13

"Mistakes are painful when they happen, but years later a collection of mistakes is what is called experience"



Jaha, nu har jag invigt min nya turbo-dammsugare som kostade mig 1300 svenska riksdaler. Kanske det tråkigaste inköp jag någonsin gjort i mitt liv, men nu har jag inte ens sällskap av dammråttorna längre.

Dagen har jag spenderat till att sova och se the last song. och helveeeeeeeete så jag har grinat. Jag och sannah låg och formligen forsade ner sängen med tårar. Gud vilken fin och underbar film. Buhu.

Imorrn ska jag jobba sen ska felis komma hit och döda tid och hjärnceller med mig, jag är nämligen ledig på tisdag och har en bag in box i kylen som inte får bli gammal! Perfekt match! Imorrn får jag förhoppningvis svar angående intervju också!
Håller även tummarna för my brotha hela morgondagen!



Taget dagen innan jag for hem! Saknar vårat gulliga sovrum med de nya rosa påslakanen haha. Om 13 dagar sover jag där, brevid dig igen. Kan jag vara nått annat än lycklig?

Kvar i nått jag lämnat

Och jag firar denna fredag med att skita i att båda städa och tvätta och istället, bada, göra hårinpackning, ansiktsmask, raka benen, måla tå+finger naglar, färga bryn och fransar. Så himla fräsh jag känner mig! Var tvungen att unna mig själv lite lyx, då mamma tvingar mig att köpa en dammsugare imorgon för mina sista pengar...

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Underneath it all

Haha! Idag på jobbet, när jag var på toa och skulle dra på mig shortsen igen var fickan som alldeles knölig och jätte konstig, stoppade ner handen och hittade 55 lira! Fatta att jag hade dom där hela tiden? Fatta hur mycket jag faktiskt behövde dom i slutet!? Men lite känslomässigt tårögd blev man när jag exakt kommer ihåg kvällen jag stoppade dem där, kommer även ihåg exakt vem jag anklagade att mina pengar var borta.. Haha åh, stackars.

Wellwell, imorrn ska jag äta plankstek mahaha

Never let the truth get in the way of a story!

Idag gick jag och Onur till skatteverket och fixade personbevis, fanns dock typ 18 olika, var jag inte beredd på? Men jag hoppas vi skrev ut rätt iallafall. Sen åt vi lunch innan jag for och jobbade, vi hade shoppingkväll ikväll så kvällsöppet till tio! Ett par kängor han jag köpa med mig innan jag tog bussen hem också. Värsta Mc-bruden juuuu

nu ska jag tvätta bort sminket, lägga mig i min alldeles för sköna säng och tagga inför jobb imorgon! städa borde jag göra, men det får bli fredagsnöjet. Städ & tvätt. Laila frågade idag hur vuxen livet var. Där har ni svaret; Städ och Tvätt.


Alanya -10

Har just skickat foton för framkallning,och kom då på hur ooootroligt mycket kort jag har. Det är typ helt sjukt. Så jag hade tänkt dela med mig av några, för det har ju ingen varit bortskämd med!


Wishing I could hold you tight

Idag har jag jobbat nere i stan med Carro, mys. Sen mötte jag upp julleriet och vi köpte middag på ica gourmet och drog hem till mig och catchade up! Sen kom Viktor och dom skulle kolla på lägga, vi kanske blir grannar efter helgen! Så himmelskt roligt det vore liksom. Så nu har dom farit och jag ska duscha för mitt hår är rå-o-fräsht. Nyss pratade jag med my man som berättade att huset nu är total renoverat hahaha. Petra, så du har inget val det blir släktträff i turkan nästa sommar!

Imorrn börjar jag två. Gud så skönt! Sova ut, och träffa onur och sen dra till jobbet! Och fixa personbevis som tydligen inte alls behövde vara stämplat :) Skönt! Och, jag har fått mitt Ica-kort! CREDS TILL MIG! Har dock inte kommit i underfund med hur mycket det kommer användas, är ju inte super kul att laga mat själv har jag kommit fram till??

