sweet dreams, or a beatiful nightmare

Har just sett mitt stora feta grekiska bröllop på tvn. Lite komiskt när lillasyster utbrister "men åh micaela det där kommer ju lätt vara du med nån turks familj" eeeeeh. ne? Nu ska jag lägga mig. Är fan död. Inbillar typ mig själv att jag fått svinis.

Körlektion imorrn, ni vet vad jag sagt, stay of the roads


Snart bor vi granne med robinhood igen! eller ja, snart och snart. Det kommer iallafall och den som väntar på nått gott väntar ju heller tydligen aldrig för länge. Även om det känns så.. Så jennifer, har nog glömt säga det men båda ställena är fixade och vi ska skriva under kontrakt i veckan! 10/7-14/8 in my dream place och sen 14/8- ?? (minst två månader) i den andra. ska läska er med bilder sen. i love it!

No begining, no ending

Igår blev jag askalas, helt oplanerat. Var först hos petra, sen for vi till haga sen jättejätte många vinglas senare for vi till olles och sen rejde vi runt i vanen på morgontimmarna. så himla roligt!! Vaknade i morse med en elefant på huvudet, av att julleriet rycker till "ah, vi har försovit oss! vi ska ju typ vara där nu!" blev bara hoppa i skorna och ta taxi till ume skin art. Upptäckte även däremellan att jag tappat bort min väska med allt innehåll. ALLT. Fick inte perica mig utan legitimation (hur gammal är det man är när man tycker det är en komplimang att folk frågar efter leg?) Så tur matilda bright ass kom på att han kunde kolla upp mig på facebook. sagt och gjort, ganska komiskt.

Ja, sen vet jag inte om det var pågrund av att jag typ fortfarande var full, men jag som hade väntat mig vara supernervös var ju lunget själv när jag väl skulle ta hålet. Smärtan kom som ett slag i ansiktet ungefär två timmar senare för er som undrar. Men det var totalt värt det och hela min familj hatar det! yes! for sedan förbi olles och hämtade min väska som jag tydligen hade lämnat kvar där (2 gången, inte okej) sen hem till obbola och fira lillasysters 11års dag. Kunde dock inte äta en enda sak pga tungan är lika stor som huvudet typ. Nu ska jag lägga mig i soffan och svina. hej så länge


inte så charmig bild, smutsigt äckligt hår, gårdagens smink osv. men här är min baby iaf!


min pappa är rik vill du hångla?


gift dig med mig!!!!! jag är helt såld

I wanna feel you near

löning imorrn!! hade inte inte inte kunnat längte mer. jag och julleriet står liksom utanför corran klockan tre på natten ensamma och utan pengar. Tar oss till max där skrapar vi ihop alla våra små kronor och köper fyllekäk (som förövrigt aldrig har smakat bättre) och tar sedan taxi till grisen. Tur att man kan åka taxi med ett tomt kort. vet dock att jag har minst två taxi resor som ska dras från kontot om ca, ja, typ några dagar. brukar ju typ ta en vecka? well. den dagen det sorgen liksom

har ju btw glömt att berätta att vi röjde med swingfly på scenen på corran i lördags. hahah. frga mig inte vad vi gick upp dit och gjorde, men skoj var det. (dock fattade ju varken pe eller julleriet att det var swingfly vi stog och sjönd/dansade med) retards

jobb imorrn! sen ska jag se new moooooon!! :D som jag har längtat


jag är sugen på en majskolv! inte en typ fryst findus då alltså 

you shine brightest of them all

jag pallar inte det här längre. ska ta bussen till stan nu hade jag tänkt och ha lite kvalitets tid med p. Imorrn har jag körlektion och sen lunch med båda mina chefer. scary. vad har jag nu gjort liksom?

Nån dag borde jag typ gå ner på mina bara knän och be till gud för att bra jag har här i livet. Typiskt mig att bara klaga och sakna allt jag inte har. En riktig satkärring kommer jag typ bli när jag blir gammal, precis som pe säger. Kul? Det vill jag ju inte? Jag måste börja bli positiv och faktiskt värna om det jag redan har, medans jag har kvar det. Mina vänner är iallafall bäst i världen, vilket borde göra mig till den lyckligaste i världen. Nu har jag varit nog blödig för ikväll, ska hoppa i nått annat än min nyinköpta korsett (miaaooow!) och sen springa till bussen. So long!

