You may need something different.



Idag har jag spenderat dagen med den här tösen. Vi gick upp tidigt (heidi gick inte och la sig överhuvud taget) och satte oss på bussen påväg mot övik. Bara för att kräsna micaela inte tycker umeås utbud är tillräckligt. Nämen, komma bort är aldrig fel. Och många tusenlappar har vi satt sprätt på. Övik är nog glad att vi kom. Och jag är jätte nöjd med alla köp. Har massa mer saker att spränga min resväska med inför avfärden!

haha, antar att alla mina 300 000 läsare blev lite smått oroade av inlägget under, då sidvisningarna ba monster-ökade! haha nämen. Fallet är väl inte riktigt så, jag kan ju tala om att jag och jennifer sagt upp vår lägga för att flytta in hos en tjej som heter frida istället :) Det blir nog superb bra! Läggan i oba med disco sängkläder får göra någon annan lycklig helt enkelt! Vi far fortfarande samma datum och allt. Och jag hade inte kunnat längta mer.

Nu ska jag sova, imorrn klockan åtta noll noll har jag sammanfattningen på körskolan. Min sista körlektion med (sur)david evereverever. I LIKE

Like rain on your weddingday

skrev just ett mail och sa upp min och jenkans lägenhet i alanya! Mahah. Det trodde ni inte va

My bestfriend gave me, the best in life

Gårkvällen var jättetrevlig. Började med att det var ego-boost för mig, kvällens tema var nämligen Mico. Så petra klädde ut sig till mig. Så vi var prick likadana! samma lacktights,samma thirsa, identisk "mico-sminkning" samma allt. haha sjukt kul. Sen for vi till hashboda för lite turrefest det var mycket trevligt. Sen for vi alldeles för sent till corone, hann vara där en timme iaf, alltid något. Och du, mystiske man, som hällde champange direkt i min mun ur flaskan medans nu nöp mig i stjärten på dansgolvet ska ju bara veta att det är ditt fel att jag fuckade ur igår. Allt var perfekt fylla tills jag blev uppraggad med massa champangeflaskor. Jag som inte kan säga nej till alkohol hur full jag än är? Petra talade iallafall om för mig att jag hade varit monster-arg när jag kom hem igår för att min mobil var borta, fast jag höll den i handen hela tiden, som petra försökte berätta för mig men då blev jag ännu argare. Fullt normalt.

Idag var det sommartiden som fuckade ur min dag. Men jag hann i tid till jobbet iaf och sen for vi dirr på kalas och käkade massa onyttigheter. Nu är min mage som en tvättmaskin i 190 grader snurrar runtruntruntrunt och låter som fan. Jävla baksmälla. Är det såhär jag kommer må, hela sommaren?





Opposite of adults

Att man måste övertala sin syster som man minns som en enda stor tequila/rape me slukare till fest brukar inte höra till vardagen. Men tydligen!? VEM VILL INTE SUPA BORT SINA BEKYMMER?? så, petra jag tog nu beslutet åt dig nu blir fäst


The sky is empty, bcs the stars are on the ground

Har verkligen ingenting vettigt att skriva. Men jag har tänkt tipsa er alla om hur man kan spendera sin fredag, om man inte ska ut och supa skallen av sig som annars:

Man kan sitta hemma, och iaktta/höra på när både ens stora syster bjuder hem massa kompisar för förfest innan krogen och även hakar pappa på trenden och bjuder och sin polare. Två timmar och massa tomma glas senare är ljudvolymen så hög att man inte ens hör sin egna tankar. Och detta är utan att en stereo eller dyl används. Att rekommendera! Det var super trevligt. Helst när man ska upp och jobba dagen efter. Nee Jah E Int' Bitter

Nu har dom äntligen farit och jag ska njuta av tystnaden och sova gott i någon timme.

 


Rostedt!

