When you tried you best, and didn't succed

Ja, jag tror ni alla förstår att det inte riktigt gick som jag tänkt mig. Jag önskar jag kunde säga som alla de andra som inte lyckades med provet "jag har bara 1-2 st moment att göra om i oktober, jag klarade resten, jag äger!!!" Men jag är så fruktansvärt besviken på mig själv. Känns verkligen som jag går under snart.

Gesällen

Då var den värsta dagen bortgjord. Gick så snabbt att jag vet inte vad! Känns som jag varit full idag eller nått för om jag tänker tillbaka på vad som hänt är det nästan såknappt att jag minns det!? Jätte konstigt. Men nervositet har jag hört att det kallas.

Och inte kan man pusta ut heller, utan vi får veta absolut ingenting tills imorgon. tur är väl det, jag hade gått under om jag visste redan nu att man kört på typ 3 moment. Då hade jag typ inte farit dit överhuvudtaget imorrn. Nä, så det är bara hålla tummarna nu alltså. Och tack alla mina super gulliga modeller!! Stor blöt puss till er som ställde upp!! (Helst petra som jag fick raka med maskin hela huvudet i stortsett. Sjukt snygg blev hon dock. Sjukt.)

Nu väntar jag på att kryddan ska komma hit. Mamma och the family är ju i stugan och jag är verkligen så less på att vara ensam hemma nu. Så hon ska göra mig sällis! Blir dock att näpa tidigt ikväll och spara krafter tills imorrn. Sov ju inte super mycket inatt..


så himla små!! första gången i livet jag var på krogen. Med falskleg dessutom ;) Fett med cool yaOo


Give me freedom

Jag är på tok för uppjagad för att sova. Och jag skulle verkligen behöva sömnen! Det ser ut som en bomb nere på köksbordet och likadant inne i mitt huvud. Just nu tycker jag det är lycko alla som inte är frisörer och behöver ta gesällen. Fast det tycker jag egentligen inte. Nu börjar jag bli nervös på riktigt. Kommer säkert köra av vägen imorrnbitti. Peppar peppar! Godnatt!


önskar jag hade lite utav annicas konstnärstalanger nu..


A sweet lie taste better that a bitter truth



Kolla vad fint mitt nya linne är! Mico like. Seru Linnet, hur snygg du är! Maha.


Ps. som ni märker kan jag inte koncentrera mig på ritningarna. Fy skäms. Back to work hadi lan


The big day

Imorgon är dagen kommen. Har inga kommenterer about it. förutom att när jag tänker påt så blir jag alldeles kallsvettig och känner mig som en 4åring. fattar inte varför. Men så äre iallafall. Tack alla som sagt lycka till (även skänkt sina krafter till mig whalla?!) och att de ska tänka på mig. Tack, jag behöver det.

Nu ska jag rita klart alla struktur-ritningar, eftersom chefen spillde lingonsylt på ena och jag kladdat sönder dem andra. Lika bra att göra nya. Lär ju inte kunna sova inatt anyway, så då kan jag ju likagärna rita.

kan ju berätta hur virrig jag var idag efter jobbet. E kom till jobbet för att jag skulle för-creppa hennes hår inför imorgon och sen packade jag ihop mina grejer, räknade kassan, låste salongen, ja som vilken fredag som helst. TILLS jag är påväg in på maxi för att köpa lunch till imorrn "fan stålkammen!!" Hade ju fått ig utan den liksom. Sprang tillbaka, tänkte det blir ingen jävla lunch imorrn. Springer till bussen, hinner med den, utan lunch. På bussen inser jag "fuck, de röda sammetsspolarna ligger kvar på bänken." Japp, hem och hämta bilen, fara tillbaks till jobbet. Kändes lagomt kriminellt att köra in bakvägen och gå in i en låst galleria klockan nio på kvällen så jag sprang in och ut igen och hoppades att inga larm skulle utlösas (det gjorde de inte heller)

Nä, nu ska jag rita. Håll tummarna för mig imorrn!