Ikväll pratade jag och julleriet om bäbisar! Så himla mysigt. Jag har ju som redan en bäbis, min jätte bäbis, Julia. men vi har gjort planer om när vi ska styra våra barnvagnar tillsammans. Mye koseligt! Tills dess får jag väl lägga beslag på Linas baby eller nått :) Jag önskar verkligen att jag hade typ en liten lillasyster eller så!? Så himla mysigt det vore med en baby att pysslas om och gosa med!


Sleepless.


weho! 18 dagar!!

idag bokade jag biljetten, eller rättare sagt biljetterna till turkiet! Skulle självklart bara ha en, men sen gjorde jag EXAKT samma misstag som med asos-klänningarna i sommras, beställer en till gång när jag inser att det inte funkar. Dumma jag, lär jag mig aldrig av mina misstag? Så lunchen spenderades i deturs telefonkö för att avboka den ena biljetten. Som sagt, bara jag som alltid lyckas. Men nu är iallafall biljetten bokad och jag är överöveröver lycklig. Om 17 dagar tar jag buss (...) till stockholm efter jobbet, och hoppas av på arlanda, tar flyget 07.30 till antalya och möter sen min saknade älskling på flygplatsen klockan halv ett! Det går inte beskriva hur glad jag är, det är nog ingen som fattar!! IIIHHH!

Imorrn jobbar jag i stan, sen ska jag träffa julia och köpa nån mat sen gå hem till mig och mysa! Det var ju som ett liten tag sen.. Ska bli mycket mycket kewl. Sen på torsdag har vi shoppingkväll på strömpilen, så jag börjar inte förens två. Då ska jag bege mig till skatteverket och skaffa stämplat personbevis och sedan ska jag luncha med Onur.

Och idag har jag äntligen fått mitt internet. Orkar inte ens berätta egentligen att jag har köpt värsta familjeinternet modemet när jag trodde det var en dongel.. Jaja, thats me. Undra om jag kan göra nånting rätt nån gång haha? hämtade ju även dvdn från obbola i lördags för att kunna se sex and the city eftersom mina kanaler inte funkar. Jaa, när jag kommer hem, kopplar in skiten och slänger mig i soffan inser jag att jag glömt scart-kabeln hemma. Så, ja. You can't have it all som jag brukar säga! Jag är ju bra på mycket annat? eller nått sånt.

Idag har jag invigt min ugn! Efter jobbet for jag och Carro och handlade på maxi, sen körde hon hem mig och jag gjorde potatis, morötter och rödbetor i ugn. SUPERBILLIGT och typ helt ok gott. bra för min budget, då jag nu valde att ta mina sista pengar och dra till turkiet. Tjooba!

Jag är iallafall jätte glad idag, det kanske inte framgår så väl men jag sitter typ och ler för mig själv! För på hemvägen, så spenderar jag nämligen 20e och den 21a i stockholm med min älskade syster. Tror inte livet kan bli så mycket bättre nu. Och igår ringde min karl och sa att han fixat pass, så snart är visumbiten klar också. ÅÅÅH, så lycklig jag känner mig! Puss på livet!












A thousand miles seems pretty far
but they got planes and trains and cars,
I'd walk to you if I had no other way.
Our friends would all make fun of us
and we'll just laugh along because we know

that none of them have felt this way.

Hold me like a pillow, make me feel right

Nu sitter jag hemma hos mamma i obbola, ska hämta flyttkartonger och köra till lägenheten. Ytterst roligt. Fatta hur ensam jag känner mig egentligen. Min pojkvän befinner sig i turkiet, min syster befinner sig i stockholm, Jennifer  i Skellefteå, Jeya i Asien. Och om två månader far typ hela min släkt till Thailand. Det känns som att nån har glömt mig kvar!?