Ikväll har vi haft kundkväll på jobbet, så det blev en lååång dag. kom hem klockan 22 och nu väntar sängen, fyfan se gött. Dagen stackars går till annicas mobil mahahha fast jag tycker verkligen det var rätt roligt. haha. förlåt om du läser detta! hihi

Fredag imorrn! Och lön fick vi idag. Lunch med petra på rost har jag även hunnit med. fint! Nu ska jag väcka upp min mini me, vic, sen ska vi gosa hela natten. (kommer bli tomt att komma till mamma och sova själv när jag nu är van att sova med två personer varje natt) lite smink har jag även nätshoppat med elsa och pe sedan jag kom hem maha

pussinuss


och just när man trodde det var vår så blev det fan snöstorm igen. Vem är du gud och varför hatar du umeå??

Thease walls don't lie

Ja, jennifer vad säger du. Jag har ju som trolovat oss till ett annat land nu. Så jag tror vi får unna oss att dra en park i maj? vad tror du. Om kassan misstämmer får vi väl jobba skiter ur burre i sommar och få in lite cash. Eller sälja oss. Nått hittar vi nog på. Inatt kommer jag drömma fina drömmar.

Jag ska fara och köra spinning klockan sex imorrnbitti innan jobbet.. Kändes inte riktigt som mig va. nae


Now you see it, now you dont

Eftersom det var är så himla synd om mig för att jag är så dålig på att ljuga (gud vad jag tjatar om detta jag vet, förlåt men jag kan verkligen inte släppa det) var jag tvungen att unna mig själv två par skor och ett par solglajjer idag på stan. Promenerade i solen fram och tillbaka dessutom, våren har kommit!? och ingen har längtat mer än jag.

Imorrn har jag halkbanan. 08.00 till ca 14.00.. är lite nervig. och jag har absolut inte pluggat lite mycket teori som jag lovat. oups. anywayyy.. wish me luck!




Walk on by

Ja, som ni kunde läsa i tidigare inlägg har jag varit lite osmart. Men det är ju iofs inget nytt för mig, vanan att göra saker före jag tänker efter är ingen nyhet om jag säger så! Jaja, det kanske löser sig, vet vet. Som frida sa, så kanske denne någon köper min lögn. haha. hope so.

Visningen igår var bauta bra, annica var modell på scen och blev as snygg. verkligen. Nu blev man ju lagomt sugen på att hitta på nått kul med sitt eget hår också, ja tack. Hann springa ifrån min mobil igår när jag skulle löpa till bussen efter jobbet. Så nu ska jag ta mig en promenad in till stan och hämta den, sen kanske bränna lite pengar på stan med pe, eller sitta i solen och dricka kaffe. för mig kvittar det!


Something got me started

alltså åh jag hatar mig själv!!! Jag är genom ond. Alltså barnet gud glömde att ge ett samvete, fo sho. ÅÅÅÅH, jag skäms och ångrar mig och gud så dum jag är verkligen. hahahhaa. åh. shit. hur faan ska jag ta mig ur det här då?? Jag behöver min psykolog. synd bara att hon bor 13 mil ifrån mig.

Alltså jag är så himla ond och dum och herre min gud. Varför varför varför gjorde jag såhär!? hahahha ett skämt som gick över styr helt enkelt. Och nu har jag bara mig själv att skylla. Jävla jag. hahaha och fast jag är monster-ledsen kan jag inte låta bli att skratta hahhahahha! Jävla skit

Wonderland

Blev en heldag i staden med mina fina! Att julleriet krossade mina absolut enda favorit solglasögon som inte finns att köpa längre kunde inte ens förstöra mitt humör. Har skrattat som en apa hela dagen, vet inte riktigt vad felet har vart men roligt har vi haf det! Bestämmde oss för att se på alice i underlandet sedan, men hade tagit fel på tiden, så när vi kom till sf klockan 18.30 såg vi att det var 21.00 den gick. creds! Så vi hängde på subway i över två timmar. As kul om man har samma humor som jag och mina undersåtar

Filmen dårå, inte alls något att hänga i julgranen enligt mig. Nu ska jag sova och imorrn ska jag på schwarzkopf visning på plaza. yeey


I see trough you

Stress. Försenad. Allsång i bilen. Utflyttningsfest hos julleriet. Vin. Prat. Planering om barca i april. Mera vin. Skratt. Tatto-talk. Buss. Corran. Party. Crazy dancefloor. Och massa alkohol.