BTW

missade jag när dessie var i alanya?


hahahhahahhahahha

alltså jag kan inte sluta skratta hahahahahhah JENNIFER DET STÄMMER JU!! omg alltså hahahhahahah åh. alltså ååååh jag kan inte fatta det!!!!!! hahahhahahahhahah shit åh. nej. alltså det går inte sluta. hahaha. jennifer förstår du hur illa det här är!!? hahah. omg. förlåt att ingen fattar nånting men jag har aldrig skrattat såhär mycket i min ensamhet förut! det stämmer liksom. Det är liksom så. Jag trodde ju inte ens i min vildaste fantasi att det faktiskt var så men jo. hahahahha Someone's gotta sav'em ;) hahhaa omh. alltså jenjenjenjenjenifer ring mig för fan för jag hör inte ens vad själv själv tänker längre och jag ser ingenting för att jag har tårar i ögonen av allt skratt jag håller inne för att inte mamma ska komma och glutta. alltså sista gången nu HAHSHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHSHAHHAHAHHAHA MAHA. sådär. shit.

There is no longer You & I

En bra dag som även var en kaos-dag så jag fick panik-ringa carro inne på toan för att få råd om vad fan jag skulle göra med min permanentkund som knappt pratade svenska och vi inte hade några spolar. Jag ville typ börja grina, jätte hemskt var det. Men sen hittade jag dom :') Vem fan gömmer permanentspolar (som brukar vara i lådorna i våra arbetsbord) i en skokartong längst upp i ett skåp man måste ha stol för att nå anyway? va? haha

Iallafall så snabbshoppade jag idag med. ett linne och en klänning. Hade tänkt införskaffa mig en långklänning men jag är för kort. det är bara att inse. Fuck that. Så det blev en kort horig klänning istället, för dom har jag ju så få utav, haha! nämen den va snigg. Linnet med. pax

Sen när jag kom hem traskade jag till helene och klippte anette inför helgen. Mina färgmodeller måste vara nyklippta och mina klipp/uppsättningsmodeller måste vara nyfärgade. Fattar ni vilket extrajobb det blir för stackars mig? Aja, jag har ju som satt mig i skiten lite själv, som valde att åka och fira gesällen i alanya innan jag ens tagit den. Eller nått. maha.

Gud vad jag inte skriver någonting vettigt ikväll känner jag. Men det är väl så jag känner mig ungefär också. Imorrn jobbar jag i stan! hoppas jag inte har någon lunch för då lär jag väl springa på stan och bränna mer pengar. Jag har hamnat i nån jävla shopping dvala och det är inte okej!! Annars räknar jag väl bara dagarna som vilken nörd som helst. 45.


I can't help myself

Okej, mycket uppdatering på kort tid men jag glömde en sak till. VARFÖR FLAGNAR JAG SÅ JÄVLA MYCKET? nån som vet?
-Nej, inte jag heller. För jag brände mig inte ens i turkiet?? Vi hade liksom sol två dagar? Och sista dagen frågar liksom turkarna om jag har en hudsjukdom!?

Man kan se min kropp som en liknelse med jorden. Den bruna turkiet-färgen är vattnet. Och alla länder är min vita vinter-hud som är tillbaka. det ser för jääävligt ut och det slutar aldrig. Stackars stackars mig. Jag kanske har en hudsjukdom? Bäst att kolla upp det efter sommarn så ingen surdoktor sätter käppar i hjulet för min bästa sommar ever. Evet. Hadi bye!

det här är alltså förra tisdagen. Då min jävla hudjävel började krakelera? Nu är det everywhere.