As she goes left and you stay right
Between the lines of fear and blame
You begin to wonder why you came

where did I go wrong? - I lost a friend


i love summer time

corran igår var skoj! men åg andra sidan brukar ju inte corran vara den som sviker heller! ;) jobbade först på dagen, sen kom pe och hämtade mig sen for jag till henne, sen till julleriet, juden kom och sen mötte vi upp jg och jennifär innan vi begav oss till simon. micket trefligt. dock inte trevligare än det som nyss hände. har jag svävat på moln förut vette fan vad jag gör nu isf. fyfan!! jag höll på ramla av stolen av chock/lycka. underbara värld, ge mig tio tusen så jag kan bjuda min vän till turkiet över nyår? jag vill ju fara mest i hela världen. och gratis boende är ju en fördel ;) muhehehe cok güzel!

nu ska jag hoppa in i duschen, behövs. vill tillägna en special greeting to my dearest judebjörn! hon sitter nu i planet påväg till malaysia i tre veckor. så himla synd för henne!!?


såhär snygga (fulla?) var jag och julleriet för några helger sen

som fem år igen

började klockan 15.00 idag. Inte okej att jag vänder på dygnen som jag gör, men vad ska man förvänta sig när man sätter att min arbetsdag ska BÖRJA klockan tre? När man gick i skolan var det ju då man slutade liksom. Jag for iallfall till jobbet tidigare för att klippa mig ju. Och ja, blev pannlugg (!?) vet inte riktigt vad som hände med mig där men. Ja, förändring främjer som annica säger. Kort blev mitt hår också. fifan. har alltså page med lugg nu typ. amagad

annars är jag bara rätt taggad på helg. helst nästa helg! Och helgen efter det, för då är jag ensam hemma. min familj väljer att lämna mig för egypten (jag hade lätt lämnat mig och mitt usla humör med) så då blire ff. wohwowoohhh parrtyy!! haha nae. jag kommer inte ens få dricka då påminde judebjörnen mig om.. suck



Together we faced it all

Jobb idag, gick fent. Direkt efter jobbet kom pe och hämtade mig sen for vi raka vägen till holmsund där jag klippte vickie och mini-vickie fast kille. hennes bror alltså. Nu, hemma. vill inte vara hemma. vill typ vara överallt förutom här. Och en av queensgarden staffen har fått fnatt och jag är typ rädd. Hittar typ på att jag satt och skrev kärlekslappar på servetter till honom och att jag nu är i hans äga. sa inget annat än hej (sa jag ens det?) eller jo, frågade efter ett sugrör en gång. och han är wacko-in the cracko. vad hände där liksom? Det märks som faaan att säsongen är över iallafall. turk-gruppen på msn, brukar vara inne typ 2-4 st. nu äre det typ alltid 10-20 st. Och alla är galna i en. Dom kan ju inte fått knulla på länge nu. Haha!

Imorrn ska jag klippa mig. Det är fan på tiden. Jag jobbar fan som frisör och har inte klippt mitt eget hår (håll i hatten) sedan innan studenten. Typ maj? shittes pommes frittes. Inte konstigt sminkbordet fylls av mina toppar varje morgon jag plattar det? Ett under jag har hår kvar typ? Har dessutom vart utomlands tre ggr sen dess (godis för håret??) och färgat det typ tre hundra ggr. Nej nu ska det klippas och bli fräsht. Gruvar mig för att jag kommer komma hem med page. Men, om det så måste ske får det väl bli så då. Det slitna ska bort. Allt.


kommer garran komma hem med page. dom på jobbet skrattar liksom när dom ser mitt trasiga hår och vill inget hellre än att jag ska klippa kort igen. Kul. jag som ville ha ett svall att slänga med i alanya. Tur det finns löshår


Next thing she's wearing my rolex

Jag och pe smider olagliga onda planer. hehehe! Men det blir nice. förhoppningvis

Annars har kvällen gått snabbt. Nu äre typ bara att hoppas på att resterande 200 dagar går lika fort.

   

nå jenjen? vad sägs? vilken faller fröken bäst i smaken? ;)


the circle of life

försov mig imorse. hur kan man försova sig när man är ledig? och när man inte ska vara i stan före tolv? helt sjukt. gjorde det iallfall, men hann med bussen och hann till min nagel tid! Nu är dom fina igen. Något korta dock. Är ju typ van vid värsta klorna nu för tiden. Nu är dom väl mer normala antar jag! Sen gick jag till clip och träffade julleriet och sedan kom judebjörnen och vi gick på starz och käkade lunch, alltid lika trefligt!

