Louder than a BOOM

känns tråkigt att uppdatera när jag inte kan lägga ut bilder. Men det är väl framför allt för jag hatar bloggar utan bilder. Vad har hänt sen sist. Jag har jobbat, träffat min efterlängtade jennifer som äntligen kommit hem från asien, camilla har fyllt 19 (HAHA), imorrn ska jag bli ljushårig(are) och min nyår spenderas i lulE*

* = spontanbestämdes idag efter jobbet. jag har två blonda loppor jag saknar monstermycketoch inget i umeå får mig att vilja stanna. och jag är faktiskt jätte taggad!!! dom kommer och hämtar mig(sjukt snellt??)  sen ska vi fixa håret sen har vi roadtrip till luleå där rebecca ska skryta med sina bartenderkundkaper och blanda drinkar tills det kommer ut genom öronen på oss andra. Och givetvis henne själv. Som det sägs, hon brinner för alkoholen. Over and our, peace

kaos jul

kaotiskaste julen ever. Började med att jag for ut till stugan på kvällen den 23e. mamma och jag hade glöggprovning och chillade. VAknade på julaftonsmorgon, kaos. petra kommer inte med lfyget pga av vädret i sthlm. Så det hela slutar med att jag ska köra till övik och hämta henne dit hon skulle ta buss klockan halv sju på julaftonskvällen!? Hon ick dock skjus till normaling, så jag behövde bara köra dit. Men jag är överlycklig att hon tillslut tog sig fram till Umeå, även om det bara var för 21 timmar innan jag körde henne tillbaka till bussen och thailand.

Men jag fick jätte fina julklappar, både användbara och sjukt behövliga!

btw så kan jag inte lägga upp bilder? jag har massa men det blir bara sidfel typ. så det är väl mitt virus som spökar. ska ta med mig datan till min kära som ska få laga den! tur jag har en händig karl fniiiiiiiiizzz

hejdå petra! ha det så underbart i Thailand, sola och hälsa familjen från mig. Jag saknar dig redan.

God jul..

..MICAELA!! tyckte Telia och gav mig en räkning på 3500 kr. Det firade jag med att boka en biljett till turkiet! 25 januari bär det iväg och jag hade inte kunnat längta mer. Tack vare mina snälla chefer får jag den bästa julklappen nånsin :) Nu ska jag ta mr suzuki och brumma till sörmjöle där julen firas. Får ju btw hoppas att tomten ger mig cash i julklapp? Annars kommer jag bli vräkt? Jag säger som jag brukar säga: havregrynsgröt funkar.



A good friend.


Idag har det varit fullrulle på jobbet. fler än jag som har julklapps-ångest kan man lungt säga när man såg alla människor på strömpilen idag! Men det har varit jätte kul, 6 timmar och 7 klippningar senare frös jag fast mig själv i busskuren när jag väntade på bussen. Fyfaaasiken var kallat väder det är nu alltså. Jag har inte hunnit utveckla min vinterpäls än eller nått, för jag håller verkligen på dö direkt jag går ut.

Med det kan jag ju bara slutligen säga att jag hoppas att min far och mina systrar ägnar minst än tanke åt storasyster. Dem sitter nämligen exakt just nu i planet, och kliver väl av i phuket om sisådär 1,5 timme. Inte alls avundsjuk. Nejdå.

Plansverige.org

jag har gett mig själv i julklapp ett fadderbarn! Undra hur många karma-poäng jag kammade där? Jag tror att vara hemma och va sjuk har gjort mig.. snäll? Om två veckor får jag iallafall veta vem mitt fadderbarn är!! Vet iallafall att det är en flicka från asien.

Undra om man typ får skicka fina rosa kläder via post och sådär? Eller jag vet inte ens hur man har kontakt med sitt fadderbarn? Hon lär ju inte ha mejl? Får säkert mer info om det senare.

