Youre a criminal as long as your mine

Fett opigg är jag denna dag. Kul att komma hem halv elva idag, bara hoppa in i duschen och svira om till en anständig outfit och fara och jobba. Nej inte superkul, fråga mig jag vet liksom

Gårkvällen var micket e treflig! Julleriet styrde upp fästen sen drog vi till allas vårat corona. älsklingscorona! Vin har ju ingen dött av men idag  känns det fan på gränsen alltså. Gjorde väl även en och två grejer jag kunnat skippa men vad gör det om hundra år

NU: kaffe och minst en liter kolsyrat vatten


Watch out with what you wish for

Ändrade planer, blir alltså inte vännäs ikväll. Kan väl inte påstå att jag fäller många tårar över det. Nu ska jag göra mig klar och tigga papi om skjus. Juden står i duschen och vinet är på kylning! Ses i dimman!




Just another word I never learned to pronounce

Två liter vin ligger i väskan, håret är lockat. Nu ska jag bara byta om och bege mig till vännäs. Vänta va tänker ni nu? Men sant som skrivet, festen är i vännäs ikväll. Be there or be a square! (syftar på j.b)

Idag fick jag ett barn att gråta. Blev typ avis. Fan vad skönt det skulle vara att gråta lite. (och nej jag klippte henne inte fult, hon tyckte det gjorde så ont att ta hål i öronen så hon fick skutta därifrån med ett hål)


Jag Går När Ni Kommer

Hela världen är radiostyrd.




Ikväll är en tycka synd om mig själv kväll. Ska tillbrniga denna fredagen HELT ensam. Kan inte ens minnas när det hände senast. Inget jag gör frivilligt alltså. Men jobbar man helg så gör man! (ob tillägget är ju av värde iaf) och ni alla vet ju vad jag sparar till! höhö

Jag ska tatuera mig i april har jag bestämt. Har tänkt ta en dag i då judebjörnen är ledig, ska hon få vara mitt psykiska stöd även denna gång! Och nu är jag som säker på vad det blir också. Har velat mellan två ställen jag skall ha den, men nu har jag bestämt mig! Är supertaggad. Den fjärde ska införskaffas i turklandet. Ev en femte också.


nått sånt ska nog Mats på R.D få rista in på mig!


Nu ska jag hoppa in i duschen, slänga mig i soffan och imorrn ska jag köpa ett dior-läppstift för dryga 350 kronor och en jävla massa vin. Syns!


I want what you want

Har ingen motivation till att blogga egentligem, kan väl bara uppdatera och tala om att jag köpt en obefintlig bikini överdel idag. Eller nej, nipple-covers snarare men det blir bra, då kan jag bli brun all over i sommar. Jag och jennifer har redan bestämt att vi ska hitta en nudiststrand eller dyl för att bli brun överallt. mjeow. nämen min nya "bikini" rockade loss på 20 spänn. fett

For ditt efter jobbet till stan, rostedtkväll med brudarna på schemat. Sjukt mysigt, och jag tror alla kunder var nöjda också. Vi är så bäst. vad kan gå fel liksom?

alanya 07. Efter EN vecka

 


One lonely girl less

Idag har jag blivit intruerat i håltagning av allas våran annica. Jag var värdelös. På första hålet, annars gick det bra. Victoria (mini-mico) fick vara försökskanin och efter att plågat båda hannes öron med massa hål känner jag mig stolt! Hehe, så nu vet ni vars ni skall vända er ;) Nu ska jag ta tag i att plugga teori.. Jag har insett att snålåka med pappa kommer inte funka livet ut. Imorrn blir lång dag, först till 18.00 på strömpilen sen till stan för att ha Rostedskväll med de andra brewdarna. ska bli mysigt!

LÖNING IMORRRRRRRN!! har aldrig längtat så i hela mitt liv. Var liksom tvungen att gå tillbaks från nk för att föra över pengar nmär jag skulle köpa lunch idag. Hade -7 kr sedan helgen. Inte ok.

