happy new year

Paljettklänningen är på, håret är lockat, elina är påväg hit för att hämta mig och jennifer är påväg hit från skell. Trots att det var lite panikångest över detta nyår kanske det slutar bra trotsallt! Ska nu hem till pe, förhoppningsvis hinna sy om min kavaj sen får vi skjus till grubbe, där blir det middag och alkohol hävning sen bär det av till teg på grabb-fest, kan bli intressant, sedan blire mot staden och tc och härja! Jag längtar mest till att få säga att det är 2010, jag är sjukt less på 2009. Fast 2009 har vart ett bra år. Kanske det bästa hittills.


hayatımın zamanı

Idag vaknade jag senare än planerat, bara för att jag och vic lanade gossip hela natten. Men jag hann iallfall en sväng på stan med judebjörnen. Kul att se det lilla djuret som varit i sthlm över jul. Jag hann även inhandla en blus och en väst. JAG HAR INGA PENGAR ENS?? vad gör jag? dunno

Sen mötte jag upp felis och vi gick hem till dom, jag klippte nadia sen bar det av till harrys för släktmiddag. Illa att både min och felis pappa var drunken monkey innan dom ens hade beställt dricka. Hm, antar att de drog en smygis. För er som känner oss, och våran familj, vet ni att när alla westrar möts äre fan ingen lek alltså. f-y-l-l-a. Aja, det var trevligt! Sen hyrde vi film och for hit och mös. Eller myste? Haha, vet inte ens vad det heter. Imorrn ska jag jobba, sen är det nyår. och jagt har fortfarande inga (taggande/roliga) planer för nyår. Vi får väl se vart jag hamnar. Inte på toxen iallfall, det är mitt mål! hahha

Färdigpratat. Jag ska nu sova, hoppas någon annan styr upp nyår ÅT MIG och sedan drömma en ljuv dröm om somamren som kommer. Hur underbart mitt liv kommer vara och hur många underbara nya människor jag kommer träffa. JAG LÄNGTAR SÅ HIMLA MYCKET!!!!!! Och jag älskar att det faktiskt finns folk som är lika besatta som jag! Haha, där ser du mamma!


canon powershot g10

Idag var jag vart ledig, så jag har spenderat dagen i stan, på mellandags rean. Var extremt mycket folk och det var bara allmän kaos. hittade dock en tröja, ett par jeans och en jumpsuit hahah. Jag och vic köpte likadana och nu sprnger vi runt här hemma och bara är extremt coola. Monsterballt. Sen for jag med pappa till media markt och köpte mig min egen julklapp. Ingen av mina päron tyckte väl att jag förtjänat den i julklapp, så 5739:- fattigare är jag. Men sinna så snygga bilder jag kan ta nu. Har lekt op model med pe och vic nyss. och jag är KÄR i min nya kamera. hahah OCH JENNIFER nu kommer vi kunna ta våra efterlängtade omtalade strand/naken bilder! hahahha åh. yes

var även in på resia idag. Dom var hjälpsamma, men det dom sa hjälpte inte mig ett skit. suck

fem av fem toasters!


whats in it for me?

idag har jag lyckats med mycket. Lyckats göra pappa arg, blivit arg, blivit rörd, gjort någon glad, och någon ledsen. Så det skålar jag för ikväll på corone. Ska nu hälla i mig en liter vin på.. fåse vad är klockan? 45 minuter.

Jag saknar dig jennifer

merry x-mas

julen igår sög. jag fick inget bra. eller jo, men inte av pappa som borde gett mig nått jätte bra dyrt och fint. men alla smågrejer var glad. man ska väl inte klaga ändå. är väl lite bortskämd antar jag. kvällen var iallfall hur kul som helst med tjocka westers släkten! felis blev jätte full hihi puss på hon

nu ska jag till mami och fira jul med dom. hoppas på bättre klappar dock...



GOOOOD JUUUL

NENNEBÄZENH

jag fick just jääävligt roliga nyheter hahahhahahahahahahh OMG
guuurl you gotta call me. Saker och ting blev plötsligt väääldigt intressant.
haha.

