PARTY UP IN HERE

jag hade så himla himla himla skoj igår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag och julia plus hela headlinestyrkan rulade invitos dansgolv hela natten! jag vill ha firmafest jämt!!

tur att det var så skoj i lördags. för då kan jag glömma fredagen med gott samvete.

you got it all wrong

veckorna går ruskigt snabbt, vilket gillas! snart studenten! och sommar!!

anywho, helgen bjuder på tvådagars. mycket trefligt. på fredag blir det x3m då gratis biljetter vankas. innan dess blir det praktik i city, men på förmiddagen föreläsning på skolan! anna&anneli fyller år på fredag också, grattis för det. grattis att jag fyller år sist av alla.

på lördag blir det ledig, sen har vi fest med jobbet. då det också blir utgång! vilken sjukt nice helg jag kommer få! vad skoj! hihi

jag börjar sent imorrn, så jag tror jag ska fara in till stan innan och köpa en piercing till min fjortispiercing! sen på kvällen ska jag sola med petra. steek

nu är det bestämmt. 1-5 juli måste jag befinna mig i skellefteå på stadsfesten.
johan palm ska nämligen närvara.

nae, nu ska jag vaxa ryggen eller nått annat roligt och sen sova. tja

Going to La La land

snart ska jag sova, trots att jag är ledig imorrn. meen, jag har inte tänkt sova bort hela dagen i och med att det är lovat solsken ska jag ta på mig mina nya skor leta fram ett par dugliga glajjer och bege mig till stan för att inviga apberget(.se) för andra gången i år. jag älskar älskar älskar att det är vår nu och snart sommar!!

idag hänge julleriet med mig på salongen och sen kom petra och körde hem mig och sen for vi och solade i holmsund på badhuset. jag gör dock bort mig....... vääääärldens fet-tabbe (eller var det medvetet?) går jag in i herrarnas omklädningsrum när vi solat färdigt. och grejen är den att jag märker ingenting utan stapplar in som ingenting. det är inte förens vi gått kanske 10-15 meter in i omklädningsrummet som petra kläcker ur sig "men hallå, allt känns omvänt. dörren var ju där förut... och duscharna på den sidan? " jag vänder mig om och kollar rakt in i duschrummet och bländas av en genomdränkt, blöt, hårig medelålderskarl som ser lika förvånad över att se mig där som jag se honom. vi löper, observera, l-ö-p-e-r ut ut omklädningsrummet och går sedan fnittrandes till damerna istället. tja, vad ska man säga. jag ska då alltid lyckas med nånting

I will never learn

kortet är återfunnet! victoria kom förbi salongen med det. alldeles knöligt...

ikväll ska jag och smackmeimthehoe se tzatsiki morsan och polisen! heidi ska nämligen visa mig hur min nya pojkvän ser ut.

gissa bröstet


 

Efterlyses

just nu önskar jag att en häst, gärna en stor hingst sket mig i ansiktet.

jag efterlyser mitt kort och leg. försvann av någon mystisk anledning igår. hör av er om ni sett dem.

I fly with you

idag har jag glassat på apberget heeeela dagen i solskenet så himla underbart! sen köpte jag en liten present till sarah som fyller år imorgon, så efter jag färgat tones hår på sallen drar jag dit och grattar henne. mer då.. jag har målat naglarna rosa, varit och solat, gjort hårinpackning och ansiktsmask och lekt girlygirl. träffade även heidi för skitsnack och nikiton, alltid lika välbehövligt.

nu taggar vi fredag!!

beyond eternity

händelserik dag, började med att jag enda i klassen fick minus på ac och krickans lektion utan anledning. kunde dock givetvis flörta upp det. sen färgade jag mamis hår, som helt från ingenstans inte tycker jag ska göra en lite tatuering. "jamen gör den större. ja precis. och med skuggor. och lite upp efter armen. du ska ha fler sen va?" ny sida hos henne. hon överväger till och med att joina mitt besök och dra en tatto på axeln. hon känner ju faktiskt ägaren av både red dragon och skin art så några förmåner ska man väl ha.

