tjejhäng

igår var det tjejfest hemma hos frida innan vi begav oss till allstar får att slå klackarna i taket! helt galet mycket folk och galet roligt. Fick för oss att vi var i alanya och började shotta tequila mitt från ingenstans! haha och mintu. gud. efter det ägde vi dansgolvet
egentligen skulle det bli festligheter idag med, men såhär i nuläget känner alla att en tjejkväll med massa gotta skulle sitta sååå mycket bättre. Så nu har jag nyss kommit hem från jobbet och ska strax bli hämtad för att bege mig till berghem igen! trevlig lördag på er!

pirates

Igår var jag ledig, men gjorde absolut ingenting förutom att ligga inne typ hela dagen. Lata sig är tillåtet ibland, och jag behövde det! Vi gick dock ut vid femtiden och shoppade lite. sen mötte vi upp frida och alper för att käka kinamat och sedan se pirets of the carabien (har ingen aning om hur det stavas??) på bio. Den var bra och kvällen var trevlig! Nu ska jag slänga mig ner i soffan och zappa lite, i helgen är det yran och förmodligen party!

söndag

fan vilken kung lördag. började med bruduppsättning som sagt, gick super bra. for hem, chillade ett tag drog till båten, hängde och drack champange, traskade vidare till salongen klockan 18.00 för att fortsätta festligheterna där! Där var det välkomstdrink coh privata kockar som stog och grillade åt oss när vi kom. käkade och gick sedan in och hade tävligar, allsång massa tjatter och sjuuukt trevligt. skulle dra vidare sen men där sket sig allt. kom hem och la oss vid två och vaknade alldeles vinglig några timmar senare. haha fri bar är en bra bar, men man mår fan som man förtjänar idag. jag vill bara ha pizza........ men tack för gårkvällen alla headlineare+sällskap fan vilken grym kväll!

pardey

inget partaj ikväll, men imorrn så! Börjar med att jag trots att jag är ledig egentligen, ska fixa en bröllops-brud på salongen på förmiddagen! sen ska jag hem och välja kläder, har fortfarande inte lyckats med det. Borde gå ner i källaren och hämta kartongen med klänningar, men är helt enkelt för lat. för på kvällen har vi headline feeeeeest. kanske sätter oss på båten innan och chillar och vädret tillåter. Blir vi alla hälften så fulla som förra året så vore det nog! Men satan så skoj vi hade! en bild på jag och juden från förra årets fest:


Lollipop

ikväll har vi fotograferats hela jobbstyrkan! Nya grymma bilder ska pryda vår fina ny ommålade salong! Är är lite sneakpeak på hur jag såg ut iallafall, hade ju inte med mig kameran, som vanligt nu för tiden, skärpning!!


Three small words

Som en annan Micaela en gång skrev, fastän det endast är lånade ord, känns det som jag skrivit dem:

"Det handlar inte om att få vem man vill. Det handlar om att få den man vill ha. Det handlar inte om att vara med människor. Det handlar om att vara med just den människan. Det handlar inte om att kunna gå hem med vilken snygging som helst en lördagnatt. Det handlar om att gå hem med honom. Det handlar inte om att vara omringad av folk. Det handlar om att vara omringad av dem eller den som älskar dig. Det handlar om skrattanfall och vackra händer."

Jag är så lyckligt lottad. Inte bara att jag tycker jag har hittat en person, perfekt just för mig. Utan för att det är en underbar känsla att vakna upp på morgonen och känna sig älskad, känslan man känner när man vet att det finns nån som inte skulle kunna leva utan just mig.

If there is a will, there is a way

Äntligen fredag! Det blir dock ingen helg för mig som jobbar både lördag och söndag. men jag sörjer inte för det, fick skjus att johanna hem från jobbet och möttes av en pojkvän som köpt jordgubbar och grädde! Tack gud för du skickat mig denne underbara man! Imorrn efter jobbet vankas kalas (?) en utav metes kompisar fyller år, så vi ska dit och det ska bli kul att träffa alla deras flickvänner! Vi har ju trotsallt en del gemensamt ;)

