But hell, I love your voice

Mamma tyckte det var konstigt att jag faktiskt skulle få fint väder på mina lediga dagar. Mannen en trappe upp brukar ju annars straffa mig med regn? Denna tisdag, just bara för att det skulle vara kanonfint på min lediga dag bestämde han sig för att gör carro sjuk och låta mig jobba istället. Han är en riktig jäkel på att inte låta mig på lapa sol iallafall, det är ett som är säkert. Anywho, imorse for jag in till stan hämtade ut 3 månader anti-baby piller, tänkte att det blir för mycket om tre stycken på jobbet ska vara mammalediga i höst liksom! Så jag får vänta ett tag med mina bebisar! mahaha

Nu ska jag hoppa i lopplådan, peace!


How do you do

För er jag inte talar med varje dag vet nog inte heller om mitt missöde med asos. Beställde klänningar förra veckan, eller skulle beställa klänningar rättare sagt, men mitt kort funkade inte? fast alla mina alanyapengar vilar där liksom? Fattade inget, ringde banken och dom sa bara att jag skulle prova igen, vara helt säker på att jag skrev allt i rätt ordning osv. Sagt och gjort, jag prövar igen. Och igen. Och igen. Funkar fortfarande inte. Jaja, dagen efter ska jag gå in på min internetbank och ser bara asos, asos, asos blablabla. Ni fattar. Då har alla mina misslyckade försök, plötsligt av sig själv vaknat till liv och blivit genomförda!? Så jag har nu typ fem dubletter klänningar påväg hem till mig. Och eftersom jag köpte på rean är det ingen bytesrätt. Tror ni att asos fått glada mejl av mig, så tror ni fel.

Imorrn ska jag jobba fast jag ska vara ledig, carro är sjuk, så krya till henne! Och det enda jag hade tänkt göra var att jobba med min solbränna. Men den kan ju faktiskt vänta. Jag ska ju trotsallt flytta till turkiet!? Hehe. Får inte nog av att säga det. Och för er som bryr er, är mitt rum just nu en så katastrofal bomb att jag knappt ryms här själv. Det är kläder exakt överallt.

Dagen spenderades med heidi. Vi sprang och köpte jordgubbar barfota i solen och satt på min altan hela eftermiddagen. Ibland är svensk sommar inte fy skam den heller må jag säga. Sen kom mamma hem med massa tapet böcker, så nu har jag valt tapeter och golv till mina nya lägenhet! Det kommer blir så himla bra! Sex av fem toasters!!


I need somebody to go to

Midsommar var kung. Solen stekte våra kroppar medans vi fyllde på dem med jordgubbsvin, rosé och jordgubbar. Fin besök, och obligatorisk grillning, fyllesnack, qg musik och massa fuldans. Imitationer som att bossen stirrar och jen går low. Jag älskar att vi snart intebehöver imitera längre. Tack alla för en perfekt midsommar.

Det första vi tre kvarblivna brudar gjorde när vi vaknade på lördagen var att slå igång grillen, klockan nio på morgonen agerade jag grillmästare och grillade fläskfilé och halloumi. Fullt normalt? Bakis frukosten åt vi ute på altanen i hopp om att solen skulle vara med oss men icket. Blev en lördag i min säng istället. När jag var körklar for vi på maxi och köpte allt vi var sugna på. Avrundade detta med att fara till pärlan och köpa den dyraste och fetaste pizzan dom hade x3. Spenderade denna kväll i obbola, nerslagna och däckade i varsin soffa, där även jag och jennifer råkade somna för natten, vaknade sju imorse av att min nacke var lika krokig som en ostkrok. Schteeeeek hela dagen med kokosolja, sen tog vi bilen ut till mamma och anders stuga, där dom bjöd på utegrillat i solen. Sen vila's utförsäljning, plockade upp juden först, sen lämnade jag jennifer och pe på busstationen och viknade dem hejdå. Tills vi snart ses igen! Så, nu vet ni exakt vad jag haft för mig. Vilken underbar helg! shanx for that!