Nu ska jag ut och övningsköra med mamma och sen ska jag förhoppningsvis avsluta kvällen med .. you ne no! (som jag och jenjen skulle säga) jag har btw redan börjat kolla resor i maj? måste ju som värma upp en vecka innan flytten tyck ja. är det okej föresten? att kolla redan nu? nä, trodde inte det heller.

jag ska ta hål i tungan nästa lördag btw! iih aaah :D så himla skoj

David guetta ft. novel - missing you

Nu ska världens lyckligaste micaela gå och sova. hon har just fått världens bästa (sjukaste?) jenjen att få henne om möjligt ännu mer taggad på livet. våran framtid är så jävla ljus lalala och snart ska vi skriva kontrakt för lägenheten till sommarn. pirripirr och kul!! jag är så jäävla nöjd. Inget kunde vart bättre! förutom att en utav alla miljarders sorters apor kan utrotas. Tessasapiens pratar jag då givietvis om.

 



Det var den här kvällen för två år sedan allting började! Ljuva ljuva liv, om man bara visste då vad som skulle ske i framtiden. hahha! Även denna kväll jag fick berätta 29482498 ggr varför jag hade skrapsår i ansiktet. Började dra den långa, sanna historien. Blev så jävla jobbigt i längden så i slutet av kvällen (morgonen?) blev svaret på "oh herregutd what happend there???" "I was in a fight" varken mer eller mindre. blev dom lite rädd för mig också kanske! förhoppningsvis. Nae. Fy vilken kväll. Minns den som igår. Helst dagen efter i poolen på madrassen breve jenjen som vill ha min kväll detaljerad och serverad bums. Jag är så bakis att jag knappt får upp käften utan rädlan för att spy. Det var livet det


let me be the love that comes from the sun

jag är helt skakis överlycklig och fnittrig!! åh!! shit. det här kommer bli så bra. så jävlajävla bra. och jag som var så nervös. hahah! åååh. vilken underbar kväll detta skulle sluta som, kunde man inte tro när jag vaknade halv sju imorse! världens världens bästa känsla har jag i magen just nu. fnittrar som ett litet barn. måste se lite tv, kan inte sitta här längre

kör lektionen idag gick typ bra! har aldrig kört på vägar i hela mitt liv förut (tror inte min körskolelärare uppfattade det) och fick direkt köra i korsningar och rondeller. huuur hemskt som helst, men nu är jag astaggad på att ta det där förbannade körkortet! åh, jag är så himla glad! inget kan förstöra mitt humör!! åh. hm. fint.

Seni çok özlüyorum.


Im drunk on margaritas, me and my mamacitas

Sådärja, då var man hemma igen efter en galen helg i fjällen. Satt och tänkte på bussen hem att jag har spenderat enkelväg till tärna i buss (6h) är längre tid än var det tar att flyga till turkiet. Kändes som jag for till världens ände typ haha! Helgen har iallfall varit mycket fin. Var sofistikerade och drack röttvin och såg idol i fredags. Och i lördags blev det parrty i hemavan. Höll dock på att inte ta oss dit, eftersom dom tydligen inte uppfunnit taxi i tärna än så är man ganska beroende av någon som kör tärna-hemavan. Lätt som en plätt lördagkväll. nja.

Vi fick iallfall tillslut skjus, och besätmde även med honom att han skulle köra oss hem, och att vi skulle betala då så vi var säker på att han skulle komma. Nog kom han alltid, det var dock jag och frida som hade lite annat för oss. Det blev en walk of shame genom hemavan och sedan bussen till tärna morgonen efter. Sen låg jag och frida som två utslagna krigare på varandra i soffan i två timamr tills min buss hem gick. Men kvällen var skitkul iallfall och gotlänningarna visste då fan hur man festade. hua! Och visst hann jag hångla med en gift man också. Lyckat micaela. Lyckat.

Vi drar till fjällen, fest hela kvällen!


Just nu är jag för arg för att sova. Trodde en person (och tre grr) räckte. Men nej. Men det kommer bli bra ändå, jag litar trots allt mer på dig än jag litar på mig själv.


Jag måste verkligen sova nu. Jag drar till tärna imorgonbitti med bussen klockan nio. Har pumpat med musik till mp3n och grävt fram mina we-hörlurar (som förövrigt låg kvar i resväskan då dom inte användts sen turklandia) så det blir att falla in i koma i 7h imorrn alltså. Fyfan. 7h?? Det är ju fan bättre jag far till sthlm;) Nej,jag är taggad! 15 gotlännare ska ju tydligen visa oss hur man festar så det gillas.