I put you in the first place

Har inte spenderat kvällen med att plugga teori, som det var tänkt. Istället har jag gjort en alanya kategori på bloggen. Heeeelveeete vad lång tid det tog. Men det var ganska kul, för då blev jag såhär minnesfull och satte mig och läste igenom massa gamla inlägg :') Mysigt. Iallafall kände jag mig även  lite tragisk, då jag inser att typ alla mina inlägg handlar om alanya. Kändes som så uppenbart när jag faktiskt skulle kategorisera upp allt. Jag skulle lika gärna kunna ha en kategori som hette typ turk och där hamnade allt, haha. Ja, jag ska väl skärpa mig antar jag. Men iofs så äre ju faktiskt min blogg och jag får skriva vad jag vill. Och anledningen till att ändå så många tittar in här varje dag måste ju ligga någonting i att ni gillar att läsa om alanya ;) Bah!




Don't dream you life, live your dream



hittade ingen stackars själ som hade tid att gå på stan med mig. Men tur vad väl det, då kan jag ju inte bränna några pengar heller. Hade dock behövt byta ut min bankdosa som aldrig vill börja fungera. Har ju en del betalningar att göra bort nu när lönen kommer.. Jaja, wilma kom iallafall nyss hemoch höll mig sällskap. Jag ska förhöra henne på hennes engelska glosor, sen ska vi lära oss turkiska. Måste ju kunna glänsa för tarkan när hon kommer hem (Y)

Vi har passerat 140 dagars sträcket nu jenkan! Känns som imorgon..


Haven't met you yet

Blev 900 kronor fattigare denna morgon. Och då var det inte för att jag köpte ett par snygga skor eller nått annat som kunde förgylla min vardag, utan jag missade min dubbellektion. á 450 kr styck. Känns lite små förjävligt.

Utöver detta som totalt förgyllde min morgon skulle jag hoppa in i duschen för jag höll på frysa tasken av mig, men nej då äre -31 minusgrader ute och våra vattenledningar har typ frysit. Så jag kan inte ta den varme duschen jag längtat efter ändå sen jag vaknade.

Sen skulle jag faktiskt vilja göra något på min lediga dag, men nej då är alla jag känner upptagna med antlingen jobb/skola eller så har som iallafall ingen möjlighet att göra något med mig. Så jag får nog fortsätta förfrysa mitt arsle och försöka hitta någon jag kan döda lite tid med. Wish me luck!




Oh crap, not again

Har lyssnat sönder ke$as parodilåt och planerat turre över msn med nenne medans pe och elsa har planerat sthlm.
Våra framtider ser ljus ut! Jag säger då det.

Eller mina och jennfiers konvesationer är inte lika fullt seriösa som pe & e's. Vi planerar vart vi ska hitta killarna som hånglar bäst medans pe och elsa skickar in super ambitiösa lägenhetsansökningar på blocket.




It's like wishing for rain, as I stand in the desert.


When I look at you my mind goes on a trip

Älskade måndag! Njöt av min ledighet med en fet sovmorgon innan jag och två av mina systrar som också var lediga/arbetslösa/sjuka slog på en film och satt under täcket i soffan. Borde vara olagligt att ens gå utanför dörren när det är såhär kallt. Jag är verkligen svinigt less på vintern!! Men åter till denna underbara måndag, for till jobbet för att färga mammas hår på min lediga dag, bara för att bevisa vilken underbar dotter jag är. Och på jobbet fick jag världens bästa nyhet!! Jag får alltså göra provet i maj. Så, sista helgen i maj är jag så där. Jag saknar modeller för permanent, fri herr och.. hm. typ klassisk dam kanske. eller fri herr behöver jag ju faksitk inte, jag har ju kirrat rabihs nummer, eller snarare Laila, my boss, har fixat Rabihs nummer. Hon säger dock att det nu är upp till mig att charma honom. Jag tror dock gränsen mellan det och att vara ett av hundra galna fans är hårfin alltså. Inte bra. Han ska nämligen vara min fri herr modell hade jag tänkt. Sen ska vi bli ihop, men det är nästa steg. Men jag ska fila på en dialog sen ringa honom, I let you know how it goes!
Jag ska allafall göra gesällen i maj och det känns så jäääävla skönt.

Så jag lever som på moln just nu, jag har så himla tur ibland. Tacktacktack Gud.


Serdar ortac

Jag och lillasyster har nu haft allsång vid min datta. Att se mig och victoria dansa turkdans och sjunga för full hals till tarkan är numera ingen ovanlighet i vårat hus.



turk-sirrorna! (kan ju tillägga att vi hade fjortiskväll den här kvällen och att vi faktiskt inte brukar se ut sådär) eller ja, det var tänkt att vi skulle sminka oss till värsta fjortisarna. Grejen var bara den att jag och victoria typ såg ut exakt likadant ut som jämt hahha.. inte ok.


