"trivs ni bra i alanya då tjejer.. ?"

hahahahha jag kom på att jag har glömt berätta historien som nästan är roligast. hur som haver har jag inte tid att dra den nu! fööör, imorrn far jag!! om ett dygn kan ni ni inte hitta mig, ni kan endast se mig ryggtavla löpandes mot robinhodd på höga klackar och vingliga steg! om livet bara kunde stanna när jag var där så jag alltid fick ha det så bra som möjligt. men nej, då ska såklart tiden gå som snabbast när man har roligt! varför egentligen? borde ju så vara tvärtom! jag ska iallfall fett ta vara på den här tiden och ha det så bra så åh pusspusspusspusspuss! julia kommer vara den saknade pusselbiten men vi gör det bästa av situationen och super lika glatt som vanligt ändå ;) hehe

och heidi, som läser det här när du är hemma i sugsverige igen. hoppas du längtar tillbaka och att du inte tänker på något annat. hoppas du saknar mig lika mycket som jag saknar dig och HOPPAS du avbokar allt du har planerat in torsdag den 4e september för då ska vi sitta på taket och röka fängelsecigg tills lungorna svartnar och prata tills ingen av oss har röst kvar. jag tänker på dig hela dagen varje dag! puss på dig från mig:*

såååå, so long suckers nu lämnar jag umeå för andra gången! kom hem för en vecka sen (har vart hemma på tok för länge) och nu drar jag en vecka igen. jag har dock inte fattat det. jag och tilda har köpt nudlar att ta med oss.. när pengarna sinar satsar vi hellre på sprit än mat. visst är det så det ska vara? fuck turkiet egentligen. har lagt ut 19 000 riksdaler på det landet denna sommar. inte för att räkna med alla pengar jag lagt på kläder och solklämer, bodylotions  och resorb och andra förberedande saker. det var iallfall värt det. och det kan jag säga nu, redan innan jag har vart där andra gången! I LOVE YOU ALANYA:) står det på min tändare. och så sant. får dessutom träffa dig imorrn hihihihih puss för det!

              

ni får sex puss bilder av mig bara för jag tycker livet är så puss just nu! PUSS!!
HEJDÅ!

I'm a shine

hihi,en skoldag kvar (som endast kommer bestå av att fixa håret på varandra) sen drar jag iväg till värmen igen. hade inte kunnat vara med less på regnet och ruset och jag har inte ens varit hemma en vecka. im crazy and i love it.

fortfarande arg över vissa påhittade satskap fortfarande. om jag ser dig torsdagnatt blir det slaggis, skämtar inte alltså. dessutom har det ringt turk nummer till mig hela kvällen....... jag vågar typ inte svara ;P haha,fast ringer han (tror inte det är en brud) igen så ska jag svara och säga att han har en blodig tampong i munnen och att snöret hänger ut. hahahahhahahah efter tildas äckel dröm! ursh men puss! jag vill bara tillbaka och vara lika galen som jag borde. puss och adjö


pusspusspusspusspusspusspusspuss! iövermorrn!!

ps. glömde berätta att jag tjänat 600:- ikväll. älskar mitt blivande arbete och att min fattiga mamma är mer generös än min rika pappa. adjö då

four-ever!

HIHIHIHIHIHIHIHIH OCH FYRA DAGAR DRAR JAG TILLBAKA TILL MITT ÄLSKADE HEMLAND! woho, jag är så lycklig nu att det formligen sprutar lycka ur mina öron!

just nu får jag 150 kronor i timmen av att: äta lasagne och prata med ali på msn. varför är livet inte alltid på himla åh. jag vet inte, underbart? haha,han har berättat åh herregud kan inte skriva men åh vad pinsamt. han och heidi vet. åh. jag dör. fast jag var även tvungen att reda ut några klartecken. det har jag nu. FYRA DAGAR TJALALALALAALALALAA!!


