Imorrn imorrn IMORRN!!

imorrn imorrn imorrn imorrn IMORRN!! fattar det inte. Imorgon vid den här tiden var det två timmar sedan jag landade i antalya. vilken jävla tur att tiden gått så pass snabbt på slutet, för om det vore möjligt att längte ihjäl sig så hade jag gjort det. Hoppas tiden stannar medans jag är där, har en förmåga att aldrig vilja släppa taget om honom när vi väl ses. Älskade plutt, om gudarna bara visste hur mycket jag önskar att du vore hos mig allt jämt.

Annars har jag jobbar hela helgen. Vinkat av petra som farit tillbaks till stockholm efter 1½ vecka boende hos mig. Kommer bli tomt utan henne. Älskade carro har också gett sig på mitt barr, så nu är jag mycket ljushårigare. Är toknöjd. Nu ska jag locka håret, måla naglar+tånaglar, raka benen, duscha, packa klart och sova ensam en sista gång innan pappa hämtar mig och kör mig till flygplatsen. Sen möter jag upp Camilla på arlanda sen ska vi förhoppningsvis lyckas lotsa oss genom istanbul fram till antalya. Varför har jag en känsla av att hon är lika virrig och dålig koll som jag?? hahah. Ha det bra allahopa, lär prioritera att blogga när jag är där. pyyyysss!


long time no see!

oj, nu har jag inte uppdaterat på länge. som ni måste saknat det!? anyway, hämtade petra på flyget för exakt en vecka sen, sedan dess har vi gjort lite av varje, och jag har inte haft tid att uppdatera i varje fall! nu jobbar jag tre dagar till och på den fjärde dagen lyfter planet mot stockholm, sen vidare till istabul och sedan vidare till antalya. så jävla underbart, jag får rysningar bara jag tänker på att jag snart ska få krama och pussa på min älskling igen! Kommer aldrig släppa taget.

Det bästa är att camilla följer med till türkiye!!
4 dagar bebbe! kommer bli asballt. vi ska nog på robinhood om typ en vecka! kändes ju typ inte fullt normalt att skriva det, men snart så! Gud så jag längtar att inte behöva plumsa i snön och förstöra frisyren med luvan (hahah typiskt mig att tänka på deeeeeet)

nu ska jag se the last song och snyfta, börjar inte förens tolv imorrn! love

(bilden har ingenting med inlägget att göra, det förklarade typ bara rätt perfekt min syn på mig själv, MAAAHAA)


vill ha sooommmaaar

jag är såå less på vinter ála redan. Jobbigt. Kanske därför jag känner att jag måste bli ljushårigare och köpa sommarkläder. Sitter just nu och klickar runt på olika webbshopar och finns grejerna kvar när jag kommer hem från turkiet ska jag fan unna mig en beställning. Känns som jag inte shoppat på forever. köper bara biljetter till turkiet och betalar telefonräkningar för hela min lön. Men det är balsam för själen det med.

Idag är det bara tolv dagar kvar och det blir mer relevant för ännu en person i morgon! eller hur!

Imorrn kommer petra! Jag funderar på att skriva en liten inköpslista och gå förbi maxi innan jag far hem imorrn. För hon vill säkert inte bo med mig om hon kommer hit och ser att det enda ätbara jag har är havregryn och micropopcorn.


You're on my heart just like a tattoo.

känns som tråkigt att uppdatera när jag inte gör nått roligt att läsa om, haha! Startade dagen med att sitta i telefonkö i ca 20 min. Hata telefonköer. Intressant va?

På fredagkväll kommer förmodligen petra och ska bo hos mig en vecka!! wiie, underbart med en inneboende! Så massa massa micke vi ska mysa. Annars är jag jätte sugen på göra min fjärde tattoo! Fattar inte att jag och jennifer inte gjorde en på hela sommaren, när vi typ pratade om när vi skulle boka tid varannan dag. Anyway, ska nog disskutera även detta med petra. Hon brukar inte banga på mina galna påhitt. Men en färg tatuering vill jag då ha! Har ju även en annan svart på lager jag vill göra. Men jag har ju mycket skinn kvar, så det hinns nog med haha


making up for teenage crime

idag glömde jag att jag hade sovmorgon. Det var lite halvdrygt. Men berätta en annan lite halvdryg grej för er som bryr er. Tvätta mitt löshår igår, för jag tänkte liksom att det kan ju vara hygieniskt att faktiskt göra det emellanåt liksom. Anyway, från att mitt hår var typ orangebrunt tvättade jag som sagt det och det blev ljuslila/grått. WHATTA???

far till jobbet tidigare för attt åtgärda detta. Lägger på en koppar/guld toning på det (samma som sist som då blev kanon) och håret blev sådär dassigt laxrosa. vad fan äre för fel???? galet irriterande när jag beställer löshår för mina icket befintliga pengar, och sen går det inte ens att färga in det? pigmenten vill verkligen inte fastna?? cok yok på den kan jag lova

nu har jag lekt cool webcambrud färdigt med min kärlek. Så nu ska jag tvätta borta sminket och hoppa ner i lopplådan! Hoşçakal benim arkadaşlar!