Gjorde ju uppsättningar till umegalan ikväll! Det var kul. Dom alla sprang runt och drack drinkar och champange medans jag kirrade frippan. värt för dom med värdare för mig som gick med med 600 i fickan efter 1,5h arbete. Det är ju typ en timlön jag skulle kunna vänja mig vid.


Sedan på månda kör jag min allra första körlektion. Det är en dubbellektion och jag är nervös som attan. Hälsade judebjörnen att hålla sig undan vägarna och det är ett tips till er övriga med. Säkerheten kommer inte alls vara lika hög denna morgon som ordinarie. Ursh och fy. Jaja, men ska väl börja nångång. Sen ska jag leka med judebjörnen (förutsatt att jag inte kört ihjäl henne) och sedan har jag även bokat tid för att göra om naglarna idag. Feels totally neccesary!


Kanska kul, fick ju i order att ta med mig sprit till fjällen (då det tydligen inte ens finns ett system där?!) men planerna blev ändrade då utköparen åkte in på sjukan, så mamma erbjöd dunken hon har hemma. Röv(tt) vin alltså. Fifan, jag blir ju typ inte full på rödvin. Jag blir typ hög. Knas. denna helg kan bli mycket intressant. Tror jag aldrig varit så långt norrut förut! Eller visst är fjällen norrut? eller? jag har ingen aning. Men då är ju mitt lokalsinne inte som det ska heller. Ska sova nu så jag inte försover mig imorrn.




Kommer hem söndagkväll, tänkte bara ifall ni tror jag dött eller så! hehe


Im the one that takes you higher

Lång dag idag. eller iofs borde alla mina dagar se ut såhär egentligen? bara det är jag jobbar så lite nu att när jag jobbar fulldag känns det som en evighet. Men kul har det vart och jag har tränat kortafton på malle inför gesällen idag med. Känns så jävla bra att jag börjat styra upp det här. Puss på henne som ställer upp!

Imorrn är det jobb till fyra, sen ska jag fara till wilmas kompis mammas kompis och göra uppsättningar inför umegalan. Nice.
Svarta pengar är fett!

Sen blir det att ta bussen hem till obbola (vilket jag förövrigt kom till ikväll.. ännu längre från civilisationen) och packa inför tärna! En kaffe på subban med pe hoppas jag på att klämma in däremellan! Ledighet fredag-onsdag! Mümkündür!

tagen fyra dagar innan turk. nu är det bara typ 230 dagar kvar!? typ samma sak!?


My temperature is rising

Har just vart på stylingkväll på jobbet. mysigt! Har väl typ kommit fram till vad jag ska göra med mitt hår också. eller typ. klippa fram ena örat och färga mörkt vet ju dock att det kommer ta sån jääävla lång tid innan jag kan bli ljus igen då.. men aja. jag föddes ju ändå som värsta svartskallen så det är väl det jag ska vara antar jag.

Fick bekräftad ledighet nu fredag och söndag, så jag far till fjällen på fredagmorgon! miljöombytet är så jäävla efterlängtat. hade kunnat flyga till månen om jag fått chansen. helt sjukt vad less jag är på umeå. helt sjukt.

http://www.ielanguages.com/turkish.html <- there you go my darlings! (pe och jenjen alltså) jag ligger fan långt före er, så det är bara att ni börjar öva!!


köpte en ny piercing idag också! det var kewl

Give it to me right, or don't give it to me at all




nu ska jag cykla i snöäckelvädret till flyget. och göra lite ärenden. hehe. sen har vi stylingkväll på salongen ikväll! sweet

When did the lies become the truth

Ville bara uppdatera och säga att jag nu har hittat mitt framtida hem.

"Stor villa i alanya. Strålande fritidshus i alanya, 12 bäddar. 250 km2. 4 balkonger och stor terass med pool." den kostar bara 9150 kr/veckan. mamma har alltid sagt till mig att man ska ha drömmar. men det här känns typ mer som ja.. jag vet inte. för bra för att vara sant. Fatta vilka turk-harem man skulle kunna ha där!!

I'm never gonna shut you out

Enda sedan jag kom hem från jobbet klockan sju har jag pratat med en och samma person på msn. Nej det är ingen svensk medborgare (har väl inga sånna kvar på msn nu för tiden?) men gud så jag har skrattat. Sjukt så bra humör vissa kan få en på. Åh. hm. önskar att msn kunde fungera som en teleporter och teleportera mig från den här skiten. Det gör den på ett sätt. Och det känns mer än bra att jag far till fjällen på fredag!

