the anthem

jag och heidi cyklade i kjol/shorts och linne till strömpilen och tillbaka idag i skolskenet. det var varmt och skönt ditvägen, kallt och blåsigt hem. eller solen stekte men det var en aning motvind.. jag har märken på ryggen och är alldeles varm och röd om kinderna haha! två par skor följde med mig hem iallfall! helt underbart, jag har saknat att köpa skor. känns som det var ett tag sen. gäller bara att använda dom nu också ;) ett av dom är av högre varianten om jag säger så..

efter vårat hurtiga val att ta till motion och vara nyttig idag slutade vi våran cykeltur på pärlen för att köpa rullkebab, sätta oss på min veranda och äta i skolskenet, skit mysigt

nu står heidi i min dusch, blonderad har hon blivit och hon kommer bli så fager så. sen ska vi leka topmodel med sam´s systemkamera och sjunga singstar tills halsen blöder! bukat upp med massor av cigaretter har vi också, vilket känns som ett måste om man ska spendera sin lördagkväll i obbola.. jag är iallfall ensam hemma hela tiden nu och vet ni vad? JAG ÄLSKAR DET

with you

igår kom heidi, malin och evelina hit. det blev många goda skratt och jag lyckades fälla lite tårar också. dock bara glädjetårar åt evelinas hejvilda förklaraningar. det var mysigt och gott med milkshake ;) idag ska jag och heddan vara nyttiga och förbränna denna milkshake. det blir en cykeltur till strömpilen för att shoppa lite! wünderful

ikväll har jag ingen riktig aning om vart vinder för mig, eller är det medvind till obbola bär det nog av med heidi ditåt, annars sover vi väl på maxi med våra fulla ryggsäckar hahaha. fan vad nostalgisktiskt! men en fint minne :) nat


ett litet minne från världens roligaste kväll:(

aaaah

bara jag som lagt märke till hur ofantligt mycket snygga kläder och SKOR monki, topshop och american apparel fått in?? Nå, vem blir den lycklige som följer med mig till huvudstaden innan 22:a juni?

and off we go

jag mår dåligt. har just ätit middag och det är vid denna tid jag brukar äta middag nu för tiden. praktiken tar mitt liv. inte ordagrant, dagarna går undan och jag lär mig mycket och blablabla men DAGARNA?? vart tar dom vägen?? jag är helt ute och cyklar eftersom jag fortfarande tycker det känns som typ mars. härligt med sommar jomenvisst, men jag fattar inte för gud skull var jag gör av all tid. den bara far och flänger. träffar typ inte någon och gör inte något vettigt. spenderar inte direkt mycket tid framför datorn heller? vad händer med tiden alltså? min personliga klocka måsta ha stannat för jag känner mig helt.. typ tom/slut/less.

fick kapa cirkus 8 dm hår igår. hårdrockarkille som skulle komma in för en toppning, perfekt för micaela tänker laila och bokar in honom på mig. det är inte förens jag skakat hand och visat mitt allra charmigaste leende medans jag frågar var han tänkt sig idag, det går upp för mig att det inte bara är en toppning på g. alltså hår, till röven och lite nedanför och han ska bort med allt. hjärtat dunkade dunkadunka i bröstkorgen och svettpärlor började bildas i min panna. jätte hemskt. men han blev söt, nöjd och VÄLDIGT olik sig. idag har jag vart nere på city och imorrn blir det strumpan igen. borde vara förbjudet att jobba till sju på fredagar.. hate a lot.

en annan sak jag hatar med idag är hästen. helveeeeeetes jävla häst jävel är allt jag har att säga om dig. som vill inte ha dig där ändå så varför slösa tid?? det enda jag vill med dig är att borra ett hål i ditt fula dryne med min lilltånagel. uuuruhhrwrwrwr vad jag hatar dig

helgen? äter fortfarande mina knarktabletter så det blir a no-alcoholic party för mico ihelgen. jag överlever nog. känns bara som ett väldigt guld tillfälla att ta till flaskan då jag är ensam hemma imorrn igen.. heidi kommer hit iallfall. vi hittar nog på ngt busigt om jag känner oss rätt hehe. annars inga planer. jobb söndag och känna lite klirr i kassan så att säga. köpa skor ska jag göra imorrn på lunchen och efter en sväng på gina idag innan stängning med jenko följde ett par blanka sexiga korta grova snygga svarta underbara supersköna finfina leggings med mig hem. puss för det!