too awake to fall asleep


Sundays are for lovers

Igår när jag vaknade var jag jäääätte trött. Fast det är jag alltid. Undra om jag någonsin kommer vakna pigg? Tror inte det. Sen for jag till jobbet, efter jobbet skjusade ane mig till Julleriet sen lagade vi (hon) spagetti och köttfärssås och bekande oss med vår gode vän Foot of africa, den skattefria dunken nanananaa. Jätte trevligt! Jag har saknat min ven. När vi hade druckigt massa vin, kollat på gamla bilder, ätit ost och kex och pratat sönder var jag tvungen att gå hem. Eftersom jag jobbar även idag. MEn det var pheeent, tack för kvällen hjärtat!

Imorse vaknade jag återigen dö-trött verkligen men masade mig till jobbet och nu står jag här för min kund försov sig och inte kunde komma (jävla evelina) haha. Trevlig söndag allihopa. Efter jobbet skulle jag behöva handla, men jag har inga pengar. Jag behöver även städa och diska hemma. Men jag har ingen ork. Livet. Hejdå.

18 dagar!

det är fredag och jag är nyhemkommen från huset mittemot. Där bor frida och onur i en nyrenoverad fin lägenhet där det bjuds på tacos. Uppskattas när man är en hårt arbetande kvinna som mig, att man kan landa där, slänga i sig mat ett glas vin massa härligt snack innan man traskar hem. hihi! Världens bästa grannar.

Nu sitter jag bara och väntar på att mitt hår ska torka. Annars ser jag ut som barnet gud glömde imorrn när jag vaknar. Morgondagen bjuder på jobb sen ska jag och julla nog laga middag tillsammans. Mewsigt va

Trettondagen

..bara ännu en anledning åt folket att supa. Och det gjorde vi! Spontan bestälmde mig på jobbet att lite vin efter jobbet med trevliga flickor skulle vara nice. Så eve köpte vin sen blev det lite förfest här med klapp-lekar, sång quiz och lite jag har aldrig innan vi drog till ett knööööökfullt olles. har aldrig sett så mycket folk där nånsin. Men jätte kul. träffade julleriet och hennes kärlek, mycket trevligt!

Och imorse steg jag upp efter vad som känder som miiiini lite sömn, klockan åtta för att ha pepp-talk med min bf innan intervjun. Han ringde upp 35 minuter senare och sa att den gått toppen. Jag hoppas verkligen så är fallet!! Då får jag snart min kärlek till sverige, gu se myyys.


gossipgirl, tårar, ankara och visum

vilken abnormt tråkig dag jag haft egentligen. Men fick gjort alla saker som skulle göras iallafall, så sånna dagar behövs ju också. Kom just hem och har snyftat mig igenom det sista avsnittet gossipgirl (fick ju 3e boxen i julklapp) fyfan vad bra. nu måste jag fortsätta se 4e på dattan. Synd att jag inte vet hur man gör. HAHA FAAAAAAAIL

anyway, pratade med min lilla plutt nyss. haha jag skrattar så mycket. han är så himla nervös, han ska fara ensam till ankara imorrn för att sedan iövermorrn fara till ambassaden för intervju. Han frågar 10000 ggr om samma saker. fast han vet att han har alla papper osv. Gullplutt. synd att inte jag kan hålla dig i handen så du slipper vara rädd. Men jag ska gottgöra dig, I promise! Bara 21 små dagar. Det går fort, intalar jag mig själv.




21 dagar

godmorgon! eller godeftermiddag. Jag har iallafall inte vaknat för så jätte länge sen. Galet, men sjukt skönt. Jag har iallafall byggt ihop min andra klädställning som har legat i en kartong på vardagsrumsgovlet i 3 månader. Nu står den i mitt sovrum. Inte för att den skulle stå där i tanken när jag köpte den, men jag har insett att mina tre garderober inte räcker till. Mitt sovrumsgolv har inte ens gått att skymta på ca två månader. Så, jag hade två val. Tokrensa garderoberna, eller bygga upp klädställningen och hänga upp lite på den. Det blev nr två. Måste dck springa på classe och köpa galgar innan jag kan börja använda den.

Annars har jag även dammsugat! och diskat. Känner mig jätte duktig. Nu ska jag städa toan och sen hoppa in i duschen. Om exakt tre veckor far jag till min älskling! jag längtar såååå! För er som inte visste det, heeeeheeee. hadi öptum byebye

Why are you so far away?

det var ju länge sen jag bombarderade allmänheten med egobilder. så jag tänkte det var dax. har ju ny hårfärg och allt!


Sammanfattning av mitt år!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tog körkort, flyttade till turkiet, förlovade mig, skaffade egen lägenhet och fick heltidanställning.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hahah, inte ett enda.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja!

4. Dog någon som stod dig nära?

Inget som stog mig direkt nära, men lika hemskt för det.

5. Vilka länder besökte du?

Turkiet, turkiet, turkiet och turkiet.

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Min pojkvän i min lägenhet.