Rather keep you in my dollhouse

Då var denna helg över då! Känns som jag ändå hunnit med mycket tyck ja. Vin i fredags ovanför allstars, när vi ska tippa ner på allstar kommer naturligtvis inte lilla jag in, så jag traskar till olles. Där var det iofs också trevligt men. Sjukt less på att inte ta mig in där jag vill. Jaja, sov ungefär fyra timmar, vaknade och gjorde mig i ordning för begravning. Har lyckligtvis inte varit på så många begravningar i mitt liv, men det var så fint att det gjorde ont hela vägen in i hjärtat. Vila i frid.

(att jag och petra höll på missa begravningen för att vi inte hittade dit hoppas vi över) Jaja, iallafall. Kom hem, gjorde mig iordning, for till tess grundade med tacos innan vår coctailafton började. Blev hallonmumrik-drinkar, piggelin med tuttifrutti sprit, gin och tonic, makong och cola, jäger redbull och mycket mer. Den blandningen ger väl mig det välmående jag förtjänar idag. Jag och juden har inte rört oss från soffan på hela dagen. (endast för att hämta något att äta)

Sen skulle vi egentligen till scarran, var dock abnormt lång kö, så vi gick till allstar, lyckan var inte på vår sida även denna kväll så jag och julleriet träffade trevliga små pojkar på donken innan vi drog vidare till älskade corona. Nämen det var helt okej, det var dock inte vädret. Jag borde lära mig att klä mig. Nu ska jag fortsätta kolla på hogan knows best. Nick är snyggast i hela världen (L) Efter rabih såklart.



min favvo bild made by min favvo!

I just wanna let it go for the night

Ikväll har jag haft trevligt, behövde lite alkohol i kroppen kände jag. Har nu läxar upp pappa om hur man ska uppfostra barn och inte (som om jag är rätt person att säga det??) och imorrn ska jag på begravning och senare ska jag dricka drinkar tills det kommer ut genom öronen på mig


Don't waste my time


kanske man ska satsa på att byta namn på fejjan? Nått lite mer tilltalande som detta tror jag.

Its in your head

Är fortfarande snorig som en femåring, men ingen feber längre iallafall! Känner mig dock som jag blivit överkörd av en bandvagn eller något, helt död. Äntligen fredag imorgon säger jag, thanks God. Har jobbar på stan idag, var trevligt. Kul att få jobba med de andra också! Elsa var förbi och agerade modell till mig. Fotade inte, det gick inte riktigt så bra som jag hoppats. Men nu har jag skissat så nästa gång kommer jag äga! Eller nått.

Imorrn får jag förhoppnignsvis besked. Annars kommer jag nog sänka en bag in box själv. Inte för att det skulle vara något nytt iofs




känner mig lite kissie style men kände att jag var tvungen att flasha med mina snygga naglar. Igår klippte även frida och färgade håret på mig! Nu äre mörkt igen och det känns så bra! Hon klippte även in mitt nya löshår. Efterlängtat av rang. Så puss för det!


Get on the floor

Jag kan inte få nog av rebeccas spotifylista med alla turkiet låtar jag någonsin vågat drömma om! Me like love

Ringde lite telefonsamtal imorse men blev egentligen inte kloare utav det. Får besked innan helgen sa dom, och jag håller alla tummar och tår jag har att det ska gå vägen. Tur jag har fina människor kring mig som gör allting lite lättare!

Imorrn jobbar jag i stan, börjar inte förens klockan tolv. Och en sovmorgon sitter så rätt med tanke på att jag från ingenstans sitter med feber, halsont och snor för en hel arme.

Jag taggar coctail-kväll på lördag!!


såhär glad skulle jag vilja vara, just nu.


It takes a fool to remain sane



Kom hem för typ tio minuter sen. Överväger starkt att ställa mig på min balkong och hoppa. Och inte ta emot mig. Jävlajävla skit jag. En sån himla bra dag som slutade i total kaos i huvudet. Fy och fan, ibland hatar jag verkligen mig själv. Nu har jag liksom förstört allt.
Fan fan fan fan fan fan fan. FAAN!!


