update

hahahha ja, att jag är sämst vet ju alla redan, men fyfan vad tur jag har. har glömt väskan, börsen, mobilen och diverse x antal ggr överallt, får alltid tillbaks det.

Kan ju säga såhär, att det ringde en viss ulrika för ett tag sedan och berätta att hon hittat mitt leg på e4an ;) Hon skulle komma förbi jobbet med det. GUD ÄLSKAR MIG!

baş ağrısı ..........

fy och fan. nu ska jag och mitt huvud pallara mig till jobbet. nej vänta, glömde att jag först måste förbi petra eftersom allt mitt smink är där!!? CHECK. sen måste jag på något mystiskt vänster ta mitt till obbola innan fem (jobbar 12-17) för att hämta mitt pass. CHECK. eftersom jag tappade bort mitt leg igår. CHECK. alltså gud jag är verkligen sämst i hela hela världen. hittade inte leget, fixade så att en person kunde fara och hämta det i obbola och sen komma tillbaka med det. fick det och en mikro sekund senare var det borta. kollade efter vägen, trottorkanten, alla fickor, överalt. totally gone. jag är ju så jävlajävla dålig. så nu måste jag ha mitt pass också. fan. annars hade jag jätte skoj igår! var först efter lite om och men, lokalsinnet på micaela är .. inte där) och sen olles (tack att man jämt är där så man kommer in utan leg heheh) och ja, som ni läste lyckades jag under denna dit både hämta mitt leg i obbola och tappa bort det.

jaja, jobb till fem sen korkas det upp igen

dream as you'll live forever

Igår vart det löshårsfix på hedlunda innan felicia följde med mig hem och sov här. idag traskade vi till stan, sen tog jag bussen till jobbet. Kom just hem, fick även med mig två klänningar (oups). Har världens stresshelg framför mig känner jag, måste typ ta med mig packningen inför lördag till jobbet imorrn då jag inte hinner hem nått! Och jag måste köpa kinapinnar (??) och massa trams. Helgen känns full och uppbokad och det känns bra! Är less på sitta hemma och tänka. Så vi ses i dimman gott folk! pözz


Machel Montano - Fly away

Riktigt slapp dag som i stortsett bara inneburit soffliggande och tv-tittande. Behöver väl det ibland också antar jag, just nu tycker jag överhuvudtaget att det händer så jävla lite så att ligga hemma och göra inget är egentligen bara ännu tråkigare. Ikväll ska jag iallafall bege mig till hedlunda för att klippa till lite löshår till nadia och martina. Sen kommer (förhoppningsvis?) P och hämtar mig. Då kanske vi tar en kaffe och far hem till hennes nymöblerade lägenhet! Fint. Imorrn har vi shoppingkväll på strömpilen, så alla långhåriga kan ju notera att vi har öppet till 22.00 imorrn!


Funky G - Kafana na Balkanu



hade ju vart helt okej att gå ut och dansa ikväll. i typ klänning. men nej, nu är det så kallt att jag till och med väljer bort att gå ut och röka trots att jag är dö-sugen. Jag har övningskört ikväll, mamma tyckte jag var duktig, jag körde ju bara nästan in i EN lyktstolpe idag. duktig micaela. verkligen. ska ringa körskolan imorrn och höra om man kan boka tio lektioner efter varandra på samma dag alltså. ska inte ge mig förens jag kan köra bilhelvettet! för det går ju inte ta sig fram på cykel eller gång i det här vädret. näshåren fryser typ till och med. inte okej. Ju kallare det blir, desto fler turrar märker man börja inkräkta på vårat kära land (konstigt nog!?). har både en och två som frågat om boende haha. Men jag vet som ine riktigt hur jag skulle framförhålla detta till min mor eller far. Jag är ju dock inte den som är den som skulle banga på att fara iväg nånstans, typ roadtrip vart som helst och sova där man känner för en vecka eller två. Känner att jag måste komma bort snart hur som helst.