The reason we chase is lost in romance

Har just kommit hem från jobbet. Inte okej. rest in peace julöppet skulle jag vilja säga, men nej, ack inte. Micaela har ju turen att jobba stängning även på onsdag. Tvi!

Imorrn ska jag ha körlektion, fixa naglarna, träffa flisan (?) och förhoppningsvis köpa nått fint att ha på mig på jul. Nu ska jag krya ner i lopplådan, harÉ


4e advent

Det är alltså fjärde advent idag. Fyra dagar till julafton, och jag köpte bort min sista julklapp idag. superduper jävla skönt. Mötte först upp juden sen mötte vi även julleriet. Mycket trevligt. Inhandlade puder och brun utan sol. För just nu är jag vit utan sol. Skulle dock föredra solen före brunheten, men det var något billigare att springa till bodyshop och köpa en tub bus än att dra på resia och boka en resa. Men som sagt, sjunker priserna 27e.. är jag garran där. Det kommer ju gå pengar hur jag än gör på nyår. Det hör ju liksom till. Skulle ju vara schysst att lämna sveriges gränser, om det så bara vore för en dag! Jag är kräk less


Livin' da vida loca

Detta är första helgen sedan innan jag for till turkiet som jag varit hemma/inte gått ut en lördag. Och jag har noll, alltså nada, zero saker att göra. ska jag sitta här hela kvällen?? -Nej. Vad ska jag då göra?? -Ingen jävla aning. Alla är ute och super och jag är hemma och skrapar ihop mina sista slantar till att köpa dom sista julklapparna. Plus att jag typ har fått infektion i tungan eller nått liknande, vill inte att den ska ruttna (pls, god!?) så jag tänker inte förtära alkohol eller nikotin fram tills den är bra. Detta fattiga/infekterade faktum resulterar i att jag sitter hemma och känner mig ensamast och övergivnast i världen. Kanske ska gå ner och se shrek 2 med sannah. Vad har jag för alternativ liksom?


I want your everything as long as its free

I want your psycho, your vertical stick
Want you in my room, when your baby is sick


Kaos på jobbet när carro är sjuk och man ska klämma in en hel dags kunder på alla andra som redan är fullbokade. resulterar i.. ja kaos. Men det går bra! Jag tycker typ det är kul att jobba under stress haha. När jag kom hem från jobbet gjorde jag något hemskt. Jag signade kontraktet som talar om att allt jag och jennifer får och inte får göra i våran blivande lägenhet. Det är nu igenslickat och påväg tillbaka till hyresvärden. mamma har gått igenom alla papper noga som satan. Hon jobbar ju trotsallt med att gå igenom lägenhetskontrakt hela dagarna, som hon om nån borde väl se om det är något fuffens liksom. åååh, jag säger bara OM(F)GGG!! ska väl punga ut dipositionsavgiften nu ikväll också antar jag. 2000 kronor som jag absolut inte har. Förde just över mina sista pengar till julleriet, jag har iallfall vett att lämna tillbaka pengar jag är skyldig



haha illa att lyssnar på amy diamond - It's my life och taggar sönder. Om två veckor och två timmar är det nytt år! Jag längtar för då känns det inte fullt så overkligt att jag och min soulmate flyttar till paradiset! Åh! YESSSS!

 

 

 


Ingenting är så okomplicerat som med dig

Igår sprang jag i snön från petra till bussen som min judebjörn (väldigt brun för att vara jude) satt och väntade på! Vi for till stan och käkade lunch och uppdaterade varandra om vad som hänt under denna tre veckors frånvaro. Jag fick en jäääätte fin börs! precis som den jag förut fått av henne fast röd (som gått sönder men jag använder ändå) fast svart och ny. Jag är övernöjd! Både över börsen och henne.

