Himlen är oskyldigt blå

Truth is still absolute. Believe that. Even when that truth is hard and cold, and more painful than you've ever imagined. And even when truth is more cruel than any lie.

the rain is pouring memories from my past

Ibland känns det som jag är fast i nuet. Jag glömmer bort vad jag gjort, för vem jag gjort saker, och framförallt allt som alla gjort för mig. Det är väl det som tagit mig hit där jag är idag. Det är tack vare att jag är beblandad med så många fina människor som var och en har bidragit till den jag är. Vissa har jag självklart låtit ta en större plats i mitt hjärta, och även om de inte anser för varken mig eller dem, vara min närmaste vän för tillfället har jag lämnat den platsen öppen. De få personer jag släppt hela vägen in vet att dom inte behöver fightas om platsen där. Jag är en människa som alltid haft gott om vänner omkring mig, vilket jag självklart är väldigt glad för. Det är dock få personer jag släpper hela vägen in. Jag har sårat, jag har blivit sårad och märkt att ju längre jag låter en människa komma mig in på livet, desto ondare gör allt. Det kan vara skitgrejer som ena vännen gör och jag skrattar åt det. Men om du skulle göra det skulle min värld rasera. Det är konstigt detdär. Vad olika handlingar har för betydelse beroende på vem som gör det och vem man gör det emot.

Jag är väldigt dålig på framtiden om man kan säga så. Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska göra, nära jag ska göra det och med vem jag ska göra detta. Jag är dock väldigt bra på att tänka på framtiden. Det är ett oönskat tankesätt som sprider sig i hjärnan direkt jag börjar tänka. Men om jag nu är så fast beslutsam vid framtiden.. Kan det då hända att jag låter de nutida grejerna tas för givet? Det här var ju förr min framtid. Gör jag det bästa utav den? Eller har jag blivit personen som låter de små, viktiga grejerna, passera förbi?


Just to hear you say,
that you stay awake for me.

When I say jump, you say how high

Vaknade med katastrofövning i magen. Har blvit sängliggandes sen dess. Detta var ca fem timmar sedan.

Anywho, jag hade köpt (rättare sagt julia hade köpt) förköp till mig till olles för att gå ut eftersom det skulle vara jätte mycket folk, jätte roligt och blablabla. bara för att jag för en gångs skull känt mig astaggad hela veckan så strejkar magen. Jag tror att helt allvarligt om jag skulle förtära någon som helst alkoholhaltig dryck nu skulle jag explodera. Kul.

Dagens allmänbildning till er idioter:

Till mina vänner som sätter värde på ett glas vin! Och de som inte gör det..

Som Ben Franklin sa: I vinet finns visdomen, i ölet friheten och i vattnet bakterierna.
Genom en ny rad  kontrollerade tester är det vetenskapligt bevisat att när vi dricker 1 liter vatten/dag i ett år, har vi fått i oss mer än 1 kg Escherichia coli (E.coli) - bakterier som finns i avföring. Med andra ord: vi konsumerar 1 kilo skit. Detta riskerar vi alltså INTE om vi dricker öl och vin (eller tequila, rom, whisky eller annan sprit) då alkohol genomgår en reningsprosess genom kokning, filtrering och/eller jäsning.

Visdom: Vatten är skit och Vin är hälsa. Det är därför det är bättre att dricka vin och snacka skit än att dricka vatten och vara full av skit!

Det finns ingen anledning att tacka mej för denna värdefulla information, jag gör bara allmänheten en tjänst!


When I'm gone, just carry on

att fjortisarna slutat bråka ger mig samma känsla som när johan älskling palm åkte ut ur idol. jag känner mig tom, hjälplös och ledsen. vad ska jag nu sysselsätta min dyrbara tid med? för er loosers som missat det har det varit catfight med stort C i bloggvärlden. jag har följt det med spänning. tills nu.

jag har hittat min yoyo-keps

Så, jag har alltså magkatarr.

