dubbelsex

jag antar att jag kan kalla detta inlägg dubbelsex. både för att det är mitt andra inlägg den sjätte dagen eller också för att jag just nu håller på se ett dubbelavsnitt sex and the city. massa sex helt enkelt! aja, chill kväll med heidi ikväll. vi skulle se film men åska och blixtrar kom och vi slutade med att spela tjejsnack (från nio år) äta popcorn och digistivekex och kedjeröka. haha, ni ska bara veta vilket utmaning heidi har att göra på stan imorrn! hahahaha inte okej. eller jo, helt okej. skit roligt faktiskt!

imorrn blir det fem över nio (eller tio) bussen till stan och kolla på rea (eller fulltpris) kläder och shoppa. julia skulle också hänga på. sen träffa felicia klockan ett och sedan verkar det bli droskan på kvällen. inte för att det kommer vara en kotte där, i och med att varenda person i hela världen verkar vara på storsjöyran och nej, jag vill inte alls heller vara där. eh, jo. det blir nog bra iallfall, jag får träffa jennifer! lördag & söndag blir det jobb. mina sista jobbdagar innan vi far! måndag blir det stan och köpa in aaaaaaallt inför resan och tisdag hem till obbola, tvätta hela dagen och packa och sen på onsdag far vi!! åh. jag får inte nog av längtan:) nu börjar satc igen, ching-i-ling!

älska sex!

för nu är det bara sex dagar kvar tjalalal-laaa. sex sex sex sex! jag får inte nog alltså :) hehehhehehe

hur som haver har dagen ägt! jag tog bussen från city till obbola-ön där jag träffade heidi. vi gick till ica, köpte cigaretter och två meloner och hem till mig och altanen. där härjade mtv på högsta volym, isglass, kolsyrat vatten, cigg och självklart melon och massa skitsnack om allt och inget. solen har bränt våra vita kroppar och heidi fick tillslut en ring mellan tuttarna! lovely. vi har taggat turkiet också. kan inte fatta att jag ska få återuppleva lite sia&tia liv! kom som ett brev på posten direkt importerat från änglarna i himmlen. gud bara måste älska mig. vi skrev pack-lista också förensten! blev två fulla sidor med grejer. fattar inte hur jag ska få igen min resväska men det gör inget för livet leker iallfall! åhååhåhå snart far jag!? och bara två ynka jobbdar har jag kvar innan vi drar nu! åh vad jag längtar!


lägger väl in en bild som beskriver hur jävla illa jag mådde varje morgon!

7

me and my girlfreeeeends (säger det niggah-style) in alanya. som jag och julia säger, det kan ju inte bli misslyckat! en vecka kvar nu!!!!! jag tror ingen förstår hur många jag sagt det till idag. inklusiva alla mina kunder! haha. luuv

                                          

tänkte att det var på tiden att tömma kameran och lägga in lite bilder!

7

illa att jag är bakis idag med.

det är en ynka liten plutte vecka tills vi far nu!! jag längtar ihjäl mig formligen. om en vecka?! sick. vart iallfall tvungen att jobba idag med. det är tydligen inte tänkt att jag ska njuta av svergie vädret något alls i sommar. så, nu befinner jag mig hos mamma. slaggade här inatt sen efter jobbet blir det en cykeltur till papi och stadslivet igen. ikväll blir det häng med jennifer!

fick en chockartad utvekning idag. övervägde att inte svara då klockan bara var tidig morgon med gjorde det och. OJ. shit

jag tänker iallfall avsluta detta totalt ovärda blogg inlägg med lättnad. lättnad lättnad lättnad lättnad lättnad lättnad lättnad lättnad lättnad lättnad lättnad lättnad lättnad. ni som känner mig vet nog vad jag pratar om och ni som inte gör det kan skita i vad jag menar för det är none of your buissnes anyway! jag är lycklig



överlycklig. saknar mig heidi!