Idag vaknade jag upp med ett dödsryck och letade genom huset efter mina saker, som jag konstigt nog spritt runt kring mig igår när jag kom hem. Åt varma mackor och såg rädda willy 3 (hann bara see två av dem i fredags) en perfekt start på dagen! Sedan blev jag jätte bakis. Helt utan förvarning och totalt o-önskat. Nu ska jag kleta på mig lite nytt smink så jag ser ut som en människa igen, sen ska jag möta julleriet på stan. Vi ska trotsa väderguden och ta på oss solbrillor och sitta på apberget! Och köpa latte. Våga vägra vinter!


Now jump up, let's get crazy

Efter många om och men ordnade sig allt tillslut! nU bLiRe FäÄäSt woooh parrrtiie!!


Sky and sand

Tryckte verkligen i mig massor med fruskost på plaza imorse. Sjukt sjukt gott. Borde ju fan unna sig hotellfrukost oftare alltså. Det har varit en lååång dag, for som sagt hemifrån 07.15 och kom hem ganska nyss. Men det varit jätte kul verkligen. Ser as mycket fram emot färgdagen imorrn. Svin kul! Vi fick en goodiebag också mahahha. jag som älskar presenter så löjligt mycket blev ju överlycklig. Var iallafall en påse full med hårprodukter. Jag är dock så snäll (rymms inget mer på mina egna hyllor) att jag delade ut dem till mina sirror. Dagens karma

Btw har jag världens bästa storasyster, och fixat att jag får se alla rädda willy imorrnkväll! Kan helt seriöst inte föreställa mig ett bättre sätt jag skulle kunna spendera den på, än just detta. AJ LAF JO!



Om jag någongång lessnar på frisöryrket ska jag bli späckhugge-tränare. Garran

Under the sun

"Ohana betyder familj. Familj betyder att ingen lämnas utanför" hahahah åh. victoria är så söt ibland :')

Sitter och funderar på hur jag ska kunna ha rädda willy lan på fredag utan rädda willy filmerna. Någon som har, och vill låna ut, BE IN TOUCH. för jag vill verkligen verkligen se dem!!

Imorrn har vi typ 14h dag på jobbet. Är inte smärtfritt att byta färg. (att dagen börjas 07.30 med frukost på plaza gör iaf att det känna lite lättare)




Don't you forget about me

såg btw att kissie köpt samma bikini idag som jag har! Detta innebär att jag nu kan bära den med stolthet (haha) Det är tur att hon har så snuskigt mycket pengar, då bikini-delarna faktiskt kostar 149.- delen.

Årets tredje bikini är inhandlad och nu gäller det bara att få ett tillfälle att använda dem! Jag röstar för sol och värme i april/maj. Bygga en grundbränna inför sommarn hade ju inte heller suttit fel. Jag skulle seriöst blända någon och jag visade mig i shorts/dyl som jag ser ut nu. Ett faktum jag inte riktigt trivs i. Men, man får väl inte alltid som man vill och då får jag snällt vänta till det roliga jag har att se fram emot 10 juli. Men hoppas gör jag verkligen!! skulle ju vara wonderful att få tjuvstarta sommarn i maj

Nu ska jag sova. Imorgon ska vi byta färg på sallen, vilket innebär pack upp-pack ner-stök hit-stök dit. Har Genomgång och färgteori på torsdagen och färgdag hela fredagen. Tror det kommer bli kung. Nu, John Blund alltså. Godnatt fellas


120 dagar idag!

Eftersom mamma säger att jag ska städa (ska till daddy imorgen) hittar min hjärna ofrivilligt på exakt allt annat jag kan underhålla mig med. Det är inte ens mitt fel!?

Ta din mobil, när du räknat till tio stannar du och skriver ner det sms:et det stannar på.

1. Vad skulle du säga om din flickvän/pojkvän var otrogen mot dig?
Såg precis krillebooi
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Ni hamnade på efterfest, Såååå kul! Du hade skickat ett tomt sms t mig 03.55... fniss
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Over my georgious dead body!
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Men in galt! Jag far nog imorgon. Vill hem nu, är less på rullstolen. Du! Inte okej. Du vet kajutan Ali. Han stog och hoppade och försökte prata med mig. Skam av rang
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Hahahahhahahahha, men det var väl inte så farligt! Är han snygg eller?
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Typ stan på dagen. Haha, bowling på kvällen! Tidig lördag, så det blir en lugn kväll. Men vilka tider jobbar du imorgon?
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Ja, men du har ju alltid kul där? ;)
8. Vad vill du höra mest av allt?
Lungt? skulle inte tro det. Kram ;-)
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?