Nu ska jag fortsätta kolla på lägenheter. Inte i sverige, för till detta land vill jag inte skänka en krona i onödan. Sen ska jag kolla biljetter. För jag har inte gett upp hoppet om min och rebeccas romantiska resa över nyår. Fan heller! Tur vi har lite kontakter att knyta


HHHEHEHEHEHEH



Baby can you hear me? Cause I cant hear my self.
- I gotta get out of this shell.



Put the blame on me

Grattid på pappadagen far! Idag mår jag verkligen prcis som jag förtjänar. vaknar upp att sms från lillsyster "hej, vart är du? du sa ju att du skulle sova hemma? Vad har du köpt till pappa?" Attans, det är ju farsdag idag. Så det blir en såkallad ride of shame i taxi vid två tiden till teg och sen inhandlades triss. alltid uppskattat liksom! Jag hade dock uppskattat om han faktiskt vunnit något på lotterna.

Gårkvällen var iallfall skoj! Blev kanske lite mycket, men det är ju lätt hänt heheh


jag och mina mini me

Tonight's gonna be a good night

Just hemkommen från en stresskaos dag på jobbet. Ska fixa till mig nu sen börja svepa vin! Rebecca du vet vad jag skålar för ikväll! aaaaaight? besbelli ki doğrudur!!

treflig kvel på er andra också!

bildbomb

england 06



alanya 06




alanya 07





gran ganaria 08


thailand 08



alanya 08 (första ronden)



alanya 08 (rond 2)



egypten 09


alanya 09 (first trip)


alanya 09 (trip numero dos)


alanya 09 (tredje gången gilt)


vaaa, nej. jag vill inte resa? varför tror ni det? sverige är landet för mig.


you keep sitting down

Idag har jag jobbat hela dagen, har även haft utvecklingssamtal med min chef. Vissa saker blev klargjorda, och vissa saker var tvungnas att berätta. Känns skönt och nu ännu mer verkligt! framtiden ser jag ljust på!

Efter gårkvällens snack blev jag helt klart mer taggad än någonsin på nyår! Det är bara sju veckor kvar!? sinnes. Jag är ju överdrivet taggad. sådär ohälsosamt att jag gått runt och fnittrat hela dagen! (har iofs annica med så det gjrode inget hihi) Nej men allvarligt hörrni. Jag kommer inte vara hemma på nyår. Det går inte. Jaja, jag vet att många blir ledsna nu, alla vill ju vara med mig såklart. men jag kan liksom inte tänka på er jämt ju. Ni får försöka klara er utan mig:( För jag är vart som helst men inte här. Skönt att veta att fler tänker som jag, så jag slipper oroa mig över att behöva stå själv på robin hood på tolvslaget! det skålar jag för!

Nej nu ska jag hem, laga middag åt snorungarna (barnvakt) sen leka med pe och miss e. Jobb imorrn med. Snart kan ni förövrigt se mig i tidigningen och på vks hemsida. att jag är cool? as häftig

I dont want a one minute man

Vad tvungen att tröstshoppa lite ikväll ändå. bara för att det snöar ute och jag vill ha sommar. Jag är alltså redan less på vintern och den har inte ens börjat. K.

Jag är extremsugen på att göra nått galet. typ tömma mitt sparkonto ta en enkelbiljett till någonstans. vart som helst! Jag vill ju verkligen inte vara här hela vintern. Blir london, barca eller prag eller nått annat. jag orkar inte. Vad säger du jenjen, blire ybuss till arlanda och möta upp karateturren? Han landar ju liksom om tre timmar.

Skulle inte tacka nej till detta heller. Otaggat



bad romance

Igår kom jag och petra på strax efter tio på kvällskvisten att vi ville hitta på något. Så vi for till vårat hängställe subban med elina. Bara jag som tyckte vi skulle på olles (eller randomkillen med förståss). Sen for jag och petra hem och somnade inte förens det blev morgon. Pratade, skrek, skrattade och planerade framtiden. Var alltså något avdankad när väckaren ringde 07.30. So so, jag och pe for till coffe house och åt frukost och sen körde hon hem mig! Och här sitter jag. Har inget att göra i och med att jag är ledig idag. kanske ska styra upp jenjens bloggdesign vilket jag lovat i ett antal kvartal nu. Vi får väl la se!