För exakt ett år sedan gick jag tredje året och hade höst lov nu. Vi hade planerat in en alanyaresa på höstlovet som sket sig, så jag och jen drog till stockholm och levde glamour-liv i en lägenhet på östermalm. Ett år sedan. Om jag hade åtminstone ett utav de alternativen idag skulle jag sitta med ett leende på läpparna just nu.

Ja en annan fin nyhet som mina närmaste redan vet dock är att jag numera måste gömma mig på min fritid om jag spenderar den i stan. Mitt favorit-fik (köper väl minst 10 lattar där i veckan. läs: köpte.) är numera totalförbjuden mark. Jag ville sjunka genom jorden igår när jag läste smset. fyfan. Nu blire bara pressbyrån alltså. Vad tänkte jag med haha? Kan väl inte ha tänkt alls. Frågan är ju dock mest egentligen vad han tänker med? Vad tror han liksom!

I expected us to grow up together
instead we just grew apart


Time is a healer of hurt

Idag har jag varit barn vakt åt mina bäbissystrar. Wilma och sannah. Har känt mig jätte snäll och konstigt nog inte ett dugg större än dom (?) jag är typ barnsligare. inte okej. Tvingade wilma att ta ett till hål i örat och införskaffade mig även en ny väska för mammas pengar. Nu ska jag packa ihop alla mina saker och bege mig till min fader. Funderar på om jag ska fråga victoria och hennes homeboys om dom vill fresta ikväll. Dom har lov och jag är (tydligen) ledig imorrn så det skulle väl vara kul att va full liksom. why not. haha nämen.

 



införskaffade mig även ett vackert hårband för tjugo riksdaler. kap!


I say ride on

Jag svävar typ på rosa moln! Jag vet inte varför men jag är bara som lycklig! Det känns verkligen som att allt kommer lösa sig till det bästa. Jag önskar nu att jag kunde spola fram tiden (hur många gånger har jag skrivit det här?) och bara vara där nu, i värmen, med knappt några kläder, svettas, dansa, supa, träffa underbara människor och bara ha så jävla kuuul! olagligt jävla roligt tycker jag det är där. Jag kommer alltså ha olagligt roligt hela nästa sommar? Det är ju dock ett faktum jag kan leva med.

ben evi özlemek - jag längtar hem

 


çok ilerlemiş planlar

jag och jenjen smider planer. Framtiden börjar klarna och jag hade inte kunnat vara mer taggad. Nått annat jag är taggad på är asos paketet som kommer den 2 november. Full med gosaker!! bland annat mina älskade, efterlängtade supersnygga steve madden skor. Gud va mallig jag kommer va när jag springer runt med dem.



förlåt mamma lennie, jag bröt nog shopping löftet. Hejdå lönen hej snygga klänningar nästa sommar! awwie

whats your flavor

nu är jag och pe i obbola. har legat skavfötters i soffan fram till nu med varsin godispåse och sett topmodel, oth och gossip. soft söndag likzåm


mina älsklingar är snart slut. måste nog tillbaka och köpa fler hehehehhe

come, as you are

Update: Blev förfest på berghem och sedan destination corona igår. helvete vad roligt det var! jättejätte skoj verkligen. kul att kolla internetbanken idag och se att jag köpte sex öl där inne. SEX? jag måste ju kamma mig (eventuellt sluta gå ut med kortet?)

nu ska jag och mina kompanjoner ta oss en trip i pes snygga två färgade bil. Vi har ju som våra standard bakis-turer varje helg vi tre, slutar alltid med mat. Mycket mat. Och sen ska jag och pe hem till obbola! Bakisheten börjar smyga sig på.. jag längtar ej.

what to say?

Jag trodde inte de skulle lyckas. Men ack, de har hittat en näst intill lika söt och duktig pojke i år med!

 


so loud silence

Jaha och då var det fredag igen. Fick just ett samtal och en förfrågan om jag skulle ha någon alkohol till helgen. Tackade nej. Lär dock ångra mig imorrn men jag är bara så jävla otaggad på allt! Som en god vän och kollega sa till mig idag att ibland behöver man verkligen komma bort. Men om det är borta man ska vara och så komma hem ibland? Vad gör man då? Då är jag ju helt ute och cyklar.