Sen övningskörde jag i det värsta vädret ever, höll på sladda, krocka, köra i diket etc. Inte bra. Körde till jobbet, hoppade in för sjuka therese, snäll som man är, på min lediga dag! Och for sedan direkt därifrån till chefen i holmsund där vi hade lilla julafton när jag skrattat bort allt mitt smink x antal timmar senare fick jag skujus hem till obbola. kom då på att jag inte vart hemma sen i fredags. aja! kvällen var iallfall jättejätte trevlig. Och vi fick julklappar! Jag är ju typ egentligen fem år gammal, så jag unde inte hålla mig till julafton. Det var en ursnygg pälsväst, en karaff (?) sån där grej som man typ har vin (vatten?) i. Jätte fin iallfall, och så partyfeet för "partypinglan som är ute och ränner hela nätterna."

Idag har jag jobbar hela dagen, kom nyss hem, blev tvingad att städa, hamnade här. En snabb update om vad som hänt i mitt fasansfullt spännande liv.
Don't hate me because you aint me!


höll föresten på att kräkas när jag käkade middag idag, satt nämligen och läste umegiuden samtidigt. Och vem poserar stolt där på ena uppslaget??
-Jo, jag. Dubbelhaka och ja. kinesögon. Tack Gud. Tur att även victoria var med och hon skelade ahah! Då kändes det lite bättre ;)

Goodnight and go

Har spenderat hela dagen och nästan hela kvällen hos pe. Hon har typ dock inte varit hemma någonting. Men det är typ lungt, då har jag insett hur tråkigt jag faktiskt skulle ha det om jag flyttade hemifrån. Sjukt ensam! Nej, jag behöver mina små mini-me's (det inkluderar dock petra haha!)

Har klippt mormor ikväll, tjänat lite kosing och blivit bjuden på fin middag. Hon är så söt. Imorrn får jag förhoppningsvis träffa min jude och hänga med henne! Sen trafiklektion och sen har vi julmys med jobbet i holmsund på kvällen. så jag måste köpa en jävla julklapp till det också.. kändes.. drygt.

Nu ska jag se hur det går för petra som just ramlade in genom dörren. Hon gör ett tappert försök med att byta taklampa. Hon är också ganska söt. Ibland.

If we hold on together, I know our dreams will never die

The party dont start, til I walk in

Party party igår. klockan fyra hällde jag och julleriet upp först vinglaset och sedan fortsatte allt i en rasande fart. for till älsklingstherese som hade födelsedags/inflyttningsfest vilket var väldigt trevligt. ringde sen min nya bff taxi killen från förra helgen och han kirrade skjus både till och från corran. me like! var btw galet sjukt jävluluskens mycket folk på corone igår. shit. och vi bestämde oss promt för att dansa på scenen. Igen. men jag hade jätte jätte skoj igår! verkligen!

Sen bestämde jag och miss e oss för att det var asvärmt och skönt ute, så vi satt och väntade på skjus till stan i typ en och en halv evighet. Sen fick vi skjus till stan, köpte två pizzor och sen for vi hem till pe. Trodde hon glömt lägga ut nyckeln åt oss, men TUR NOG låg den där hon sagt. Såg paradise hotel ovh åt capriccosa (stavning??) med mycket bea på klockan halv fem imorse. nyttigt. var jätte skoj att fara upp och jobba imorse. inte. Men det har ändå gått bra. Tur att annica var här och hjälpte mig hålla ställningarna.

Snart kommer pe hit sen ska vi typ fara och hälsa på miss e på jobbet sen blir det lucia mys! glögg och lussäbollar blir gött. och det bästa utav allt!! JUDEBJÖRNEN KOMMER HEM IMORRN!!!!!! som jag har längtat

(jag var btw påväg att pissa i en pissoar igår. Befolkad alltså.)

pretty woman

Igår färgade jag petras hår efter jobbet, hon är no longer blondie! sen for vi hem till mamma i obbola, rensade huset på godsaker osv. Hon kom även och hämtade mig efter jobbet idag så tog vi oss en tripp till obbolahooden. Imorrn är det fredag och jag kan helt seriöst inte för mitt liv fatta hur tiden kan gå så jäävla snabbt. Jag måste köpa julklappar! Och bestämma med mine homegirls vad som händer på nyår. Lånade iallfall miss e som modell idag på jobbet. Det gick bra. Typ. lite övning på det där så, sen blir nog smäck! Det är som fördelen med att ha en snygg modell, svårt att misslyckas ;)

Nu ska jag gå och se vad det är för skit pe ser på tvn. (hahah skit & pe) hehe. nämen sen ska jag väl sova och ladda för en fin fredag. Som förövrigt kommer spenderas i obbola. ensam. woho.




allting vi gjorde den dagen, vill jag göra om


yakın bir gelecekte...