Magkatarr, dyspepsi, är ett samlingsnamn för olika besvär från övre delen av magen, maggropen. Magkatarr kan utlösas av till exempel olämplig mat, stress och alkohol. Försök därför att förändra din livsstil om du har tecken på magkatarr. Kontakta akutmottagningen om du kräks blod, har blod eller slem i avföringen.

Kanske förklarar mitt sjukt illamående tillstånd de senaste veckorna. Men ja. Även solen har sina fläckar liksom. höhö

heidi läser du detta kan du antligen:
1. slå på din mobil och svara när jag ringer.
2. gå in på msn som du annars ändå alltid sitter på.
3. RINGA MIG!?



kerra


When I was good

för första gången sen typ, ja. lågnt innan lovet gick jag upp i tid imorse. förgäves. mådde sjukligt illa men sket i det, tänkte att det går väl över, och det gjorde det. Tills jag hoppas på den förbannade skitbussen som dessutom gick genom holmsund. kill me, var kanske en sek från att kräkas. lyssnade på goldwellmattias genomgång på morgonen på headline city medans jag körde in mina naglar i benen för att tänka på någon annan smärta än magen. Gick sådär.

Klockan tio bar det upp mot strömpilen igen, där jag skulle ha praktik på dagen, men icket. Blev skakis och höll på svimma så jag fick sätta mig och vila. Sen när jag satt vid datorn höll jag typ på dö så jag gick ut satte mig på trappen i solskenet, mådde genst bättre (om det var friskluften eller bara mitt enorma efterlängtade behov av sol vet jag inte) men gick in och höll på dö igen. Så jag tog 20 över elva bussen hem, la mig i sängen under täcket och sov till sju. vaknade måde dåligt så jag somnade om. Vaknade och tänkt börja på projektarbets rapporten men känner ingen motivation. Så, nu ska jag lägga mig igen och hoppas att det inte är någon långvarig bakterie eller vare är som slagit rot i min mage.


hur myttar man ihop 100 timmar på en kväll?

fan mitt tidsfördriv har spruckigt!! fjortisfighten kan jag numera bara följa från ett håll! satan så jävla tråkigt

annars, modelldag på skolan. svinnice alla dagar skulle lätt få se ut såhär. jennifer tappade sin mobil i toan vilket gjorde så jag fick mig ett gott skratt, sedan glassade jag på apiz med julleriet och träffade folk som alla andra dagar den här veckan. känns sådär taggat med praktik imorrn just därför..






nu ska jag fortsätta leta rätt på den andra fjortisbloggaren. annars hänger jag ju fan inte med i svängarna liksom. kerra

justja, projektarbetet kan ju slå mig en signal

Baby there's no other superstar

om tio min fyller julleriet år! congrattiz till dig! det firas med fika imorrn och utgång på olles saturdaynight! och förhoppningsvis lyckas jag kirra fram presenten jag skulle vilja kirra, vore nice

min moder, agneta wester förde just över 16000 kronor till mitt konto. hon förde även över 15000 till sparkontot till körkortet. jag känner mig så.. så .. rik!


oh lord

du store herre, vår allas skapare, jag tillägnar nu detta extremt intressanta blogginlägg till dig:

Tack för att du fixade så jag föddes fram i en värld fylld av teknik. Jag har nu varit utan både fast telefon, mobil telefon, internet, jag har inte körtkort, har sålt min cykel för att ha råd att fara till alanya och jag bor inte så centralt längre. Detta fick komplikationen att jag har varit ett socialt missanpassat psykfall som ingen har fått tag på och har inte heller kunnat få tag i någon. Så, jag vill bara tacka dig gud, att du födde fram mig i den tid när alla dessa nödvändigheter existerar för annars hade du lika gärna kunna skita i att föda fram mig alls. Ett liv utan teknik, likamed inget liv alls. I'm out

nått annat roligt som hänt.. typ inte. det har varit världens slappaste lov och jag har inte gjort något vettigt egentligen.


What goes around comes around

det är ju inte varje dag man vaknar upp med ett blåöga! tur är väl det.

tre saker jag mår psykiskt dåligt utan just nu: MIN MOBIL, mitt internet och cash

RSS 2.0