Jobbar i 50 minuter till sen ska jag hem och lägga mig på soffan och tagga jobb imorgon. Kan väl med ärlighetens namn säga att pengarna faktiskt rullar in som dom ska just nu. Vilket är bra eftersom jag ska spara vartenda korvöre för att kunna fly det här landet! Och ja, jag snackade med våran jobb-kille igår. Svenskan på honom var väl lite hackig sådär, men jag tror han galant uppfattade när jag utbrister "KUK!!" (har självklart tänkt skriva kul) sen får panik och loggar ut. Tur man är en sån charmör att jag räddade situationen vid nästa inloggning!

sååååå brewdaaaaar: WE GOT WORK! woh!

Alanya

kunde inte slita tankarna från det där jävla landet ikväll heller! Jag säger ju att det måste hända något kul snart annars kommer jag ju blir psykiskt sjuk!! Jenjen (antar att det bara kommer varadu som ids lyssna) hör på mitten låten och sen kan du ju typ mejla min hund





A thousand miles seems pretty far, but they got planes and trains and cars.
I'd walk to you if I had no other way

gästblogg

Spatsiba! Dagen har gott dundersnabbt vilket vi tackar för. jag räknar ner timmarna tills jag får lön nu, så jävla underbart!! Har även klippt min framtida man. En av dom iallfall.

Annars hoppades jag på något roligt överraskande som skulle hända denna dag, kompensera allt tråkigt som hösten medför. typ som att se en älg eller nått? men nej. samma jävla dag ut som dag in. Och inga älgar. Kul.

Jag och judebjörnen ska kicka helgen i röven och köra vårt eget race istället. Om det slutar i en busskur i obbola eller en bro i skogen säger jag inte.

Ciao! / Ozzy Osbourne


koseligt

Började dagen med möte 07.45 på city. Har väl sovit ungefär cirkus två timmar inatt. högst alltså. jätte tungt. Tråkigt möte, men det är väl dom tiderna som gäller antar jag. synd bara. anyway, det var lungt idag så jag vart ledig. Klippte dock pappa på sallen och färgade och klippte frewda innan jag for till stan och mötte judebjörnen. Hon får mig alltid på så bra humör! Tack för det.

Jag fick mitt lönebesked idag. Glatt överraskad = beställning från asos.com fredag! oh like it, like it. Dessutom skulle det ju vara kul om jag och jen kunde ta oss en tripp till.. eller till.. haha. jag dör ju om det inte sker.

Helgen har jag ingen som helst aning om vad den bjuder på. Hade tänkt lungt, men mina sånna förslag brukar på något konstigt vänster alltid bli överklagade?




Rüyalarımın erkeğisin.

hehehe, lite iallfall.

Ikväll har jag bara degat framför datorn. Men efter att ha sovit på pes soffa två dagar i rad känner jag hur kroppen längtar efter att sträcka ut sig i en säng. wünderbart! Morgondagen känns typ fullspäckad. Hade tänkt sova tills jag vaknar men verkar bli alarmsignalen som väcker mig imorgon med. Jag ska iallfall träffa judebjörnen och sen har jag lovar bort mina kunskaper till släkten för lite haircut, så jag ska bort till hedlunda och klippa faster och sen (förhoppningsvis ifall hon är hemma!) även felicia. Sen blir det att träffa en viss person som inte får nämnas vid namn tydligen, ev klippa denna någon också. Sen? Sova hos pe tror jag. lär nog hinna med ett stammis besök (på vanligtvis tre timmar) på subban också för att dricka kaffe. Brukar gå att klämma in någonstans liksom.