10

fick just ett sms som gjorde mig glad!
"vill inte du ha jätte mysig vinkväll med mig? :)"

har just färgat petras hår, typ som jag gjorde de senaste söndagarna och ska cykla hem med bra musik på mp3n, svänga förbi och köpa cigaretter och sedan tydligen dricka vin i solskenet. vad livet kan vara roligt och oförutsägbart ibland.

gillar fortfarande jennifers kommentar mest igår. jag ligger död i en soffa, emma i andra och jennifer jäser i fåtöljen när hon säger "vad tråkigt att vi är helt tysta.. men jag orkar verkligen inte prata" love!


10

kom just fram till jobbet, cyklade på en "ny" cykel som jag formligen är störtkär i nu, gick in på maxi innan jag började för att köpa ett knallrosa lås. nu kan ingen sno min baby:) jag dricker annanasjuice och cyklade hit i shorts och linne, trots det har jag världens eftersvettningar nu alltså sickaste så varmt det är ute. najs att jobba i den värmen. njet

då ska vi se vad jag har haft för mig sen jag uppdaterade senast. jag.. hängde med julia och jennifer i torsdags, vi bakade och snackade skit och taggade turk. sen fredag stekte jag och geek-o i solen eller hon låg i skuggan och klagade, men jag lapade sol och vi brände oss båda två. for förbi strumpan hämtade min dunkjävel och öl och begav oss sedan till holma där vi slängde av oss kläderna och la oss på emmas strand. när vi var för rastlösa och varma tog vi på oss våra klänningar och gick upp till altanen och gjorde en drink. meeen, det var på tok för varmt så det slutade med att vi alla satt och söp i underkläder! sen droppade folket in eftersom i samma takt som vinet dunstade i boxen. sjukt packad blev jag och ja, typ alla. slutade med att det blev en random oplanerard taxifärd till mariehem för 470:- och ännu mer vin&sprit. sen däckade tydligen någon... med någon.. och någon har tydligen snarkat också. så himla pinsamt, stackars henne...

så gårdagen då.. har nog aldrig vait så bakis i hela mitt liv. inte sen turkiet förra året iallafall. fyyyyfan. jag var sugen på exakt allt i hela världen men när jag åt mådde jag så jävla illa att jag ville spy. så jag, jennifer och emma tog bussen hem till mig gick till ica och sen dög inte det så gick vi till ica gourmet och köpte allt som föll oss i smaken, gick till mig och åt och dog. helt seriöst dog i soffan. emma dog i sängen och ursh så döda vi var. men det var en chill kväll. hahaha,och vi som faktiskt trodde att vi skulle festa igen den kvällen. oh my god, hade någon stoppat upp någonslagt alkoholhaltig dryck under min nos den kvällen skulle det formligen spruta spya genom öronen! idag är jag iallfall bättre. fast fortfarande lite illamående. men det kan ju lika gärna bero på någon helt annat.. :(  buhu, klockan 15 imorrn är mitt liv över. du sitter så brevid mig och sqeezar sönder min hand.


otherside

idag känner jag mig sentimental. satt på bussen, lite lätt bakis påväg till jobbet och önskade att den skulle köra åt fel håll eller vad som helst så jag aldrig kom fram. jag är bara sugen på att sitta i en buss, med solen sådär nästan i ögonen, med en vän jag tycker om, prata om allt och absolut ingenting och varva med att lyssna på massa bra låtar på mp3n. jag känner mig som sagt helt sjukt sentimental. kan bero på mina nostalgidrömmar inatt. och snacket med jenkan igår om att aldrig växa upp.

och ja, ni hörde rätt. jag förtärde alkohol igår trots knarkpillerna jag trycker i mig 4gg om dan. inte okej egentligen, men sjukt så trevligt jag hade. skrattanfall och mjiaow. gillar spontana grejer!