haha, btw blev jag och petra så rörd på coffehouse imorse att vi började gråta. Och den som var så rörande, söt och fin var självklart jag :') haha. vi är nog kanske lite känsliga, eller nått. dunno, men det är en fin idé och jag ska börja fila på den med en gång!



hade precis den här utsikten från pes fönster imorse! i min dröm alltså

vägen dit är lång, men vi tar oss fram

idag har jag jobbar i stan, kul med lite omväxling. hade frukostmöte innan jobbet också. Inte lätt att gå upp sex när man är van att nästan aldrig börja före åtminstone elva. aja, det gick bra och jag har även tränat kort aftonfrisyr på malle. Eller ja, jag har en lååång väg kvar om jag säger så. hm.

Imorrn är jag ledig, så då om judebjörnen piggnar till kanske vi ses annars ligger jag nog bara hemma och dör fram tills jag drar till h&h med mami och pe! inte för att jag har några som helst pengar att spendera egentligen. Och det är redan torsdag imorrn, sen fredag då jag ska göra absolut ingenting, sen lördag! Och då kommer jenkipenki till stortstan! SÅ HIMLHIMLA KUUUL! fattar inte att jag inte träffat henne sen turkiet. Jag som är van att se hennes söta tryne varje dag typ. mer eller mindre. förut varje dag iallfall (hela dagen varje dag till och med) tråkigt. men vi har ett långt liv framför oss som tur är! hehe



fråga inte vad jag och pe gjorde på kyrkbron i måndagsnatt. haha!


vissa saker ser man med sina ögon, andra med sitt hjärta





Igår klippte jag mormor, inkasserade lite cash och blev bjuden på mat och (massa) vin. Sen drog jag och petra vidare till stan mötte upp linus och sammy och drack öl. Slutade väl ungefär med att jag sitter utanför pipes och ringer en viss turk som är påväg till sverige snart (!?) haha omg. jamen det var kul. hehe

Sedan for jag och petra hem till henne, såg lillefot och höll handen och somnade i hennes otroligt bekväma soffa (host). Min älskade bästa storasyster vad jag är glad att jag har dig! Så vaknade jag idag ca tio minuter innan petra släppte av mig i stan innan hon skulle till jobbet. Så jag gick super supersnygg och jätte fixad på stan i 45 minuter innan min buss gick och han inhandla tre likadana rosa klänningar. haha! en till pe en till jenjen och en till moi. Jag planerar resan vissa teman inför nästa år ;) fyfan vad taggad jag är!







you're half a world away

somnade kanske tio igårkväll vaknade elva idag. härliga liv att vara ledig alltså. Nu ska jag få skjus till stan och träffa judebjörnen, sen ska jag klippa mormor. Illa att jag typ fortfarande är bakis och ska dricka ikväll med.. haha. och mina grejer från asos kommer idag!! måste bara ta mitt till obbola och hämta dom.. drygt


haha oups

fråga inte vad som hände med inlägget under, för jag vet inte. Det var så himlahimla skoj igår! Började redan på jobbet med att jag fick sällskap med två killar från falun i fyra timmar. sen körde dom mig till haga till frida, där jag mötte upp mina homegirls sen cyklade vi till lina där var det tema mexico! möttes i dörren med en tequila ett saltkar och en citronskiva. inte okej när jag dessutom är bakis (bakismage av rang) och har inte ätit på hela dan. Sen cyklade vi till annica och var där resten av kvällen! sprit var inte direkt något mina kollegor hade snålat in på. fifan. sen blev jag upphämtad och destination corran. där var det cp mycket folk och jätte roligt. gick även in där med mina nya kompisar (falun-killarna) hahaha. hela gårdagen var bara helt random störd. men jätte kul! jättejätte kul! åh. jag vill ha lördag hela veckan!

Nu ska jag fara och jobba........ ska bara försöka få bort den femhundra kilos elefanten någon ställt på mitt huvud och även försöka få bort den frätande syran som någon hällt i min mage!

mår väl idag ungefär som jag gjorde här. yes! skön känsla


wake up in the morning feeling..

tror jag inte är ensam i headlinegänget som känner att huvbet är tre kilo tyngre jsut nu känns som jag bryr mig minst, få jag hade jääävlag roligt med minsa bästa snyggaste arbetskamrater.m och för nöärmare info (jenjen call me) keep in touch. jag är inte nykter nu och i och med det jag sa tille viss persom.... tycker 娨 det. nu ska jagläsa fjortisbloggar innan jag somnar. love my life loVE!

RSS 2.0