My only wekness is you

För er som inte fattade ironin i det tidigare inlägget kan jag ju förklara att det enda homosapiens jag får dela säng med är petra. Så efter att vi tillbringat ett het allahjärtansdag natt tillsammans körde hon mig till körskolan, 900 kronor fattigare den här gången också men förhoppningsvis en bättre förare (?). Vågar inte räkna ut hur mycket pengar jag pungat ut till min jävla körskolelärare. och jag har inte ens tagit tag i teorin eller gjort halkan. Hm. Anywho.

Sen gick jag på stan helt ensam och övergivien tills jag började jobbet. Föll inlove i ett par skor som jag tror jag ska inhandla idag. Jag får absolut inte, någonstans, egentligen. Men dom var så fina. Ack ack. For och jobbade, kom hem, satte mig i bilen övningskörde med mamma tillbaks till stan snurrade runt där ett tag och sen hem igen.

Idag är jag ledig, känns fett. Tror jag ska på stan och bränna pengar. EEEEEH, ne. Jag har ju inga. Ska iallafall fixa naglarna, saker jag tar mig råd till fast jag inte borde.. Och köpa skor. hehe. Träffa petra och hoppas att hon kan hålla koll på min ekonomi åt mig vore ju något. Sen tror jag (farligt) nog att det blir en sväng förbi resia. Höra om gud är på min sida.. Hoppas går ju.
















valentines day

Min favoritdag på hela året!! Förlåt för dålig uppdatering bloggen, men jag har haft en heldag med min pojkvän. Vi har fikat, vandrat i solnedgången och kramats! Nu ska vi kura ihop oss framför brasan och bara njuta av varandras sällskap. Ps. berättade jag att jag vaknade till världens frukost på sängen imorse!? Han är bara för gullig min Mr.X!!


Vi är så lyckliga ihop. Och jag vet att ni skulle vilja veta vem han är??? Men det får ni inte ni fans blir så jobbigt då, hehe ;) Hoppas ni haft en lika bra alla hjärtans dag som jag (L)


the spotligth is nothing without you girl

Det är lördag och jag ska se melodifestivalen och sen sova. Otroligt party, jag vet. Har även blivit allergisk mot brun utan sol för er som undrar. Jag försöker inte vara ledsen, utan se detta som ytteligare ett tecken från gud att jag måste fara utomlands.



min mor tror att min plötsliga allergichock som kommit de senaste veckorna (kan inte ha ringar heller längre bla) beror på at jag "använder mig själv som nåldyna" haha hon hatar verkligen, mildt sagt, att jag tog hål i tungan.
Så nu funderar jag på om jag ska pierca läppen igen, bara föra att reta upp henne lite


what can I do

varför sitter jag och kollar på solresor.se? därför jag är deprimerad av snön och kylan. Idag innan jag skulle ha körlektion var jag tvungen att låna toan där, för att spola händerna under kokande hett vatten för att få tillbaks känseln. Kunde nämligen inte böja dem. Illa. Och ja, jag skulle kunna använda min vinterjacka, men den är så ful. Dessutom hoppas på vår. typ nu, så jag kan likagärna fortsätta med vårjackan!

Nu ska jag fortsätta leta sista minuten resor. Hoppas jag hittar en all inclusive för typ fyra papp då bokar jag. Lätt. Gratis fylla en vecka och vänd-steka hela dagarna vid poolen. Som sagt, där hittar ni mig. Måste bara hitta denna perfekta resa först


jag vill baaaaaaaaaaadaaa. snyft.


Wish I could fly with you

JAG ÄR LESS PÅ ATT TA KVART ÖVER SJU BUSSEN!!!!!!! Det är ju bara att inse, jag kommer aldrig, aldrig kunna ha ett vanligt kontorsjobb eller dyl. typ 7-4 jobb. Jag är ett monster om jag går upp sex på mornarna. HUR KLARADE JAG AV SKOLAN? kanske därför jag aldrig var där. Jag är liksom van nu att börja tio-elva-tolv, slutar visserlign senare men so what. jag kan inte gå upp tidigt. det går inte. Punkt.

Imorrn är det lungan på sallen, så jag hoppas på en botten färg och toppning! Hehe. Innan det ska jag övningsköra.. med min jätte roliga körskol-lärare som hatar mig mer än pesten.