How you feel me, aha honey honey

glömde berätta att för er som faktiskt följt min blogg, vet att jag trånat efter dessa: (som inte går att få tag i i hela sverige)


dom är påväg he till mig nu!! IM BEYOND HAPPY!! hjärta. eftersom jag en morgon, ja det var väl fan exakt en vecka sen ikväll (snyft) så vaknade jag på morgonen. Ingen aning om hur jag tog mig hem. Men går ut på balkongen för att ta en morgoncigg och hittar mina skor där? klacken är lös på ena och SULAN är BORTA på den andra?? Vad jag gjorde i dom skorna vill jag inte veta. Provade klättra upp till borgen kanske? Och ett par andra skor är också vandaliserade efter resan. Så nu har jag bunkrat upp med nya. tänkte att om jag pungar ut lite mer pengar.. kanske det är bättre kvalla och de håller längre? eller så är jag bara lurad. Men snygga som gatan är de!

I WANNA BE A BILLIONAIREEEEE lala

ALLSÅ KUNG DAG! Började med att jag for till salongen, färgade ellis hår inför gesällen, ritade lite strukturritningar och deklarationer sen sprang jag och mötte kryddan på stan. Resulerade i att vi trängde i skorna i små platåskor och dog av skratt och gick därifrån med alldeles för djupa märken på stackars tårna. Ett par sex mamacita skor fick jag med mig hem med. Kryddan lika så. Fan vad säxy vi kommer vara. När klockan var fem i sex och vi skulle säga hejdå impulssprang vi in på bikbok och köpte två klänningar var där. Det är dax att bunkra upp nu inför sommarn säger jag! "vart ska du rymma alla 30 000 klänningar och 20 par skor då?" frågar då jennifer och petra. Eeh. Jag vet inte. Gick in på väskaffärn idag och frågade efter det största aset dom ägde. 118 liter skulle den rymma. ptfjjf. commone gimme some mooooee!! nämen serri, jag måste fan ha en gigantisk väska. Jag vet bara inte vart fan jag ska inhandla den. Får väl sy en själv. Fick ju trotsallt mvg i syslöjd i skolan.

MEN, jag har inte kommit till det kungliga än!! Efter vi slamsat runt på stan så bestämmer vi oss för att gå in på resia. Kika lite priser inför att heddan skulle hälsa på oss i septemper och sådär. se vad dom låg runt liksom bara flygstol. Neee, tydligen inte för när resia-bruden berättar att det finns lite platser kvar på umeå-antalya flyget den 22 sep så plockar h upp bankomatkortet? Frisk? Inte ett dugg, men jag blev så glad så glad! Sötaste nosen flyttar liksom sin semesterresa samt pungar upp 5700:- (för bara flyg+transfer) för att vara i turkan på min födelsedag. babybabybaby. Då ska jag hyra hela queens. Trycka tröjor åt dem där det står 20 på! Som förra året när deras boss fyllde 40 el vare var. Fast i år för min skull! Hehhe eller nått. Men fan vad kul. satan vad taggad jag är. Nu ska vi grunda på teman, och jag förväntar mig att heidi sitter bänkad vid pysselbordet hemma och gör egna happy b-day tröjor till oss. Åhååhåhå kan jag bara få fara nu tack. Jag gillar inte svenskar, turkar är mycket roligare ffs! hehe. Färdig slamsat. Nu ska jag fortsätta leta typsnitt för min tattoo som jag ska boka på måndag. maha. Kyss!


Your eyes are the size of the moon

Kom hem från jobbet 20.00. Tog bilen och lämnade åter husen 20.15 för att hämta storasyster på teg och köra henne till akuten. Jävla skitunge, hoppas hon lär sig något av det här. Fast lite synd om dig tycker jag.

Imorrn är jag ledig, men jag ska ändå spendera min lediga dag på salongen. Måste förbereda modeller, papper och skit inför gesällen. hurven, det börjar flyga in fjärilar i min mage nu. Sen ska jag shoppa korta klänningar till det kommer ut genom öronen med kryddan, för gissa vem som gick gooooóó lön den här månaden?? JO JAG


Namnlistan!