Imorrn har jag mindre trevliga ärenden att uträtta. Vilket innebär att jag ska ta kvart över sjubussen till stan på min lediga dag. Men, helt klart behövligt. Annars vet man aldrig vad jag kommer hem med maha



Midsum

I morrn ska det vara strålande sol. Synd att jag ska agera chaffuör hela jävla förmiddagen, men det blir att börja klä av sig i bilen påväg från hissjö och sen formligen hoppa ner i bikinin och hälla upp en glas viiin. Så underbart. och lördag ska jag också tvinga alla mina undersåtar (jen&pe) att steka hela dagen. Dricka vin även då. Har fått tre flaskor vin av jobbet inom loppet av två dagar, så jag har en del catching up på den fronten! Dricka alltså. Då även petra köpt vin till mig, och jennifer. Dessutom är detta mina vänner, tro det eller ej, sista gången jag kommer festa i sverige på ett bra tag framöver.
Så ihelgen kör vi all in, dag som natt, alanya style sugar-sugar! mahaaa


Såhär full och glad ska jag vara imorrn!

Det man inte vet, har man ingen aning om!

Vad jag och petra leker när ingen ser på: TURKAR!! hahahah. En helt vanlig dag i oktober hemma hos familjen wester. Jag saknar dig, och imorrn ses vi!


a dream is a wish the heart makes

helt underbar dag i solen, spenderade den först med tia eftersom törnrosa inte kunde slita sig från sin skönhetssömn, bytte hon av mig när heidi tog bussen hem! Fick iallafall träffa båda mina flickor, så ingen är lyckligare än jag. Firade mitt kommande fattiga liv (hur kan jag välja bort att alltid ha en fylld kyl och få kläderna tvättade och vikta??) med att köpa ett par skor. ajsing, men det var de sista skorna jag fick köpa innan avresa, lovade jag mig själv. Hur jag ska rymma alla 12 par skor jag vill ha med mig är mitt nästa bekymmer.

Sen gick jag till jobbet, mötta upp alla b-rudar, drack ett glas hallonvin och traskade till allstars. Mycket trevligt. Ibland slår det en, hur bra man egentligen har det. Jag har världens bästa jobb, och alldeles för underbara chefer. Punkt.


Men bara när du inte hör vågar jag säga så

Blev inte mycket sömn inatt, men det är ju likabra att jag vänjer mig. För att fyra timmar sömn är mycket för oss när vi är på semester i turket. Här hemma sover jag alltid minst 7 timmar. anyway, mamma ringde och väckte mig och vi for och kollade på min lägenhet. Ja, den är min nu! Jag tackade ja!? 1 oktober är lägenheten en trappa upp på bankgatan 14 officiellt min! Jag får den omtapetserad i alla rum, slipat vardagsrumsgolvet, byta golv i köket och sovrummet, måla väggarna och taken, samt renovera hela toan, helt kostnadfritt! Gillar förmånerna det ger att ha mamma som fastighetschef på lerstenen. Förstår det dock inte. Ska lilla micaela flyga från boet och flytta hemifrån? Shit. Men det känns samtidigt så jävla bra! Gud vilken lägenhet det var alltså. Perf to the ect!

Nu ska jag vika ihop mina kläder, sen ska jag träffa kryddan, sen kommer juden när hon fått sin törnrosa sömn och sen ikväll blir det allstars! Solen skiner både ute och inne idag. I luv mah life!


Deep inside I hope you feel it too

Efter jag avrundade de senaste inlägget anrundade en viss brorsa min vistelse här hemma med sin charm. formligen smälte. smalt? nånting. Inte okej. Jen vet så varför. Men jag gillart. Peddot+gammern=forevah. Iallafall, efter jobbet cyklade jag straight till mormor och blev bjuden på middag. sista gången jag hinner träffa henne innan turkan :( Hon hade laddat upp med lika mycket vin som vanligt så jag sitter typ småfull ensam hemma och har ingen aning om vad jag ska hitta på för hyss. funderar på att lägga mig i badet och kurera mina axlar som BTW inte är i sitt rätta tillstånd. Med ett glas vin kanske. Så sex and the city-style! maha. nämen jag orkar ju inte direkt sova. mormor har grundat fyllan och jag är ledig imorrn. och pappa är hos ****** och barnen har flygit till italien. Jag är alltså helt ensamen i ett hus på 300 kvm. Vill ingen komma och leka med mig? Snela

Nae jag ska väl fortsätta vika ihop alla min akläder och klänningar här hos pappa. Alltså jenjen, du skulle dö. DÖ om du faktsikt visste hur jävla mycket klänningar jag har. det var fler än jag trodde. Inte ok. Fast jag ska ändå nätshoppa från asos innan den här veckans slut. sista shoppingen på typ tre måndaer. för jag har ju svårt att se mig själv pruta i turkshoparna på billabongshorts liksom. Frågan är om man vågar närshoppa när man är på lyset haha. Vad kommer jag få hem då LikZzåÅm.