Dont look back and ask why
Look forward and ask, why not?


Dagen har spenderats med flisan. Inte en dag för tidigt alltså! Måste styra upp våra dejter oftare, verkligen. Jaja, det är alltid lika trevligt när det väl blir av iallafall. Vi har pratat om sommaren och minnen och jag läntar mer och mer varje jävla sekund som går! Och, dada-dam-damdamdaa-aa när jag kom hem till mamma nyss (familjen är i egypten) låg det hur mycket post på bordet som helst, gick igenom den och hittade en brev till mig, slet upp det och whalla! Där i låg vårat kontrakt för en utav lägenheterna nästa sommar! shit så verkligt allt plötsligt kändes! WEI! Där låg även en paket från asos med en snygg klänning. Perfekt för sommaren! ehee.

Nu ska jag göra allt jag inte får göra när alla är hemma. Typ ligga hela nätterna framför stora tvn och se satc eller sova i mamma och anders gigantiska sköna säng! Jag älskar att vara ensam hemma!





















edward cullen song

Berättade för jenjen om min roliga klippning i fredags på en kille som hette edward collin (skämtar inte) en del av mig hoppades ju att twilight stjärnan skulle glida in och sätta sig i min stol. Var dock inte han, men den här sången är den roligaste jag hört i hela mitt liv. skrattade som en get.




har även hänt en annan rolig grej denna kväll! haha. men jag orkar typ inte ens skriva det, alla klagar ändå att att jag bara skriver om alanya i alla inlägg. satt, ja. vi lämnar det. Lyssna istället på edward cullen song och var avundsjuk på mig som är ledig imorrn. bah bah!

Every girl in here wanna be her

Igår promenarade njag i regnet till stan för att möta upp nenne som kommit från skell och hälsat på! kan ju informera er om att inte setts sen turkiet. var på tiden alltså! Vi gick på stan för att köpa julklappar. Slutade med att vi köpte saker till oss själva,endast. Käkade lunch och for hem till mig. gjorde oss i ordning i typ, ja.. 4 timmar? Utan framgång haha! Sen for vi till ks på haga och sen även en snabbvisit hos Petern (?) där det vankades lagfest, tillbaks till ks, taxi till corran och ännu en galen utekväll! Måste berätta om det sjukaste slutet ever också. skulle ta taxi hem från max, hoppar in i bilen och blir typ homie av rang med chaffisen. När han kört hem mig sa han att han slutade, så då hängde vi hos pappa (RANDOM!!!?) sen ringde nenne och var döende ochy ensam utanför corran, så vi for och hämtade henne på universitetet, sen körde han hem till pappa igen. Stog och rökte och hade trevligt. och betalade ingenting heller. Vilka förmåner jag kirrar whalla! haha. Ganska skön kommenter från julleriet idag "Meh! Så himla knasigt. Var han snygg? Ålder? Turk?" Givetvis var han inte svensk, haha verkar som jag omedvetet bara kommer bra överens med turkar av olika slag. Kan ju även tala för att jag blev utsatt för frieri i rökrummet igår. Inte varje dag man blir våldhånglad och typ jagad. Eller? Typ i turkiet? Föredrar att inte bli det på corona iallafall.

