sprutar blod i min nya vita soffa och jag springer till toan med mete fortfarande hängandes på tråden. Han fattar inget och blir asorolig eftersom ha bara hör mig vråla på svenska alla svordomar jag någonsin erövrat. hahahaha jag mellan detta bara tokskrattar och ser blodet rinna från min läpp och färga tvättfatet rött.

Nu en halvtimme senare, sitter jag med handuk full av is, med en fläskläpp som kommer få mig att se ut som jag gjort ett misslyckat restylane-ingrepp. Precis så hade jag ju också tänkt presenterade mig för svärföräldrarna haha.




I carry your heart, I carry't in my heart

Eftersom det var en liten lugnare dag på jobbet så hjälpte sheila och lina mig att göra våran nya inpackning emk! Det är en inpackning i fyra olika steg som ska reparera varenda hårstrå innifrån och ut! och guuuuud så fräsht mitt hår känns. Det var helt klart värt 30 minuter i 60grader värme för det här verkar verkligen funka! Kung!

Imorgon är jag ledig, och dagen ska spenderas med att diska, packa, vika upp alla kläder jag täcker mitt sovrumsgolv med, tvätta, laga min jacka och gå en sväng på stan! Har beställt oerhört uuunderbara grejer från guldfynd som skulle komma in imorgon! Älskar när man köper prestenter och själv får ta del utan dem ;) HIHI! Jag är bara för rar ibland!

Nu ska jag fortsätta se satc, jag upprepar, världens bästa tidsfördriv. Jag älskar deras liv, deras stad, deras kläder och framförallt deras skor! Give me! Puss alla kära!




sevgilim, 5 gün kaldı!

Nu har jag just smörjt in hela mig med brun utan sol. Tänkte göra detta till en rutin nu fram tills jag far så att jag inte behöver blända turkarna som föddes utan vita pigment. Och det är ju inte direkt så att jag har råd med solarium, annars hade det varit ett alternativ, då jag tycker bus luktar gamla räkor.

annars då, glömde att jag började ett idag, så jag ställde klockan på åtta i vanlig ordning, men det gjorde ingenting, jag gick på stan ett tag och provade kläder jag inte har råd med! Det är alltid skoj! Fast jag köpte en kudde. Trodde aldrig att jag skulle tycka det är kul att lägga pengar på inredningssaker, men har kommit på mig själv att köpa kuddar, ljus och annar plåtter för mina pengar istället för typ kläder? Vem är jag? Fast min lägenhet blir sååå fin! När jag kommer hem från turklandet ska jag köpa en byrå, en tills stor spegel, ett matbord+stolar och sen är allt klart! Och idag fick jag massa kort jag skickat in för framkallning. SÅ HIMLA KUL! Jag ska köra en jätte stor tavla tror jag, av massa minnen och alla fina i mitt liv! Plus att jag har typ 100 kort jag ska ta med till konya och ge mete tills intervjun i ankara också. Jag önskar bara han fick visum och kunde komma hit nu nu nu nu simdi simdi simdi!! Det är så jobbigt att försöka låtsas att allt är bra när jag behöver dig sååå mycket. Jag bli nästan gråtfärdig varje kväll när vi pratar och jag bara hör din röst. sen benim herşeyimsin. 

Nu ska se paradise och lägga mig under täcket. Lerstenen verkar ju snåla sönder med värmen på sina hus iallafall!? Det är bara att konstatera. Brr



memorial

det var sommar, vänner, ett avsked och början på ett äventyr. Gud så ovetande vi var där, satt och planerade hur vi trodde att hela sommaren skulle se ut. Och se på oss nu. Den här sommaren går till historien, och allt vi gjorde vill jag göra om.