I didn't have to look so far



Jag och victoria har stekt våra kroppar i majsolja, sen bestämde sig molnen för att hälsa på, vilket var lika bra i och med att jag måste göra mig klar och fara och jobba. Ikväll ska jag dricka måndagsvin och allt annat jag kommer över. Imorrn är jag ledig och ska fara och kolla på en lägenhet klockan 10.00. Inte den som först var tänkt, denna är billigare, mer central (mitt emot max på e4:an yaa) och med balkong. See yah, wouldnt wanna be yah

Ingen rubik

KOM HEM OCH GÖR MITT LIV LITE BÄTTRE, LITE LÄTTARE



Trouble this

Mina axlar talar om för mig att jag behöver semester. Eller börja träna. Nått av det. Ska be littlesis massera mig maha

Påtala om dem, så far båda mina småhjärtan till Italien på tisdag :( Så imorgon när jag kommer hem från jobbet är de redan utflugna till stockholm. Och när de kommer hem är den en bara vecka tills jag far. Jag kommer sakna ihjäl mig verkligen. 3 månader!? Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fortsätta med mitt nya beroende, prison break. CiAooeooee


High on life

whalla brushor! Var busig och snodde pappsens bild till jobbet imorse, men hade jag vart tvungen att cykla i spöregnet gud så fint levererat så hade jag inte sett ut som en prinsessa idag. Utan mer som hennes tjänare eller nått. Kom iallafall precis hem, ätit smörgåstårta som var så jäävla gott. Har absolut ingenting vettigt att skriva eller göra för den delen, förutom att jag om exakt tre veckor sitter på planet nu med flyttlasset i bagageutrymmet påväg till.. aleale-ale-alee-alejandroo neee, alanYAAA baby


Vad har du under blusen Rut

Imorn ska vi ha princess-tema på jobbet. Annica har dessutom kirrat fram på pricken, exakt kopior av de vi lekte runt i, i turkiet i september! Våran anledning till att vi skulle ha princesstema minns jag dock inte, det var bara ännu ett konstigt påhitt från min sida. Men ack så skoj det var!! Anledningen till att vi ska ha princesskronor är för att nån överklass brud från stockholm skulle gänga sig imorrn?


Right hand high

Ett tappert försök i att baka freddis goda bröd hon brukar ta med till jobbet slutade inte som väntat. Torra, fast degiga, bleka, fast proppade med korn och ja. jag kan inte haft rätt recept. Sen är det bara att acceptera att jag och victoria suger på att baka :(

grattis papi 48 jordsnurr! När du är 50 får du bjuda med mig till thailand! Puss


I'd rather be with you

Hann ligga i solen i cirkus 10 min innan molnen besätmde sig för att förstöra min kommande bränna. Sen cyklade jag till jobbet, lungan där så det blev lite hårfix på carro och sen cyklade jag till stan. Våfflade hela mitt hår så nu ser jag ut som ett (snyggt) troll och drack rosé. Sen traskade jag vidare till pipes och mötte upp b-rudarna och även lite pojkar. Blev en välförtjänt öl eller tre och sen cyklade jag hem och nu ska jag se lite stepup och dreggla över snygg-snyggingen.

GRATTIS MIN KRYDDA, MIN SALT OCH MIN HANDSKE. hoppas du hade en underbar födelsedag, och förlåt att jag inte kunde vara där och fira den med dig. Jag lovar dig dubbelt. trippelt i september. Tänka sig att denna sommar, för 14 år sedan träffades vi för första gången. Invigde våran vänskap med at hångla under en rutschkana i obbola. Och leka eva och adam i din trädgård tills mamma marianne blev orolig. Jag älskar dig.