Den här mina vänner, blir en tanke nöt. Bara mina nära, kära och blivande homeboys (girls) kommer veta vilka vi snackar om. Det här kommer bli jätte kul tycker jaaaaaaaag för då kan jag skriva allt jag vill om alla utan att små nyfikna brudar fattar om vem vi pratar awiohohhww. smeknamnen är min och jens bestfriendo i alanya. Vi skulle typ inte make it without them yaa! Puss här har ni

boxen
bananen
gäddan
stenen

fadde
djn
karate-kid
durra
peddot
lången
hästen
hatarn
lena
pappan
burre
bossen
brorsan
cp-bartendern
ödlan
kitty
BK
skägget
retard
schitzo
semlan
kordon

hade tänkt skriva förklaringar typ "jobbar där är bästa kompis med blablabla" men då blir det för lätt för er sneaky bitches walla! så i sommar när vi sitter på nåt hunk internet cafe och skriver om våra galna utekvällar kan ni ju bara önska att ni var en del av dem isället för att förstå den på andra sidan skärmen liksom. wihohowiwi lolita baby

Im not the forgetting, but forgiving

hahah, som jag berättat eller glömt berätta så är ju det enda misslyckade med alanyaresan mitt och jennifers icke existerande fotograferande. Jag har inte en bild utanför hotellrummet. Och annars är det typ bara fulla egobilder från hotellrummet. Vi som båda planerat att komma hem med jätte mycket fina bilder!? Jag kan bjuda på en iallafall, så kan ni ju själv gissa er fram hur resten ser ut


disco pogo

efter jobbet hämtade jag petra, sen bjöd jag henne på gourmet middag och nu ska vi pilla navel-ludd och dreggla. greeeeeeääggla mm gott haha. åh jag är så mätt att jag känner mig full. fast är man mätt så är man ju full? på ett sätt. hm. vilket tanke-nöt.

jag har inte kunnat vända tillbaks på dygnen än. är man van att lägga sig mellan 06-10 på morgonen är det svårt att komma hem försöka somna, klockan 23 för att orka gå till jobbet dagen efter. det resulterar i att man ligger klar vaken och funderar hela nätterna. och är trött hela dagarna. yaa

i helgen har jag gesällen och tre tusen fjärilar i magen. Eftersom jag inte kan kugga, eftersom jag inte är i sverige när omprovet är, har jag en del press på mig. aja, jag har satt mig i den här skiten själv. det måste gå bra. Sen måndagen efter det flyttar min älskade älskling sirra till stora stygga hufudstaden. Som jag kommer att sakna henne.

love without reason last the longest

Jätte kul att träffa dom på jobbet idag. laila fnissade lagom när jag berättade om allt slams vi haft för oss. Dom som känner mig och jennifer här, känner oss inte. Blev bara lite fundersam igår, när jag finally loggade in på internet, fejjan och msn typ. Av alla kontakter som var online var det bara turkar som skrev. Tror detta är ytteligare ett tecken att jag härstammar i turklandet. Ingen vill typ veta av mig här ya men mina turkkompisar frågar direkt hur resan vart och allt gått bra och räknar typ dagarna tills vi kommer tillbaks. Fint va! Nu ska jag ta bussen hem, till ett öde obbola där ingen är hemma och väntar på mig. Lan. 50 dagar kvar.

bir tequila lan!

en snabb update innan sängen kallar. Veckan har rockat så jävla fett. Direktsänd tv har man varit på när jag slickar på den snyggaste turken i världens mage, bränn märken, ambuland från james dean, stygn, visat brösten för hela garage, gjort fel, gjort rätt och varit på bilturer i bergen, åkt moppe, badat nattbad, blivit signad varje kväll, lärt oss massa fula ord, vikit mig tre dubbel av skratt längs gatorna på dagarna, varit hatat, blivit utfrågad, mött världens roligaste danskfamilj, spring nota, världens roligaste smeknamn, ogiltiga pengar, tequila i mängder och massa porno ass dance maaa faaaaaaaaa! alltså tack för hur bra jag fått må. Jag behövde det här. att jag ska få flytta till det där paradiset är lyx fan. Ny lägga blire förmodligen också. Ett rån är var den vi ska ha tydligen är.. Nu, sova för det har jag fan inte gjort den här veckan. TACK JENNIFER!!<3 sevmek!