Haha, jo jag vet. Nej polisen ska göra det när hon kommer hem från barcelona Fan.
10. Din romantiska replik?
Haha, men vi kan ha gurkskivor på ögonen medans vi solar! Det neutraliserar :-P
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Trött som en jävla ponny!


you save my soul when we're together

Missade bussen till stan och min nageltid imorse. Crap tänkte jag, gullade med jossan om hon skulle kunna turbo göra om naglarna och jag tog nästa buss. Det gick bra sa hon. Men då är den bussjäveln sen. Nog är det väl typiskt. Att när jag har jätte bråttom, ja då går bussen nån minut för tidig. Och när jag har en tid att passa, då är den en kvart sen!!? Oddsen är emot mig.

Efter min turbo-nageltid så sprang jag till körskolan. Sista lektionen var detta meddelade david mig, innan halkbana, omkörningsprov, sammanfattningen, lilla uppkörningen. Och sen är det bara teorin/uppkörningen kvar!! Jag ser liksom ljuset i tunneln nu mahahah


headlinearna mahaha

Hälje-gård

Brist på uppdatering pga otillräckligt med tid helg enkelt. Men jag börjar i rätt ordning:

Lördag:
Övningskör till jobbet. Sjukt duktig. Jobbar, skrattar, Skickar sms till Rabih (under hot från min chef) OCH FÅR SVAR, dör över detta, får hämtning av petra, hämtar julleriet, far hem till obbola, köper pizza, ser lejonkungen, ser melodifestivalen, trycker frusktsallad, dör över att anna bergendahl med analrösten och gult hår vann, ser lilla sjöjungfrun, somnar. Jag och julleriet sover i min trånga lilla 90cm säng och dessutom PÅ täcket. Mysigt.

Söndag:
Väcker julia. Väcker julia igen. Går upp, har inget at göra. Väcker julia igen. SLITER UPP JULIA, ser klart lillasjöjungfrun som vi somnade till, latar oss i soffan, roadtripar till stan, jag far till headline, där inväntar kickoffen! Fortfarande helt ovetande om vart vi ska hoppar jag in i freddis bil, kör mot teg. vidare på röbäck. gräsmyr. djäkneböle. kasamark. hölmnäs och sedan framme i hälje gård! Tio virriga frisörer ska spendera två dygn på en bondgård. Mycket intressant tyckte jag.

Hade lite föreläsning av lotta om olika personlighets typer. Mycket lärorikt, då jag själv inte riktigt ser mig så som jag blir uppfattad. sjukt intressant! och det gällde btw alla andra med maha. Sedan hade vi kockduell, jag valde KUNGNAMNET till vårat lag: MEALF (micaela, emma, annica, lotta, freddi) detta uttalas självfallet; MILF.

milfarna lyckades dock inte kamma hem vinsten över tackorna (motståndarlaget) i kockduellen men vad gjorde det. Jag fick ett skrattanfall som heter duga med freddi så jag inte kunde andas och fick ägaren över häljegård att starkt överväga hjärt och lungräddning. Älska skrattanfall. Till denna kockduell flödade, vin, fårtass drinkar och baileys innan vi gick iväg till badtunnan. x timmar och öl senare hoppade vi in i bastun och gick sedan in i stugan för att övernatta tillsammans i våra sovsäckar!
(hej skolresa feeling)

måndag:
Innan vi somnade var vi rörande överens om att serdar ortac-seytan skulle väcka oss 07.15 följande morgon. (jag är klart mobbad på jobbet) Sagt och gjort, sen fick vi frukost, gick igenom headline guidelines, Fick se massor av lamm, födslar och hela köret, tvilling-kalvar som just anlänt världen osv. Super mysigt. Kanske man ska skaffa sig en bonde ändå. Körde skoter, sköt apelsiner med värsta kanonen driven av hårspray. Jag fick äran att skjuta först, hade ingen aning om vad som skulle ske, och flög pga detta typ en meter rakt upp i luften när kanonen exploderade iväg apelsinen. Alla skrattade, jag med. Inte hjärtat dock, som bafann sig någonstans mitt emellan halsgropen och bröstkorgen. Klart att rekomendera, kände mig som james bond ungefär. nästan.