då äre votka och scweppers som gäller igen! +tequila

I kissed a girl

hemma efter tredje skoldagen. känns som jag varit hemma en evighet och allt jag (och jennifer) pratar och tänker om är turkiet och allt roligt som hände där. är det min deperitions-fas som är tillbaks nu eller? BEHÖVS INTE för om en vecka har jag stekt en hel dag nu, ätit middag och förmodligen börjat förfesta andra dagen och partyt vet man aldrig när det slutar! aldrig innan sex som jag brukar säga ;) typ åtta-nio men ändå.. kan ju dra några av de knasiga grejerna som inträffat. jag har alltså för er som inte vet det polisanmält mitt eget hotell. japp, full som ett djur sitter jag på polisstationen med en turk klockan sju på morgonen och polisanmäler mitt hotell. pratar med svenska fritidsresor i telefonen och kommer bara ihåg hur jag flera gånger skriker "det är inte okej, det här är inte okej!!" inte okej. inte när jag iallfall dagen efter, efter att jennifer bankat i mig lite vett, kommer på att det anmält hotellet utan anledning. pinsamt! dagen efter det ringer även våran fasta telefon inne i hotellrummet (den som aldrig ringer) jag tvingar tilda och svara och var är i andra änden om inte en turksatan som säger "hello, I'm searching for micalele, she promised me to meet here at seven". då står han alltså nere i våran reception och väntar!? och har ingen som helst aning att jag gett ut varken hotellnamn eller rumsnummer. eller mitt namn. vem är han liksom?

en dag vaknar jag även upp med bara ett öga (liten överdrift) för det andra hade svullnat igen och hade skrapsår både över ögonbrynet och under ögat. kul skämt. den natten hade jag dragit en "face plant" som tilda kallar det. inte okej det heller. efter denna incident var mitt namn horansikte resten av resan. ni kan ju själva tänka er varför. sen när tilda gick hem ensam en kväll fick hon en kulspruta uppkörd i pannan i en lite mörk tvärgata. också sådär jätte trevligt klockan mitt i natten ensam! mer då.. svårt att komma ihåg. helst eftersom det är en hel del timmar som ingen av oss ens kommer ihåg även om vi skulle vilja. jag har fått ett sugmärke på läppen, skämt ut mig mer än vad jag tror är möjligt inne på the doors (tänker verkligen inte skriva varför, heidi vet mest) och även inne på robin hood. vi har träffat heidi och magnus, jag har blivit utkörd från deras hotell, vi har träffat andra umebor, jag har träffat kära kusin och hennes kompis och vi har varit på båttur och vi har lätt köpt 25 liter sprit och vi har supit och supit och dansat och barerna, i baren, på dansgolvet, vi har battlat mitt på gatan när det var fullt befolkat. och inte på skämt dårå, vi battlade helt seriöst. jag och jennifer mot tilda och julia. jag tror jag och jenkan vann. vi har hittat på det ena roliga uttryck efter det andra att lära turkarna eller bara göra dem galna för att dom inte förstår. "du har en råtta i käften och svansen hänger ut", "jag är inte bög, men du kan ju alltid ringa din hund", "du vill ligga med mig... men det går inte" och massa massa mer. olika namn har vi haft också julia-billigt luder, tilda-min slyna, jag-horansikte och jennifer- pål (från polen) eller snorhora. jag tror iallafall aldrig jag skrattat så sjukt mycket i hela mitt liv. vid middagarna fick servitörerna viffta med menyerna för att jag skulle få luft mellan mina skrattanfall. och det värsta är att många av gångerna visste jag inte ens varför jag skrattade. 14 tusen svenska riksdaler gick totalt dessa två veckor på och jag ångrar inte en krona. det kanske måste vara det värdaste jag gjort i hela mitt liv och ni som läser det och aldrig får uppleva det, ER tycker jag synd om.

spenderade dessutom varje natt på stengolvet brevid sängen istället för att ligga i den. varför har jag ingen aning om, men det blev som en tradition att hitta mig där bakom sängen. "julia, micaela är inte hemma än VAD FAAN SKA VI GÖRA?" går ut på balkongen (som går brevid sängen) och där ligger jag såklart däckad på golvet. normalt? kanske inte men det gör mig ingenting.