deserve me

det är nog ganska bra att jag är sjuk ändå så pass ofta. jag får alltid saker bortgjort och avklarade, viktiga som oviktiga. sist styrde jag upp lite bloggdesign, läste ut outlästa böcker osv! igår hade jag tänkt styra upp och leka lite med en ny deign men det kändes som onödigt då jag inte hunnit bli så less på min än. det får komma senare! satt och lekte i några timmar iallfall, bara för skojs skull. har dessutom en del venner som vill att jag ska fixa lite så. ja, får väl se. kanske startar ett eget företag att designa andras bloggar när jag opererar mig? då lär jag ju ha tid iallfall.. haha skämt å sido.

jag har tagit med mig pengar till svampen nu, han kommer och hämtar dom om cirkus 15 minuter. sen köper han en kamera åt mig till personalpris (alltid förmånligt med kontakter) och kommer tillbaks hit med den:) sen kommer mamma och hämtar mig, så ska jag ut till stugan och sova där. mamma tror nämligen inte det är bra att vara ensam hemma så mycket som jag vart på slutet.. ? eller så är dom bara rädd om den lilla kvarlämnade jägern som finns kvar? you ne-no

innan jag började jobba gick jag inne på maxi i typ hundra år. köpte tomatsoppa (mumma!) och kände att jag var tvungen att tröstköpa ett par skor.. det är ju rea nu och allt så jag förtjänade det..grejen är ju bara den.. att jag hittade de enda skorna i hela affären som inte var på rea. kul! köpte dom ändå, kan lätt skaka booty i dom i turkland. seventeen days now bbbbabes! ändå kanske otippat att jag som letat ett par svarta pumps hur länge som helst (typ heidi&jennifer vet) det är alltid något fel, typ för höga, för låga, för fula, för spetsiga, för runda, för plastiga, för osköna, för dyra and so on. men, nu hittade jag dom! inne på ica maxi. haha! är ju inte alls exakt som jag vill ha, dom finns på topshop för 999:- och skulle inte tveka en grisblink på att köpa dom om jag hade en stockholmsresa inplanerad närmaste dagarna. men nej. då får ica maxi stormarknad funka för en bonde som jag. nu ska jag jobba! min chef hade skrivit en jätte gullig lapp till mig idag när jag kom :') blir som små-rörd.

en annan grej jag har styrt upp medans äckelsjukdomen vägrar ge sig är musik! laddat hem fett mycket bra musik, sorterat den i mappar på dattan, lagat mina högtalare (hehe bytt batterier), lyssnat igenom allt och bara dött av taggadhet. eller övertaggning. eller ja, vad det nu heter! sjukaste taggad är jag iallfall!!! vill fara nu! jag har inget att göra idag på jobbet, inga tråkiga att göra listor, eftersom laila tror att jag är döende ska jag bara sitta ner och vila hela dagen. får alltså inte städa eller något! haha, då kan jag såklart passa på att skriva en packningslista/inköpslista/att göralista inför tukiet! då kan jag sitta här vid datorn, så det ser ut som jag gör något viktigt fast jag inte gör det! fetvärt, vad smart jag är. 

hörs på tisdag, ching-a-ling! 

bag in da box

eftersom jag är rår för att jag är sjuk är det väl lika bra att jag erkänner hur lite jag faktiskt har för mig denna lördagkväll medans alla andra i min omgivning är ute och festar och lever livet. mitt live som jag också vill leva borde jag tillägga. helvette,funderar på att skära av mig halsjäveln och ja. sen vad? fan

så,när jag satt här och gjorde ingenting hittade jag nog det pinsammaste jag någonsin sett. kanske inte värsta men däruppe och klättrar iallfall. funderar på att ringa mamma och berättar att jag säger upp all bekantskap med henne, hennes namn och allt som har med henne att göra om hon NÅGONSIN skulle göra en "cover" på en ungdoms, jag upprepar, ungdomssommarplåga! inte inte inte och åter inte okej med andra ord. men, eftersom denna sunkiga lördagskväll ändå suger fet kameldase är det lika bra att jag fortsätter skratta åt alla tragiska videoklipp youtube kan erbjuda. och ja, jag ska önska mig ett liv i 18års present!