We make the headlines

Kom på att jag aldrig lagt ut några bilder från världens roligaste jobbfest! Eftersom jag aldrig är trött när jag väl ska sova, kan jag ju likagärna slänga upp några nu! Enjoy


Keep you much longer

Ganska irriterande att inte vara kapabel att göra, det enda man faktiskt mest av allt i hela världen skulle vilja göra. 26 dagar!

Kung dag anyway, spenderades med att inhandla födelsedagspresent till papi (så nu vet du att det är kirrat pe) och sen på kvällen kom fridalito hit och hängde med mig. Vi tog en roadtrip och köpte gotti sen har vi skämts sönder åt theranierna (?) på tvn. maha. mycket styggt, och mysigt! Nu har hon börjat roada hemåt, och jag ska hoppa o lopplådan så jag är pigg imorrn. För yr.no lovar sol, och jag ska hoppa i bikinin 10.00 sharp. Sen ska jag jobba, och sen ska vi ha crazynight på headline i stan weah!

Haha, har btw glömt att berätta vad jag och jennifer spenderade våran bakis-söndag med. Vi satt och googlade på youtube klipp "brazilian wax" och sen var vi ju liksom bara tvugna att boka en tid. Så när vi drar till stockholm blir det ett besök på kliniken på medborgarplatsen för lite waaaax. hahahah. fyfan vad ont. Men vi kommer bli lena som babyrumpor lagomt till turkland maha, how awesome!

My pain, my gain



Här har du petra! Det kändes, en hel del kan jag lova. Men jag hade tur som hade min jb där hela tiden och höll min hand. hihi! Jag är jätte nöjd iallafall. Helt klart värt smärtan!


En helg hos puman!

Började lördagmorgon trött som fan med att trampa till busstationen, då jennifer kläcker ur sig när jag är på kyrkbron att bussen går tio min tidigare än vad hon sagt. Alltså i detta fall, om tre minuter. Trampade så snabbt att hjärtat höll på flyga ur bröstkorgen, men kom fram i tid! Sen for vi på kattutställning, där princesskatterna kammade hem förstapriset i alla klasser. Seen blev vi bjudna på finlunch av kicki och sen for vi hem och pimplade vin. Mycket mysigt. Slutade med spontan utgång på station8 där klänningar spräcktes och mintu shottades, nice med v.i.p och slippa köa dessutom mahaha

Dagen efter var vi lata. Låg och solade och åt chips på altanen hela dagen. När solen gick i moln gick vi in och beställde pizza från online pizza, otroligt värt med hemkörning tyckte vi. Tills vi fick de två äckliga slembollarna till pizzor, som dessutom rockade loss på en summa på över 200 riksdaler. Sjukt ovärt tyckte vi då.

Imorse försov vi oss, men jag hann med bussen iaf. Fick dock sitta i mina korta shorts och vänta på bussen i regnet i en halvtimme. Alla som kom med paraply och regnställ måste trott jag var från vettet. Men när jag for till skell i lördags var det ju faktiskt sol. Och min vistelse blev faktiskt längre än väntat, därav min klädbrist.

ANYWHOOO, idag ska jag tatuera mig!! Sjukt nervis.


It's a blue day

3 saker har gjort min dag idag!

1. En av mina gesällmodeller kom in med en bukettblommor och ett presentkort på h&m vart så rörd att jag höll på börja grina.
2. Frida kom in och berättade att hon bokat resa till alanya 28e juli, JYPIIE!!
3. Jag bestämde mig för att våld-gästa jennifer ihelgen. Så imorrn drar jag norr-över!

Ursäkta men du däremot, har inte gjort min dag. Varenda partikel i min hjärna vill smula ner dig i en pappers-förstörare och sen virka en matta av resterna som jag sedan kan torka av mina leriga skor på!! Okej, andas. Men serri, vad håller du på med?