Tack så himla mycket för dom här dagarna!! Vi är så himla bra! Love us!




















En helt vanlig måndag på headline! Typ.

See you at the club

Äta tacos och se på spåret är ju också ett sett att spendera en fredagkväll. Iallafall om man jobbar till sent på fredag och ska upp tidigt lördag. Är jag riktigt snäll får jag kanske övningköra till jobbet också. Kanon helg.

Får dagliga uppdateringar av mitt barn. Min jb som flytt landet och spatserar i barca. Önskar verkligen jag var där med henne. Men våran tid kommer! I feel it. Annars då. Jag gick upp 05.30 imorse för att ha körlektion, skulle typ för första gången i mitt liv göra nått vettigt, att faktiskt ta den tidiga bussen för att sätta mig och plugga teori på körskolan i en timme innan lektionen. Nä, då har dem försovit sig. Så jag kommer inte in. Ett halvt ciggpack senare och stelfrusna händer kom min älskade körskolelärare och räddade mig. Det där var sista gången jag försökte göra mig själv "en god gärning" pah

Det har varit en lång dag och nu förtjänar jag fan en lång natts sömn. Eller ja, tills väckaren ringer alltså. Sen hoppas jag att min egna krullmutta inte har förträngt mig utan kommer och leker med mig imorrn. Mamma har köpt massa gotti mahaha


So I need a flight home


the person you tought I wanted you to be.

 

Idag har jag jobbat i stan, har inte haft en enda "vanlig" kund utan bara modeller inför gesällen. Men ja, det gick väl bra antar jag. Bara att nöta som satan så ska väl det där gå bra också får vi hoppas! Här är iallafall min kortafton modell, som jag tränade på för första gången idag! Super söt tjej verkligen.

Nu ska jag fortsätta klicka hem saker i varukorgen på hm.com! ( ditt fel nenne)


In case we meet again


SENASTE:

Dryck: Citronvatten
Telefonsamtalet: Petra
SMS: Åh vad rolig du är:) från jenjen
Sång du lyssnade på: Laurel music - Dreams and lies
Gången du grät: Begravningen för några veckor sedan.

HAR DU NÅGONSIN:
Har du varit otrogen mot någon?: Nepp
Varit otrogen med nån?: dessvärre.
Förlorat någon speciell person?: Tyvärr.
Varit deprimerad?: Det beror väl på vem man jämför med
Varit så trött att du somnat sittandes?: JA

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
1. svart
2. rosa
3. röd?

UNDER 2009 HAR DU:
Lärt känna en ny vän: ja
Fått ditt hjärta krossat: lite mörbultat, men krossat, nae
Skrattat så att du har börjat gråta: flera ggr i veckan
Träffat någon som förändrat ditt liv: jaaa.. jo. det kan man nog säga?
Insett vilka som är dina äkta vänner: absolut.
Fått reda på att någon har pratat om dig: Jo, rätt friskt!
Kysst en kompis: alla skulle jag nog tippa på
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat IRL: oj, 70% kanske?
Har du några husdjur: petra?
Hur många barn vill du ha: massa turkbäbisar!! nämen, 2-3!
Vill du ändra ditt namn: hahahahha, ja jennifer du vet ju! Micaela söker-män är ju fortfarande mitt mål
Vad gjorde du under din förra födelsedag: just hemkommen från alanya, brun och bakis med finaste släkten
Vilken tid vaknade du idag: 06.50
Vad gjorde du igår runt midnatt: satt förmodligen mobbad vid dattan eller sov
Någonting som du längtar till: till den 7 juli, så jag och nenne sitterpå bussen påväg till sthlm! DÅ ALLT BÖRJAR!!
Senaste gången du träffade din pappa: ca två veckor sedan
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: att jag hade körkortet och en tidsmaskin
Vad lyssnar du på just nu: maria mena - blame it on me, PURE LOVE!!
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: jovars
Vad gör dig irriterad just nu: finögat
Varit lycklig: Det bästa året, hittills.