Life changes so much, so fast
We cherish the moments that last

And when you enter, you ain't leavin

Så nu är helgen typ officiellt över. Inte för att det känns som helg när man jobbar både lördag och söndag, men det har ju ju igen alla gånger nästa helg :) Wilma kom till jobbet igår, jag klippte henne innan vi handlade på maxi allt vi var sugna på typ och for sedan hem till mig och lagade middag och bakade. Måste bara berätta om vårat total FAIL med morotskakan. Först börjar vi och allt går bra, inser sen att petra gett mig recept på typ en monstersats, så jag har ingen bunke som är tillräckligt stor. Slutar med att vi får stå med massa små och hälla emellan och ha oss för att allt ska kunna blandas. Sen gräddar vi den, ser as god ut och blev perfekt. Tills, vi ska göra smeten som är ovanpå, då kommer vi på att vi använt smöret som skulle vara i den, till den bruna underkakan som. Ja, då fick vi fara till statoil typ klockan elva lördagkväll och köpa smör. Hem och laga, går bra tills vi häller den på kakan sen och ser att den är citron gul och jäääätte rinnig. Vi her den på balkongen i hopp om att den ska stelna, men icket. Vi tar in formen, skrapar ner all misslyckad smet från kakan tillbaks i kastrullen och kommer sedan på at vi nog behöver mer florsocker för att skiten ska stelna. Gör ett nytt språng och far till statoil igen, men självklart har inte bensinmackarna florsocker. Så vi for hem til pappa och snodde lite. Helt normalt sådär mitt i natten. Men nu vart kakan typ bra. Inte jämförbar med petras dock. Fast det var hennes jävla recept? Sug, nu kommer mete tycka jag är en katastrof i köket (det tycker han redan, jag skulle genom det här bara visa motsatsen, men lär inte lyckas..). Så nu sitter jag och ser LA ink, och äter morotskaka. Fattar föressten inte att jag inte gjorde en enda tatuering i sommar? Jag gjorde ju iofs just innan jag for till turkiet men. JAg vill ha fleeeeeeeeeer.

Jag tror jag ska färga håret ikväll också. Har ändå inte så mycket bättre för mig. Inte för att jag fått nån utväxt än, men jag kan ju lika gärna förhindra den från att komma när jag lix har en tub här hemma. Lika bra att färga det svartare än natten nu när jag hittar på fler och fler rackartyg om att bli ljushårigare. Jag villså himla gärna!! Jag är så less på svart. Men jag vill INTE klippa av nått. Sjukt jobbigt läge.. Vi har ju dock fått in en mega extrem reparerande inpackning på salongen som verkar helt awesome. Då kan jag ju typ förståra håret med gott samvete.. och sen laga det?

btw startade inte bilen imorse när jag skulle till jobbet. P-a-n-i-k-e-n. Tur jag har en snäll pappa.

bara massa gamla, dåliga ego webbilder, men såhär fast lite mörkare vill jag ha! buhubuhu, önskar kostar ingenting som min mamma lärde mig när jag var liten micaela.


Oh thats what you were doing in the shower

haha sitter och msn detjar med jen. En outsider skulle trott att vi slog vad som vem som kunde vara värst, vi inblandade vet att detta hör till vardagen. Vi är rätt lika hon & jag, men tro mig, denna gång vinner jennifer. jag trodde det jag gjort var patetiskt och något over-kill, men möt min överman Jennifer. Hahaha gumman

Idag efter jobbet tog jag bussen till obbola för att hämta bilen! Skönt att ha el cara hela helgen. Inte för att det är jätte drygt att ta bussen till jobbet, men jag vet inte ens om dom går imorrn? Det är ju röd dag? Jaja, sist jag stog härutanför fick jag ju 500:- i parkeringsböter. Men jag vet inte annars vart jag kan stå!? Skitsamma. hoppas alla p-lisor är och firar halloween ikväll så de är ruggigt bakis imorrnoch inte ger mig nån böter. för jag förstår verkligen inte mig på datum parkering? Vem har uppfunnit det liks?

Om exakt en vecka, på pricket så sitter jag i bussen nu, påväg mot arlanda. Sa det till MEte igår när jag pratade med honom, fyfan vad sliten jag kommer vara, jobba hela fredagen, åka direkt till busstation, 9h buss till arlanda, sen där i två timmar, sen flyg 4½ h till antalya, sen träffa min baby!!!!! (L) och sen åka fyra timmar bil till konya. Jag kommer inte sova på två dygn. Fräsh jag kommer vara när jag återförenas med my familia nr2? -Yok. Men det är det helt klart värt. Nu ska jag krypa ner i soffan och se satc. Världens bästa investering, ni som inte har skoboxen med alla säsonger, köp den. En vän som aldrig sviker!

