mitt framtida yrke: spåtant

hahhahaha nått så mycket jääääääääävlulsk så äckligt. inatt drömde jag att jag jenn jenn och pe satt på qg och att zorro och boxen var tillsammans. drömde att gäddan jagade mig och jenn med sin parfym över borden och sen till meduza. drömde i ungefär tio min till och DET HAR SLAGIT IN. jag får så jävla ont i magen nu. för inte en chans i värden att det skulle hända. hur faaaaaaan kunde jag veta det??? alltså jenn jag vet att det typ bara är du som fattar det här så plz, call me du kommer dö. det är sicko wacko cracko. btw så har jag hittat lägenheten vi ska bo i idag och har även robinhood killens msn, så call me so i can make it juicy for you.

leave the world behind yah

ja, fortsättningen från arlanda kan ju komma nu tänkte jag. jag och petra sitter vid datorerna vid inrikes, jennifer hade gått till max. jag skulle bara chitchatta lite till sen joina henne. jag är hur lugnt som helst när jag säger till petra: "kom, vi går till jennifer hon är på max." vi tar våra resväskor och medans vi går kommer jag på "vi kan ju checka in först, för det hade hon redan gjort" okej, vi rör oss mot in-checkningen, fortfarande helt lugna. När jag ska lyfta upp min cptunga överviktsväska på bandet säger surkärringen i båset "ska ni till skellefteå???" eeh, ja? "ja ni, det är då på gränsen!!" blänger cp argt på mig och stämplar några stämplar på väskan och mumlar något om att baggagebandet redan farit iväg till planet. you say what!? Hon meddelar oss iallafall med sin argaste stämma att gå med vårat baggage till special in-checkningen. jag fortfarande som ett frågetecken går dit. vi lastar på väskorna där och killen säger "nu måste ni springa till gaten" då inser jag problemet. vi är sena. går upp mot säkerhetskontrollen. eller snarare KÖN till säkerhetskontrollen för den var typ 2 km lång. kul, när dom börjar ropa våra namn i högtalarna och planet är fullsatt och två passagerare saknas börjar jag skämmas lite smått. bara jag och pe som lyckas alltså.

första dagen på jobbet igår, nyrenoverad salong som blev múy bien alltså!!! I LIKE A LOT! sedan färgade pe håret på mig, koppar, vart as kalas eftersom min utväxt såg ut som snäckan i idol (07? 08?) inte okej alltså. for till pappa, åt middag där, for hem till petra och sussade. idag, frukost på subway innan petra for till jobbet och jag gick för att träffa julleriet på clip. hängde där ett tag innan jag tog bussen hem. Nu har jag fört över alla bilder till dattan, sen ska jag ta tag i min resväska, packa upp och tvätta allt (utom två linnen och en bh som jag aldrig någonsin ska tvätta igen hehe) sen ska jag skriva dagbok över veckan. för jag vill aldrig, aldrig någonsin glömma den här veckan. och mina hjärncellers kapacitet brukar göra så att jag minns det i ungefär en vecka, så write it down or forget it forever säger jag. time now alltså!



min kamera blev en hotellrumms kamera, inte så roliga bilder men jag gillar som endå. jennifer gris-bilder kommer väl antar jag. eller inte. dom är typ inte okej.

I'M NOT THAT GUY!!!

hade inte kunnat känna värre deprissioner än att landat i kuk sve, efter en flygresa som var så kall att det frostade sig på rutorna och jag sitter halv naken. landat på arlanda, klockan ett på natten. ska boka flyg hem, allt är fullbokat. bokar mot alla odds skellefteå, 14 timmar senare. tänker att vi ska ta in på rest and sleep. går dit. fullbokat. gåt till skycitys hotell, kostar 1790:- för några timmar. eeeh, nae. funderar på att låsa in sig på varsin toa och sova där för att slippa stöldrisken. bara jag som är emot detta. jag går med bestämda steg tillbaka till rest and sleep och säger att jag så sover på golvet, snälla fixa ett rum. vi fick det minsta, kvavaste, mörkaste rum i världen. jag bryr mig inte, kurrar ner i sängen sliten som en gud vet vad och ska just somna, när. jenjen snarkar som en grävling hela natten. har inte kunnat sova ett dyft. hämtade mina bergsprängare till hörlurar och satte på högsta. hör fortfarande hennes snörvlingar igenom musiken. ligger och vilkar i typ 6 timmar innan jag känner lessheten tar över och jag beger på ut på arlanda för att dels, gulla med pappa om hämntning från skell (inte taggad) och dels för att köpa något ätbart. nu går snart planet och jag sitter fortfarande i sommarkläder och ser ut som en sliten gris med knullrufs till hår och förrgårdagens smink. vacker syn.