OM DIG:
Vad är ditt namn (hela): Micaela Josefina Wester
Stjärntecken: Wave
Grundskola: Obbola skolan
Gymnasie: Dragonskolan
Högskola: ain't gonna happend
Hårfärg: mörkmörk brun i sink
Långt eller kort hår: enligt mig kort men ja, mellan i guess
Längd: 1,68 typ
Vad gillar du gällande dig själv: everythink (haha)
Piercings: 10 hål i öronen, naveln, tungan
Tattoos: axeln och handleden
Höger eller vänsterhänt: höger fo sho
Favoritdjur: älg och späckhuggare

DIN FÖRSTA:
Operation
: halsmandlarna
Piercing: öronen
Tattueringen: stjärnorna
Bästa vän: heidi
Sporten du gick på: fotboll
Husdjur: Hund ronja
Vaccination du minns: eeeh
Konsert: rihanna?
Förälskelse: håller inte på med sånt

JUST NU:
Äter du: inget
Dricker du: inget
Är du påväg att: sova
Lyssnar du på: spotify the shiet
Väntar du på: bli sömnig

DIN FRAMTID :
Vill du ha barn? mini-mico weahh!
Vill du gifta dig?: nae inte nödvändigtvis
Karriär i åtanke?: friseur

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: typ bara maha
Gjort något sjukt spontant: thats me
Tappat glasögon eller linser: glajjer? alanya? havet? yusuf?
Har du blivit arresterad?: ja typ faktiskt, eller halvt iaf
Dissat någon: om jag har
Gråtit när någon dött: mest av alla.

TROR DU PÅ:
Dig själv: jag tror att man kan allt man vill
Mirakel: ja det skulle va soft
Kärlek vid första ögonkastet: oja.
Himlen: Nja, alltså.. nae
Änglar: ja!

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång?:
nep
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut?:  absolut
Vad kan du verkligen inte leva utan?: Petra
Strulat med flera personer på samma kväll?: Oups.
Gjort något du verkligen ångrar?: verkligen!!!!!!!!
Saknar du just nu?: Jennifer Nilsson, tomrummet i mitt hjärta!
Ser du ljust på framtiden?:  Har alltid varit för ta dagen som den kommer, men absolut. Min framtid kommer äga.
Drabbats av minnesluckor?: vem? -jag!?

(n)everchanging

hahah, var in på våran hemsida och kollade igenom vad vi faktiskt har får något i våra kategorier där (den är under uppbyggnad men inte uppdaterad på.. ett tag! haha) och hittade "beskrivningen för mig". mahaha. Det är ju iallafall kul att jag ändrat min livsstil sen detta skrevs? (läs ironi)


Open sky and red sand

Jobb idag på strömpilen till lunch, efter det for hela styrkan (utom annica) ner till city och hade american crew utbildning med Johan från malmoe! Intressant och lite nytt tänk kan man väl säga! Alltid kul med lite insipration! Var dock tvungen att bege mig tidigare, skulle till tandis klockan fem. Och hade det inte varit för att jag är så förbannat snål av mig och lusläser alla kvitton jag får, skulle de ha snuvat mig på 645,- men nu när fallet är detta, fick jag tillbaks mina pengar och gick därifrån lika rik som innan! Man kan alltså säga att jag tjänade pengar.. ? Får jag shoppa då? Tror det. Men enligt min shoppingmamma jenko så finns det inget som heter så. Men mahaha .. kanske?

Och det är redan torsdag imorrn!? Sick. Och ihelgen ska vi på kick-off med jobbet med övernattning och grejer! Sjukt taggat. Har bara fått en packlista över grejer vi ska ta med, tid och plats där vi ska mötas sen vet vi inget mer! Kan bli spännande. Det är iofs inte förens på söndag-måndag men! 

Och på lördag ska jag och julleriet utmana oss själva och vara nyrre maha. Så vi ska ha disney-lan. Jag fick grundligt informera mina kollegor om vad detta innebar, då de tydligt inte är född under samma årtionde som jag och förstår sånna självklarheter om vad lan innebär. Men nu så! hehe




Sunshine



In all my dreams, dear, you seem to leave me
When I awake my poor heart pains.
So when you come back and make me happy
I'll forgive you dear, I'll take all the blame.