och jag är förmodligen den enda men jag längtar inte till sommarlovet. det här kommer vara det värsta sommarlovet ever (förutom två sista veckorna) jag kommer vara helt ensam och åh. jag saknar att vara med dig. det gör jag. vill inte ha sommar om vi inte kommer spendera den tillsammans :(


rollin'

fan vad jag vill vara ett år äldre just nu. gå på balen, eller rättare sagt vara inne i bal-lokalerna vid detta tillfälle, hälla i sig skumpa lagt ut cirkus fem tusen på klänning,smink, hår, biljett, bil osv. klingar väl bara underbart i öronen? sedan ha studenten som närmar sig, ännu en anledning att hälla i sig skumpa och skutta runt full offentligt? jag orkar inte ha ett år kvar och om 15 dagar kommer treorna formligen vråla in det i skallen på mig "ETT ÅR KVAR, TJALALALALALLAAAAAAA" orkar inte. orkar dock vår släktträff lördag den 14:e, DÅ har jag en anledning att supa mig kalas full med min sköna släkt! ;) (inte för att jag INTE ska supa på avslutningen men :P) det är en annan historia.

gjort tre uppsättningar idag. gud så fina alla blev, stora syster är på balen och glassar nu. jättejättejätte fin blev hon. ursh för mig för fick alla dom fula dragen av mami och papi. aja, guds gåva till mig antar jag.. jag förtjänade helt enkelt inte bättre :( imorrn blir det jobb igen 10-19. jätte drygt. och för er som faktiskt bryr er om mig funkar mitt knark ypperligt! jag är nästan botad! hehe

nu ska jag läsa ut min nya gossip girl, och imorrn ska jag köpa en till. ännu en drog jag är beroende av. att läsa om SNORrika unga flickors liv som går ut på att kedjeröka, festa och shoppa. jag formligen älskar böckerna! (undra varför?)

put your hood up

kaos dag idag alltså! full rulle exakt hela dagen. har till och med min lunchlåda kvar liksom.. färgat petra, klippt massa, bla ett barn (!!) kär igen. hon var supersöt :) fått lite läxa.. hehe dålig micaela på att hålla tiderna, luggklippningar och massa annat svin kul! imorrn blire att glutta på balen med heddan, både syser,kusin och massa chompisar ska ju trotsallt gå! blir fetvärt, kommer dock ha en kaos dag imorrn också i och med att jag har tre uppsättningar. kaoset börjar nio imorrn.. sen träffar jag heidi och avlastar mitt kaos på henne. najs

akuten lördagkväll och söndagmorgon. har nu fått utskrivet knark av farbror doktorn kan jag lova, jajjemän. massa knasiga piller som gör att jag:
1. inte får köra bil (för det skulle jag ju gjort i vilket fall som helst?)
2. ökad lust (HHAHAHAHA)
3. ökat sinne för humor (??)
med enkelt förkortat går jag typ på droger nu! halsen är iallfall nästan helt bra efter EN dag på "medicinen" helt underbart. ska dock skära bort eländet ändå, men det är det värt. jag är så less så.

jag är på jobbet kvar, ska ta bussen hem men tänkte att det är lika bra jag uppdaterar medans jag KAN eftersom heidis porrsurfande runt på alla sexleksakssidor har kraschat hela vår dator. den går alltså inte igång längre.. så, hej så länge!