Nu blir det jordgubbar och tv, är avis på mina vänner som befinner sig i alanya just nu! Dansa röven av er från mig, bränn er i värmen, rök lark från mig och häng på alla underbara ställen från mig och ha det så jävla underbart från mig med. Önskar att jag var där med er! Förra sommaren var grym. tänkte bara berätta det för alla er som var här hemma, och inte kan förstå hur underbart jag hade det min mina blondiner i alanya hela sommarn. Underbara tider, ibland vill jag bara spola tillbaks bandet.
nu ska jag avrunda, trevlig kväll!

underbaaaara dag!

vilken helt fantastisk dag! började med att vakna i tid till det underbara vädret. 20+ och strålande sol. traskade upp till sfi, och om mindre än en månad får han börja skolan, toppeeeen! och sen traskade vi tillbaks till stan, käkade lunch tillsammans och fixade sedan ett jobb åt honom! han får börja inom en snar framtid och jag ser att våra ekonomiproblem endast är ett minne blott. känns så jävla underbart!! men vi hade endå ett lååångt snack igår om att vi kanske ska skita i turkiet i sommar. (har kollat på en månads biljetter ett bra tag nu, super härliga priser men det kostar ju tyvärr lite där nere också..) så det blir kanske bara en vecka eller två i augusti istället. ingen långvistelse som sagt, vårat mål är att vi istället för att slösa alla våra pengar i turkiet (har lagt ut nog många jävla tusenlappar i det landet! haha, inget jag ångrar, dock) ska vi köpa en bil! Har kollat på bilar idag och far nog till bil dahl och kikar på bilar. har inte tänkt köpa en skrutt bil. that so not my style! hehe
imorrn ska vädret bli lika fint, så då ska vi dra till älven och fiska, eller jag ska mest sola hade jag tänkt. Solade i söndags och brände mig så jääääääla mycket. låg i tre timmar och har helt seriöst inte kunna grimasiera med ansiktet sen dess. jag är rödare än tomaterna vi har i kylen. och endast på underarmarna (hade jeansjacka med uppkavlade ärmar) på bröstet och i fejjan. och på benen. helt ill röd. hoppas det lagt sig tills imorrn! men sommarn är strax här, vilket innebär shortssäsong, vilket innebär att mina nu vita ben ska inom en snar framtid skifta färg till mörk brun. det är min plan. dom senaste sommrarna har jag ju haft turkan som hjälp mig, men det kanske blir en svennesommar i sommar då :( blir faktiskt den första sen 2005. galet om man tänker efter.

gokväll!

kvällen har spenderats med julleriet vi har lagat gourmet käk och druckigt olika roliga vinter jag tyckte såg skoj ut på systemet. vips blev det natt och hon var tvungen att fara hem och sussa eftersom hon ska jobba imorrn. duktig julia! Jag ska inte göra nått alls imorrn. Sola om vädret tillåter, fara till h&h och bränna pengar och avrunda med plankstek. Helt ok lördag ;) På söndag kommer mr lover hem från robertsfors där han har dissat mig för fiskarna. Skämt å sido är han i en stuga med nåra vänner och fiskar. Och på måndag ska vi återigen traska till berghem för att skriva in honom på skolan. sist gick det ju inge vidare, så det var bara att trask hem igen. Men nu så!

om nån vet hur man får photoshop på datorn gratis skulle jag vara denne evigt tacksam! När min karl trodde han gjorde mig en tjänst att uppdatera min dator med massa bajs tänkte han inte att hon tog bort det enda viktiga!! r.i.p photoshop :( Serriii, om nån vet hur man gör. Let me know. Jag är tydligen inte så teknisk och smart som jag trodde? Godnatt och trevlig helg på er!

sthlm i bilder


merhabaaaa

hej! long time no update för mig. min bäbis är hemma igen och jag är lycklig! dagarna flyter på med jobb och massa skoj! har egentligen inget roligt att uppdatera er om, förutom att jag skulle lägga in en jävla massa bilder hade jg tänkt från sthlm bla men blogg.se fuckar ju ur. så det blir inga bilder för er, mahaaaa

jag är ledig fyra dagar efter imorgon, gud se skönt! ska göra massa vettigt, och förhoppningvis njuta av fint väder! återkommer md roligare inlägg och bilder när blogg.se agerar normalt igen. På återseende. Ciao! 

RSS 2.0