tömde mobilen på bilder idag. tänkte att jag kunde bjuda på nåra



förklaring för bild nummer 11:
Morgonen vi ska till alanya. Vi försover oss. Jag har INTE packat klart. Vi har inte städat som vi lovat mamma att göra. Ingenting var gjort och klockan tickade. När vi väl sitter i bilen med resväskorna och allt för att glida till flygplatsen pratar jag högt med mig själv "Har du med dig allt nu micaela, pass, biljett, pengar blablabla" Biljett. BILJETT??? "petra vart fan är biljetten jag la den på köksbordet för att inte glömma den och den var inte där för då hade jag sett den?!?!?" EN U-SVÄNG MITT PÅ E4:an SENARE är vi återigen riktade mot destnation obbola. Kollade på köksbordet, naturligtvis inte där. Varför? -Jo, för allas våran virriga petra hade KASTAT våran biljett. inte bara i soparna under diskbänken, utan ner i en geggig påse, igenknuten och ut i den stora gröna. Jag hade ganska roligt åt detta i ungefär en halv micro sekund innan jag insåg att vi var påväg att missa planet. Tjo så det kan gå


Ke$ha – Tic Toc

alalalalala-aaa jenjen ring, smsa, msna, spring, ta bussen eller flyg till mig när du ser det här!! jag have some news for your ass! woh!

och mitt tålamod svek när jag halvvägs pillat mig igenom x antal html-koder osv för designen. Jag skulle gått media eller nått annat på gymnasiet, för då kanske jag fattat något endaste dugg hur det går till. Men icket, så jag orkar inte göra nått åt det. Det får se ut såhär. Your bad, not mine


bättre att pissa i stuprännan än att stupa i pissrännan! puss

Times Square can't shine as bright as you

Ja, nummer två alternativet i inlägget nedan blev överklagat. Efter vi blivit bjudna på middag och erbjuden hämtning, gratis sprit och inträde tackade vi (jag) självfallet ja! Och det var trevligt fram tills coronavakterna valde att ta ut all sin ilska på mig. Dom kan inte fått ligga på lääääänge

Men då ville ingen annan gå in heller (heheheh) så vi tog taxi vidare och 5 shottar och en cider senare dansade vi in i dimman, kvällen slutar med att jag försöker få min tunga att fastna på en lyktstolpe och att vi far till statoil och flummar runt. Väl hemma hos pe lagar hon gourmet-middag till sina hungriga barn (jag och miss e) sen somnar jag gott till ice age.

Idag, jobb. sen myskväll. skulle ju ha den igår, men ack så mycket roligare alkohol kan vara! så ikväll ska vi försöka ta tag i oss själva och ha myskväll. På menyn är vi alla rörande överens om att det ska vara: Potatisgratäng och twilight

I can't get enough

Igår jobbade jag till sju, sen blev det haga och förfest sedan olles (som vanligt). Men det var trevligt, och idag mår jag precis som jag förtjänar. Jag klippte just elina och nu ska vi och pe fara till ersboda och få gratis pizza. tur man har kompisar som har kontakter med pizzeria-ägare när man är fattig och hungrig

ikväll pendlade mina tankar mellan utgång, corone eller mys jävla fet kväll med pe och el. alternativ numero dos vann.

för tre veckor sen gick jag pe och jen runt på alanyas gator och sa hejdå till allt och alla. "when do you come back???" "next summer........" kill me please. en lång kall vinter? jag kommer ju inte överleva kylan.

I'm so lucky, lucky



en sammanfattning av min sommar. Fan vilken tur jag har som fått vara så lycklig.

This distanse is killing me




It's like ten thousand spoons, when all you need is a knife

Alltså åååååååååh. jag kommer ju dö i deprission i vinter i det här skitlandet. det är ju ett som är säkert. Ja, dagen, började på salongen på city med genomgång crew, sen upp till strömpilen och jobb till sju. Hem till papi där lillsyster fyllade fjortis (grattis gumman!) och sen blev det kaffe och massa snack medd soffan och pe på subban. Imorrn är jag ledig, vilket innebär att jag tar av mina sparpengar (!!?) för att fara och fixa naglarna sen kanske träffa upp nån söt dudelina på stan. sen bär det av hem till mamma och obbolahooden. sweet life. nej.