Man fick iallafall välja en månadskostnad själv mellan 100kr-1000kr i månaden som dras automatiskt från ens konto. Jag började med 200kr/mån det kändes som en bra början iallafall! Plansverige.org är de som ska hitta mitt fadderbarn till mig, ifall nån var intresserad.


p. sawyer

Jag känner en ofantlig saknad efter min vän Jennifer som varit och lekt jungelliv i asien på tok för länge. Jag behöver dig min stjärna! Nån jag kan sitta och babbla med om livets alla världsliga problem och sånt. Snart är du hemma och ingen längtar nog mer än jag!



Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Igår så låg jag hela kvällen framför dattan och försökte med till och med min minsta hjärncell fattar hur man laddar hem en film, för jag ville så himla gärna se "Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta" världens finaste film och perfekt att gråta lite till nu när jag är sjuk. Men lyckades ju absolut inte, nej. Kollar tv-tablån idag och kväll visas den kl 18.55!? Oddsen!! Jag är som så himla lycklig nu ba! åh!

Eve, the apple of my eye



I have never loved, 'til I first met you.

orkeslös

sana ihtiyacım var SIMDIIII YAAA!!!

jag blir galen, jag har inte tid att vara sjuk. jag mår crap. Fick gå hem från jobbet efter lunch för att hälsa på citymottagningen. Jävla hals. Så mycket med mitt goda julhumör och julstämning som skulle hålla i sig? Jag har legat nerbäddad i soffan och kollat på tv/varvat sovit ändå sen klockan fyra i eftermiddag. Fryser som attan gör jag också.
JAG HAR INTE TID MED DET HÄR. Nu ska jag koka mig 8e kopp te och sen försöka sova lite till och hoppas jag vaknar frisk och pigg imorgon! Just nu ser det dock inte lovande ut..




Jusja och min rubrik fick mig att komm ihåg hur vi satt och funderade i alanya i somras hur man säger "orka" på engelska. Det är ju ett flitigt använt svenskt ord från min sida, så jag kände mig ju aningens handikappad i sommar då jag inte kom på nån bra översättning!? "men orka" "nej jag orkar inte" osv. Skit irri!! Så det resulterade i att jag sa just det: Orka. Typ hela tiden när vi var i konya hahha. och grejen är, att jag kunde ju som inte förklara vad det betydde heller, så nu har jag en pojkvän som när som helst i telefonen kan utbrista "nemen askim orkkah" bara för han tycker det är så kul att säga. och jag dör av skratt varje gång.

Så, vill någon lära mig nått nytt idag och berätta hur man säger orka på engelska?
Eller orkar amerikanera allt eller? Skulle ju inte tro det??

Dagens julklapp

blev dessutom till mig själv. The one and only, Me. Fan jag som i två dagar nu har gått på stan för att hitta julklappar! Och så slutar det med att jag köper en ljusstake till mig själv för 860 kr?

Men kolla vad mysigt jag fått det!

"asså shiiiiiiiit"

hur kan man inte älska mitt jobb? Julafton har redan börjat, har öppnat två klappar ikväll och ska behålla den här underbara härliga känslan ända till julafton! Asså shiiiit det kan inte bli annat än bra /Petter yah dawg

Så mycket bättre när vi är tillsammans


Don't blame your daugther

Idag sov jag ut, sen städade jag. sen tog jag mig en promenad till lina för att hämta min efterlängtade väska, sen tog jag mig en promenad till stan för att köpa julklappar. Köpte en. men däremot köpte jag jätte fina ljus-grejer och fat och sånt som ska pryda mitt svarta snygga matbord! feeeett.

Imorrn ska jag köpa stolar med pappa och kolla på julklappar med tilda. Sen ska jag på jul-mys hemma hos laila med jobbet. dregglar bara jag tänker på julskinkan liksom.

ikväll har jag kört 90 minuter yoga, med en del av mina fina headlinare. Att konstatera såhär i efterhand, var att jag var stelast. Och ovigast. Och gjorde hunden garaterat fulast. Men vad gör det, jag vaknar väl upp med träningvärk förmodligen imorgon iallafall? 

Btw måste jag tvätta. Menhöjden av lathet är att jag inte orkar gå ner till källaren. Tvätten ligger liksom och väntar på mig på golvet, men jag har inte orkat förbarma mig över den på .. 3 veckor? En sån gång så är det ju tur att en latmask som jag faktiskt har rätt mycket kläder. Pax att sakna mamma en sån här gång :(


soff-läge

Trevlig kväll igår verkligen! Vilket jag så får sota för idag.. har inte rest mig upp från soffan på hela dagen.