hold it for you

en liten fin uppdatering vad som hänt sen sist jag skrev i torsdags. då var jag less pga halsontet som komm tillbaks lika snabbt som ett brav på posten. körded huskur och ipren och gick och la mig tidigt för att kunna gå ut med jenks och julia på fredag och må bättre såklart. vaknar hals tre av att jag tokfryser, kallsvettas och kan inte gapa. yes tänker jag, hämtar två täcken till och försöker somna om. går icket. ligger och skakar och svettas i två timmar och skriver sedan ett knappt läsbart sms till mamma om vad fan jag ska göra och att hon kanske kan komma hem och ta hand om sitt barn?? vid sju tiden känner jag att det är ovärt att ligga kvar i sängen och lida längre, så jag tar på mig vinter overallen (nästan) och tar mig en promenad till vårdcentralen vid draggen. kommer fram och ser totalt sönderkarkad och helt död ut och ber att få träffa en doktor. hon i receptionen kollar på mig med stora chockade ögon och frågar om jag bokat tid. jag kollar nog ännu mer chockat tillbaka "ursäkta?" "eeh,ja alltså vi har så väldigt fullt idag och ja.. man ska ju boka tid innan.. är det akut eller?" "jag kan varken gapa, dricka eller äta. tror jag behöver få lite medicin(droger) utskrivet iallfall"

två timmar senare hade tre olika doktorer stuckigt mig i fingrarna punkterat mina halsmandlar och klämmt och pillat mig i halsen. jag gick nöjd och belåten (dock inte friskare) därifrån med 30 nya piller.

senare samma dag kommer mamma och hämtar mig, hon kom hem (mamma älskar mig visst!!?) och tyckte inte att jag skulle vara ensam så hon ville att ajg skulle komma hem till henne så hon fick pyssla om mig. for hem och la mig på dirren typ. vaknar vid middagstid då har halsjävlen fortsatt svälla och jag kan knappt andas det är som helt tätt typ. kul, går ner till mamma och beglagar mig litegranna. borde inte gjort det, två sek senare sitter mamma vid telefonen och ringer sjukvårdsupplysningen och överdriver nanting. två minuter senare kommer hon småspringande fram till mig där jag ligger under mitt täcka i soffan. "MICAELAAA!! vi ska till akuten NU! ögonabums! klä på dig!" känns som jag borde skaffa klippkort där snart, hänger fan mer med sjukligarna på akuten än mina kompisar. det är ju taggat. väntar där i cirkus en timme och får sedan träffa en distriktsläkare. reaktion = OJ. jourläkaren kommer. reaktion = OJ. öron-, näsa-, halsläkaren kommer. rekation = OJ. uttalande = "kan ni vänta i det här rummet ett tag, ska kika om det finns några lediga operations salar." EEEH,VA? jag börjar gråta som ett nyfött barn och säger till mamma att jag inte vill och säger åt henne att säga att jag inte kan och blablabla. jag ska ju till turkiet och lala. mammas uttalande "DIN HÄLSA GÅR FÖRE DITT PARTYLIV MICAELA JOSEFINE WESTER. VILL DOM TA BORT HALSMANDLARNA IKVÄLL SKA JAG GLADELIGEN STRÄCKA FRAM KNIVEN TILL DOM." buhuuhhuhuhuhuhuhuh gråter ett tag till.