Jag fick iallafall en ny, 42" platt tv av mamma och pappa igår, så det ska jag sysselsätta mig med i vinter. Och eftersom comhem faktiskt lurade på mig det fetaste paketet jag kunde köpa när jag egentligen bara ville ha ett vanligt enkelt bredband tycker jag de kan rappa på sina feta arslen och skicka det till mig! Jag saknar internet yaa

Jag har verkligen ingenting vettigt att skriva. Det enda som är roligt här i umeå just nu är jobbet och alla underbara där!
Tur jag har er! ♥

Don't panic

Nej, jag har inte dött. Jag har flyttat hemifrån, jag har varit på avskedsfest för jennifer, varit på ikea och köpt massa grejer jag behövde och inte behövde, jag har fått heltidsanställning på världens bästa jobb, jag har flyttat grejer, spikat i betongväggar, skaffat ica-kort och massa andra grejer som ger vuxen poäng! Även har jag letat resor lika besatt som jag var i julklappar när jag var liten. Och bra har det gått, den 13 november far jag förmodligen till turkiet, konya och min älskling. Just nu känns det som jag skiter i allt annat bara jag får träffa honom nu. Dessa telefonsamtal vi har kostar nämligen mig skjortan.

Det är som så komiskt, jag trodde aldrig jag skulle bli den som är den liksom. Jag har alltid hatat alla kärlekspar som plötsligt ger upp hela omvärlden bara för att vara med varandra. Nu förstår jag helt varför.

"självklart vill jag träffa den enda killen som lyckats fånga min dotters hjärta" -Sant. Mamma fick mig att inse att jag aldrig varit kär förut. Kanske därför det slog till fem dubbelt efter tjugo år.

17 oktober

ÄNTLIGEN är gesällen avklarad och klarad. gud vad skönt, underbart fantastisk och alla andra ord med samma innebörd.

imorrn ska jag till ikea och göra av med pengar jag hellre skulle åka till tukiet för.

teenage dream

I finally found you
My missing puzzle piece
I'm complete.




Som jag berättade igår så hade jag ju fixa billigare utlandssamtal, väl behövligt då jag definitivt inte är gjort av pengar längre. Kung tänkte jag så igår när jag ringde, pratade i ca en kvart och det kostade två kr. ETT KAP ALLTSÅ! Trodde jag. Tills idag då jag ringde, pratade i 24 minuter och det drogs 160 kr!??! Imorrn ska jag skälla och kräva dem pengarna tillbaka. Ursh så arg jag blev.

Ikväll har jag iallafall lånat mammas bil och kört fram och tillbaka till obbola med kartonger. imorgon ska jag nog sova i lägenheten! Har tusen saker att göra imorrn och framöver, städa, packa, köra grejer, packa upp, köpa nytt osv. Men det blir fint, riktigt fint!

Idag har jag hängt med el jew hela dagen, hon far till asien och luffar runt med tre kompisar i fyra månader (tror dock hon komma hem tidigare hihi) på tisdag och hon kommer verkligen saknas och lämna ett stort tomrum efter sig. avskedsfest för dem på lördag, blir dock nyktert för mig i och med gesällen, får väl agera fyllechaffis och tjäna kosing i guess! Imorrn ska jag terrorisera turken (onur) han får mig alltid på gott humör! och så ska jag hämta min soffa jag köpte idag och så ska jag köpa massa grejer med pappa till lägenheten!

Godnatt!

I know that life wont wait for me

grattis lillasyster 15 år! Du får fortfarande inte köpa folk öl, cigaretter eller gå på krogen, men, du får numera lagligt köra moppe och ha sex! helst inte samtidigt.

idag har jag vart på jobbet och hängt, klippte pappa också. sen hängde jag men onur resten av dagen! Är så kul att lillgubben har kommit till umeå :') hihi! vi fikade och snackade skit, det var mews. sen gick jag på telia och fixade så att jag nu ringer asbilligt till min kärlek. Så det blev ett långt samtal och jag hade mest bara gråten i halsen hela tiden för att jag saknar honom som gud vet vad. jag hoppas verkligen jag kan skrapa ihop lite pengar och komma och hälsa på honom snart. I november är planen. Btw, sitter jag på migrationsverkets hemsida, svenska ambassaden i ankaras hemsida, skatteverkets hemsida och även facebook och nathalie typ proffs på visum, för att försöka fatta mig på vad jag ska skriva under och vad han ska skriva under, vad jag ska skicka osvosv osv. åh. jag har gett mina hjärnceller för mycket alkohol i sommar:( jag fattar inget.