try to get your body wet

igår var det tjej kväll at moi. konsumerade aningens mycket vin, och känner såhär dagen efter att jag kanske inte borde köpt en hel dunk trots allt.. slitet att gå upp och jobba i morse kan jag lova blev ju inte så tidigt igår i och med att heidi ville kolla på dildos hela natten...... hahahhahahah sjukaste brudar alltså MEN TACK FÖR IGÅR! :)

imorse när jag vaknade kunde jag inte svälja. det är tillbaka. helvettet alltså. akuten om två timmar, mami följer med och håller min hand. ikväll? sörmjöle! inte trasha K:s lägenhet som det var tänkt.. jävla hals alltså

naked on the floor

om heidi skulle se till att ladda sin mobil eller hitta on knappen eller vad som nu är felet skulle mitt liv vara så mycket lättare! ring mig när du ser det här, okej! har gått lite ärenden idag, slått in paket och nu ska jag klippa färga nadia (i fikarummet..) sen klippa ett BARN!! :D jag är överlycklig. jobbar imorrn med (moneymoney) och så har vi rockabilly tema, så jävla roligt.

jag är förövrigt korthårig igen nu.. dock följde typ 90% av mitt eget hår med när jag tog bort det. men iallfall, hejdå fejk hår (hoppas att inte asiaten som förr ägde det är allt för ledsen) men jag ska fan snöra det i soporna. huj så less jag är på det! ska även ta bort mitt svarta hår.. kan som inte säga så mycket mer än, it's time. det är fan på tiden, jag kräks varje gång jag ser mig själv i spegeln..

back to work, heidi ring mig PUSS

wake up, it's halftime

jag drömde världens gulligaste,mysigaste och bästa dröm inatt. kan dock inte gå in på detaljer eller överhuvudtaget berätta om denna underbara dröm eftersom jag inte får drömma det här. förbjudet område om jag säger så. den var iallfall jätte bra och jag vill helst bara hem och sova nu på en gång. fredag imorrn,jag och heidi ska supa i obbola. vi ska börja på lekparken sedan gå till bron i skogen. kanske till ug senare också.. skämt å sido, jag vill supa imorrn! om det så skulle bli i obbola.. home alone you know ;)

nu ska jag vika handdukar och hoppas att jag får fler barnklippningar idag, älskar barn, älskar att klippa barn åh gud ge mig ett litet barn!! pusspusspusspuss jag ringer på lunchen!

live fast, die hard

från tur dag igår (förutom provet) till världens otur idag. och petra är på akuten också :(

jag har iallfall fått mitt lönebesked och livet kittlar nice i kistan! träffade käraste kusinen igår och hade lite släkt middag hur underbart som helst! planerade för sommar och bravader i villanäs, i love it! ikväll blir det att hjälpa mamma och sen städa. skit kul. ihelgen? kulturnatta? vilket som ska jag dricka vin. minst 1½ liter!! hehe

nu ska jag fortsätta jobba vidare. jag klippte världens gullrumpa imorse som sjöng amy diamond - thank you, medans jag klippte. jag vill typ ha barn nu, inte okej..

stuck on my

MEN KÖP MIN CYKEL NÅGON

another chapter

idag har jag haft praktik hela dagen, har det fortfarande. har haft en klippning och klipp min och heidis barndomskärlek!! helt sjukt pinsamt jag höll på sjukna genom jorden, men såhär i efterhand känns det nice ;) han är fortfarande så jävla söt.......... fuck it

helgen känns oplanerad men jag antar att heidi lurar med mig på hennes rabalder. haha, lär väl sluta som det alltid gör i vännäs. FULLT ÖS MEDVETSLÖS

jag är sugen på äpple


do what you want

jag orkar inte tänka på det hemska äckliga sates konstiga längre. jag lägger det bakom mig och spelar cool cat istället

jag har gått promenad med heidi och elton idag, heidi tvingade honom att bada och puttade honom från en brygga där det var jätte djupt när elton var oförberedd :( de andra civila som var vid stranden anmälde heidi för djurmisshandel. rätt åt henne tyckte då jag! förövrigt ska jag springa och träffa denna helknasiga brud en tvärtis på lekparken, jag måste ju passa på innan hon drar till vännäs igen.. man vet aldrig när man har turen att stöta på henne nästa gång om jag säger så..