Idag lyssnade vi på min spotify på jobbet. det innebar, inna-fly, inna-hot, edward maya-stereo love, akon-sexy bitch, pitbull-hotel room, cotton eye joe, gimme hope joanna, akcent-thats my name, bob sinclar-lala song, black eyed peas-ive got a feeling, eddy grant- i dont wanna dance, geo da silva-i'll do you like a truck, pussycatdolls- hush hush, opus-life is life, alexander rybak-fairytale och tre hundra andra alanya låtar. tror ni jag grät mellan klippningarna? -Ja. jag och petra har snackat ekonomi i bilen påväg hem nyss. det ser fan ljust ut att det eventuellt kan bli en vecka i maj för att värma upp innan flytten till alanya i juli. I LIKE LOVE THAT


NÄSTA SOMMAR AWIEIEIIEIIEEE LALA SONG


you got what I want

Igår raserade alla planer om att fara på maskeraden på nydalahöjd, så det blev haga och destination corran som gällde sen. Eller inte, sur cp vakten vägrade släppa in oss så vi traskade till krogenkrogen istället och där var det faktiskt skitskoj! Jätte otippat verkligen

Vaknade idag med världens överskottsenergi (fylla?) och började dansa och sjunga järnet i petras lägenhet tills hon blev megaless på mig och gick upp. Vi lagade gourmet-frukost och for sen till strömpilen och stan för att inhandla en födelsedagsprestent till lillasyster som fyller fjortis imorrn! Nu är överskottsenergin som bortblåst jag ligger död, utslagen på min säng och väntar på john blund typ.


queens maj -09. typ spola tillbaks tiden. typ nu?

Serdar Ortaç - Heyecan

vet inte riktigt vad vi firade igår, men det blev vin hos först pe med julleriet och lennie, sen joinade vi malle och emelie som bara bodde längs gatan. skjus till stan, olles glömde leget hemma (IGEN?) men lyckades flörta in mig iaf. trevlig kväll, spank you girls!

jag färgade även håret igår, var less på att se ut som en liten morot. resultatet:

den super snygga bilden bjuder jag på.

"i LOVE YOU MY PRENCESS"

fuck you. men ikväll för exakt två veckor sedan hade vi princess-tema ikväll. och det var förmodligen den bästa kvällen i mitt liv. TVÅ VECKOR? nu ska jag vira fetaste halsduken runt halsen och ta på mig vantar och vänta medans pe skrapar rutorna på bilen. så jävla inte okej alltså. från linne och kortkort ena veckan till vinterkläder andra. hörde att någon nämde snöstorm imorrn? jag är ju inte här. snälla be till fucking gud att jag vaknar ur denna mardröm snart.



wash my world

Ledig igår och idag, hade inte kunnat vara skönare. Dock borde jag se till så att jag jobbar varje dag hela dagarna fram till nästa sommar så jag inte bränner så jääävla mycket pengar. Idag införskaffades (förlåt mamma) ett par skor. Även örhängen och fyra ögonskuggor. Är det nu jag depp shoppar för att glömma det här förtaskiga landet mamma fött fram mig i eller? -Trorde. Spenderade iallfall dagen med lennie, alltid lika välkommet. Lunchade med julia och tvingade sedan lillasyster wilma möta mig på bron med cykeln så jag slapp gå hela vägen hem. Söta barn.

Ikväll blir det bio och imorrn jobb. Money, dineros, cash, stålar alltid lika välkommet. Har ju fortfarande min fruktansvärda telefonräkning från förra turkiet resan som jag lagt i byrålådan att betala.. 903 kr, förfallodag 14 oktober. Fiifan.


puss!

trough my window

tänk att det bara är ett år kvar tills jag får gå på systemet! ha! jag börjar hinna kapp jenjen och bli stor nu, yes! Min näåsta födelsedag ska inte firas i sverige och det är jag glad för. Om det är nästa åt som i år att qg stänger ner hela versamheten den 2 oktober så vet jag en person som kommer supa tills hon stupar: Jag. som vanligt med andra ord.