vi var tvungen att ha mörka kläder så inte svettfläckarna skulle vara uppenbara för någon annan än oss själv, jag fyllde år därborta för att få gratis drinkar och tequila (kommer inte ihåg om det var därför jag fick det men) vi gjorde allt för gratis sprit. vi blev homies med alla på casablanca, även snoop dogg tillslut, och fick billigare och starkare än någonsin runnit ner för mina lungor. andra eller första kvällen tog jag och tilda en moppetur på tre timmar. vi vet inte vart, eller vem som körde har bara ett litet svagt minne av att jag sitter på en bänk grensle över någon annan och kollar åt höger och ser att tilda krälar i gräset under oss. ser ut som hon leker tiger med sig själv och hinnar inget byte! haha,helt sjukt. det värsta är egentligen att ingen av oss har någon som helst aning och vart vi var och jag är fortfarande lika fövånad att jag vaknade levande på hotellrummet. höll på bli våldtagen av en äckeltaxi gubbe och hans kompis för att jag ville ha gratis skjus hem. smart drag även där micaela wester. julis drog en handtralla på en golden retriver och blev kär i en vildhund som aldrig slutade förfölja oss. vi skrek tills halsarna blev hesa, vi skrek tills tårarna sprutade, vi skrek medans vi skrattade och vi skrek som fa-an medans vi dansade. low, lollipop, beautiful lie, kissed a girl, disturbia, when i grow up, pussy pussy och tusen andra låtar taggade upp oss varje kväll till att supa tills spriten tog slut och dansa tills musiken tystnade.

jag skulle kunna skriva för alltid för det finns så jääävla mycket att berätta men jag avrundar här eftersom jag ändå inte förväntar mig att någon kommer orka läsa hela. vill bara ha något att läsa när jag sitter och fryser i januari-stormen i vinter. gråta och längta mig tillbaka.

och jag tappade servetten. hade jag inte farit tillbaks om 6 DAGAR hade jag aldrig förlåtit mig själv. vill se era miner när vi springer upp för trappan på andra våningen. I'll be there, oh yeah!

NU TAGGAR VI!!





tack för allt.

better then forever

det långa, välbeskrivande inlägget om hur jävla underbart mitt liv varit dom senaste veckorna kommer. men inte nu när jag sitter här bakis med noll sömn hängandes på ryggen. jag har vart full två veckor i sträck och det här är det bästa jag gjort. efter fyra timmar i umeå vart det en prommis till resesäljarna för att boka en ny resa. resan är nu bokad och om åtta dagar lämnar jag umeå igen!

då bar det av!

HEJDÅ UMEÅ! :*


idag smäller det

när jag vaknade imorse hade jag seriöst sand i munnen. vin och öl igår. för pengar jag inte har. inte okej. det var iallfall jätteroligt! men, känns mindre taggat att vara bakis idag. dessutom eftersom denna dag har jag sjukt mycket saker att göra. alltså sjuuuukt mycket och jag har inte ens gjort hälften! och när jag kom hem nyss sätter jag mig och ser linas kvällsbok. hahhaha sjukt dålig men min hjärna fungerar inte idag. funderar på att ta det lugnt hela dan och missa planet ikväll. hahaha NOT

jag far ikväll!!! weihiooo

några bilder från igår.....
alla får inte visas offentligt ;)
       

tomorrow never dies

eh okej, imorrn far jag? jag tror inte ens på det själv, så glad är jag!

imorse gjorde jag slingor, puss på annica det blev jätte bra! och sen for jag till stan, shoppade massa onödiga saker idag med, men jag totalt älskar det. "det sitter ju inte i perngarna" som jag hörde hela går-dagen. haha

är iallafall sjukt fattig nu. tog ut 7000 och växlade till turkiska idag. shit alltså det är många jobb-timmar bakom dessa tusingar alltså. och jag ska lägga dom på .. sprit. taggat!

ikväll blir det .. vin och sedan taket. hade tänkt se bio men det kändes för lugnt och sansat. party!!!