I still belive in your lies

Har ingen aning om jag hinner uppdatera nått mer innan jag åker, beror på om jag fortsätter i samma spår som jag gjort hittills, dvs göra allt annat än det jag borde göra. Snart ska jag iaf hämta jen på busstationen sen sover hon här, vi far tidigt till jobbet imorrn så jag hinner fixa hennes hår innan jag börjar, sen jobbar jag 12-17. sen kommer jag hem typ sex, käkar sen skjusar pe oss till flyget typ klockan åtta. NÄR SKA JAG HINNA PACKA? -vet inte. Så länge jag har pass och pengar så tar jag mig in i landet iaf och då är jag nöjd.

Blev alldeles tårögd när jag skulle åka hem med bussen idag också. Finaste finaste annica hade skrivit ett litet brev till "el Mico på resande fot" som jag hittade i min jackficke när jag var påväg hem och jag vart så himla rörd. Åh. (hon satte ju ribban högt nu, eftersom jag fick ett sånt fint brev för att fara bort en vecka, tänkt när jag far den 10 juli i 3 månader??) heheh.

annars, ta hand om er allihopa och jag lovar att jag ska ha det förjääävla bra! KYSS!


såhär lär man väl må snart igen.. Den biten skulle jag ju dock kunna hoppa. haha


we're screaming at the same moon

idag har jag växlat pengar och två gula forexkuvert ligger fint på min byrå! Väskan hade jag packat, men fick ångest och packade upp allt. Numera är mitt rum ett kläd-berg. Mamma kommer inte bli glad om hon ser kaoset. Ikväll blev det qualitytime med jb alltid ett nöje. Skulle prova stå-solarium för 10 kr/2 min. Ett rån med andra ord. och inte ett enda litet röd/brun blev jag. skit påhitt! Rån!

Imorrnkväll ska jag hämta jen på busstationen klockan nio! innan det ska jag försöka hinna förbi therese där det är kassler-fest. Nätstrumptbyxor - Obligatoriskt. Roliga flickor haha! Nä, nu måste jag sova. Fattar inte hur jag ska hinna med allt innan torsdag..


You are all of that

Imorrn är jag ledig, men jag ska ändå ta 9.05 bussen och göra naglarna. kändes.. drygt. Sen kommer petra ska lämna hennes mobil som hon lyckades lämna i obbola. sen kommer kryddan, sen ska jag växla pengar och köpa det sista sen ska jag åka med mamma till alvik, hämta mitt körkort eftersom det fortfarande inte är gjort. Sen ska jag låna bilen, fara tillbaks till stan, hänga med juden och vi ska även sola. Fan vilken dag! Kung dag!

Sen är det bara två pyttiga dagar tills vi drarrrrrrrrrr!! så himla underbart. Har kollat igenom alla filmer som finns från sep alltså. Dom är så inte okej någonstans. Helt sjukt. Det roliga är, att i och med att det är jens kamera, så är det ju oftast linslusen jag som gör glada hälsningar hem till sverige om att vi bla äter könssjukdomar till frukost, lunch och middag. Interskämt, ingen behöver lägga ner någon energi i det. Men ni skulle bli smått oroade om ni såg filmerna och hörde hur mycket skit jag faktiskt babblar på fyllan. Hahahahha. Nu ska jag näpa, smell yah!