sen gick jag till staden med julleriet, upptäckte till min stora skräck och panikslagelse att skorna var slut. jag till kii ringa och grät till mamma som sa att jag skulle be dom frakta skorna från en annan butik i sverige, hon betalade frakten (vad hände??) så jag gick tillbaks, erkännde migg abnorma behov av dessa kreationer och han meddelade att de är slut i hela sverige. på noll sek. jag hade de liksom på mina fötter i går. min storlek. idag, slut i hela sverige. och det kommer inte gå att få tag på fler. ODDSEN? NÅGON?

sen for jag med headline på hårvisning, var hur grym som helst. blir som sugen på färga håret gult/orange/rosa och klippa pottfrilla, för det är über -inne nu. serri, den var sjukt bra. vi fick dessutom en goodiebag. en fet sådan!

kiss me trough the phone

slapp dag med en lektion! skatteverket var och informerade om varför man ska jobba vitt och inte svart. intressant. vart igår även informerad genom det orange kuvertet att jag har ett pensionskonto med 15 000 på, trots att varken jag mor eller far sparat en krona. ska gå till banken och höra om det finns någon möjlighet att man kan hämta ut dom i för väg, då jag inte har några som helst planer på att bli gammal kan jag liva gärna shoppa upp dom nu?

jag och julleriet gick en sväng till stan, hittade ett par skor jag ska inhandla imorrn sen resia, sen blev det sandys och så avslutade vi med arbetsmörmedlingen (som visserligen hade stängt men vi fick lite tips iallfall)

ikväll har jag legat 30 min på spikmatta(!?) och lyssnat på avslappningsband. mamma tyckte jag behövde det. hon e gulli


imorrn börjar vi tidigt, drygt. sen är det schwartskopf visning på kvällen! funny!

I dont need your symphaty, It's nothing you can say or do to me.

imorrn börjar vi tydligen 14.15! skönt med mjukstart efter helgen jö.

lugnt helg annar, lekte med julla i fredags försökte förgäves få henne att vilka se jurassic park med mig, men hon tycker tydligen inte är lika bra och spännande som skrivande.. suger. sen har jag lekt med jeya och tilda också. blev ingen dinousarie film lördagkväll heller. söndag forjag med pappa och shoppade nytt överkast sängkläder och en matta till my new house! på tisdag lämnar vi nyckeln till lägenheten, ni som undrat senaste halvåret om jag flyttat än.

det är kallt, jag har just kedjerökt 4 cigg medans jag pratade med heidi i luren. cigaretter är min nya diet. tror helt seriöst att jag skulle överleva på bara det. det är lite tragiskt


Realese me

sista dagen på helgen, lovet är över och imorrn är det skola. jag har typ velat ha skola hela veckan men nu önskar jag att jag hade ett 10 veckors sommarlov som väntade. sjukt irriterande, men det är väl så, jag har aldrig vart speciellt bra på ta vara på grejer medans jag har dem.

solade öst på stan, haha vi köpte sånna där gegga grejer för att bli ännu brunare vet inte om det blev nån skillnad men det stekte då på som satan i solariet iallfall. pumpade upp volymen så högt att lysrören vibrerade, låg där i 18 min, blundade och tänkte att jag låg på en strand långt, lååååångt borta. 83 dagar kvar nu.

Sprängda högtalare


here comes the sun

som fan heller! snösnösnö och kalltkallt kallt...... denna dag kunde inte bli sämre eller JO DET KUNDE DEN. min tandläkare ringde och sa att jag skulle betala 300 spänn för missad tandläkar tid. VADÅ BETALA? TIDEN ÄR JU ÄNDÅ FUCKING GRATIS!!? jättejätte arg blev jag. så jag skrev ett sms till mamma som ringde upp och tyckte in telika synd om mig som jag hoppats. väldigt irriterande.så nu ska jag, som har handlat upp alla mina pengar på skor och divera livsnödvändiga saker typ elda upp tre hundra spänn. vet ni hur mycket pengar det är?????

jag har iallfall solat, sen duschat för att få bort negersvett lukten solarium ger.

How you see the world

idag var det inte lika varmt som jag hoppats på, eftersom jag och h faktiskt ska gå till holmsund.. funderar om vi ska ta bussen till strömpilen kolla på dinsko och vero och sen hoppa av i holmsund, sola och sen bara gå hem. hm, svårt val. jag skulle ju verkligen vilja ha ett par nya skor


RSS 2.0