Vaknade hos emma på berghem, där vi pysslat med att bryta upp dörrar och dricka vin när vi kom hem inatt. Fråga mig inte varför för det minns jag inte. Min väska lämnade jag kvar på fabriken, med hemnyckel och börs. Lyckat Miccan. Så det blev att ringa och väcka lillasyster imorse och be henne komma med min extranyckel och sedan ta en promenad till mig, i mina alibaba byxor (!!), gårdagens smink och en peace and love tatuerad arm.

Nu har jag tagit ett bad, och hade jag haft min väska och börs till hands hade jag gått på ica och köpt glass. men jag har inte ett litet korvöre vilket kanske är lika bra. Men fan vad jag är sugen på glass och jag har ingen jävla skit mat alls här hemma. ARGHHHH

Hippiehippie hurra

Garderoben är totalt lusläst för fest och utklädningslördag! Glada 70-talet och hippie invation! Jag och carro leverarar och vinet är på kylning. Hej så länge!


Don't cry your heart out

Jag tänker för mycket.

I can't reach that far

Idag när jag kom hem från jobbet låg ett paket innanför dörren! Och går två st! Julafton varje dag wiie! Iallafall, jag har fått mina linser! Beställde bruna "barbieeyes" som gör att ögonen ser större ut, och fick ett par vanliga gröna på köpet! Ballt.

Nu äter jag saffransskorpor som min mor har bakat åt mig och kommit förbi med. Imorrn får jag mitt matbord!! wiie. Skulle ha köpt ett för länge sen, men valde den omständiga vägen med att hitta ett gammalt träbord med svarvade ben som jag ville måla svart. Äntligen färdigt och imorrn ska det inviga mitt nu alltför tomma kök!

Haaadi byye

Waiting to be lost again

Igår efter jobbet fick jag skjus till stan och traskade sedan raka spåret till Onur och Frida där jag blev bjuden på middag. Lyx. Klippte honom som tack fnizz.

Idag har jag jobbar nere på stan, sedan for jag direkt från jobbet till usm och körde ett pass Cardio Muskel och svettades ungefär livet ur mig. Nu har jag så mycket träningvärk att jag knappt kunde sätta mig ner i soffan. Det firar vi med Step up dance imorgon efter jobbet! Nu jävlar.

Jag saknar min syster. Fattar inte varför hon valde att flytta 70 mil ifrån mig :(

Här är lite bilder från när jag hälsade på henne sist i stockholm! När vi söp oss fulla på vårt hotellrum innan vi gick ut och åt middag, när vi bröt upp vårt fönster som var mot inntergården på hotellet och tjuvrökte, när vårt middagsbord plötsligt förvandlades till ett ragghak, när vi vi ställde väckaren på två timmar innan hotellfrukosten stängde bara för att kunna svulla totalt, när vi shoppade upp alla Micaelas pengar hon skulle spara och när vi bara allmänt skrattade åt allting i två dagar.

ps. Lägg märke till mina och petras abnormt rödsprängda ögon hahahah. två flaskor champange+ 1½ dygn utan sömn, så har du det! Roligt att vi inte la märke till att vi såg ut som två skyhöga pundare när vi gick ut och åt, utan istället i hissen när vi på natten ramlar hem.





Shoppingförbud

-INDEED! Har gjort av det 7500 svenska riksdaler ihelgen. 7500!??!? Nu ekar det lika tomt på kontot som vanligt, och jag har bara köpt en enda julklapp och det är till mamma. Hejja! Men jag har ju lyckats köpa träningskort för 4770 kr så nu vore det ju förbannat om jag inte kunde ta mig i kragen och träna. Var faktiskt och körde yoga igårkväll och imorse for jag och gymmade innan jobbet. fett hurtig yaa! hoppas bara det håller i sig. annars kan jag ju bara påminna mig själv hur absormt mycket pengar jag lagt ut på det, och med tanke på hur snål jag är borde det lösa sig. Sen har jag även köpt nytt löshår (eftersom alla mina är svarta går jag hårlös numera, buhu :() och färgade linser! Och smink. hm. Mindre nödvändiga köp känder det som såhär i efterhand. Men det blir nog bra. Synd bara att det är så långt till lönen, då jag har para yok liksom redan!? suck. Havregrynsgröt funkar ju alltid.