Om jag vore miljonär

så skulle jag helt seriöst bygga mitt hus utav skor. jag skulle ha skor i alla hyllor som prydnader, jag skulle ha foton på skor i tavlor och jag skulle ha världens fetaste walking-closet (alá carrie bradshaw) med bara skor. Får typ orgasm när jag ens tänker på det. Iallfall, om någon känner att de har lite för mycket pengar hemma, köp då dessa skor till mig. De rockar loss på över fem tusen lappen, men de är dem klart värt. detinitivt. Skulle jag inte fara och leva livet i alanya i sommar, så hade jag köpt dem. Dom till vänster alltså. Eller alla.



Hittade dock mitt alternativ nyss. Jag måste till stockholm.


You wish you knew me

Idag gick jag upp tidigt. För att senare få reda på att jag började 15.00. Hade tänkt gå ut på en promenad, men ack så lockade hannah montana på disney channel mer. Jobba 15-18 är ju iallfall.. lönsamt? Eller hur vare? Snackade iallfall med Carran på jobbet idag, som bestämt sig for real att joina oss i turklandet i sommar! Sjukt roligt. Jag säger som hon "stackars våran lever"

Imorrn ska jag upp apatidigt, igen. Även fredag, lördag och söndag. Japp, all weekend. Dineros! Men på lördag hoppas jag kunna hitta på nått skojsigt iallfall. Micket brra. Det här känns bra! Livet känns som lite lättare idag. Nånting har gjort att allt känns aningens ljusare, och det är inte solen jag pratar om.


Såhär mycket lös solen idag i obbola! trodde ni inte VA! nästan som i turkiet


Just when I think I might



ett steg i rätt riktning, eller vad säger vi?


Dreams and lies

Drygt vare att gå upp imorse. Jag vaknade inte ens utav väckarklockan, utan 50 min senare av att mamma ringer. Jaja, vad ska man göra. Lite bortskämd blir man av att jobba i en galleria som öppnar klockan tio, inte mitt fel jö. Körlektionen gick iallfall bra, fick väl bara kärringstopp ungefär.. fjorton gånger idag? Jag är helt seriöst en fara för trafiken. Måste börja köra hemma med mamma, det här går inte. Jag skämmer ju ut mig själv totalt annars.

Efter den fina körlektionen trippade jag till headline i stan för att ta bort mina lösfransar. Fick hjälp av lina och det var tur, hade nog blivit både blind och utan fransar om jag gjort det själv. Nu känns det dock som att jag typ har tre små strån kvar eftersom jag är van att ha värsta lashes menmen. Smällar man får ta. Hade dom i exakt på dagen fyra veckor och dom satt ändå som sten idag när lina tog bort dom, så jag kan varmt rekomendera detta!
Nu ska jag fortsätta nät-shoppa utan pengar. Det är dock inte super festligt.



No one wants forever

Ikväll har jag snackat lite vett i vissa personer som behövde det. Om något gick in får vi väl se. Imorrn är jag ledig med, ska dock ta kvart över sju bussen iallafall, för att ha körlektion. Tror knappt jag tror på vad jag själv skriver att jag ska upp sex fast jag är ledig. Men körkortet måste tas nu alltså! Pallar inte att felicia klarat det före mig.. (något pappa sa att han gärna påminner mig om)

 
jennifer befinner sig i barca nu. Inte alls avis. Men jag kom typ inte på nått bättre sätt att komminucera på, eftersom jag vet att du formligen slickar min blogg (hehhehehe). Här är iaf lägenheten numero 2&3! Ska vi signa el kontracto? vavav? I sink so. Kom hem för jag saknar dig!


ben evi özlemek ☾✫

åh idag är en sån dag då jag inte vill något hellre än att det ska vara 10 juli. Jag är less på att sitta vid datorn, jag är typ less på att gå ut på alla tråkiga ställen här i tråkiga umeå, jag är less på att jobba, jag är less på att vara ledig, jag är less på kylan, jag är less på snön, jag är less på allt. nästan.

jag undrar hur mitt liv sett ut, om.. Jag saknar dig. De borde inte vara så konstigt i och med att du alltid, alltid funnits där. Jag har vilken tid som helst på dygnet kunna ringa och ibland hoppas jag fortfarande att det ska vara ditt namn på skärmen när telefonen ringer. Jag vill inte skylla på någon, men jag tycker ju verkligen att det är en viss person som kom mellan oss. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle bli såhär. Jaja, nu ska jag sluta vara sentimental. Jag älskar dig, en känsla som jag faktiskt inte kan stänga av, hur arg/besviken och ledsen man än är.