Igår träffade jag och pe upp elina på maxi. Där inne spenderade vi två timmar och kom ut med ett kvitto som landade på 600 svenska riksdaler. vi köpte potatisgratäng, rostbiff, bea, dipp, morötter, karra och hur mycket mer som helst. crazy. Köpte även två filmer och jag känner att jag går ett steg i rätt riktining eftersom jag nu har sett american history x. somnade dock efter cirka 30 min, men dog av hur snygg alla skinheads var. jag ska ju typ bli nynazist bara för att alla killar är så snygga.

Idag efter jobbet kommer pe och hämtar upp mig, sen ska vi till obbola och äta grillspett. Jag är ledig måndag tisdag iveckan också! Jätte skönt. då ska jag på stan och sätta sprätt på alla presentkort jag fått. Eller så sparar jag mig tills jag verkligen känner shopping begäret. För den som spar han har, right?

Nu ska jag fortsätta ta kunder, sen ska jag glida runt på internet och kolla in det jag och pe pratade om igår. Jennifer kommer dö. och alla kommer bli galna när dom ser oss. IGEN!

even when the road is hard never give up

igår vart det födelsedagsfirande för mig. massa öl och cider senare far vi till olles, jag klantskalle glömmer mobilen hemma. far ensam på en efterfest där jag inte känner någon, tar taxi hem till pe sover med en spyende elina. tack för födelsedagen, jag hade faktiskt skoj!

idag har jag fått en dada damdamdam daaaaaaaa: GHD PLATTÅNG!! tack mami! presentkort, pengar, parfym, smycken och lite annat har även gjort mig glad :) Ikväll?

this is some stats for your ass

Roliga är att bara pe och jen kommer fatta detta. Så, ni andra läs för skojs skull eller alt+F4

Minnesvärdaste dag 1:
karate-kid sitter och väntar på på jen at qg när vi anländer. Hshj blir glad och bänkar oss breve. Jag och p misstycker och springer till gäddan. kvällens kommentar" yeah, you can touch, thats okey!!?" "MICAELA!?" "det är okej.. det är lungt" "she got all the good stuffs from our mother "x antal timmar senare back at same place, jen skäller ut gäddan angående den bff men skiter i. moppe färd med zorro och gäddan. One, two three. smile. slag. haha!

Knasigaste dag 2:
Vaknar, pe spyr nilen floden inne på toan jag och jen går för att leta upp k-rille. Går hem, siesta, tror jag vaknar av att en turre kastar sten på vårt sovrumsfönster. Fel. Det regnar is. Iskulor stora som golfbollar. Det blixtrar och åskar. Jag och jen springer ut och köper alkohol. Börjar hinka. Pe har lungat sig från nilen och spyr numer bara ner toan med umeälven. Vi går till qg utan henne, blir signad skrattar och är jätte fulla. Går till hamnen kammar rika turrar, dricker upp drinkarna som bjudit på, löper vidare. Vulkan-utbrott slutar kvällen med.

Pinsammaste dag 3:
Har fortfarande inte visat mig vid pool området under denna resa. orkar inte idag heller. jen tror jag blivit misshandlad, jag sover vidare. Kvällen, rosa tema, garage träffar bananen och k-rille drar vidare till qg, får en chock och mindre läppglans på läpparna. Gäddan frågar om gårkvällen, jag ljuger så dåligt att både pe och jen flyger på mig som gamar. solli. Sexy bitch, upp på baren, kolsyre-blås mojängen åkte fram utan mitt medvetande och min klänning flyger upp till tjottahejti. Jag ska snabbt dra ner den medans hshj fortsätter blåsa. Går sådär. Jag tror jag tar tag i nederkanten på min klänning, men nej det är mina panties. Drar alltså ner mina trosor på baren fram för hela qg. När klänningen är uppblåst. Hör busbisslingar/skrik/skratt sen blir det svart. R.i.p micaela 18 år, dödsorsak: Hjärtstillestånd pga av att hon visade fittan för hela qg.