anywho, den här resan har för er som inte förstått det varit över alla mina förväntningar. jag har nog aldrig haft så kul i hela mitt liv. total lycka en jävla vecka igenom. jag och jenjen har kirrat jobbkontaker inför nästa sommar och även kollat lite priser för längeheter. det här blir bra. det kommer bli jävligt bra. 3-4 månader nästa sommar är jag inte längre en svensk medborgare. eller nått åt det hållet. nu ska jag bara hoppas att jag förvändlas till en björn så jag kan gå i ide över vintern. bilder och filmerna är ett faktum, dock för att hälften är för vulgära för era ögon. Tack så jäääävla mycket för den här resan. I'll be back before you know it

Come tomorrow, tomorrow I'll be gone

Jag och pe har målar-verksta ute i köket här i obbola. När mamma och anders far till ikea leker råttorna på bordet. eller nått sånt. Vi har iallfall målat på våra nya tröjor med texilfärg hahaha. blev så himla fult. eller mest styggt. styggt fult! haha. Möter upp jenjen på arlanda, sen beger vi oss iväg!! Så himla overkligt att jag precis i detta nu om ett dygn sitter i klänning i värmen, förmodligen (förhoppningsvis) aspackad!? Och jag har så himla mycket kvar att göra. har inte ens börjat he ner sakerna i resväskan än.. Fan. jag brukar ju ändå typ vara duktig och fixa allt i tid.

Nu ska jag gå och se om färgen torkat så jag kan måla baksidan! Tror inte jag hinner uppdatera något imorrn innan avgång, har ju som sagt en miljon saker att uträtta. Så, see yah dont wanna be yah!! Hoppas Sverige gör er gladare än mig iallafall. tjarrå


hehehhe, snart börjar hälsoresan

Save tonight

Idag har jag jobbat min sista dag. Med therese, en ny kollega som var jätte söt och trevlig. Imorrn blir det stadsdag. Hade inte hösten varit så jävla här hade jag gått runt i kortkort svart partyklänning typ. Fast vänta, jag får lov att hålla mig till i övermorrn. Efter stadsdagen ska jag och p till maxi och köpa färdkost. Sen ska vi hem till obbola och packa, ladda hem musiká och tagga fetjävul innan färden på lördag morgon bär av till nydalahöjd till soffan som ska skjusa oss till umeå city airport som det med ett finare namn heter nu för tiden.




...SO bOreD lIfe... säger:
good evenıng mıcalele

wtf? varför tror alla att jag heter micalele?? Min msn är liksom baramicaela och på msn heter jag, micaela. Men fortfarande, hello micalele. sepe


"det här är iiiiinte okej" -alanya 07


Well, you couldn't be that man I adored.

Full rulle på jobbet idag, har dessutom hunnit måla om väggarna på headline! Nice, jag har en hel del dolda talanger alltså! hehe. Gick på lunchen och kollade på textilfärg. chock, och då menar jag chock-rosa, svart och glitter! Kommer bli så jefla nice. Jobbar sista dagen imorrn dessutom. Fredag är jag ledig och så har jag och pe har en hel lång radda med att göra/inköpslista innan avgång lördag destination turkiet. Åh, jag fattar inte hur snart det är. längtar nog ihjäl mig!



So I guess the fortune teller's right. Should have seen, just what was there, and not some holy light.
I don't know you anymore.



This is the rhytem of my life, my liiiife oh yeah

jag älskar livet just nu. Jennifer skickade just länken http://www.youtube.com/watch?v=EobEtIhCHsM  och jag insåg precis att jag står där om exakt fyra dagar. Yes, det är bokat och ingen kunde varit lyckligare än jag just nu. Hann få hjärtklappning x4 innan betalningen bekräftades men allt löste sig och 15.45 flyger jag, pe och jenjen från arlanda till värmen! puss och puss och puss

ikväll har jag och pe tränat. duktiga flickor. jag får skjus av pe till jobbet imorrn dessutom. fett.


come together, right now

Jag härmar väl jennifers inlägg en aning. Men jag måste skaffa mig ett liv, kanske inte ett nytt hem men verkligen nya vänner. Dom jag har nu går tyvärr inte att förlita sig på. Jag far till alanya imorgon. Bussen går från busstationen 20.40 och tar mig till arlanda där planet lyfter 06.30. Kom gärna och vinka av mig. Eller inte, jag bryr mig inte.