Nyss pratade jag med babydarlingingig ihaa, det är så lite kvar nu. Han gav mig en order att jag skulle baka morotskaka? Så det ska jag nog tvinga wilma att göra med mig imorgon kanske? Annars är jag så lycklig när jag pratar med honom, allt känns som så verkligt då. Som i en liten bubbla hamnar jag. Som tyvärr spricker direkt vi lagt på, men lycklig blir jag för en sekund och det är det värt.

Puss och kleeem


Socks without feet

Idag efter jag kommit hem efter ha råkat ta fel buss från jobbet (fortfarande bara jag som lyckas. Hur länge har jag jobbat på headline nu, tre år? Hur länge har jag åkt de där nedrans bussarna? Tre år? Och jag tar fel buss hem? Tror hjärnan rockat lite för mycket rock-ring där inne då) lagade jag mat, pratade ett långt samtal med min älskade syster och har sedan tvättat mitt löshår, alla sminkborstar, målat naglarna och har jag just satt mig i soffan med en kopp te, satc på tvn och ska ringa telefonsamtalet jag längtar efter att ringa hela dagarna, varje dag. 9 Dagar!


break whatever peace I may find

Idag tog jag med mig resterande muffins till jobbet och alla kak-galna där, vilket var poppis och jag slapp ha dåligt samvete för att ha tryckt alla själv (vilket garanterat skulle skett i annat fall). Hade sedan utveckligssamtal med f&l, mycket mysigt. Jag har verkligen världens bästa jobb, och ännu bättre chefer. Det är ju inte direkt umeå's shoppingutbud eller exotiska uteliv som får mig att stanna i den här stan om jag uttrycker mig så. Och sedan att jag faktiskt får fara iväg till min älskling en vecka efter att bara varit hemma en månad, är guld värt för mig!!

Nu ska jag diska och sedan försöka städa upp vad som ser ut som en bomb har expolderat i min garderob. Snart får jag ta fram resväskan och packa!! :) fatta! För det gör inte jag. Kyss


As long as the wrong feels right

God kväll allesammens! Hade en mycket trevlig dag med felis igår, vi drack vin och käkade karra och pratade för kung och fosterland. Vi hade ju dock tre månader (minst) at catcha up liksom. Fina framtidsplaner utlovades, numberonedansen till lemontree låten och slutligen en mycket packad felicia brevid min sida i sängen! Mycket mysigare än att sova i den där stora sängen ensam kan jag lova.

Idag vaknade vi och gick på stan, felicia orkade typ dock med en affär innan "hennes väska var för tung" eller "jag behöver energi-kick-kaffe" sure, hon var med andra ord tydligen bakis, hahhaa. Sen stalkade vi victoria från max till stadium, sen dissade jag felis för henne och vi for hem till mig. Vi bakade nyttig pesto/grönsakspaj och sedan kladdkake muffins! Sjukt effektiva! Sen såg vi på satc sen kom pappa och wilma och åt upp våra muffins och för att kolla på lägenheten.

Så en snabb update om vad som hänt, nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta den sista tvätten! bye browz



Att man aldrig lär sig.

Det här har inte varit någon bra dag!! Börjar morgonen att bråka med mr boyfriend och storböla i telefonen. Hinner så pass med bussen till jobbet, där gick allt bra som vanligt, sen får jag beskedet som förstör alla mina planer jag gjort iallafall. När ska jag lära mig det då? Att inte göra så jävla många planer för då blir man inte så fruktansvärt besviken då de inte inträffar som man tänkt?
Aldrig antar jag. Suck.

Nu ska iallafall felis hämta mig och vi ska köpa snask och snacka skit, I need! Puss

Och jag är jätte ledsen att jag är som jag är och att jag gör som jag gör. Det var inte meningen, men jag är en sådan person som ständigt behöver bekräftelse, jag kan inte hjälpa det. Jag är iallafall nöjd till det allt ledde till och svaren jag fick, fniss.
benim askim seni cok cok cok cok seviyorum, hayatim benim! Senile olmak istiyorum, simdi :( 12 dagar kvar!



RSS 2.0