image7
jag vill ha värme, sommar, alanya och thailand

eller ett ess i din ärm

stan igår, planerade yran litegrann kommer bli askalas sen kollade vi på skor som jag inte har råd att köra. hittade två par iallfall. önskar att jag hade en fet lön som väntade på mig men fan heller, jag vet inte ens om jag kommer få någon lön jag jobbar ju aldrig. sen har jag ju lyckats bli sjuk en av praktikveckorna likamed att jag kommer få mindre matersättning än jag hade räknat med. och vi ska typ betala resan om en månad. kill me

igårkväll dregglade jag och heidi på kvällen det var mysigt och jag är glad att du inte ringde!! haha, vilket skämt. hoppas du raderade mitt nummer också. jag vet iallfall vilket nummer jag inte ska svara på! idag ska jag förmodligen övningköra med mamma, trots att hon känner sig olaglig och allt skit för att vi inte har tagit den jävla helvettes utbildningen men skitsamma, jag bryr mig inte. kommer ändå aldrig ha råd med körkortet så jag kan ju lika gärna börja köra olagligt nu? hehe

jennifer partade hejvilt igår och dom skrev om henne i tidningen idag!
image6
hihi,puss!


I don't need your reason

Igår var jag med heidi, det var mysigt vi badade elton och kedjerökte som vanligt. SEN, förstörde något min kväll. utta helvette vad arg jag är. skulle fullkomligen kunna spruta ut blod ur mina ögon och stoppa upp ett hagelgevär i röven på dig om jag såg dig nu, förstått? så sates jävla respektjävlahelvetteslöst att jag har lust att dö. omännskligt helvette!! jag hoppas du mår bra över dig själv din jävla utomjording

sen skulle vi hem till mig och dreggla lite.. hehe. fast, då kollade vi på alanyabilderna på min tv (? visste inte att jag kunde det) till någon sorglig låt och grät hur mcyket som helst. jag taggar att ta studenten av ännu fler anledningar nu! skulle prova på och se hur trångt det var i kistan också, men då händer hemsk grej nr 2. liker dock inte ens på världskartan jämfört med nr 1. men det är pinsamt och jag skulle aldrig svarat i telefonen..

nu blir det stan, träffa tone och planera fetfest ;) sen hoppas jag jennifer kommer ner till stan också eftersom jag inte sett hennes söta plyte sen lördagmorgon!! alltså en vecka sen :S

image5

inte okej

ying yang twins

det är du och jag det! heidi är hemma och jag är just nu flipper, delefinen som hoppar i vågorna av lycka! tänk att hon kunde hoppa in i min hjärna, läsa mina tankar hur mycket jag ville att hon skulle komma hem och sedan bestämma sig för att göra det! det är en sann ven det

mamma satt just och förklarade för sannah och wilma att jag och heidi vart så tajta (gjorde världens fulaste gest som jag inte ens tänkt försöka immitera) redan när vi var fem år gamla. och hur coolt hon tycker det är att vi fortfarande har "kontakt". haha,nog har vi kontakt alltid hjärtat, närkontakt indeed ;)

idag har jag fått mamma att betala alla mina kort, kanske fylla på min mobil och köra mig till stan imorrn! då ska det planeras för stor fet fest kan jag lova, håll i hatten bara ;) åh,vad jag är på bra humör nu! jag ska formligen springa (jag,springa?) till lekparken och träffa heidi nu snart, även om hon inte tänk spendera sin fredagkväll med mig. fast det ska hon. hon vet bara inte om det än..

image4

//// Mohammed & Mustafa Ali

my whisper song

nu är jag så fruktansvärt jävla less på det här huset och allt i det att jag snart inte vet vad jag gör!! jag har inga pengar på mobilen så jag kan inte ringa och skrika ut min ilska på mina nära och kära heller. och jag kan inte fylla på mobilen förens jag får gå utanför huset. likamed inte idag heller alltså. hatar penecillin och hatar att alltid vara äckel sjuk.