You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy when skies are gray
You'll never know dear, how much I love you
Please don't take my sunshine away


It feels like I'm six feet under

Imorse for jag in till stan och övningkörde, dubbellektion. Jag tror inte jag fattar att dom liksom snor 900 kr av itt konto två ggr i veckan. Det är typ inte okej egentligen, men jag börjar ändtligen bli haj på det! Jag ser ljuset i tunneln liksom. Efter det hade jag möte med my chefs, och uttlåtandet efter detta kan jag ju bara säga att ja. Jag borde SÅ suttit med jb och isa på planet till barca imorrnbitti. Det sitter ju inte i pengarna eller hur vare?

Sedan åt julleriet lunch med mig, hon tog äntligen sitt förnuft tillfånga och ringde samtalet jag tjatat på i veckor! Duktig flicka! Sen träffade jag juden i bara en liten stund, för hon skulle nämligen hem packa och göra sig klar för att bege sig till flygplatsen. Jag vill OCKSÅ bege mig till en flygplats!! Om det så bara vore för en dag. Sen träffade jag pe och vickie, slirade runt på stan innan jag och pe promenerade hem till papi, bytte om och for och tränade. Jag slet, jag svettades, jag hade typ andnöd, jag ramlade. Men helt klart värt det. Som jag sa till pe efter vårt hårda träningspass "Jag har seriöst inte svettats såhär mycket ever sen alanyan augusti 08" och det är såååå sant. Det går att mäta med när vi satt på handdukar på balkongen för det rann svett längs låren, det går att mäta med att jenn och teld satte toapapper på pannan på förfesterna som skulle suga upp svetten, det går även att mäta med att jag och jenn kunde vrida ur våra linnen på rh toan när vi väntade på våra mr. x hahah! Men annars är det helt omätbart. Jag svettades verkligen som en gris påväg att slaktas ikväll!! Men de e nice

Nu ska jag försöka våldta teoriböckerna, ciaaooaoo



alanya 08


I brist på annat




ÄR SÅÅÅ SUGEN på att vakna upp imorrn, sätta mig på balkongen och mötas av morgonsolen i ett varmt land!! Och ha bra musik i bakrunden. Eller när man kommer upp från poolen/stranden och har just kommit ut ur duschen och går ut på balkongen, tar en cigg och taggar kvällen. Snälla snälla gud, gör så att tiden går snabbare.


Life is a party and we're never growing up



Hade en supertrevlig kväll igår! Kom till judebjörnen, åt där sen kom julla. Började pimpla vin sen kom rätt mycket folk till henne, tog partybussen till corona!! Älskar, älskar älskar busschaffören som spelar reagge på högsta volym, låter en åka gratis, släcker ner belysningen och tänder partylampor. Allsången var niiice hehe

Väl på corona tappade man väl typ som vanligt bort alla i stortsett men träffade ju massa andra trevliga prickar med! Tvingade tex med mig tess till corran ;) höhöhöh, sjukt kul. Vi två slutade btw på randomefterfest där vi var enda brudarna. När vi kom därifrån hade vi ingen aning om vart vi var, så vi tog taxi hem till tess där hon blandade världens starkaste gin-drinkar. Som att vi inte var fulla nog liksom. Nemen jätte trevligt var det verkligen, tack alla! Idag har mamma matat mig med avacadoröra med räkor och massa annat gott. Jag njuter


ambitions is allready start to fade

Gud vad jag har saknat solen!! Dissade mitt och petras träningspass idag så vi gick ut och promenerade i 1½ timme istället. Helt fantastiskt underbart. Lite vuxenpoäng också att faktiskt gå ut och gå. Men jag kan ju iofs behöva alla vuxenpoäng jag kan få hahah! Kom precix ut ut duschen och nu ska jag svira om och bege mig till jb. Vi ska fira in hennes 19onde år på jorden och det känns som det kommer bli en riktigt bra kväll! Är suberbtaggad!


b.davis+p.sawyer!


"Strength of mind comes from lifes experiences"

är fortfarande på jobbet, har precis vinkat av min sista kund! Fan vilken bra dag det har varit idag. Kung verkligen! Haha, har skrattat till tårar åt mina tokiga arbetskollegor. I love my job.