sen kommer en annan läkare och berättar gårdagens enda glada nyhet, det finns ingen tid ikväll att göra något ingrepp (YES!!) och fick något utskrivet av han som skulle vara bra och ja. jag mår lika dåligt som igår men jag slapp iallafall bli opererad!! dock är datum utsatt nu. 27 augusti. en vecka efter hemkomst. då ryker mina små älsklingar :(

jag har börjat beta av mina tukiet inköpslista! har köpt högtalare för nio hundra svenska riksdaler! nu jävlar ska den dunkas fetjävla headbang på ballen! åh vad jag längtar!! sen skulle jag köpa en kamera idag.. men det får nog bli imorrn om mamma ens släpper iväg mig då. sen tusen små grejer som ska inhandlar med det tar jag och jenks när hon anländer från sin skelleftehåla! bara 18 dagar kvar nu!!


vi kommer äga:)

den ultimata värktabletten

går på ipren-kur nu eftersom det var det enda råd sjukvårdsupplysningen kunde ge mig i och med att citymottagningen har sommarstängt. hur fan kan man ha sommarstäng?? jag dör. halsen är värre än någonsin. hostar typ blod. ge mig min underbara knarkmedicin eller vad som helst jag avlider overhere.

tack mamma+familj och pappa+familj som lämnar mig i sticket, när jag behöver er som mest!! jag har ju inte råd med medicinen????? ska jag dö nu eller?

jag faller ner och dör snart och jag har tre kunder kvar. kill me

rockmantica

jaha och idag har lina och laila skrattat åt att mitt hår är grönt. kul. jag dör. lina avbokade en av sina kunder bara för att hon inte kunde stå ut med att glutta på mitt gyllengröna bakhuvud. hur faa-aan kunde det bli grönt då? nu är jag alltså som malin sa igår; grå, röd, brun, gul och tydligen greatest of them all grön.

när jag slutar jobba ska jag hem och gråta. over and out

heat

ännu en workday avklarad! dagen har flytit på bra, fast jag klippte en kille i örat :) hehehhe. han märkte det dock inte. han sov. och det vart bara pyttelite blod. muhehe

igår jobbade jag, sen körde petra hem mig. jag lagade gourmetmiddag till oss alá makaroner och korv! idag ska jag tvinga lina att köra hem mig, cykeln får stå kvar här ett tag. är less på att cykla med punka var eviga dag.

jag är på bra humör idag!! allt är underbart och julia ska med mig,jenks och tilda till turkland!! kunde inte fått ett roligare besked idag! om 23 dagar lyfter vårat plan om 4 timmar. det är helt stört att tänka och åh! helt underbart. två veckors fylla!!!! HÄLSORESA!! älska livet


stir me up

"en hårdmacka till stan" (stoneface) hahahahha gud vilken kväll vännäs bjöd på igår. fick skjus dit av födelsedagsbarnets fader, anlände till en heidi som redan börjat klunka. givetvis börjar vi övriga också klunka. inleder med "jag har aldrig" jätte passande och inte alls pinsamt (?!) så fortsatte hålligånget med prat, spel och glada miner! för första gången i mitt liv kan jag ärligt säga att jag saknade castillo de gredos igår. fa-an vad äcklig spriten var. brun 50% sörja. UWÄK

sen drog vi ut till öltälten hahaha, träffade goregeous och sa kanske fel grejer till han men whatever och hängde och var cool i baren heheh och sen bar det av mot tivolit och ja.. hm. sen blev jag plötsligt ensam, borttappad, lämnad från klanen resten av kvällen. fast helt ensam var jag ju förståss inte ;) hittar dom andra igen så pass när vi ska gå hem. då ville jag ha efterfest (måste sluta mitt jävla ha-begär av efterfest) men det ville ingen annan. så jag drack öl och resorb ensam. moget. nejmen det var trevligt. sen blev jag dryg när heidi ville sova, men hon borde vara van för enligt alla är jag ju alltid dryg. kul. satt och körde sms maraton till kvar över fem och tog sedan bussen 05.50. slitet! kommer hem, slänger mig på sängen och drömmer och pizza. vaknar klockan tio. dags för jobb..... så här är jag, på jobbet, tröttare än vad jag någonsin trodde jag kunde vara. nu ska jag räkna ner minuterna tills jag får slänga mig i sängen och fisa under täcket.