Thats not my name

tänkte räkna upp dagens hittills plus och minus.

plus
+ Jag klippte mamma och mina extremt gulliga hundögon resulterade i att hon faktiskt tyckte synd om mig och min ekonomi och gav mig lite pengar. Hon erbjöd sig även att betala stockholmsresan. Crack? Tror det.
+ Jag ska boka och betala resan imorrn.
+ Om en vecka är jag inte i sverige
+ Gick på stan i skolskenet med julia på lunchen! Apavärt att jobba i stan ju.
+ Åt sandys varma pasta med kyckling, tänkte på petra och sthlm eftersom vi åt det varje dag under hela vistelsen. Jag fick även ett extremt sug att fara till stockholm. Hm.. vilken bank ska jag råna är ju frågan. frågade även mamma "Hur mycket pengar tror du jag behöver med mig till turkiet nästa sommar? Tre månader? Tänk på att vi ändå ska jobba där nere, men lite fickpengar i buffert behöver jag ju liksom." Hon svarade kort och gott: "Jaaa, men om du försöker få ihop 25.000- 30.000 borde det räcka tycker jag. Som sagt ska ni ju jobba också." Que? tjugo, trettio TUSEN!? amagad. tur att vi kan ta betalt av alla snyggingar som ska komma och bo hos oss. Jag längtar seriöst ihjäl mig.

minus
- Sexy bitch, hotel room, rap das armas, calle ocho och tusen fler låtar som inte borde spelar i sverige går högvarv på radistationen vi lyssnar på här på jobbet. Dem gör mig inte glad. bara deprimerad. 
- Jag är fortfarande bakis.
- Att jag skulle öppna en leverans från goldwell. En kartong totalt igen tejpad. Jag hittar förståss ingen sax, och bestämer mig därför att använda en bläckpenna. Sagt och gjort, där står jag två sek senare med bläkpennan rakt genom tummen typ. Klant fucking skalle, nu har jag väl fått blodförgiftning eller nått. Jag lyckas jämt. 
- Packa och bege mig till obbola hooden idag.
- Tessa. Hennes existens fuckar ur min hjärna. Jag hatar henne.
- Att alla mina vänner har schitzofreni och kan inte bestämma sig för vad som är vad eller vem som är vem typ. Jätte irriterande, och jag kan väl lika gärna säga här att jag har gjort det jag orkar nu, och ni är fullt välkommna att höra av er till mig men jag lägger annars detta på hyllan nu.

Lets have some fun, this beat is sick.

Idag är jag bakis. Igår var roligt. Idag har jag inte lyft ett finger.

Lets play a love game

Jag slutar aldrig förvåna mig själv. Ikväll har jag nämligen varit och tränat!? Fifan vad duktig jag är. Nu ska jag bara punga upp 3400 på ett årskort också så att den här nyfunna trenden kanske håller i sig. Måste dock vänta tills jag kommit hem från turk, för mina 48 kronor jag har på kontot nu, kommer jag inte långt med.

Annars fick jag mig just nu kvällens goda skratt, när jennifer råkade kopa msn konvesationen hon hade med mr x (inte svensk medborgare för er ufon som inte förstog det) och istället för att skicka till mig råkade hon skicka till sin mamma. hahahahhahahahhahahahh!! jätte kul. ungefär samma som när vi var i turkiet nu och jag får ett sms av petra som ja, där det stog något om att i sverige får man sig då fan inga ligg. OCH SÅ RÅKADE HON SKICKA TILL MORMOR OCKSÅ!! jag höll på dö av skratt. höll formligen på ramla av balkongen. jätte skojigt

imorrn ska hela headline tömmas. eller ja, jag och annica ska tömma hela headline rättare sagt. renovering hela nästa vecka. sweet


Touch you where the sun dont shine

Jag måste vända tillbaks på dygnen. Omedelbart. Har sett tre gossips nu, funderar på att ta in dattan till sängen och se ett till. Förhoppningsvis kanske bli trött och somna?

Idag hängde jag på stan med miss j hela dagen. Vi satt på café göteborg (jätte mysgit!?) på innergården i solen och planerade framtiden. Jag önskar mest av allt i hela världen att jag kunde spola över vintern.


till våra teman! i like

Two girls one cyst

Dessutom från ingenstans har jag fått en finne i pannan som är ungefär såhär stor:


Day and night

Jag börjar bli deprimerad på riktigt. Antidepressiva fick man inte dricka alkohol om man åt va? Synd. För det är det enda jag längtar efter just nu. Det känns som jag typ låst in mig själv i mig själv och att jag är typ infängslad i att vara sur och ursh. jag har förvandlats till världens bitch! Det är liksom fyra personer som kommenterat det på två dagar. och då är det väl ett dussin till som tänkt tanken med valt att bespara mig den informationen.