Nu ska jag hem och äta sushi for the first time. Har inga alls förväntningar, förutom om att det kommer smaka lika illa som det luktar att gå förbi fisk-disken inne på icamaxi ungefär.


Seasons fly

Har typ kommit fram till såhär i efterhand att det har vart sjukt mycket bra låtar med i melodifestivalen i år?? Vad hände där liksom. Eller så är det för att det är så tunnt om andra bra nya låtar, att jag börjat tycka schlager är bra. Illa isf

Kom iallafall nyss hem från jobbet. Försov mig imorse så jag hade tänkt näpa tidigt för att förhindra samma missöde imorgon! Blir btw barnvakt med pe till lillasyster nr 3 hemma här i obbola imorrn. På lördag blir dock att konsumera vin. Jag längtar redan.




morots-mico! typ.. september? varade i ca 2 dagar


Me love


Har nog hittat min nya kille. Han verkar perfekt. Känner verkligen hur vi klickar.


Black hole sun

Nu har jag flyttat hem till mammsen igen! Ett par skor hade anlänt med posten hem till mig, det var roligt! Måste dock ändå ha dem andra med. Idag har jag dessutom shoppat en liten (med betoning på liten, var inte orolig j) födelsedags present till jb! Sen kom jag på att jag med ville ha en sån sak så jag sprang tilbaks och köpte en till mig själv med. Dagens shopping avklarad, check! haha

Är det möjligt att åldras 45 år på ett år? Vad tror du jennifer? Det verkar ju rätt troligt enligt vissa nypublicerade bilder.. Rätt nasty känner jag mig. Men vadå, äldre män är ju the real deal hahah

Nu ska jag hoppa i lopplådan, imorrn ska jag upp med tuppen och fara på frukostmöte med jobbet!


Om jag unnar mig själv en liten semester i maj.. (hehe) så är det bara nio veckor tills jag går på dom här gatorna! 9 veckor, det är typ INGENTING! hihi I love mah life


The sky is the limit

Idag är jag totalt handikappad. Låren känns som två inflamerade klumpar och annica fick hjälpa mig å med jackan för jag inte kan röra armarna. Ett tecken på att jag är otränad? -Ja.

Idag på lunchen kollade jag på resor. hittade tur och retur till london fem dagar för 250 spänn! Blev lagomt taggad. Eller inte lagomt, farligt taggad. Kollade även på resor igårkväll, men det var varma land som stog på önskelistan då. Jag vill bara bort! Hitta på nått kul! Är så less på mitt rutin-liv nu alltså


sthlm förra valborg! Vad som händer denna valborg är ju frågan


Someday

Idag har jag trotsat den abnorma träningsverken och farit och kört ett pass på träna med pe. Fan vad duktig man känner sig såhär i efterhand! Nu väntar en välförtjänad dusch

Idag efter riskutbildningen där jag delade med mig utav mer än jag tänkt, åt jag lunch med julleriet sen träffade jag felis och agnes. Drack kaffe med fe och pe och sen hittade jag min dröm. Min stora kärlek. Min framtid. Ett par skor.

 

en vacker dag är du i min ägo, kära sko. Tills dess, vila i frid, och LÅT FÖRFAN INGEN ANNAN KÖPA DIG!!


Blame it on the beat

 Ett under har skett.

Micaela Josefina Wester, 19 år gammal har varit och tränat. Har även köpt träningskort för 2200 jävla spänn så nu vore det väl fan om man inte tog tag i det! Lite creepy tyckte jag det var medans petra tyckte det var as skoj, att instruktören helt från ingenstans "gåre bra MICAELA!!? weaah! kom igen nu!!" eh? huh? va? känner jag dig? En vältränad snygging som helt random visste mitt namn. Ja, hellre det än tvärtom säger jag. Men akward blevre allt. Ungefär såhär het var jag när jag gjorde mina jävla benböj:




Annica ska hjälpa mig att formulera mig när jag ska höra av mig till Rabih också. Jag längtar tills vi blir ett par (L)

Imorrn, på min enda lediga dag, ska jag ändå upp med tuppen för att ha riskutbildning på körskolan. F to the uck me, im out

RSS 2.0