justja, höll på glömma berätta att min mobil gick i delar igår och att en stor del är kvar på vännäs gator! hahaha så himla komiskt egentligen, flera par örhängen, kameran och nu mobilen? jag måste helt enkelt lämna en souvenir till vännäs varje gång jag är där! haha, lämnade även en annan souvenir kan man säga....... fast det vet bara malin om!

tack heidi för ännu en lyckad kväll! ..jag kommer sakna din lägenhet!

update

jag har inte skrivit i bloggen för att jag är en normal tonåring med bättre saker för mig. jag har bla lagat tacos, fikat, grillat, haft spakväll, lekt frisörsalong i lägenheten sjungit singstar och massa annat trevligt. jag har tvingat emma, jeya och moa att umgås med mig 24h om dygnet och jag har gillat det. dom har ätit min mat, sovit i min säng och använt mina kläder. vet ni hur ensam jag kände mig igårkväll kanske? kommer aldrig bo ensam. aldrig

..nejmen seriöst dålig upptadering pga av knasig lillasyster som förstör datorn! inget dator hos pappa alltså. men jag är ensam hemma nu i två veckor, jag kommer leva på micromat och kolsyrat vatten!

ikväll blir det vännäs. hade en hel del alternativ och ahft en hel del jobbiga stunder försöka välja men.. vill jag någonsin mer se heidi le mot mig är det lika bra att jag far till vännäs! :) dessutom fyller eve år och jag hade på ngt mirakulöst vis råkat lova henne på fyllan sist jag var i vännäs. OUUUPS! skitsamma, kvällen blir nog rolig. om jag kirrar lite dricka vill säga. sam har tappat bort börsen med körkortet.. jag har alltid undrat varför han ser ut som en bäbis och därför inte får köpa utan leg? irriterande. jag kanske ska på gin av han iallfall. gott!

och justja! jag är fläckig i håret och nej jennifer, du får inte se :) 24 dagar till alanya!!!!!

wierd-o samtal inatt. hahah

hipp hipp!

idag blåser det inte lika mycket som igår. idag jobbar jag inte, som jag gjorde igår. idag är jag inte en svartskalle som jag var igår, idag ska jag gå på stan vilket inte var igår. idag ska jag leka med heidi, vilket jag inte heller gjorde igår. idag ska jag fara till pappa, gjorde jag inte heller igår. idag har jag ätit nudlar till både frukost och lunch och idag har jag även sett hipp hipp! säsong två och garvat ensam i min ensamhet i petras lägenhet.

livet leker och jag upprepar, jag är inte svarthårig längre!!!! känns stört. har ju fan inte sett mig själv i en annan färg på typ 1½ år. sick! det var iallfall snälla storasyster som offrade några timmar på söndagskvällen för att få mig att sluta gråta över utväxten. så tack för det! :) kände mig lagomt busig när jag spring runt med färg, hätta och färgkappa i gallerian som var kolsvart och stängd klockan nio på kvällen. vi smög ut och rökte på baksidan när båda hade kladd i håret, utan mobiler, börsar eller nånting och höll inte på ta oss in igen!! då växte paniken. men det gick bra. tror dock jag behöver ha lite schamponeringsskola med petra. nanting så hon var dålig ;P

nu ska jag gitta till stan och träffa h, sen hem till mami packa och sen papi chulo. föresten så märkte mamma och anders att jag var lite sneaky i fredags. det var en av anledningarna till att jag inte for hem igår utan for till petra. hon skrev att sms "anders har märkt att halv jägerflaskan är borta. han är INTE glad" det varsta som finns är när anders är arg på en. mamma är okej, det är bara att skrika tillbaka. men anders.. därför for jag till petra. skitsamma vad gör det om hundra år liksom?