                                                                          typ exakt där ni hittar mig på fredag!

rätt taggad


we make the headlines

jag har världens finaste bilder från världens roligaste jobbfest med världens finaste människor! Dom kommer dock imorrn tror jag. orkar inte leta sladden. ikväll har jag packat!!! <3 pe sover här och vi ska hänga imorrn innan jag börjar jobba. nic3

Nu ska jag fortsätta leka miljonär och kolla på bilar på blocket. har hittat min babyy-booo men han får vänta. tycker iaf mamma och laila. inte jag. "man kan inte ha råd med allt micaela blablabla" nehe. skit ire då

btw kan ju berättade att jag hoppde ner i en konteiner idag. en full. ensam. var jag full på jobbet? -nej. jag skulle slänga sopor och råkade även kaste ner passerkortet för att ta sig in igen. ENDA vägen in. Så det var bara att dyka ner. Fint.

remember the titans

jag har inte gjort några av sakerna jag skulle göra ikväll. Eller jo duscha. Men det skulle jag nog också skitit i om det inte vore så att jag faktiskt jobbar på en frisörsalong och inte kan komma med håret droppandes av fett. Gud vad lat jag känner mig verkligen.

Sommar-tema imorrn. Lätt för mig tänker ni som faktiskt bara har min garderob fylld med sommarklänningar. Men icket. Jag har beslutsångest av högsta grad.



tell me sweet little lies

alltså jag vill inte ens veta hur full jag kommer vara om en exakt på klockslaget vecka!!!! IIIH!! nä,skojja bara mamma och alla andra över 30+ som läser. jag väljer vatten <3

Livskvalitets tid ikväll,jobbade for hem, tog bilen till stan (damdamdaaaaaaaaaaa!!) hämtade juden för och solade sen brummade vi till maxi, köpte jordgubbar, vindruvor och satt vid vattnet och hade picknick! så himla underbart. nu ska jag sova för imorrn ska jag jobba. på lördag väntar världens roligast jobbfest (vet jag ju inte än, men de brukar falla under den kategorin) där jb och pe även är inbjudna av moí! drygge att jobba på söndag men..


I <3 FALLING IN LOVE

jag är världens roligaste. för er som inte redan vet det. Var på stan med kryddan och köpte en överraskning till jenjen. nått som skall pryda hennes kropp i alanya i sommar! hahaha. Självklart köpte jag och kryddan varsin med. Vad vore alanya i all sin glans, om inte mina underbara teman fanns?

Och jag har fortfarande virus på min datta. Känns drygt att jag inte kan agera datanörd på kvällarna numera!! Imorrn är det en vecka tills jag far till turkan! Yehooowiie! Livet leker rätt bra just nu. Nu ska jag stänga salongen och bege mig hemåt! Smell yah, souldn't have to tell yaaaaaaaaa

Ale-ale-alejandrooo

åh det känns tråkigt att vara hemma från stockholm. det känns tråkigt att det är minusgrader ute just nu. det känns tråkigt att jag är typ helt död efter typ ingen riktig sömna på massa nätter känns det som. Känns dock askul att jag just kom hem från jobbet där jag och carro spenderat x antal timmar på att göra varandra snygga i håret. Carro slog mig med hästlängder. mjaow! annars så känns det även helt ok att jag och jenjen just i detta moment om tio dagar typ sitter på qg eller casa och hinkar tequila alternativt rapeme. mahahhaaa slå den ni

och som sagt, virus på min datta. det funkar inte ens lite längre. så inga bilder kommer förens nån hjälpt mig formatera den. gjorde ett tappert försök i morse men det hände inte ens nått. ble

Leave the world behind

Har just anlänt till stockholm där vi blev välkommnande med strålande sol och gröna gräsmattor. Sitter just nu i lägenheten och kvällen spenderas på grönalund! Valborg var awesome verkligen. ny stad, nytt folk, nya uteställen! blev väl lite knas på slutet men det burkar tendera att bli så när jag blir redlöst packad som jag jämt blir. hehe oups

imorrn ska jag shoppa i stockholm!!!!! ASTAGGAD.

SmElL yAh LaTeRrrRrr

RSS 2.0