IMORRN FAR JAG?!?!?!?

lalala-laa! 2!!

jag får inte nog av ååååh, två små dagar. puss!

hängde med kussen i massa timmar igår, fett med nice! två lattar och en cheese senare satt vi i kylan och längtade värre än någonsin. nu ses vi nästa gång i värmen baby!

allt är planerat in i minsta detalj till avresa nu och det gör bara att det känns ÄNNU närmare! nu ska jag klä mig och göra mig iordning, gitta till stan och träffa jennifer och hänga med henne idag. sen tillbaks hit till daddy, äta här och sen få skjus till obb-håla. där ska jag tvätta, packa och styra upp massa bra musik på mp3n. skriva en inköpslista för tisdagen hoppas jag hinna med också. tisdag då, vakna, ta bussen till strömpilen och göra slingor klockan tio. ta bussen vidare när jag är färdig in till stan och träffa jewlia och jenkan. där ska vi inhandla det sista såsom bodylotion, solkskyddsfaktor mm, mm, mm! växla pengar ska vi också! sen hem till obbola igen (mamma ska ha avskedsmiddag för mig. hahaha, tönt) och efter det packa helt finito-klart och ta mitt arsle och min feta väska till stan. kvällen? bio eller festa eller nånting. onsdagen får väl lämnas öppan att göra allt jag inte hunnit de andra dagarna. PÅ ONSDAG FAR VI BRUDAR!!

men som sagt, på schemat närmast står att göra sig iordning. ingen tid att sitta här och lata! so long!

 
snart är jag tillbaks!!! iiiiiiih!

I keep a part of you with me, and everywhere I am there you'll be.

åh jag och jenkan köpte snarra och filmer på hemma kväll och for hem till henne och grät. sjukt så jag flännade (som hon skulle sagt) inte sant. pearl habour var kanske den en av de bättre filmer jag sett i hela mitt liv. så himla fin och åh, fattar inte hur jag kunnat missa en sådan goding. i slutet av filmen ramlade dessutom en packad julla in genom dörren och ville ut på krogen. eeeeeh, nej. miko+jenko satt med svullna nygråtna ögon och mysepys. inte taggade på utgång med andra ord. så, det slutade med att alla tre låg i jenkos säng och grät. julia slutade aldrig dessutom.

idag har wilma varit med mig på jobbet, mindre långtråkigt. så jag gjorde en uppsättning på henne och nu är hon supersnygg. jag är så cool. elina svängde också förbi! den blivande stockholmaren, så det känns som jag har gratis boende hädan efter till stockholm;) lovely! nu kom petra också. alla älskar mig och vill träffa mig innan jag far. ska hänga med felicia ikväll, jennifer imorrn sen ska jag göra slingor på salongen imorrn (!!) och tvätta och packa hemma hos mamma! blir nice. far om tre dagar nu. TRE DAGAR? helt sjukt vad taggad jag är

(kanske råkade jag och jennifer slå vad om att vi skulle vika ut oss i turkiet och kanske var vi as seriösa. hon sa även att hennes galna-turkiet-grej skulle vara att: strula med fyra olika personer så samma krog inom en kvart. aboslut inte omöjligt, vet jag och tro mig jenkan. IM COUNTING!)


just dance

oj vilket röj det var igår. och jag som trodde att det inte skulle vara några folk och att alla var på yran. big no, fett med filk och sjukt roligt. önskar dock att mitt guldfiskminne vore lite bättre så jag kommer ihåg vissa roliga konversationer. haha,det värsta är ju att jag känner mig själv för väl och vet i och med det vilket jävla glapp käft jag jag och med det menas: jag kan ha sagt precis vad som helst! taggat

vaknar imorse. och spyr. va? ofta micaela. nej inte ofta. snarare aldrig. har aldrig någonsin under mitt snart 18åriga liv hänt. har aldrig hänt! och idag? ew. går också in i dörrkarmen och får en bula i pannan. var typ full när jag vaknade. nämde jag att allt detta inträffade då jag var påväg till jobbet? jag hade dessutom försovit mig. så där cyklar jag för brinnande livet i fett hår, gårdagens smink och aningens ranglig på benen kommer till salongen och har kund direkt. sicka säger jag bara, jag hade inte velat vara kund åt mig själv idag.. vart även utelåst i två timmar och lite sånna grejer men det får mig bara att älska denna underbara dag ännu mer!

jennifer kom till umeå igår, puss för det! trodde inte hon skulle komma meeeen, jag hade fel. för hon är här och jag ska till henne snart :) oooch vet ni??! det är bara fyra pluttiga dagar kvar!! ih!

tack för en knasig fredagkväll!

RSS 2.0