imorrn ska jag köpa fyra stolar, en tvbänk och en fet bäddmadrass till min säng så kanske man börjar få lite sömn snart. känns bra för min ekonomi, nat. men sen ska jag träffa juden och det känns underbart för henne har jag verkligen saknat.

torsdag kommer petra och på lördag har jag efterskotts-kalas för mig. hoppas jag får massa presenter jag behöver så jag slipper köpa allt själv (A). på söndag har jag gesällen och sen kalas för lillasyster. på måndag far jag och mor till ikea och på onsdag börjar jag jobba. det händer grejer nu, och det älskar jag! jag hatar att vara ensam och inte göra nånting, då tänker jag och känner efter för mycket och det gör mig bara ledsen.


hade varit kul att dansa till number one...

.


Allting vi gjorde den stunden, vill jag göra om.

Gud vad jag har saknat mitt jobb och alla mina fina arbetskamrater! Började dagen med att bränna upp mina sista pengar på fönderlampor, sänglampor, taklampor med mamma. Fyfan vad dyrt, flytta aldrig hemifrån, det ruinerar en! Och då köpte jag liksom de billiga grejerna idag. Har kvar soffan, tvn, tvbänken, soffbordet, köksbordet och kökstolarna, sängbord. kul va? jag kommer få bo i min nu ekande lägenhet, ett tag till känner jag..

For sedan till headline där jag inte varit på tre månader (!?) säger som laila dock, att det känns som förra veckan jag traskade in där. Men det var jätte skönt, man kände sig direkt som hemma igen :) Ska hänga där hela dagen imorrn med tänkte jag. roligare än att döda tid här hemma ensam. dessutom ska jag flörta till mig en uppfräshning av mitt hår någon dag, som inte har färgats på 2,5 månad eller klippts på 4a månader.. kan knappt kalla mig frisör i nuläget.

nu ska jag skita i att jag inte alls har pengar och ringa ett dyrt samtal till turkiet och min älskling. Jag behöver det.




känns lite overkligt att detta var för nio dagar sen, min 20års dag!

Tears are the words that hearts can't say.

Återigen hemma eller rättare sagt i sverige, hemma känner jag mig någon helt annanstans i världen vilket alla nog förstår.

Gårdagen var den jobbigaste dagen i mitt liv, och den fick mig att reflektera över att om hela jag är gjord av tårar? För jag slutade aldrig gråta. Det kom så hejdlöst mycket tårar att jag knappt kunde andas, hur mycket Mete än torkade bort dem. I natt ska jag sova ensam för första gången på jag minns inte ens när, och jag gruvar mig. Jag behöver din armar omkring mig och mitt huvud på ditt bröst.

Förlåt vänner och familj att jag inte svarar på sms och samtal, men ni vill ändå inte prata med mig just nu.




Ekim

Jag vıll ınte att det ska vara oktober. Idag ar mın allra sısta dag ı konya pa ett bra tag framöver, famıljen ar jatte ledsen och pax jag med, jag blır ju behandlad som varsta prınsessan har haha (A) Imorgon far jag och m tıllbaka tıll alanya, sover sısta natten ı lagenheten, sen kommer tva snubbar för besıktnıng och lagenheten, stadnıng och överlamnıng av nycklar. sen kör han mıg tıll antalya :'( vagar ınte ens tanka pa hur mycket jag kommer att grata. har ıallafall fıxat och trıxat och kollat över att han förhoppnıngvıs följer med en vecka tıll sverıge ı mars efter jag varıt ı konya och ıstanbul en vecka. da skulle jag vara lycklıgaste flıckan ı varlden.




Friday night beneath the stars
In a field behind your yard
You and I are paintin' pictures in the sky
And sometimes we don't say a thing
Just listen to the crickets sing
Everything I need is right here by my side
And I know everything about you
I don't wanna live without you

I'm only up when you're not down
Don't wanna fly if you're still on the ground

It's like no matter what I do
Well you drive me crazy half the time
The other half I'm only trying to let you know
That what I feel is true

And I'm only me when I'm with you.