Nu ska jag gå och kolla på medans pe och wilma bakar lussebullar. För jag är så jävla bakis idag att jag inte orkar lyfta ett finger. Jag kan dock äta dom sen, nemas problemas!

hahahahhah jennifer måste bara berätta världens sjukaste!! Slumrade till på soffan när jag såg tv (som jag förövrigt gjort exakt hela dan) vaknade och var säkert, alltså hundra procent säker på att reyhan satt vid min dator. hahaha, det var helt sjukt. typ det äckligaste jag varit med om. Självfallet var jag tvungen att gå och kolla, men dock var inte riktigt fallet så. Det fick bara världens jävla känsla av att han var här och ja. Var ungefär en sekund ifrån att ringa dig och berätta hur avundsjuk du borde vara på mig! Tänkte att jag för säkerhets skull bara skulle kolla först, men ja. då kom jag som på att jag typ förmodligen fortfarande var full eller dyl

A victory on your own

Idag har jag jobbar, första dagen på hela veckan. har även kört bil. körskoleläraren tycker jag är en gud, jag tycker jag är värdelös. Efter jobbet for jag pe och miss e till vilas utförsäljning, inhandlade mig ett par paljett leggings och en kofta med också nå paljett trams. men fint! Sen for vi hem och färgade e's hår. Nu ska jag sova, för imorrn ska jag upp och fara till jobbet innan jag börjar jobba för att någon FÖRHOPPNINGSVIS (annica!!?) kan hjälpa mig att fixa mitt hår. Utväxt och blaskigt. fifan

Imorrn kommer nenne, och vi ska hålla om varandra och sova sked hela helgen! mysigt!



den här klänningen ska jag nog ta när jag går till jobbet imorrn. endast alltså. vädret tillåter ju iallafall

so where do we go from here?

Jag har ingen aning om vad jag ska säga om  oss nu. vilka oss? precis. finns inte något sådant längre, och har tyvärr inte gjort det på ett tag. Men det är klart tydligt att man har olika prioriteringar i livet, jag var tydligen inte en av dina. Ditt val, din förlust

Annars har jag shoppat julklappar idag! är så himla stolt. Har köpt till både vickan, wilma och sannah. pe och jag har bestämmt att vi inte ska byta (SKÖNT) och sen har vi bara mami och papi kvar. så underbart! Köpte två julklappar till mig själv som jag absolut inte fick också. men nyheterna på nicole lockade för mycket så det blev en ny skinnjacka med nitar! (ja, jag tror fortfarande det är sommar) och en ny svart skinnväska med nitar. är helt inne på helt nit-grejen kan jag lova. totalsåld! Nu ska jag se paradise och sen imorrn har jag körlektion! Hejs svejs

Where do you go when your lonley?

1 december

Det är redan december!? jag har noll julstämning, inhandlar noll julklappat, tagit fram noll vinterkläder, har noll planer för jul OCH NYÅR. jävla skit månad. och jag vet fortfarande inte vad jag vill göra på nyår. nu börjar alla planera hit och dit och om jag dissar allt kommer det sluta med att jag sitter själv på nyår. skoj. jag skulle typ vilja styra världens största husfest. men i vilket hus? pax inte mitt. pappa har typ portat mig från det för all framtid. eller fara utomlands. stockholm. göteborg. sundsvall? jag är seriöst vart som helst snart. kraven sjunker ju redigt känner jag. men det är ju bara för att jag inte föddes i en miljonär familj! och det suger! annars vet jag ju faktiskt exakt vart jag skulle dragit

jag har ätit blåbärskräm sen i lördags, endast. tungjävel som är stor svullen och öm som satan. jag säger som jag sa till min chef, skulle jag pga av infektion eller nått annat vara tvungen att ta ut den, skulle jag aldrig ta om det. never. jävla cp tunga. nu är den dock där och jag är as nöjd, men jag skulle aldrig palla att göra om allt igen. fifan. läspar som ett cp gör man också. kul. pratade med frida idag och hennes tunga var inte alls nå ond tydligen. hon kunde käka redan första dagen. kul att bara min är mongo tjock och ond då. åååh. jag vill bara att det ska gå över. nu!!

Imorrn ska jag träffa kryddan. var typ x antal månader sen, så det känns som bra. ska även försöka styra upp lite julklappar. för bara för att jag inte vill ha december verkar tiden ändå gå framåt. det är iofs positivt. snart kommer pe, ska leka med henne ikväll! so long

"oohh how are you my bitch"



i helgen kommer nennebäsen!


RSS 2.0