så förlåt om jag bara säger tjena när vi syns
slipper kännas vid svidande förr i tider
kanske var vår historia en fjäril på nål
vacker att titta på men vingar som inte slår


laughing out loud

Har just sett melodifestivalen. Vilken skam sverige är. Och ingen smak har vi heller. Gårkvällen var iallfall jääävligt kul. Jobbade till sju, tess kom och hämtade mig sen for vi till headline nere på stan. Drack bubbel och gick till allstar. Käkade buffe och trog kortet i baren både en, två och tretton ggr. Inte bra. Detta faktum resulterade till en hemma kväll ikväll. Men sjukt skoj hade jag, verkligen! Hade tänkt att jag inte skulle stanna hela kvällen, då jag typ sagt till alla att jag verkligen inte ahde råd att köpa mig en fylla, eftersom vi kom så pass tidigt. Men vem försökte jag lura? Stog fan fortfarande och dansade när lamporna tändes klockan två.

Idag tog jag bussen hem klockan tolv, sen dess har jag färgat mitt nya löshår, sytt och fixat på och sen destination soffan. Nu har jag förflyttat mig till sängen, sjukt nice. Imorrn står job på schemat, adios amigos!



nennebäsen på arlanda. Undrar just hur lillan klarar sig i sthlm utan mammamico:(


"live hard, die young"

Har inte mycket vettigt att säga. Flyttade tillbaks till mamma igår kväll, ännu längre ut i ingenstans, men man ska inte klaga! Fick mitt löshår idag, så jag har färgat det osv ikväll. Känns bättre en bra. Nu kan jag vara långhårig och fin igen! Ellis gnällis var förbi sallen idag och jag colorade hennes ofantliga hårman mörk. Blev kalas bra. oerhört säääxy! miaow.

Imorrn blir det jobb till 19 sedan raka spåret till allstar med jobbet! Blir festligt. Är ledig lördag vilket känns helt okej. Fick dåliga nyheter av nennen ikväll. Hon har kvattad sin mors bil (igen) och kan nu därför verkligen inte fara på en last minute trip med mig i maj. Kommer väl sluta med att jag får åka själv. Kul jul. Nu ska jag sova, annars kommer jag aldrig vakna imorrn. See yah, wouldnt wanna be yah



sist e helsade po mei


Bevis nr 19528983757 på att gud hatar mig.

Jag svalde just min piercing. Som jag inhandlade för 230 riksdaler förra veckan!!? Hon skruvade fan fast den med tång så den satt ju som där den skulle om jag säger så. Men det är väl bara att gilla läget. Guds svarta får, Check.

Idag har jag vart ledig, firade detta med att köpa nya skor (HEHE) och underkläder. Och träffade även judebjörnen, det var fint och vi har en swopping inplanerad ihelgen! Sounds gr8 och ekonomiskt, vi gillart. Och ikväll ska jag, pe, emma och therese se på avatar 3D! Är astaggad! Jag har petra har väl tänkt se den i.. få se nu. 3 veckors tid? Minst. Men nu, äntligen!

Och imorgon (borde) kommer mitt nya löshår! Micaela gillar detta (Y) Men nu är det färdig spenderat pengar för den här månaden. Snyft. Måste börja spara nu alltså. Men å andra sidan, biljetten är betald, lägenheten(rna)n är fixad och depositionsavgiften betalad. Om jag har för lite fick pengar får jag väl sälja mig själv där nere i turkiet eller nått. Hehe. Fick ju veta väääääääärldens bästa nyhet idag också! Så himla glad jag blev. Hon jag gör naglarna hos, hennes kollega ska också flytta till alanya i sommar, så jag slipper fila ner dem och ha mina egna, för hon sa att hon kunde fixa på mig där!! Töntigt tycker kanske ni, men jag är överöveröver lycklig! Yey! Gud kanske gillar mig trots allt!?



Jag och lilla sirran!


update; subway

JO, vi har visst ett liv!? haha


Dessie, krillebooi, amir + paow = rattfylla

kom på att krilleboi fått vila med videobloggarna sen alanya. Tänkte återuppliva honom och fick med mig hans idoler på köpet. Hahah se på egen risk!


RSS 2.0