Bara för att det är så synd om mig så var jag tvungen att köpa en jacka, braller och en linne/tunika grej ikväll på vilas utförsäljningssak. Kommer sluta med att det är jag, som surat på alla att skita i vad det kostar, som inte har råd och får stanna hemma. Köpte även skor idag med kryddan. Inte ett par, utan två. Jag förtjänar en kaktus inkörd i röven.




It's written all over the place

| FBK | Svenska Mästarna, Mästarna från KARLSTAD | säger:

kom hit då ?

micaela säger:

ska du lära mig lira poker eller?

| FBK | Svenska Mästarna, Mästarna från KARLSTAD | säger:

de kan jag också göra men tänkte mest vi ska gifta oss

| FBK | Svenska Mästarna, Mästarna från KARLSTAD | säger:

du kan få några tusenlappar i förskott

micaela säger:

hahahha åååh yes

| FBK | Svenska Mästarna, Mästarna från KARLSTAD | säger:

kom hit o hämta dom

| FBK | Svenska Mästarna, Mästarna från KARLSTAD | säger:

en tusenlapp per puss

micaela säger:

men gud, hur mycket pengar har du??? jag kan pussas hela natten

| FBK | Svenska Mästarna, Mästarna från KARLSTAD | säger:

5lappar för hångel

micaela säger:

keep on

| FBK | Svenska Mästarna, Mästarna från KARLSTAD | säger:

sen ökning med 5 lappar för varje steg man går

micaela säger:

hahah försöker du köpa mig nu?


frågan är ju.. känner mig ju extremt fattig.. haha nej skämt å sido. Kul att ett "gammalt ragg" hör av sig. eller vad säger du heidi? Kanske ska fara förbi honom imorrn. Då kanske jennifer kan sluta waina och boka sthlm också. vore ju något. undra hur många rape me jag kan kamma hem där på en kväll.. och då syftar jag självklart på drinken.

ikväll har jag och mamma gått handledarutbildningen 3,5 timme jag rent ut sagt kastade bort av mitt liv. Har suttit i tre timmar med ett gäng idioter och lyssnat på statistik över hur många procent av dagens ungdomar som brukar droger och alkohol och blablabla och i trafiken. olyckor blablabla.. jätte hemskt och så men inget jag betalat 700 kr för att höra. eller vänta nu, det var ju just det jag gjorde? Fuck. Annars har dagen bestått av att permanenta asta på morgonen, go söta tant, jag ska bli lika söt som henne när jag odlar gråhår. Sen mötte jag upp jennifer och gick på stan med henne. Sen mötte jag mamma för att döda tiden på forsbergstrafikskola. Kan även berätta att han bjöd på gratis synundersöknings för mig samt hela teorikursen plus material för att petra var en sådan rolig personlighet  och det verkar gått i arv till mig. hahaha, jätte skumt bara. alla i rummet vart iallafall sur och blängde på mig. Sån uppmärksamhem gillar jag ;)


forts.
| FBK | Svenska Mästarna, Mästarna från KARLSTAD | säger:

hur seriös tror du jag är med allt jag sagt hittils ?

micaela säger:

vilket av det?

| FBK | Svenska Mästarna, Mästarna från KARLSTAD | säger:

allt

| FBK | Svenska Mästarna, Mästarna från KARLSTAD | säger:

från första början

micaela säger:

eeh

micaela säger:

att vi ska gifta oss?

micaela säger:

inte särskiltl seriös

micaela säger:

vad du det eller??
| FBK | Svenska Mästarna, Mästarna från KARLSTAD | säger:

haha

| FBK | Svenska Mästarna, Mästarna från KARLSTAD | säger:

näe

| FBK | Svenska Mästarna, Mästarna från KARLSTAD | säger:

resten då ?

| FBK | Svenska Mästarna, Mästarna från KARLSTAD | säger:

pokern?

| FBK | Svenska Mästarna, Mästarna från KARLSTAD | säger:

cam?

| FBK | Svenska Mästarna, Mästarna från KARLSTAD | säger:

tusenlapparna för hångel osv ? Jag skojar ju inte. Du bor ju nära.


frågan är ju om jag ska bli rädd, låsa dörren eller gå för att möta honom? hahaha. God i love money.

nageltid imorrn klockan tio och sedan möta kryddan! byes


I wanna kiss you. But if I do then I might miss you, babe

Jag vill också ha en namnlista att skriva för att ingen ska fatta.