Ihelgen har jag hängt med victoria, och igår efter vi varit och tränat for jag och hände med Frida och Onur i deras nya lägga, fett fin, och det bästa bara 1 minut ifrån mig! How awesome!

Nu ska jag promenara till bussen, först ta jag förbi en turre-tjorra och köpa ett hundra kort. För när min telefonräkning ska betalas nästa månad vet jag inte hur jag över huvudtaget ska ha råd med mat. tippar att den landat på runt 4-5 tusen det med. Fyfan. Dagens tips, sök inte kärlek på 4850 km avstånd. Det blir både tungt för plånboken och hjärtat. Over and out, nu ska jag fara och jobba!

Konsten är att leva i nuet


Därför kanske jag borde hoppa ur min rosa mjukisdress och sluta deppa, möta den mindre varianten av mig för lite meningslösshopping och förhoppningvis avsluta kvällen med massa b&j

ben ve sen daima

ursäkta emo inlägget under haha. Jag mår inte dåligt, jag måste ibland bara lätta på trycket. Det här kommer bli bra, vilket som, det finns dom som har det värre. Men tro mig, det är fruktansvärt jobbigt att ha ett distansförhållande. Tänk er att konstant sakna vad som känns som en andra halva och inte ens veta när man kommer få se varandra nästa gång. Att sova och drömma världens bästa drömmar och sen vakna och inser att man är ensam. Jag saknar honom varje dag så det värker i hela kroppen och jag gråter i stortsett varje dag när vi pratar i telefonen. Ändå så vet jag att det är värt det för han gör mig lyckligare än någon annan. Men för att den ens ska funka måste man hitta en person som är något alldeles exceptionellt. Ditt hjärta måste skrika efter honom, du måste förklara och känna känslor med versaler och älska med utropstecken -
hur gör du annars för att vakna varje morgon och välja någon som inte ligger brevid dig?

Jag har hittat så rätt, och du är värd all väntan och alla tårar i världen.




Det är inte regn som faller

Ibland önskar jag att jag var uppfostrad annorlunda. Jag antar att det är för att jag aldrig haft så mycket att välja på, jag inte vet hur man gör. Jag kan inte välja, jag brister och jag slits itu. Fråga min syster, hon som känner mig bäst, innifrån och ut, att det handlar om allt. Allt från att välja doft på ljus till kläder, eller i det här fallet välja bort en grej av nått jag älskar. Jag förstår givetvis varför, det är inte så att jag är trångsynt jättebäbis som tjurar ihop och bara vill ha allt. Det är bara det att jag vet inte hur jag ska bära mig åt, hur jag ska värdera och lägga fram saker för att få fram ett klokt beslut som ger mig mest. Jag vill ju både äta kakan och ha den kvar!! Fan vad jobbigt. Jag ångrar mig, jag är nog en trångsynt jättebäbis trotsallt. Men om jag måste välja, så vet du vad jag skulle valt.

Jag känner mig jätte hängig. Pratade med Jennifer hon var hängig. Pratade med Petra hon var hängig. Ringde Mete och blev ännu ledsnare och då blev även han hängig. Så jag satte på en depprulle och grinade en skvätt. Nu såhär i efterhand känns det inte ett dugg mindre hängigt. Fan vad hängigt.

Ännu en dag igen
Jag vaknar upp med tystnaden
Åh, står där lika vilsen som ett barn
Och som en våg kommer saknaden
Och den sköljer över mig
I samma stund ser jag sanningen
Jag ska leva utan dig

Det är inte regn som faller
Finns inga spår i snön som leder hit
Ett hus bebott av tomhet
Av hjärtat fattas det en bit
Det är inte regn som faller
En kylig vind som söker sig hit in
Får se hur mina tårar
Fryser till is på min kind

RSS 2.0