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

8/8 och 21/9

8. Vad var din största framgång 2010?
Klarade gesällen 17 oktober 2010.

9. Största misstaget?

Känner inte att jag gjort några direkt misstag. Men riktigt besviken har jag blivit, men det är inte mitt misstag utan vilar helt på någon annan.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Fick åka ambulans och sy lite karate-stygn i benet och handen, utöver det bara hostat och snorat.

11. Bästa köpet?
Biljetten till turkiet 10 juli.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Alkohol. No douts.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Hela sommarn får mig att flina som ett litet barn. Underbart glad har jag varit.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Akon - I wanna make love right nanannanaaaa, Max farentithe - Number one, Kato - Hey shortey, BEAUTIFUL LIFE!!! och massa fler. Alla sånger som rebecca, camilla och pia lärde mig fula danser till kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat.

15. Är du gladare eller ledsnare nu jämfört med tidigare i år?
Både och. Jag är funnit så mycket bra i mitt liv som jag inte hade innan, men även tappat en del på vägen. På gott och ont. Men över det stora hela är jag gladare. Har helt klart funnit mitt livs kärlek, vilket är lycka i dess renaste form.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Hittat på mer saker! solat när jag hade chansen!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Sovit!

18. Hur tillbringar du Nyår? 
For till lulE och drack drinkar, helt underbar kväll. (Vi dansade ju till number one allah allah!!?)

19. Blev du kär i år?

Mer än jag någonsin trodde var möjligt.

20. Favoritprogram på TV?
Pradise, gossips

21. Bästa boken du läste i år?
twlight böckerna jag köpte på arlanda innan avresa!

22. Största musikaliska upptäckten?
Dj Metehan Savran Liiiive, nämen haha. jag vet inte. typ rasmus seebach kanske

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
En tv!

25. Något du önskade dig men inte fick?

En bil.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag var i världens bästa alanya med världens bästa pojkvän och världens bästa syster som for ner i till turkiet i bara två dagar för att fira med mig. Hade inte på några som helst sätt kunnat haft en bättre födelsedag.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jag tror faktiskt inte det. eller jo, det är väl klart när man tänker efter. Men inget viktigt.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Halvnaken. I antingen kortklänning och klackar eller linne jeansshorts och converse. OCH SVETTIG. naaanting

29. Vilken kändis var du mest sugen på?
Taylor i twilight

30. Vem saknade du?

Mina vänner. Nu saknar jag Petra och min kära gossegris.

31. De bästa nya människorna du träffade?
Alla underbara vänner man lärde känna i turkiet, men framför allt rebecca, camilla och Pia. Även min älskling <3

32. Hur ser det ny året ut?
Vänta tills mete får komma hit, sen bara ligga och mysa tills jag blir gammal och rynkig. typ. Ska förmodligen spendera hela sommaren i turkiet igen. Helt ärligt så bryr jag mig inte, så länge vi är tillsammans. 2011 kommer bli så bra. jag känner det i hela kroppen!



Kan med handen på hjärtat säga att 2010 vart det bästa året. Jag spenderade första halvåret med att jobba, spara pengar, planera och längta, samtidigt som jag levde ett toppen kul liv med alla fina människor omkring mig. Jag skaffade körkort, skrev kontrakt för en lägenhet mitt i stan, flyttade till turkiet över högsäsongen, festade som det inte fanns en morgondag, träffade galet härliga människor och skrattade åt allt, blev tokigt förälskad, förlovade mig, kom hem, flyttade in i min lägenhet, klarade gesällprovet, fick heltidsanställning, for tillbaka till turkiet och ja. Jag är så nöjd. Vilket toppen år!



Min lilla discopojke! :') Bara 23 dagar kvar nu
hayatim canim askim bebegim kalbim  benim!
seni cooook seviyorum benim kocam.

1 januari

mitt nyår var jätte bra, med trevligt sällskap god mat och massa goda drinkar! nu är jag dock helt död, fattar inte vad som är med mig. Jag började på den 5h långa bussresan hem må ASDÅLIGT alltså verkligen så att jag ville krypa ut skinnet, satt bara och vred på mig och visste inte vart jag skulle ta vägen. Sen känner jag, att toan är det enda alternativet, jag är som en fontän och det formligen sprutar ut spya från mig (grose, jag vet!) och jag spyr aldrig. alltså never. minns inte ens sist jag gjorde det men å var jag mycket liten. Och sen när jag tror jag tömt magen på allt innehåll går jag och sätter mig igen, mår fortfarande katastrof. Men sen har jag fått löpa mellan min plats och toan HELA RESAN. så jag tror verkligen inte jag är bakis jag tror fan jag antingen fått i mig nått dåligt liksom, ätit nått konstigt eller fått nån vinterkräksjuka? För fyyyfaaaaaan vad jag mår blä. Jag kan knappt stå upp. Så nu ska jag krypa ner under täcket och kurera. Burr. Ingen bra start åå det nya året.. Hoppas ni hade det trevlig allesammans, för det hade verkligen jag!



RSS 2.0