5e oktober

nu ar jag aterıgen tıllbaks ı konya efter nagra underbara dagar ı alanya!! började med att jag, alsklıng och bror bılade pa morgonen för att vara framme ı alanya ı tıd för att möta petra! For tıll lagenheten och hangde ett tag eftersom vı var lıte snabbare, sen tog vı bılen och hamtade henne pa otogar. efter jag bamsakramat henne klart, for vı pa mıgros och handlade, sedan for vı hem och at pızza och gıck sedan tıll stranden och badade. lıte mıssöden fıxar saklart klantskallen mıcaela, men det löser sıg förmodlıgen ı eftermıddag! sen hem, petra smınkade mıg, vı drack vın och gıck sedan ut ı ett dött alanya. (jag ar ju lıksom van, men petra gıck verklıgen runt och sa ınget annat an "alltsa shıt, det ar ju verklıgen SA lıte folk!?" "det kanns saaa galet att vara har nar varannat stalle ar stangt blablabla" men det var trevlıgt anda, hangde pa carısma hela kvallen da qg var sönderproppat, as usuall!

vaknade dagen efter, först av alla saklart. tvıngade upp petra som var heeeelt död. sen skulle vı ga pa stranden och försöka fa lıte lıte lıte farg tılls man kommer hem, men ack, sa var det moln och regn. just typıskt lıksom. sa vı chıllade bara, sen for vı pa bılfard upp tıll bergen, kollade pa utsıkten och blablabla, jatte fınt. körde ın ı bergsvaggen ocksa, det var en ny erfarenhet. petra blev lıvradd hahha, lıllgumman. ıngen blev skadade, förutom bılen.. vı for ıallafall hem efter den lılla bravaden, petra gjorde mıg vacker, sedan for vı ut. fıck spelat happy bırtday, massa kramar, massor med mıntu och vodkabull och fıck dansa tıll number one. en kanontrevlıg kvall, tack vare petra! jag ar sa hımla lycklıg att du kom, det var den basta presenten jag kunnat fa.

vaknade ıallafall pa söndagen, jag först ıgen, som vanlıgt. fıck tıllslut upp mın man och vı gıck och handlade pa mıgros och lagade sedan frukost at sovande bror och syster! sedan var det tyvarr bara att köra petra tıll antalya och flygplatsen :( efter det körde vı tıllbaka tıll managvat, sov en natt hos açe och nedjo dar, och tog sedan bılen mot konya pa morgonen ıgar.

ıgar trodde jag att jag skulle fa somna ı hyffsat normal tıd men da kom ecır pa ungefar klockan halv tre att han vılle ta dıt alla sına unıversıtetskompısar sa att jag fıck traffa dom... eeeeeh, OK. vı for och hamtade dom, lagade mat sısadar fyra pa morgonen och sen nar jag tankt lagga mıg vıd sex för en utav turktjejerna varsta ont ı huvudet och sedan börjar hon skada och kan ınte snadas. jag fıck panık och vılle helst bara rymma faltet, men det kunde jag ju lıksom ınte. nagra av kıllarna tog ıntıatıv och barde ner henne tıll bılen, sen for vı tıll sjukhuset och hon fıck tva sprutor ı röven och sen madde hon kalas ıgen. fattar ınte vad som har för super medıcıner har men hemma ar man typ halv döende nar man far tıll sjukhuset och andra far man bara konstaterat "du kan kombınerna en ıpren med en alvedon, valdıgt effektıvt!" bullshıt. jaja, galen kvall ıallafall. somnade kanske sju? och fıck sedan vacka mın karl 08.30 för att fara tıll jobbet. skulle ınte vılja vara han ıdag. jag sov vıdare tıll klockan ett jag ;) hıhı.

nu ska jag göra natt vettıgt, ınser att det bara ar en massa pladder jag skrıver anda haha. hoppas nu har det bra och saknar mıg massor, för snart komemr jag hem! pussar!




RSS 2.0