så, idag är det fredag. jag tror inte ens jag ska skriva mina stora planerade fredagsplaner här alltså. det är mäktigt;) först ska vi typ åka limo till stan, på en ascool förfest där det bjuds på gratis booze och sen drar vi vidare till nått coolt vip etage och därifrån efterfestar jag väl med kändisar. de smaskiga detaljerna vill jag inte skriva här, det kan ju hända att någon bli fööör avundsjuk liksom.. ? HA-HA-HA, gud så komisk jag känner mig idag

ja, det är fredag och nej jag ska inte festa. gud så tråkigt. hade lika gärna kunnat vara tisdag eller torsdag idag. jag har ändå spenderat hela jävla veckan på samma sätt. ursh vilket tragiskt liv, kan inte någon bara köra ner något i halsen på mig och dra med sig halsmandeljävlahelvettesskapet så jag slipper dom, och kanske då slipper vara sjuk? nej men det är ju kul. jag kan se film med mina småsyskon ikväll? för jag har JU ÄNDÅ INTE SETT NÅN TV DEN HÄR VECKAN? ååååååååååååååååh vill ingen bara komma så jag får smitta ner den så vi kan vara sjuk tillsammans?

worst day since yesterday

jag vågar inte ringa och sjukanmäla mig.. Hon kommer inte tro på att jag fortfarande är sjuk eftersom jag sa att jag förmodligen skulle vara frisk att jobba idag och det lät ändå inte ens DÅ som att hon trodde på mig och tyckte synd om mig. och nu låter jag ju typ inte ens sjuk längre så jag vill inte ens veta vad hon kommer säga :( ursh vad illa

såg top model finalen igår, måste säga att det inte är lika intressant när man vet vem som vinner. dock intalar jag mig själv och alla andra att alla ska berätta det för mig, för jag älskar att veta. kanske tror jag att jag har någon slags övernaturlig makt som menar att jag både kan äta kakan och ha den kvar? om det ändå vore så väl. frågan är ju om jag ska jobba imorrn.. måste bestämma mig nu vad jag ska säga. antingen säger jag att jag fortfarande är sjuk, att jag kommer på måndag för att då är jag närmare bestämmt frisk som en nötkärna! eller så säger jag att jag kanske kommer imorrn, vaknar eventuellt upp och mår skit, och måste då ringa igen.. eller tvinga mig dit med skrovlig röst och fläskläpp? jag måste iallfall ringa nu. det suger

haha,och jag har fått fläskläpp! vet inte hur, men den är jätte stor!! jag tror jag har bitit mig själv i sömnen..

Don't regret anything, that ever made you smile

förövrigt är jag fortfarande lika äckligt sjuk. det sprutar tårar ur ögonen när jag ska försöka formulera ett enda ord och jag är fan bara några ögonblick ifrån att gå ner till anders snickarvrå och hämta en tång och formligen avlägsna mina äckliga, onda, svullna halsmandlar för hand, utan bedövning!! jag är typ inte ens rädd för att ta bort halsmandlarna längre, känns som smärtan varje gång jag får det här jävla viruset överstiger lite laserbehandling alla gånger. fyfan alltså 

nu ska jag se mer tv. inte ens det är roligt längre. mamma ringde nyss men jag kunde inte svara eller jag svarade, kunde inte prata, mamma tyckte synd om mig iallfall det var skönt. och jag har inte pengar på mobilen så jag kan inte överföra mina kosmiska känslor via sms heller.. gud vad livet leker idag känner jag

a fresh start!

Och ja.. jag var tvungen att skaffa en ny blogg. Kom på detta nu eftersom jag varit sjuk i två dagar och läst H-E-L-A min första blogg http://www.siaknullartia.blogg.se/, från första (inläggen där jag bara grät om turkiet) inlägget till sista. helt sjukt vad lång tid det tog men det inspirerade mig iallfall om att skaffa en ny. Jag är ingen som ska skriva för andra eller för att inspirera andra? Jag skriver för mig själv och är det någon det faller i smaken får väl dom läsa också liksom.

Så, jag hälsar min egen fjärde uppstartade blogg välkommen. Den kommer nog inte vara rumsren och censurerad alla gånger men det kommer vara en bra beskrivning av mig, och det liv jag valt att leva.


RSS 2.0