Graduationday

Jag håller på bli sjuk. finns i en del i hela min kropp som inte tar ont. ska försöka sleep it off. Annars grattis att alla jag känner som tar studenten. Det går inte med ord beskriva hur mycket jag önskar jag kunde göra om den dagen. peace

Look forward with confidence.

sitter och lyssnar på sean banans "skaka rumpa" haha. sjukt världelös låt, men man kan ju på ett vis säga att vi är lite släkt mahaha. Med tanke på vad jag och hans "lillebrurrr" lekte i provrummet! heh

Ida fick jag en turboklippning i min kunds verkningstid av frida, och ingen kunde vart lyckligare än jag. Möjligtvis mitt hår. Kommer inte ihåg sist jag klippte mig, så det var på tiden. Sen kom jag hem och hade löshårs-insättnings lektion med mammsen. Gick.. väl. Inga större utsvävanden ska jag göra, då sparkar hon väl ut mig haha! (förlåt mamma, du var jätte duktig!) Nejmen det blev en helkväll på toaletten "nej inte där, neeej för nära hårbotten. För bred. För mycket hår. För o-rak pasé. blablabla" Men nu har jag äntligen mitt långa svall tillbaka!

Imorrn är jag ledig, och det ska jag fira med att fixa naglarna och träffa the jew och the spice. Jag har dock köpstop egentligen. Annars har jag fan inte råd att tatuera mig på måndag. Börjar ångra att jag valde det dyraste stället i stan. Nae, det gör jag inte faktiskt. Men pengarna på kontot sinar fort fan. Icke bra! Nu ska jag hoppa i lopplådan och förvåna jossan med att faktiskt vara i tid till min nagel-tid imorrn. Har nog inte vart det sedan i vintras hehe. Simma lungt, peace


Goodbye for now



Idag flyttar storasyster till stockholm. Trots att det inte gått in i min tjocka skalle alls, så känns det jätte tråkigt och konstigt att jag inte kommer kunna ringa henne vilken tid på dygnet som helst för att göra nått så oväsentligt som att ta en kaffe. Gud så tomt allt kommer bli.

Fick mig även att inse att om en månad så är det min tur att säga hejdå till alla, jag som hatar avsked :(


You can't understand









dom två sista låtarna är bara för jag skrattar ihjäl mig när jag tänker på hur jag och jennifer hoppade runt på hotellrummet fulla och halvnakna till dem, utan att inse att vi hade publik. Mycket publik. Turk-häng fo sho'


No lifers maha

Eftersom jag haft absolut inget för mig ikväll tänkte jag illustrera hur en utekväll kan se ut för dom två vännerna och jerry. Som kvällen förra året då jag och kryddan klädde ut oss till yoyo-killar och nenne var sexy bitch. Blev ingen borta match den kvällen om jag säger så. Lr vä lvara lika poppis när jag och heidi ska klä ut oss till jätte bäbisar (HAHAHAHHA) och jen ska leka eva-the-diva igen. Men snart peeps, snart är hon botad och exakt lika töntig som jag och heidi. I'm working on it!




The leaves may fall, but the trees stay tall

Jag är fan kung. Igår flörtade jag till mig en tatueringstid på red dragon fast dom är fullbokade till september. Så nästa måndag håller de extraöppet för mico. Fan vad sweet. Då ska jag krama judens hand tills hon inte har några hela ben i den. Igår var också balen. Sjukt kul att jobba baldagen verklien, önskar det var bal jämt. Alla blir så fina och åh. Fint. Tog massa bilder men kameran är nere så jag får väl ev lägga upp dem nån annan gång!


såhär fin vad iallafall min fina jude på balen igår! :') You made mama proud!


We all have a angry heart sometimes



På midsommar kommer kissekatten till mig! Jag längtar. Och dagen hon kommer, så är det bara tolv dagar tills vi darar till sthlm. Och där har vi två dagar innan vi drar vidare till stora stygga turkiet. mahaha turk-lovahhh's yaa!! Nämen, trodde ni ja. Vi far dit för det vackra landskapen och de fina kulturerna.


same same but diffrent

Sitter och lyssnar på günter ding dong song btw. vet inte riktigt om det är ok?? hahaha

Har ju ändå inget bättre för mig, så jag kan ju bjuda på min bedårande skönhet under 09/10:


korthårig och just börjat avfärga det svarta


ljusbrun/slingor och shorteeyy

mer slingor, fortfarande kort


var rätt cool och tog hål i läppen



ljust och långt!