run the show

igår var en riktigt jävla slapp dag, försov mig som sagt tidigare, jobbade bakis som ett djur till fem, var hemma vid sex. skulle egentligen tillbaks till stan och käka och fest men nej, då somnar micaela där vid sju. taggat och verkligen inte planerat! vaknar halv tre på natten av att en kärring på tvn föder barn. hon skrek nanting, trodde formligen att barnet skulle flyga ur gapet på henne vilket sekund som helst. tvättade bort sminket och gick till mamma och anders säng istället och sov där tills väckaren ringde åtta. städade upp i huset (mamma&anders kommer hem idag) och klädde mig, dushade och begav mig till jobbget med tio över tio bussen. när jag börjar tolv. ja? vadå? jag älskar också busstiderna till obbola?

idag ska jag göra slingor på jennifer, sedan be min kära storasyster att ödsla nåra timmar på mig och göra mitt hår ikväll. utväxten är verkligen ett faktum nu. ett faktum jag inte står ut med.

kanske ska jag fixa håret såhär?
 
..eller så gör jag inte det


we still have eachother

det här är den värsta dagen i mitt liv. och den är inte ens över än

jag försov mig till jobbet. skulle börja tio. hade kund elva. vaknar klockan tio över elva i obbola med fyra brudar med mig i sängen. wet night last night. fest till småtimmarna och vi avrundade vid sextiden med bastu, häxa och mackor hos mig! kvällen var nice, så tack. men idag. kill me! jag kommer få sparken. "alltså shit, bussen kom inte. och jag stog typ där huuuuuuuuuur länge som helst. busstrejken kanske är framflyttad.. iallfall typ.. i obbola. nej, gud jag har inte försovit mig, jag har stått på busshållplatsen sen tio!" JA eller hur

nakenbad på obbolabadet igår. vissa män visade stolt upp sina manligheter iallfall.. hahahahah så himla roligt

jag har just gjort slingor. händerna skakar, magen svider och jag är törstig och hungrig. och jag har gjort slingor. kommer säkert bli tusen läckor och fan åh. jag har gjort mycker mer på högra sidan dessutom. men jag bryr mig inte, hon för väl dö om hon blir missnöjd. jag är så less. hatar baksmälla

!!

FEEEEEEEEEEST!!!! älska livert

I can go on and on and oo-on

åh nu har jag nedladdningspogram igen, jag har tusen (nästan) underbara låtar på nydattan som snart ska vidare till mp3n! jag jobbar sjukste ohälsosammaste mycket, jag har fått muskelinflammation i ryggen, jag har världens äckligaste utväxt och jag bor hemma med min familj men jag älskar den här dagen! FÖR JAG HAR FÅTT SÅLT MIN CYKEL NANANAN-NANA-AA!! kan det bli bättre? ringde en kille idag och vill ekolla på den. jag kom hem tio i åtta, han kom åtta och köpte den?! 2800 kronor trillade helt från ingenstans ner i mikos kassa. eller ja, jag får ju inte köpa vad jag vill för pengarna men.. annars leker livet! klippte en norsk idag. laila skrattade åt mig när jag inte förstog ett tugg av vad den 15 åriga killen ville ha. det slutade men att jag fick stå och skämmas när mamman kom och förklarade att han ville ha "maskinkort" inte "inte så kort". varför har vi ingen kurs i skolan som heter "lär dig kommunicera med norska kunder" för det hade jag kunnat behöva idag. fick klippa om ALLT. jobba över och grejer. hehe, det var ju dock bara mitt eget fel. han var söt iallfall. nästan kär :')

så, imorrn jobb igen. går alltså upp halv åtta på mornarna och kommer hem tio över åtta på kvällen. någon annan som hatar att inte vara ledig på sommarlovet? tell me about it...................


              

julia är i tvärålund och har skickat lite bilder bla från våra sommarkvällar.. med andra ord typ 1000 bilder när jag är snorfull.

RSS 2.0