finally!

finally har jag långt hår igen. Det var helt klart värt varenda öre som jag knappt har men iallafall! Tack carro, du är bäst! Mua!


Follow your heart, it will tell you were to start

alltså weeeey, stockholm rockar ju fett. men det visste jag redan. men det blir som tydligare för varje gån jag är där hur himla rolig det är?? men galet mycket pengar går att bränna.. typ att man bara glider runt och käkar ute sitter på uteserveringar osv. men ack så värt. shoppingen är ju inte fyskam heller. ska lägga upp bilder, har tagit massa fina! men sitter jag och gossar i min nyinköpta onepiece som är neon orange (!!)och ska snart krypa tills kojs. sovit är inte det jag spenderat min tid i sthlm med, fyfan var jag är trött nu verkligen. men så ska det var, dom här dagarna har varit de bästa de skulle kunna bli! btw sitter och funderar om mete kommer slå mig över onepiecen jag köpte till honom hahhahaha. känns som jag la ut liite för många hundralappar i onödan :( men jag tycker han kommer vara söt i den! som en jätte bäbis!! vi kommer vara så fina tillsammans så! mahah

btw känner jag mig gaaaalet ensam jst nu. lägenheten är mörk och tom. minns inte ens sist det bara var jag ensam i den. men min bäbis kommer hem på torsdag igen!

btw har typ jag och petra intatuerat i pannan med osynlig text som bara kan läsas av puckon "PRATA MED MIG" för alla har typ kommit fram och pratat med oss. liksom. medelålders nyktra, inte påtända, inte galna (såg då fullt normala ut?) förutom att varenda en känner för att stanna och berätta om deras hur i sollentuna och att om ska till grancanaria, att dom tycker petra ser ut som marlyn monroe (han kunde dessutom inte uttala det så jag trodde enda fram tills han gick att han sa malmö), vad vi beställer för smootie, om dom kan få facebook, om man typ kan klippa dom, att dom kör lastbil för pågen, att dom har en cab bil som står längs vägen där uppe bland annat, SOM ATT VI BRYR OSS? haha roligast också att petra typ inte kan vara otrevlig och dissa lillgumman hahaha. jag har inget problem med det. "jaha... är det dax för mig att gå nu kanske då? (hundögon)" "-JA."

fan vad jag har haft kuuuul, ville aldrig att det roliga skulle ta slut :( glömde säga btw att de tre senaste dagarna har jag gått i shorts. utan strumpbyxor. det är april. jag får inte riktigt ihop det heller, men det är sant!

talalaaaa

snart är det sommar!! jag känner verkligen sommar peppen! Synd att jag har semester 10 augusti så jag får väl vänta ett tag med att njuta utav den men.. Jag är glad ändå! Imorrn ska jag laga min punka och på söndag ska jag officiellt börja cykla till jobbet. burn som fat yaa hihi. Glömde skriva att jag och mete insett att äta efterrätt varje kväll inte fixar sommarkroppen. Har inte ätit nånting sen i söndags och planerar inte att göra det heller! HA! sug på den ni. Sen köpte jag en fitness rockring i måndags också! och rockat så jag har blåmärken fulla magen. Skickade en grotesk bild till mamma och hon bad mig ta det lungt. baha, som om.

Imorrn är det jobb sen ska vi eventuellt ut med julia mfl som äntligen kommit hem från thailand!!:) Och om 6 dagar far jag till stockholm, how awesooomeee!

12 april

halloooo, nu är det dags för lite update igen. Ihelgen har petra varit i umeå och hälsat på, mycket underbart att ha henna här. så i fredags hade vi tältning i min lägenhet, vilket innebar att alla mina systrar kom hit och vi såg film, drack vin och sov på liggunderlag och sovsäck! (iallafall petra.. hehehe) jag och m tog himmelsängen och jag sov gottigotti. morgonen efter var det sooool så vi skulle fara ut och grilla. for till nydala, men där var det öppen orkan boktavligen, så vi letade runt typ hela stan, körde vilse osv, men tillslut hamnade vi på öbacka och grillade pinnbröd och åt kakor. mysigt. lite bruna hade iallafall jag och eptra tänkt bli, men icket. Bättre lycka nästa gång eller nått. Efter det kom anders och hämtade mig petra och m och vi for till stugan, käkade och sov där, mys. Sen på söndagen tillbaks till pappa för wilmas kalas, lillen är nu tonåring :') Ack, vad tiden går fort.

Sen igår och idag har jag varit ledig, uber skönt. jag har städat och tävttat och gjort bort lite sånt, sedan har vi gått på stan och strosat och druckigt latte i solen. Idag sov vi till halv två.. MEn det var mysigt det med :)

På nästa torsdag (skärtorsdag) slutar jag tidigare från jobbet, för att fara hem, hämta väskorna och älskingen och sen stoppa honom på altalya planet och mig själv på sthlms planet! Han blir borta en vecka för att fara hem coh fixa med sin skola och jobb osv eftersom han med ganska kort varsel kom till sve :) Men det blir skönt, jag slipper vara ensam här hemma och sakna honom, eftersom jag far till huvudstaden för att vara med min älskade sirra. Far på torsdag och kommer hem igen på tisdagkväll, så det blir några dagar vilket käns, t-o-p-p-e-n!!! hihi. nu ska jag sova,´jobb och utvecklingssamtal imorgon! godnatt på er

sthlm baby

dålig uppdatering, i know. livet bjuder på mycket och jag har för lite tid att memorera detta i text för er. Men det kan bli ändring, när jag köpt en till dator. Vi slåss om min där hemma. Helgens lördag spenderades hos ane anka som bjöd på italiano- afton med maffioso middag, efterätt och dryck! Mycket trevlig. Sen traskade iofs jag och min karl hem innan folket gick ut, eftersom jag är duktig flicka som skulle jobba söndag. Men det kommer fler helger, och kul hade jag iallafall!

Annars har inte inte hänt våldsamt mycket, förutom att jag bokat en biljett åt min karl hem till turkiet på skärtorsdagen och morgonen därefter far jag till stockholm i fem dagar! längtar till att möta våren och min kärlekssyster i stockholm!!

RSS 2.0