ännu ljusare


solblekt efter turkland


maha, GRÅTT

långt och grått. jätte hemsk bild btw haha


ljusbrunt/rött nånting


jääätte långt



mörkbrunt


mörkt och långt


som jag 99% av fallen ser ut hemma. toffs!


fick fnatt och klippte lugg i vintras.


typ rätt fin brunfärg?? vad gjorde jag av den??


och så schwwarrt

egoist, jomenvisst! hehe, men vi gillart. Har ju även hunnit vara kopprig, lila osv men jag orkade bara gå igenom alla mina en miljard webcam bilder, och där fanns inga. Hade fått sitta hela natten om jag skulle gå igenom allt (fråga petra hon om nån vet hur mycket ego bilder jag har, maha).



The sky isn't always blue

Tidig morgon idag, trodde det var ett under att jag vaknade över huvudtaget, sjukt trött var jag. For på headline i stan, hade redken styling-utbildning sen for jag upp på strömpilen och jobbade! Flörtade eventuellt till mig en tid på red dragon efter jobbet. Eventuellt. Hoppas1! Skulle ringa upp imorrn och checka läget, so cross ya fingers peeps! Då kanske jag både är gaddad och läkt när jag far till turklandet. Vore ju fint.

Imorrn äre balen, vilket innebär FULLRULLE på sallen. jätte skoj! Jobbar i stan och jag har väl.. tre (?) uppsättningar tror jag. Ska skriva en komihåglapp i pannan på mig själv innan jag går och lägger mig att ta med mig kameran. Vi måste ju ha till våran nya hemsida yaa! ;)

Sen blir förhoppningsvis om jag hinner, att gå och kolla på insläppet till balen! Min lilla jude ska ju gå! Mamma blir så rörd. Min lilla flicka har blivit så stor :')



En rosa skjorta jag inhandlade för 99 riksdaler igår. Den har jag kladdat ner med svart färg,
brun färg, och grå färg idag. Även kaffe. Slams-micaela. Köpte även en klänning. En jätte söt, eller vänta neeej den var ju tydligen ful. Eller så har mina vänner ingen smak. Jag tyckte den var jätte söt. Heidi tyckte det såg ut som jag skulle på barnkalas.

Efter regn kommer solsken

Jag lever, och som en klok vän till mig sa "det är inte världens undergång micaela." Nej, jag vet. Det här kan låta föga överlägset, men jag är som bara van att få som jag vill faktiskt haha. När jag bestämmt mig för något, vill något, då blir det också så. Inte den här gången, men skam den som ger sig.

Så, i söndags var jag så arg/besviken/ledsen att jag bestämmde att med våld ta ut allt mitt löshår. Rekommenderas inte.  Efter det for jag på bio med juden, emma och hanne och såg sex and the city 2, den var cp bra, skrattade som en gris. Handlade typ bara om muslimer, maha. Jag gillart. Seen igår, skulle vi boka tatueringstider, men det var ju lättare sagt än gjort i den här stan, då väntetiderna var groteska. Vi for tillbaks med bilder och dyl idag, och har nu en tid bokad. Det är dock typ inte alls länge innan jag far till turkan så jag kommer inte vara läkt. Fint. Aja, bakterier sprids inte i värmen eller hur vare nu?

Igår köpte jag även två jumbo resväskor åt mig och jenko! Fick inte liite blickar när vi rullade asen genom hela stan, nae. Så jävla dyrt med resväskor, men så jävla värt att faktiskt rymma alla kläder/skor jag vill ha med mig! Sen satt vi på kajen i solen och det var det bästa ever. Så underbart att vi for in till stan och satte oss där i solen och dinglade med benen över vattnet idag med. Solsken på lediga dagar är det bästa jag vet!

Och nu har petra/ellis kört flyttlasset till el stockholmo :( stackars mig.

OCH BÄSTA UTAV ALLT!!!!!!!!!! MINA SKOR HAR KOMMIT!! jag formligen sprang till ica och lämnade in avin och slet upp paketet alldeles utanför (dåligt tålamod? jag? nej?) och fiifan vad snygg dom är. helveete. vill sova i dem. jobba i dem. Ha dem jämt. Dock blir jag typ över 1,80 men de e niiic33


RSS 2.0