Who's that girl, nanana-nanaana

Nu har jag sett gossipgirl hela kvällen och är onekligen förälskad i chuck bass. Helvette så jävla snygg att jag dör. Nu ska jag lyfta bort wilma som somnat i mitt knä och sen ska jag sova och tagga jobb imorrn. woho.

om exakt två veckor så sitter jag ungefär såhär i detta nu:

jätte hemsk bild i övrigt, varnar för känsliga läsare


Sometimes it feels like Im a prisoner.

Har jobbat hela dagen, mina kollegor gav sig just av och jag jobbar själv de sista timmarna. Tvingade hit petra i vanlig ordning. hehe! Även kvällen lär spenderas med henne. Hon hade någon töntig idé om att vi skulle ha "barn-kväll". Vad nu det innebär. Brukar dessutom vara jag som kommer med alla töntiga idéer? Wierd.

Så när jag liks hade inget att göra har jag kollar på resor hit och dit. Har väl som smått bestämt mig att resan sker från arlanda iallfall. Värdare i och med att man tjänar extra tid på resmålet på det viset, och eftersom tiden inte ens existerar under mina semestrar känns det som ett bra alternativ. Resorna är billigare också. Bara fördelar med andra ord. Dessutom tycker jag (verkar vara totalt ensam om den tanken men) att det vore jätte skoj emd en roadtrip/bussresa till stockholm innan vi ska fara!! wohihe

I vinter ska jag vidga mina vyer. Inte allt för mycket men. Istanbul lät fan nice.

Mer än 10 miljoner människor bor här i dag. Bosporens blågröna vatten delar stan i två jämnstora hälfter. På den europeiska sidan finns all historia: sultanens Topkapipalats, de gamla turkiska baden, Hagia Sofia, Blå moskén och den stora basaren. På den asiatiska sidan flyter stan iväg i ett vardags-Istanbul. Det mesta är nytt, gulbrunt och alldagligt.

Istanbuls nöjesliv står för den absoluta motsatsen. Längs paradgatan Istiklal kryper nattlivet över och under alla gränser. Transor, bögar, hårdrockare, horor, techno, disko, magdans och klagande arabesk. Alla har sina givna klubbar.

Detsamma gäller maten. Vitlöksyoghurt och träkolsgrillad shishkebab, friterade musslor, pistagenötter, raki och vitt vin. Istanbul bjuder också på mycket finkultur. Fast det som folket självt mest är stolt över är fotbollsklubbarna Galatasaray, Fenerbache och Besiktas. Istanbul förblir turkiets pulserande hjärta.


Write your Sad times in Sand, Write your Good times in Stone

Det är nu officiellt fredag. Jag är om möjligt ännu argare. Jag känner ett extremt sug efter alkohol. Skiter i vem/vilka olämpliga läsare som läser det här. Jag är väl alkoholist då. What you gonna do about it? ;)

Jag ska dock inte dricka. Jag ska vara nykter fram till 18 september. Känns som en evighet. Jag kommer precis som blommorna i mitt rum jämt gör, vissna.

Nu hoppas jag p kommer hit snart så jag kan bikta mig alla mina superduper onödiga tankar! pz

When we are good they never remember, when we are bad they never forget.

Foedes fraternum. - du&jag gumman

helg imorrn. vill inte ens ha helg. tur att jag jobbar hela helgen så jag har något att sysselsätta mig med iallfall. Gud hur jag låter! Vem är jag??

Who's she sleeping in my bed, God I wish that she was dead.

ja, vart fan ska jag börja. Alla dumhuvuden får mig ju inte att lägga ner iallfall, tvärtom!
Nu nu nu nu nu nu tack. Dumskallar. Allihop. Love hahahha.

 

Idag lunchade med med julleriet, sen träffade jag henne efter jobbet. träffade teld, long time no see, fick mina (äntligen!) pengar och sen gick jag och j till starz och drack te och myste. Nu ska jag fortsätta hata mitt hatobject.


the same old song

jag älskar att vara ledig! Hela morgonen har jag laddat hem musik och dunkat på högsta volymen och bara njutit, höll visserligen på att skita ner mig när mamma la en hand på min axel (hon skulle vara på jobbet) eftersom ljudvolymen gjorde att jag inte hörde att ytterdörren öppnades. Jätte hemskt. Anywho, nu ska jag packa my belongings och bege mig till padre. Har inte vart där på hundra år, men det är väl dags nu antar jag.

Oh boy, you make me feel so
oh boy
You really turn me
on boy
And i dont know what to do,
I really really wanna..
be with you. Like i was before

this distance between us
makes me want you more


RSS 2.0