Ingen av oss kände av spriten denna kväll, så från att dom andra kvällarna endast förfestat + 1 rapeme = hejdå. Blev det denna kväll 3 rape me och en helkväll på qg. Förutom när micaela ska leka räddare i nöden och leta efterfest med min nya homie lillemor. Slutar dåligt och jag går på upptäcksfärd med hästen och moppekillen. Kommen hem arg som ett bi när det är ljust ute. Solar inget denna dag heller..¨

Roligaste dag 4:
Princess-tema som var över förväntningarna. Har aldrig haft så skoj i mitt liv. "so what hotel?!" Turrarna blev galna. Jag älskade uppmärksamheten. Kom lagomt sliriga till qg, bad både gäddan, hshj och zorro läsa och som dom skrattade. Gäddan tog min krona och jag dregglade i baren medans jag sög i mig en rape. Träffade norskarna, snackade inside-info om stenen och grisen och jag höll på dö av allt. världens världens roligaste kväll. någonsin. Priset tar kvällens slut, när pe fiskar gädda med en box full med skit.

Naknast dag 5:
När mitt skoj från ingenstans blir verklighet och jag och pe går ut nakna. Gäddan sliter i mina trosor på video-bloggen och vi är extremt blängda på av alla kvinnliga gäster på qg. Vi njuter. kvällens fylla tar jag, då jag tror jag går med durra när gäddan tvärtnitar med moppen framför oss men, har ingen aning. Dissar denna någon och åker moppe i solned(upp?)gången. På morgonen när jag kommer hem är jag hungrig. sätter på en stor panna makaroner - OCH SOMNAR. Pe vaknar av brandrök i rummen. Oups. Där höll micaela på grilla ner hela narcis.

Klantigast dag 6:
Vi kör vitt tema ikväll. Vi sparade det till näst sista kvällen så vi skulle vara bruna. tweak, 1 sol dag. Efter pe klagar igenom sig hela förfesten, hela qg besöket vaknar hon till liv när vi snackar med devil. Han lovar imorrn och petra ramlar ner från baren av lycka. Hon får en röv-kaka som heter duga och blir handikappad resten av resan. Jag och jen avslutar kvällen på qg, där k-rille kommer gåendes i en ny hood. Jen fnittrar och blir plask våt och hejdå miko!

Sorligast dag 7:
Ingen av oss slutar kommentera att detta är vår sista kväll. Ledsna miner på förfesten. Vi pratar igenom veckan och alla fördelar/missöden med både, gäddan, durra, boxen, karate-kid, k-rille, devil osv. Fäller en tår och lovar att denna kväll ska bli den bästa. Så fan heller. Kvällen sög, började redan på qg när jag inte lät gäddan pga av jens grannar göra det har gjort hela veckan, Han blir cp och puttar typ in mig i toan. Fuck me, skulle bara låtit det ske. Går tillsammans till casa, träffar som vanligt våra kära norskar och sen till rh. Tappar varandra där. Ingen är med någon, men grisen är borta och stenen är glad. Jag skämmer ut mig för stenen och frågar hela alanyas-staff efter pe och jen. Ingen lycka. Efter att jag vart överallt och ingenstans söker jag tröst hos fadde. Vill att han ska hjälpa mig söka jen. Får svaret: - Bye bye bye bye bye!! K. tack för inget. Går till qg och får en rejäl utskällning av gäddan. arg som ett bi flyger jag hem till hotellet, inte alls som jag ville att min sista kväll skulle sluta. Där utanför står jen och devil. Frågar efter pe, hon är däckad på rummet. Jag och jen går upp, skriker ut vår ilska, jag tar på mig mitt älskade bästaste linne sen somnar (däckar) vi.




Sen for vi till det här kalla, mörka, tråkiga och otaggande bög-landet. Är det konstigt att man längtar tillbaks? Lägenheten är snart kirrad och jobbet likaså. Sakna mig inte allt för mycket nästa sommar, okej? 

 


RSS 2.0